6739
Command & Conquer III
-
#3795 Virtuális. -
#3794 Na még kéne egy ember multiba, eddig 3-an vagyunk.. ÍRJATOK!!! -
SkyLinEXX #3793 1 ember kell.Jöjjön még 1 ember erre:
Név:CNC3_TiberiumWars_Kane
Pass:tiberium -
#3792 nah sikerult végigvinnem a nod oldallal... hát jo sok minden élményem volt , de valaki tud linket adni vagy el tudja mesélni nagyjából miről szól a játék? :S azt értettem hogy a vége az hogy kane elteleportál valahova ami szerintem azt fogja jelenteni hogy lesz játéknak folytatása is ... de ugy részletesebben leírni hogy mi is történt azon kívűl hogy írtottam a férgeket és egyszer szövetséget kötöttem a gdi al stb stb ... na hogy van a komplett sztory ? :D -
#3791 Na már csak 1 ember kell -
#3790 Szaisztok kéne eggyet multizni vagy négyen. Már egy haverom jön de még kéne vagy 2 ember.
Írjatok ha jönni akartok gamelni!! -
#3789 Azért mert eddig gyorsabb, jobb ... szárazabb, biztonságosabb érzés ... :) -
#3788 GDI-s küldetésedre taktikák a #3657 hozzászólásban. -
Peakman #3787 emberek elakadtam NOD kampányban annál a résznél amikor a kamiont vissza kell vinni a temple prime-ba,addig sikerül csak miután beszáll a mókába a két ellenséges NOD bázis ott bukom el.vki vmi tuti taktikot tud mondani?
ja és GDI-nál is ott kínlódok hogy az MCV-t kéne elvinni a csóri kis 'bázis'omig de akkor vagy a bázist bukom be vagy az MCV-t -
#3786 Találtam az ea forumon egy hozzászólást, amiben ha jól értelmezem, azt írja, hogy hogyan lehet megoldani a videó és hang elcsúsását.
We've found that disabling Hyperthreading can fix the video/audio sync issue that many of you are experiencing. For those of you who don't know how to do this, you reboot your machine, go in to the Bios options, and then disable Hyperthreading through there.
This is definitely a temporary work-around while we apply a permanent fix in a patch.
If this does not work, you can also try setting the priority of your game to a higher level. To do this, simply:
1. Run the Command & Conquer 3 Tiberium Wars game.
2. Press Alt + Tab to minimize the demo and switch back to Windows.
3. Press Ctrl + Alt + Delete to bring up the security prompt and click on "Task Manager".
4. Select the "Processes" tab and look for CnC3game.dat in the list.
5. Right-click on CnC3game.dat, select "Set Priority", and then select "AboveNormal" from the submenu -- this option is one step up from the default "Normal" setting. Please refer to this screenshot for reference:
Either of these options SHOULD work. If they don't, please keep posting information, but this should work for most of you.
Thanks,
Predator
Valaki tudja, hogy mi az a Hyperthreading ? :-/ -
#3785 Kivan írva lemezre, és onnan telepíted, vagy virtuális meghajtóba van? -
#3784 már volt minden. :)
És nem jó. -
#3783 ignore:) -
#3782 tényleg akik hamachiztak azok felrakták a patchet? mert a multkor felmentem de nem láttam senkit
-
#3781 Még mindig nem jó!
Itt a kép,ez a hibaüzi:
-
#3780 patch? -
SkyLinEXX #3779 jaah nem kell oda a C&C: XD -
AlexCross #3778 hát simán nem meg itt sokaknak. nekem is ugyanaz a gondom min neked Fsgh -
SkyLinEXX #3777 Mindegyik hamachis server teli van:(Asszem nyitok eggyet.
Név:CNC3_TiberiumWars_Kane
Pass:tiberium -
#3776 Tegnap vittem végig a NOD oldallal a játékot... Hát hatalmasat csalódtam, legalábbos a végében... Elég gyenge sztem a befejezés, olyan összecsapott hogy az na... De az uccsó pálya viszont király lett, már amiatt is érdemes végigszenvedni a campaign-t... -
#3775 Valaki irjon pár sort hogy vigyem végig a GDI-CROATIA küldetést ! előre is thx -
#3774 nekem nem megy:S se csatlakozni nem tuok és hozzám se tudnak bejönni... -
#3773 Más játékoknál a router miatt voltak ilyen gondjaink...de ez a gém hamachival simán megy... -
#3772 nézd meg-.- -
#3771 nem tom de nekem is ez van... -
Axl Rose #3770 Az mi, ami ott villog a térképen ?
-
#3769 jah akkor szokott belassulni, ha kicsit izzasztja a géped... -
#3768 Storylineban mi történik ha ledobom GDI utolsó pályáján a bombát?
Me nem dobtam le csak kiváncsi vagyok :)
Ha lehet spoilerbe, (és részletesebben mint hogy kirugják xyz-t) hogy ne vegyük el a játékélményt a többiektől...
Előre is thx. -
#3767 Van,7,77GB-ám és még mindig nem jó.
a.)a hellyel van baj
b.)A fájl nem jó?
(Warez topkikba is íram,kicsit bővebben) -
#3766 hali!
az általános, hogy kicsit lomhán mozognak az egységek? vagy ez a grafika lentebb vételével megoldható? mert egyébként tök jónak tűnik, high-on van, elvileg bírja a gép (ultrával kezdtem, de csak megnéztem) és mikor lőnek akkor nem úgy tűnik, hogy grafikai problem lenne. -
#3765 kevés hát... -
sonka18 #3764 Gyerekek ez nem sikerült!Hamachival semmi gond az megy! A játékba kreálok egy game-t akkor haver nem tud jointolni ha ő csinál akkor meg én! Nem is világít kéken a join-t gomb! Egyszerűn nem lehet rányomni! Ilyenkor mi van??? -
#3763 Bazz,sürgős válasz kellene.Nem rakja fel a gémet.Azt írja,h nem tudja olvasni a core.cab fájlt.5,99Gb helyem van.Kevés lenne neki? -
#3762 aztaaqurva!!!! ikerült neten játszanom(nem hamachival hanem ea szerveren..) 2-2 ellen volt..nagyon király:DDD kapásból lealáztak...mondjuk nyertünk.gyerek rámküldött 5 percen blül 8 scrin lépegetőt... csak lesetem:DDD -
#3761 először én is azt hittem h igaz, aztán megnéztem lejjebb a képeket :DD -
#3760 Örülök, használd egészséggel!
:D -
#3759 Dehogynem az...
:D -
#3758 Ugye mondtam :) -
#3757 Hát ezzel a névvel az EA sárbatiporta a C&C nevet.(Hacsak nem 1 áprilisi tré-fa) -
#3756 http://www.cnctw.hu
Most kaptuk a híreket, miszerint bejelentették a Command & Conquer sorozat legújabb részét, melynek címe: Command & Conquer: Just Another Dumb Military Game.
Sikerült elcsípni az éterben néhány exkluzív fotót, jó böngészést!