6739
Command & Conquer III
  • Revan13
    Üdv mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől! Megvan a játék eredetiben de nem tudok vele online játszani mert a routerem nem engedi. Tudja valaki hogy hogyan kell egy D-Link DI 604-est úgy beállítani hogy menjen a game?
  • berlinboy6329
    Uhh,GDI horvát pálya szopatós kicsit!Várom a Reinfocemnetet erre ottmaradnak.LOL!Csak úgy győzhetek,ha az egyik bázis(A tankgyárasat)Kiírtom,mert rengetegen vannak,nekem meg nincs annyi PnzM,hogy állandóan tankot gyártsak.Olvastam itt is,hogy szopós,kíváncsi leszek Albániára.
  • AlexCross
    haljanak meg, nem tudok frissíteni. letölteni honnan lehet? www.commandandconquer.com sem jön be nálam
  • Devids Pro
    Frissítettem!
    Magyarítás kompatibilis az 1.03-as verzióval is!
  • Evogordon
    Sziasztok este 8 kor aki akar játszani tegye fel a legújabb pecset és jöjjön ebbe a hamachi szobába: CNC3_TiberiumWars_Kane pass: tiberium
  • beatz
    basszus csak rohogok a sok okos kommenten
    a nap beszolasa, jol kinevetgeltem mara magamnat, kosz hogy rohoghettem egy jot =D
    tanulj(atok) meg okosan jatszani. kthxbai
  • Antrax #3870
    ha nem is tökéletesen de szvsz menni kellene neki a gépeden
  • Mr Manson
    cnctw -set nem kell
  • grebber
    Magyarítás lesz frissitve az 1.03-hoz ,ha igen kb mikor?
  • LegionarR
    Mélységesen egyetértek veled! Én is tudnék mondani jópár játékot amit nem szeretek, vagy egyenesen útálok...
    De valamilyen érthetetlen módon nem jut eszembe hogy beírjam az előbb említett játékok topikjába hogy "hú bazz de gagyi ez a játék"...
  • RadeoN
    helló
    AMD Athlon XP 2500 (1,8Ghz); 512Mb RAM, Abit Geforce FX 5600 256Mb
    - azonban a demó kidob az asztalra egy hibaüzenettel.
    mehetek új gépet venni vagy DX/driverfrissítés megoldja?
    köszi
  • TVelvet
    Ez zsír hogy van uj peccs, mondjuk nemértem mit foglal ezen 43 megát, de kéne crack..
  • Csero90
    Ez a jövő B!tch...leraknak 1 csomagot a földalá erre nem kibújik 1 házika az orrod előtt...ejnye-bejnye xD Az utánpótlásra meg már válaszoltak :D
  • TomDantes
    Egy-két nap és nekem is meglesz végre!
    De izgulok nagyon, a demo folyton lefagyot, ha a teljes is lefog fagyni....frászt kapok, és kivégzem a gépem.
  • Antrax #3861
  • Csero90
    Ha mindet felszeded is termelődik, a hasadékból jön :D
  • venyswatim
    Egyetértek veled, akinek nem tetszik az ne játszon vele..... és ne nyomja itt a hülyeségeit.
  • venyswatim
    Hát bazz eszméletlen, hogy milyen emberek irnak ide.... lol Már megbocsáss, de szerinted miért nincs benne direct ip??? Segitek, mert ott sem hülyék ülnek azért, az ilyen kommentet meg nem kellene beírni. A játék rendben van, vannak hibái, de rendben van. Ez a forum a C&C3 "rajongói" foruma, és szerintem a fikázásra itt senki nem kiváncsi, pláne a "... gondoltam csak leírom, hogy xar dumákra..." nem, senki nem kiváncsi sztem az ilyen hozzászólásra..... pffff
  • 6600GT
    szerinted...! de a tiberium nem FOGY ki,ha hagysz ott egy párat akkor újra termelődik,de ha felszeded mindet akkor elfogy:((ez van)! az épitkezés meg ez jó így C&C hangulat!akko ne játsz vele.
  • BEAST #3856
    Nodnal a tiberium kutato cucc lerakasa utan tudsz dobalni kulonbozott raketakat , 3 felet pontosan, 2 tamado es 1 tiberium "noveszto" :D ... GDI ha jol tudom nem rendelkezik ilyesmivel O_o
  • kisviku
    Nekem sikerült.Mondjuk a teherautó "életereje" kábé 1-2 maradt,de átvihető.Bénítsd meg az Avatarral és a többi egységgel a GDI bázist, mégpedig a Powerplant-okon keresztül.Eztán lehet egy elterelő hadműveletet kidolgozni.Be a bázisra, mindenki támadjon, de a teherautóval menekülj!A túlodlalon már a tieid védenek és csak el kell juttatnod a Temple Prime-hoz.
    Nekem elsőre összejött, igaz, hogy a HP-ja kábé 2 maradt,de sikerült...
  • kisviku
    No, csatlakozom én is a vélemény nyilvánítók táborához.
    Hétvégén Nod-dal végigvittem,GDI-al elkezdtem.

