Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még a teljeset nem próbáltam.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Másnál is elöjött az a hiba, hogy a videok alatt elöbb van a hang? Csak ugy tátoknak az emberek. Ha tud vki vmi megoldást elölre is köszönöm. További jo játékot.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Viszont amennyiben a Kane nem tartalmaz majd plussz szövegrészeket (miért is tartalmazna?) akkor minden probléma nélkül
One Vision. One Purpose.
nem akarok túl szigorúnak tünni, de a következö stalker vs TDU commenteket törölni fogom, szóval légyszi mindenki maradjon a témánál, köszönöm 😊
One Vision. One Purpose.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Nekem még mindig nincs meg <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
asszem hagyon rosszul fog nálam indítani a játék, ha elcseszik az irányítást, a demót is emiatt hanyagoltam, annyira zavart.
/*WTF?!*/
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Leírnék néhány tapasztalatot a tegnapi multival kapcsolatban (hamachi jól mükszik, ha érdkel valakit mit-hogy akkor privibe lehet írni).
Nos amit irogattunk az kezd tény lenni, vagyis a scrinek kicsit táposabbak a többinél, de annyira nem sokkal. Tegnap le kellett tolnunk pár partyt mire rájöttünk hogy hogyan kell ellenük védekezni.
A gép taktikája is elég egyszerû... végülis olyasmivel fog támadni és aszerint építkazik amivel kapcsolatban kevesebb a védelmed. Iagzából nem mondok taktikát, mert sokféle van... mindenkinek ki kell tapasztalni hogy neki hogy a jobb.
Akadt néhány bug nagy ritkán, de ezek eddig 1x fordúltak elõ itt ott (pl.: 10 harwester 1 refineribe beragadva, a többi nem ilyen, ez volt a legdurvább 😊, ezek nem zavaróak max akkor 😊.
A pályák nem valami nagyszámok, szerintem lehettek volna kicsit változatosabbak is, de úgy is a másik darálásával vagy elfoglalva.
Grafikailah nincs hiba, szerintem nagyon szép.
A beépített microfonos kommunikáció nem igazán akart mûködni, de lehet csak mi vagyunk bénák...
Nem tom... nagyon többet nem tudok írni. Próbáljátok ki , mert egyébként nagyon élvezetes, de inkább király cool és ilyesmi 😊. Tegnap elég sokáig nyomtuk, még ma reggel is lezavartunk egy meccsett.
Ma este is lesz party, aki akar az jelentkezzen beatz-nál (én csak késõn érek haza).
De lehet itt is beröffentem és akkor 2-4 óra fele is játchatnánk (ennél nálam jelentkezni).<#vigyor2>#vigyor2>
szépen fut
csak a game semmi video stb!?
- 5 multiplayer pálya és 3 egyedi egység kinézet
- DVD ( készítési munkálatok és kihagyott jelenetek )
- Háttérképek
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Mellesleg mitõl Kane edition a Kane edition? Mert nem nagyon láttam semmilyen kiemelkedõ extrát... Térképszerkesztõ, vagy vmi jól esett volna pl. --
Kijavították a pixeles árnyékokat a fullban? Vagy ugyanolyan mint a demóban?
Vista alatt szépen menne, de sajna egyszerûen elhallgatnak a hangok ... így azért elég szar játszani ... de a Scrin az finom 😊
Hangra valami ötlet?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
A Command and Conquer III: Tiberium Wars sem bontott formát, pontosan az lett, aminek vártuk (legalábbis én, meg még jópáran).
Tudom, hogy nem jó példával járok elõ, de könyörgök, ez a topic ne ennek a két játéknak az összehasonlításáról szóljon már, arról meg aztán végképp ne, hogy egymást cseszegeti a két rajongótábor, mert ennek körülbelül annyi haszna és értelme van, mint arról folytatni vitát, hogy a nyúlszõrkalap és a krokodilbõr cipõ közül melyik a jobb hátizsák.
A játék egyébként nálam megütötte a mércét, egy kicsit bevallom, féltem is, hogy valami nagyon újat kapok a kezembe, mert bevallom, azt nem akartam. Nem egy új játékot akartam, hanem a régiek folytatását, és -szerintem- ezt kézhez is kaptam, így veszem a telefont, beteget jelentek, és ezentúl csak pizzát és lepényhalat vagyok hajlandó enni, mert az befér az ajtó alatt...
Michael Ironside felbukkanásának meg külön örültem, biztos vannak még, akik emlékeznek a hangalámondásos filmek fénykorára, amikor is mindig õ volt "a gonosz" 😊.
Bandeeka, ilyen probléma nálam elõfordult más játéknál, valamivel (nem feltûnõen) le van lassulva a kép, a hang pedig rendes sebességgel fut. Egy codec pack csere orvosolta, nem biztos, hogy beválik, de egy próbát megér.
Végszó:
You can't kill the messiah.
Másnál is elöjött az a hiba, hogy a videok alatt elöbb van a hang? Csak ugy tátoknak az emberek. Ha tud vki vmi megoldást elölre is köszönöm. További jo játékot.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
1280*1024, minden beállítás high, élsimítás a legkisebb, nagyon jól fut, és szép is a játék.
egyenlõre pár perc alatt ennyi jött le, majd írok-.-
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/