Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Kipróbáltam én is, szép meg jó meg minden de aki nagyon hasra van esve tõle az próbálja ki a Company of Heroes-t. Az mondjuk 2. világháborús de simán übereli a C&C3-at mindenben.
Nem flamet akarok belõle csak egy jótanács azoknak akik szeretik a jó RTS-eket. <#buck>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Én is ott járok most. Tegnap úgy felb*szta az agyam, abba is hagytam. Eddig simán ment, de most ez a pálya. Én szeretem a nehéz pályákat, meg a pörgõseket is, de ez.

hen-tes
😄
Az egy szemét küldetés..
Nekem még sikerült elhoznom a packot, de miután felépítettem még inkább megutáltam a pályát.. Inkább skrimisht tolok most, csak az a baj, hogy easyn túl könnyû, mediumon viszont ledarálnak . :c

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

SötétBarom
Najóvan, elkezdtem a gémet, minden mission sima ügy, de most van egy nagyon irritáló (szanaszétfelb*szta az agyamat..). Horvátországban kell védeni egy bázist, ahol nincs áram, úgy h ki be kapcsolgatom az áramot itt-ott, majd idõközben egy fostalicska útkeresõ algoritmussal ellátott idióta MCV-t kellene odaterelgetni, amit a kísérettel kell pátyolgatni. (persze az áramkapcsolgatással egyidõben..) Most baromira hiányzik a SupCom assist commandja, teljesen esélytelen vagyok, el is ment minden kedvem... Amúgy is utáltam mindig az ilyen retardált kapkodós küldiket..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rage
Szerintem, baromi jó lett ez a játék most. Teljesen jók a videobetétek, iszonyat hangulatos maga a grafika is, nem beszélve az új faj egységeirõl, amik nagyon feldobták a játékot.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Használsz bármilyen codec packot ?
Ha igen, akkor azt uninstalláld
Másrészt, a hangkártyád hardware-es támogatását próbáld meg levenni basicre.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

a_n_d_r_e_w
nem, a 64 bit not supported annyit jelent, hogyha ott problémát tapasztalsz, ne számíts a részükröl támogatásra, nem pedig azt, hogy el sem indul

One Vision. One Purpose.

Aki nyomul vele segítsen már plz!
Mi van abban az esetben ha indítom a játékot,az EA logó hang nélkül jön be aztán fekete a kép és anyi....???Thx!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

a cödögalakszisban is kinn vala.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Rage47
nekem viszont az srtest.com azt írja, hogy Vista ajánlott 😄
"Recommended: Windows Vista
You Have: Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 2 (Build 2600)"
ezért éri el a gépem csak a minimumot 😊
Pediglen õk is azt írják, hogy csak 32 bites vistán fut...

OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of Vista are not supported)
forrás

Ja nem a teljes farlight verziót néztem az tökéletesen ment, demót nem próbáltam

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

A demot nézted? A törtet teszteltük (az origin csak holnap lesz meg...) az nem futott 64 bites vista alatt.

Márpedig Media Marktban ma délután már kint volt polcokon...

TiberianFan
Na gratuláció ... pedig elég kemények x) grat grat grat grat xD

ski22o
írjátok le a plz az sg-s hamachi címet, a spam topic nem megy😞

a_n_d_r_e_w
már pedig le lehet nyomni
megcsináltuk közülünk is már jópáran 😊

One Vision. One Purpose.

fsgh
már megjelent volna? Nem hiszem hogyha holnap elmenék tuti nem lenne még a boltban...nem viccbõl mndtak 30.-át

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nagyon jó a játék ha megjelenik magyarúl szerintem van egy vevõ rá, ja és tökéletesen fut 64 bites vista alatt

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Evogordon
Huh olyanokat multizok 2 haverommal csak az a baj hogy az egyik pro sratégiai játékokban és mindig sz*rrá ver minket 😄
Nagyon fasza játék a GDI-al kezdtem el.

Sorry rosszul linkettem .Itt az egyik.Emitt meg a másik.
Jó hír C&C szeretõ barátaim.<#felkialtas><#pias><#zavart1> Bizony meg jelent mind a két változat. Itt meg nézheted.
rage
Itt mindössze arról volt szó, hogy ki mit gondol, mi lesz majd a javításban ? Az illetõ meg adott 3 tippet, hogy mi lesz benne szerinte...

