6739
Command & Conquer III
  • rage
    set-exe RetailExe\1.2\cnc3game.dat
    add-config Lang-english\1.1\config.txt
    add-config EnglishAudio\1.0\config.txt
    add-config Movies\1.0\config.txt
    add-config Core\1.1\config.txt
    add-config SP\1.0\config.txt
    add-config MP\1.0\config.txt
    add-config Kane\1.0\config.txt
    add-config RetailExe\1.2\config.txt
    add-search-path big:

• rage
    A program nem jól kezeli a dupla magos procikat. Az egyik mag letiltása (akár így feladatkezelőben) segíthet. De már közben néztem, hogy nem P4-ed van... A hivatalos fórumban rengeteg embernél van ez a probléma, állítólag lesz rá javítás.
  • AlexCross
    pontosan minek kell a tartalma?
  • KoJin Mekre
    Hi vki tudna segíteni rajtam.
    A CNC3_english_1.2.SkuDef tartalmát bemásolná vki? (próbáltam 1.2 -vel használni a magyarítást, de elszalt a game...bizt. mentést nem csinaltam)
    Pls vki masolja be ide

Előrre is köszi
  • Balumann
    Holnap megpróbálom WinVista -n, bár ott nekem minden játék akad :(
  • Balumann
    őő, nálam ilyen nincs. Nálam olyan van legalul, hogy prioritás beállítása, és alacsony, magas, stb.. Próbáltam alacsonyra is tenni, meg magasra is, a magasnál kifagyott, az alacsonynál semmi se változott. De 2 folyamata van, egy cnc.exe és cncgame.dat, és a cncgame.dat a játéknak a fő része (vagy nem tom hogy mondjam :) ), mert az foglal sokat a mmeóriából meg prociból.
  • rage
    Ki kéne próbálj valamit. Indítsd el a játékot, majd ALT/TAB-bal tedd le a tálcára. Nyisd meg a feladatkezelőt ctrl/alt/del-lel, a futó folyamatok között ott lesz a cnc3.exe. Ezen jobb klikk, s a legalsót válaszd (angolul affinity) s szedd ki a pipát a CPU1 elől, csak a CPU0 előtt legyen.
    Húzd fel a tálcáról a játékot, s próbáld ki ,hogy így jó-e a videolejátszás.
  • Balumann
    Jah, de az a gond, hogy a videó akad. Próbáltam már kodeket leszedni, meg levenni a videókártya beállításokban a dolgokat atitray tools-ban (ott mindent lehet). A videó akad, és lemarad a hangtól. Van hogy 1 perces videóba a hang 20 másodpercel előbb végére ér mint a kép. Pedig a videó akadása nem zavarna még...
  • rage
    Itt leszedhetők a patchek exe formában is, minden nyelvhez.
  • rage
    Hát, ilyen esetben lehet lejjebb venni a hardware-es gyorsítást a hangnál, ha van fent codec pack, leszedni azt... de gondolom, ezeken túl vagy már.
  • rage
    Ha ezt látod, az azt jelenti, hogy a SecuRom védelem beleakadt. Használj cracket, vagy ha clone-t akarsz használni, akkor mondjukYASU-val tüntesd el a játék védelme elől a Daemon Toolst.
  • Balumann
    Nekem úgy volt, hogy feltettem a játékot; crackeltem, feltette az 1.1 -es patchet és azt is crackeltem, és aztán az 1.2 patchet is simán felrakta úgy, hogy crackelve volt, és utána azt is simán tudtam crackelni.

Én még mindig reménykedve várom, hogy legyen megoldás a videó akadására - hang csúsására, mert érdekesnek tűnnek a videók :-(
  • rage
    Próbáld meg update-elni úgy, hogy indítsd el a start menü/programok/electronic arts/tiberium wars/tb control centert, s ott az update-et válaszd, de mindenképpen az eredeti file legyen a játékban, cseréld vissza a crackeltet arra.

Nekem így szó néllkül patchelt 1.02-re.
  • rage
    Valakinek a hanggal volt problémája. Nem muszáj letiltani a hangkártyát, lehet a parancsikont -noaudio paraméterrel elindítani, s akkor el fog indulni hang nélkül a játék.
  • rage
    Köszi, ez volt a jó megoldás, a NOD fenti bázisának elfoglalása után már sikerült összehozni az egészet.
  • kovecses
    Ezt én is értem...

de valamiért az online patch után megfagy a játék, az offline patch után meg nem...
  • Balumann
    Valószínűleg az, hogy az online patch az a netről tölti le a legfrissebb patchet, és egyből fel is telepíti (nem telepítős), az offline meg hogy a gépedre letöltöd az indítófájlos frissítő fájlt, és elindítod.
  • kovecses
    Tehát az a kérdésem:

Miben különbözik az offline patch az online-tól?

Mert én online patchet használtam...
  • a_n_d_r_e_w
    Csero90

nem szeretnék mégegyszer takarítani utánad, ha nem kapsz választ, az nem azért van, mert átsiklottak fölötte
  • kovecses
    Na akkor most iért is nem jó ez igy?

Update the game with EA's online updater that is
    available in the autorun.exe on the DVD
  • kovecses
    Most komolyan mi bajotok velem?
  • kovecses
    aha, nem értem, nekem eltöltötte

bocs akkor nem tudok segiteni

majd a többiek segitenek neked, mert nekem nem szoktak, mert utálnak

de sok szerencsét

én mindent megprobáltam
  • ColdFire
    nézd meg mit müvelt wareztopikba :DDDDD
  • fsgh
    woala=nem tudja letölteni valamiért
  • kovecses
    Nem ugyan azt a patchet szedi le mint amit külön le lehet tölteni????
  • kovecses
    mert?????????

kérem mondja már el valaki mi van!
  • ColdFire
    lol használjad már a keresőt vagy vmi -.-
  • Eagl3
    woálá, pont ezért nem működik neked.
  • kovecses
    Legalább neked van rá megoldás!

amugy mennyibe került?

lehet megveszem!
  • kovecses
    elinditod az autorunt!

ott válaszd az update és woala
  • fsgh
    3800+ 2gb ram geforce7600gt...nem ezzel volt a baj...(patchez meg még nem találtam normális linket magátol meg baxik frisíteni)
  • kovecses
    Akkor meg frissitsd...vagy a gépedet!

megsugom
  • ColdFire
    lol :DDD
  • fsgh
    megsúgom ma hoztam a boltbol
  • kovecses
    Nem, csak rossz a crack!
  • fsgh
    bazzzzz legyártok 15 mamutot kinírok mindenkit Victory erre kilép:SSS kurv@ anyát...:@@@ lehet nem bírta el a 15 m tankot...
  • kovecses
    Nem éppen az a hiba jön be amineka képét betettem de nekem senki nem hajlandó segiteni!
  • Dénes é
    nem szóltam
  • nando42
    ja bocs, nem ítam: az nem azért van, mert akad a két serial, hanem a rendszer valamiért ezt az üzit küldi ahelyett, hogy időtúllépés történt. csak nyomogasd tovább, egyszer be fog engedni - tapasztalatom szerint minél jobb a csatlakozásod, annál kevesebbszer fog ilyen üzikkel baszogatni.
  • Dénes é
    amúgy ez az 1.02es-hez is jó?