6739
Command & Conquer III
-
Dénes é #3587 köszi szépen
#3575 - nekem ez a küldetés elsőre sikerült nagy nehezen de kihúztam egy darabig aztán amikor már úgy nézett ki hogy nincs esélyem vhogy feltámadtam mammoth tankokat elkezdtem gyártani elsőre 4 et hogy mind a 4 bejáratnál legyen 1 min aztán csináltam még 2-t és azzal a 2-vel mind a két bázist lenyomtam a 3-at ami meg jobb alul van, kommamndóssal meg egy csomoó emberrel + repülővel kiíktattam -
AlexCross #3586 I. clonosat szedjél
II. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Command and Conquer 3\ergc -
venyswatim #3585 Tudjátok mi a vicc??? Nem találok cd kulcsot a regeditben... Két haveromnak van nekem nincs. A hklm--software--ea--ea--c&c--ergc ebben kellene lennie de nincs... Aztán csatlakoznék és vagy azt irja ki hogy már van ilyen nevü játékos a hálózaton, vagy time out. Persze van egy olyan érzésem hogy ez a crack miatt van, ment már valakinek crakkelten, 1.2-es hatreddel? -
#3584 te ebben az életben már nem kapsz választ...talán ha az EA-nek írsz... -
#3583 Valaki segitsen! -
#3582 -
#3581 Hát persze.Ez azt EA,mit vártál,majd a 3245. részben lehet,hogy lesz vmi.Ha ezek csinálják,nem csoda h hiánxérzeted van,mert még lesz milliü meg 1 része.Majd talán valamelyikben....:) -
Eagl3 #3580 Sima ügy az a pálya. Annyi a lényege, h. mindig a lehető legtöbb védelmi ágyút kell bekapcsolni. Gyártani kell a predatorokat amiket beállítasz az északi és a keleti kapuhoz. A másik két kapunál de a de főleg a nyugatinál csak emberek jönnek, azokat könnyen le lehet mészárolni pár rakétás a gépfegyveres egységgel. Az északi és a nyugati kapuhoz beálltok a predátorokkal, közbe folyamatosan gyártjátok az egységeket. Ha egy tank nagyon megsérül odaküldöd a javítóhoz és egy újat küldesz a helyére. Egy idő után összegyűlik egy csapat amivel el tudsz indulni a mentésre. Érdemes 3-4 megtöltött APC-t és 4-5 predátort vinnni. -
#3579 regedit, és keress rá a régi cd-kulcsod első négy betűjére (ctrl + f) -
#3577 ja bocs, csak most olvastalak végig :D -
IzI #3576 Ha nem tudsz belepni mas altal krealt jatekba akkor valszeg a verzio ne megyezik.Tobbire nincs tippme :) -
#3575 vissza kell kapcsolni a védelmi rendszzert (x-c-v billel), nem lehet mindet, de érdemes megjavítani az erőműveket, mert akkor több áramot kapsz, bár úgy sem tudod az összeset bekapcsolni. de így is bazi nehéz, még nekem se sikerült,, megvédeni meg tudom, de amint el kell ruccanni az mcv-ért, akkor már muszáj beáldozni a bázist.
-
#3574 Másik problémám... Azvan hogy ahogy bekapcsolom a tiberiumot
rögtön elkezd a gépem feltölteni mint egy hülye.. de fullra -
venyswatim #3573 Hali!
Valaki megtudná mondani hogyha a cd kulcsot megakarom változtatni akkor hol találom a registryba? Tamagocsi miatt kel.....
© bodesz
ma 21:52 | privát | galéria | -
#3572 NYX
Az MCV-t én leszartam... nem is foglalkoztam vele...
Gyártottam pár tankot... ha megfigyeled akor felülről és jobb oldalról jönnek atankok... vagy a nehéz páncélosok... a védelmi ágyuk mellé 3-3 tankot fent és jobbra is kihelyezel.. lentről és baloldalt csak gyalogosok jönnek... oda kiraksz egy csomó rifle man-t bunkrebe. Ezt olcsón megúszod... namármost legyártasz ezkután mégegy hardvestert és ezután készítesz mondjuk 9 tankot és 3 kis rakátés kocsit (nemtom mi a neve). Majd elindulsz felfelé KI a bázisról és megsemmisíted a NOD jobb felső bázisának a védelmi fonalát, belértve a az egység készítőket is. MAJD elfoglalod a Construction Yardját és máris építkezhetsz kedvedre... én csak apálya legvégén vontattam be az MCV-t és kész... nekem sikerült neked is fog :D c -
Eagl3 #3571 Szevasztok!
