6739
Command & Conquer III
  • Csero90
    Én normalon nevetve végigszaladtam a nod kampányon...de be kell valljam nem volt türelmem az uccsó mapphoz így 3.ra levettem easíre de úgyis végigviszem Hardba még csak előbb kivégzem a gdi kampányt...az egész gém néhány lopakodós/cselezős/foglalós pályán kívül 1 rush xD azért ezt 1 kicsit sajnálom...talán hardba lesz kihívás...nagyképű vok tom, de megmérkőznék már másokkal is multiba mert akikkel most játszom 1xerűen nem jelentenek kihívást(bocs béjbök ne szívjátok mellre)már unalom ellenük játszani...
  • Kandurex
    Már nem fog válaszolni :) Kérdezd priviben,..jah és, ha már kérded, felőlem is, hogy tőlem meg mi a jó'istent akar? :)
  • LegionarR
    Az avatarokat próbáltam megóvni, és így szintet is lépet az egyik... Mondjuk én Easy-n nyomtam... A Campaign-t Normalon már túl nehéznek találtam, (persze nem az elején)... De a skirmishben bezzeg sorba nyerem meg majdnem mindegyik mecset mediumon...
  • LegionarR
    Neked meg mi bajod van velem?
  • Kandurex
    :DD
  • Axl Rose
    Hát nem tudom. Normalon nyomom és mire eltelik az a 3 perc, míg megérkeznek az avatarok a bázisból szinte semmi nem marad.
    Örülök, hogyha megvédem azt a teherautót míg megérkeznek.

Utána ha megvárom a lépegetőket hát... felszántanak teherautóstul...
    a bázisról tiplizni kell, mert szétkapják mint Foxi a perzsa szőnyeget.
  • fsgh
    :DDDD én meg néztem hogy miért akarsz te bannoltatni:)
  • Kandurex
    Azért Te nem vagy semmi hallod e :)
  • TVelvet
    Elite CnC user:P
  • TVelvet
    Nincs mivel multizni mivel a hamacsi szar.
  • Sephi
    Gyerekek nincs senki aki multizna egyett?
  • Sas6
    :))
  • HunnernesKonge
    Épits egy két plusz áramellátót :)
  • Sas6
    jaja nekem..

ilyenkor egy masik seriallal kell ujratenni a jatekot :SS
  • ragobynara
    Hamahcival volt már vkinek olyan problémája h a serial számra hivatkozva nem tudott vki csatlakozni a másikhoz? (mmint játékon belül)
  • SkyLinEXX
    Én már a NOD első pályáján elakadtam nem tudok szétlőni azt a műholdas központ ot vagy mit mer ott van 4 ien szar.
  • levi19711023
    Sziasztok! Én csak arra lennék kíváncsi hogyha felépírem a bázist a jobb felső sarokban eltűnik a térkép. Hogy lehet megjeleníteni?????????
  • a_n_d_r_e_w
    ki kell nyírni öket kapsz egy teljes bázist, egyáltalán nem nehéz küldetés
  • HunnernesKonge
    #3657 hozzászólást lesd meg :)
  • gabo91
    Horvátországi pályán vagyok elakadva, van rá valami ötletetek? Ha be is érek a felmentősereggel, akkor anyian jönnek támadni hogy 5 perc alatt szétszednek, esélyem sincs lenyomni öket...
  • Axl Rose
    Hát az már fűbe harapott

De akkor inkább elkezdem elölről és vigyázok mindenkire...
  • Axl Rose
    Letelepszik ?

Tiplizni kell, mert jön egy csomó lépegető, vagy várjam meg őket ?
  • Akranor
    Olaszország - Roma (GDI)
    Ez valami embertelen nehéz...(Hard)
    Szivesen elfogadnék tanácsot+taktikát :)
  • Kandurrex
    -----
  • LegionarR
    A kommandós akit az elején adtak, már kipurcant? Mert én őt is sokat használtam az avatarok mellett, és együtt hamar végeztek mindenkivel... Kicsit kell persze taktikázni is... Persze érdemes pár obeliszket is raknod a bázisod köré...
  • a_n_d_r_e_w
    letelepszik, leöl mindenkit, ha végzett az üres pályán elviszi a végpontra
  • Axl Rose
    Erre a térképre valami 5let ?