TiberianFan
Amugy a videók komolyak a játékról ... a nagy tömeg ,hent stb. nagyon állat ... a Demo-ba kár hogy nem lehetett Multiba tolni ... na meg kiváncsi leszek lesz e a map csinálás mint a legelsõ részbe :]

köszi^^

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

reaper4
én meg reménykedtem 😄 na mind1 úgy is lesz olyan videó, h végigtolják a gamét 5 prc alatt 😄😄
szedném már le csak várom a magyar verzsönt (de minek hiszen angolul volt zsíír az összes eddigi rész...)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

TiberianFan
Én is toltam Demo-val ... de ha te letolod a Brutált akkor GRATULA 😄

TiberianFan
mármint a fokozatot néztem meg ^^

reaper4
nem tudom, h ki csinálta a "szövegbeírásra kialakított részhez" ezt a hátteret, de nagyon ott van 😊 <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
mit néztél meg? ha videó akkor én is megnézném... 😊

mi már a demon megedzõdtunk 😊

TiberianFan
Ja vélemény a legmagasabb fokozatról: nem tom ki az a fószer aki a legnagyobb fokozatot letolja ... én megnéztem és sasoltam csak ... igaz a nevéhez illik (brutál) 😊

LegionarR
Csak azért "népszerûbb", mert azt telespammelik 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

BiG G
ez ki a ló***t érdekel? fontosabb a játéknál hogy hova szpemmel több kis szerencsétlen vérpistike mer elakadt egy vasajtónál?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Rage47
persze, hogy jobban fog tetszeni, mivel jobban fut a gépeden, és nem utolsó sorban full😄
kovecses
Aki esetleg nem birna a játékkal még easy fokozaton sem:

trainer

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

TiberianFan
Tudom kicsit másfelé terelem a dolgott mert most írok ide elõször ... csak annyit hogy a Demo-ja a Tiberium Wars-nak már nagyon jó volt, a teljes játék még jobban fog tetszeni úgyérzem (remélem nem csak én vagyok vele így).

erõteljes hm...

kovecses
Biztosan!
Ez egy még el nem készült RTpatch!
Igy sajna hiába legózok vele!
Majd ha kész lesz letöltjük!

kovecses
Szerintem ez egy befejezetlen patc!
Ém legozom vele még de szerintem majd ha itt fent lesz akkor lesz jó:

patchek

SpiritFire
Vélemény a top 20ról :S
A test drive népszerûbb

1. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
2. -{>=Trax ToPeek<=}-
3. Test Drive Unlimited
4. Command & Conquer III
5. Bogyóka & Társai
6. SilkRoad Online
7. '80 as évek zenéi
8. World of Warcraft
9. PlayStation3
10. -=Dragooonka=-
11. Battlefield 2
12. C&C3 SPAM Topik
13. Fekete tesvérem topikja -.-
14. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
15. Titan Quest
16. Szubjektíven: PlayStation 3
17. Mogyis topik
18. Partyarcok
19. Humoros és aranyos képek, videók
20. WWP offer, spammer topik.

Voltam nyitás után!

kovecses
Szeretném megkérdezni hogy beirhatom-e mit javít a patch vagy spamnek számít?

Rage47
vki el tudná magyarázni, hogy hogyan lehet müködésre bírni a patch-t?😊
lehet hölyeséget kérdezek de van a játékbaj vizi egységek mert sztem kellene lenni de én még nem találkoztam vele!?
mondjuk csak skimist próbáltam még, de ott nincs is olyan pálya amin lennének vizes területek!
kovecses
Nem hivatalos értesülések szerint:

First patch will:
1) Kill a bugs
2) Balancing Scrin faction (they are OP atm)
3) Block illegal copies

patch fórum

kovecses
Most már csak arra lennék kiváncsi hogyan röffentsem be a patchet hogy elinduljon

az tuti hogy kell a core meg az alul lévõ fjlok,

de hofgy a különbözõ nyelvekkel mit kezdek és hogy miért mellékeltek egy eredeti exét?

támogatják a warezt?

😄

kovecses
ha jól látom a patch tartalmaz hungarian rtg-t

nem tudom mit jelent de remélem azt hogy hamarosan kész a amgyarositásom

😄

Különc
Ai? Mondjuk nemtom mennyire gáz, de én speciel a hardot még nem tudtam levágni, pedig próbálkozom xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kovecses
Totalcommandert használva ftp-n elnyulod az egész patch mappát és akkor tutira megy!