A következő lenne a problémám... adott a hamachi és a C&C3. Hamachi elindít, szobához csatlakozok, belépek játékba / LAN. Ott Látom is a többieket, látom mit írnak, de ők nem látják azt amit én írok. Azt látják, h. bentvagyok csak azt nem amit írok, csinálok. Ha belépek egy más eltal kreált játékba akkor azt írja ki, h. kirúgtak a szobából nemis tuudok csatlakozni a játékokba mert kiírja, h. a kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt. Van ötletetek, h. mi lehet a gond? Esetleg a hálozatoknál kell valamit telepítenem?
-
#3570 Help kéne hamachival megint:)
Nekem a hálozaton megvan osztva pár fájl, namármost, nemtudom hogyan lehetne azt megoldani, hogy azokat a fájlokat hamachiba ne lássák a népek... -
venyswatim #3569 Hali!
Valaki megtudná mondani hogyha a cd kulcsot megakarom változtatni akkor hol találom a registryba? Tamagocsi miatt kel..... -
#3568 the real gamer O.o ..!.. -
#3567 Ez a horvát pálya olyan jó, hogy nekem ennyi elég is volt a játékból.
Később milyen pályák lesznek ? El tudom képzelni, ha már így a kampány közepén csak az a cél, hogy minél szemetebb legyen a játék.
-
#3566 Beállításoknál meg tudod csinálni hogy a duplakatt a névre chat ablakot nyisson és ne pingeljen, vagy nemtom mi neki a default. -
#3565 hát, én ugy csináltam, hogy csináltam 2-2 predit északra, keletre, aztán APCket sima géppuskásokkal, és felmentem a MCV-ért a lényeg, hogy az MCV amikor hozod, mindig az APC-k mögött legyen mert a terroristák fájnak:) -
nyx #3563 és nálad mi volt a nyerő taktika? tettél a visszaút védelmére katonákat az épületekbe, vagy csak sok predatorral mentél?
thx -
#3562 dede -
nyx #3561 de nem csak felépíteni a bázist, henm után a le is kell őket nyomni nem? -
#3560 Annak a mapnak pont ez a lényege :)
Valaki megtudná mondani, hogy hamachiba hogyan lehet chatelni? Mint pl.: egy irc csatin, nemvágom pedig jólenne.... -
nyx #3559 hát basszák meg a horvátországi gdi pályát, mondom átteszem könnyűre, hátha úgy gyorsabban megleszek, erre még gyorsabban kinyírnak, a 2 percet simán túlélem, csinálok is vagy 20 predatort, elindulok a mcv-ért, araszolgatok lefele a hídhoz erre elkezdenek folyni az öngyilkos arabok, és szétrobbantják az mcv-t nem tom hányadszor töltöm be, kész ez a pálya, az előzőket meg 10-12 perc alat vittem végig, tiszta gáz valamit mindig ki kell kapcsolani, hogy a védelem egy része menjen, építeni meg nem tok, ha meg odaérek az mcv vel, ahhoz minden erőmet át kell vinnem a hídon, mire hazaér az mcv nincs bázis, nég irányból folyik a NOD :(( -
AlexCross #3558 köszi, hogy válaszoltál a lérdésemre! -
#3557 Mindkét kampányban öt fejezet van. Azon belül olyan 2-3 küldetés.
A Scrin kampányban azt hiszem, három küldetés van. -
#3556 Patch: dettó...elég idegesítő.. -
AlexCross #3555 rálérdeznék egyébként, hogy hány küldetés van a kampányban? csak azért lérdezem, mert most vagyok Sarajevoban, és már eléggé fejledt technika áll rendelkezésre.
még egy lérdés: a patchet le lehet tölteni valahonnan külön? mert töltöget nekem sokáig, utána meg kiírja, hogy failed. -
AlexCross #3554 mintha valamit kihagytam volna?
-
#3553 hogy kell hamachin játszani??? bent vagyok a szobában de a játékban nem lt senkit:S -
Masakari #3552 hmm az érdekes...de akkor ezek szerint különösebb jelentősége nincs...
bár lehet az amiatt van mert anno én a temple prime-ot is ion cannon-al puszítottam el:D:D -
#3551 A GDI utolsó mapja olaszországban van, a XY Zero nevet viseli? Most ott tartok, hát van rendesen under attack.... vagy ennél van még több is? -
dudiomsz #3550 és ez volt az utolsó pálya? -
#3549 hmm en sem dobtam le de nekem semmi ilyen problemam nem volt , megdicsertek hogy a helyes modon nyertem :o -
heringer #3548 Köszi szépen működik a magyarosítás. -
#3546 Aktiváljátok a Hamachi -ba a premium próbát, és 30 napig premium lesz, és akkor betudodtok lépni a szobába (olyankor max 150. ember lehetsz kb.). 30 nap után viszont valósíznű hogy újra kell telepíteni, ha nem akartok felugró ablakokat :S (bár valaki azt jelezte, hogy nem is lép be) -
IzI #3545 2 szoba is ful mondhatni meg sincs senki aki jatszani akarna.Kene takaritani a szobaban