NOD cucc, a térkép mellett látható szarládát kell elvinni felülre, a kiürítési ponthoz.
    De az a 3 avatar amit adnak a védelmére kb. annyit ér, mint halottnak a hónalj csiklandozás...

• HunnernesKonge
    GDI:
    1 prolouge
    4 USA
    3 Egyiptom
    3 K Európa
    3 Ny Európa
    3 Olaszország

azthiszem :S
  • zegner
    Csá! nekem csinálta. Vedd le az Antianalising(élsimítás) -t . Nekem bejött :)
  • Axl Rose
    Nincs vhol felsorolás szintjén leírva a küldetések ?
    Csak hogy tudja az ember fia, hogy mennyi küldetés van előtte és mögötte.
  • gabo91
    nekem telepitös magyaritás volt és müködik is
  • Shield
    Magyarítás pack:
    http://rapidshare.com/files/23809082/C_C3_hunpack.rar

Magyar kézikönyv:
    http://rapidshare.com/files/23818382/C_C3_magyar_kezikonyv.rar

• LegionarR
    Nem tom, én is magyarítottam, ráadásul tök össze vissza pakoltam a fájlokat, de teljesen stabil...
  • nyx
    csinálja valakinek azt a játék, hogy kifagy megáll a kép, akadozik a hang, és dob egy 15 soros hibaüzetet game.exe crash névvel, aztán kilép.
    Nem sokáig volt nekem angol, egyből magyarítottam, lehet hogy a magyarítás csinálja?
    thx
  • berlinboy6329
    Vki help pls!

• LegionarR
    Nyugi, mivel nem volt szó teleportálásról, nem derült ki semmi :D
    A többit meg elküldtem privátban Datangonak...
  • Rage47
    kérlek titeket h használjatok már spoilert !!
  • datango
    kane teleportál a végén nem??? ááá . nem értem a sztoryt akkor! pls valaki írja le mi a története a game nak ^^
  • LegionarR
    Valamit félreértetél, teleportálásról szó sem volt :D
  • GeneralsHungary
    http://www.cnctw.hu/download.php?view.19

A magyarításról
    ===============
    A játék magyar nyelven került forgalomba Magyarországom, azonban a játék különleges kiadása a Kane Edition nem tartalmazza a magyar nyelvezetet. Mivel sok játékos a bónusz videók és ajándékok miatt inkább a pár ezer forinttal drágább Kane Editiont vette meg, így ők ezzel a programmal telepíthetik a magyar nyelvezetet.

A játék nyelvezete teljesen magyar lesz, a szövegek és feliratozások is magyar nyelven olvashatók a játék közben, ill. a játék videói alatt.

Nyelvezetek kezelése
    ====================
    A telepítés után automatikusan magyar nyelvre vált a játék. A későbbiekben bármikor válthatsz a nyelvek között, sőt telepíthetsz is melléjük tetszés szerint.

Számos honosító csomagot láttam az interneten, ám ezek mind kontármunkák. Előfordul, hogy nem lesz magyar a nyelvezet, illetve az angol vagy a többi nyelvezet fájlait, esetleg a konfigurációs fájlokat piszkálják. Ezek általában egy verzióval kompatibilisak, és körülményes a telepítésük.

Ez a program telepíti és beállítja a magyar nyelvezetet. Semmiféle módosítást nem végez a játék fájlain. Ezért mindenképpen ezt telepítsétek a C&C Tiberium Wars Kane Edition játékra.

Kompatibilitás a javításokkal
    =========================== ==
    A magyarítás a játék minden verziójával kompatibilis. A telepítés végeztével futtasd le a Frissítések keresése opciót a játék vezérlőjében.

De ugyanitt válthatsz nyelvezetet is. Nyelvezetenként külön kell telepítened a javításokat, de ezek minden probléma nélkül feltelepülnek

(Futtasd az Autorun.exe programot a dvd-n)