Szerintem amit ki lehetett hozni látvány szempontjából, azt kihozták a fejlesztők.Rendkívül látványos,igényes és szép lett.
    A magyar fordítás hellyel-közzel jó,érthető, bár a "Látogatók" névről a 80-as években vetített csehszlovák sci-fi jutott eszembe a Lada Nivá-s idegenekkel.
    Az elején picit zavart, hogy értem az angolt is és mellé fel van írva magyarul is,de megszokható perceken belül.
    A videók nem rosszak,talán picit több renderelt részt vártam a Nod-nál,nem pedig egy ugyanazon háttér előtt folyó állandó rizsáról.
    Maga a sztori nem újdonság,engem személy szerint már idegesít a minden RTS sztoriban jelentkező árulók léte.Tehát mindig van, amikor a saját oldalad ellen kell küzdened.Ez már lerágott csont...
    A Nod finálé nem túl fordulatos, de ez legyen még titok.
    Ami különösen tetszett a játékmenetben, hogy lehet egyszerre több épületet is felhúzni, az agresszív módban az egységek mindent szétlőnek.Ez kényelmessé teszi a játékot.
    A tölthető Obeliszk a hab a tortán, valahogy mindig erre vártam.Lévén,hogy eléggé defenzív játékos vagyok,nem szeretem a gyors-pörgős játékmenetet,de elviselhető,kivéve egy-két küldetésben.Így aztán én mindig a bázisépítésre,a "szép bázisra" törekszem.Ezzel a hülyeséggel gondolom nem vagyok egyedül. A védelmi lézerek nagyon látványosak, ötletes az elhelyezésük is,de a falat azért hiányolom.
    A küldetések egyszerűek,nincs semmi extra,mint anno a C&C 1-ben,ahol a CoV 95-ös évszámában volt a teljes leírás, hogyan kellett a GDI egyik legidegesítőbb küldijét megcsinálni.Itt ilyenek nincsenek.
    Látszik, hogy jó az engine,nem kell hozzá erőmű, hogy élvezhető legyen.
    Egyébként tiszta Generals, kicsit felturbózva.

Összességében jól sikerült,látványos,szépen,igényesen kidolgozott.Sajnos vannak benne már lerágott csontok és apróbb hibák.

Kérdés:
    Az hogy kidob XP alatt az asztalra időnként (kb 45 percenként), az a játék hibája vagy az oprendszeré?Nem hibával, csak simán, és lehet folytatni utána.
  • Csero90
    NOd-nál/GDI-nál mivel? mert a scrinek ok h odateszik azt a csúnya épületet de a többieknek mi a gyorsítás? xDDD
  • SötétBarom
    A GDI-nál mivel?
  • nipponia
    Az utánpótlás résszel tévedsz. Minden pályán van pénztermelő egység (tibériumtüske), amiket elfoglalsz és termeli neked a pénz. Meg a zöld tibérium termelődik magától, illetve mindegyik oldalnál van olyan tulajdonság amivel gyorsítani lehet a tibérium növekedését.
  • SötétBarom
    Ahamachi szobákban milyen verziószámmal lehet játszani?
  • Antrax #3849
    nekem kifejezetten tetszik
  • Gauge
    Épp ez a bajom. Játszottam, de azóta játszottam sok minden mással és ez nem tetszik. Ez az irányítás fajta (építkezsre gondolok) az egyik lehető legrosszabb...

Természetesen ez egy szubjektív vélemény, nem kell elfogadnotok. Csak gondoltam megosztom veletek. :)

+ az sem tetszik, hogy csak bizonyos épületek köré lhet építkezni...
  • Voltan
    Játszottál már korábban stratégiai játékokkal? Mondjuk a Warcraft, vagy a Starcraft név mond valamit? Vagy a régi Command and Conquer? Mindegyikben ugyanígy volt.
  • Gauge
    eddig négy játékból egyet sikerült elindítani az online-n...
  • Gauge
    Gondoltam megírom, hogy a CnC3, hogy nagy rakás szar, több okból is kifolyólag:

1.) Az építkezés egyszerűen gagyi (tamádáskor egyszer megjelenik előttem egy épület... no comment)
    2.) Nincs utánpótlási lehetőség - ha lefogy a tiberium, akkor annyi. Szerintem az utánpótlás lehetősége alap minden mai játéknál...

Egyéb:
    EA bekaphatja, hogy nem rakott bele direct connectet.... az onli
  • Gauge
    Sziasztok!
  • Voltan
    Ja, bocs, ezt a warezba...
  • Voltan
    A DVD 5-ös verzióból mit vágtak ki? Az a "Main Movie" micsoda? Az intro?
  • Sas6
    Aham köszike :)
  • Mr Manson
    BUG FIXES

--Fixed an error that caused players to experience unexpected disconnections and freezes while in online lobbies and Automatch search.

--Fixed an error that prevented players in online lobbies from chatting globally after sending private messages to other players. =========================================
  • Sas6
    Köszi!

És ez miket javit miekt csinál amiért érdemes lenne feltenni?
  • Mr Manson
    Patch 1.03 HUN
  • Csero90
    1 helyre férek be a 4. szobába...de ott természetesen nincs élet...jó tom már késő van de egész nap halál volt...1xer összegyűltünk 5en természetesen nem tudtunk játszani...3an haverokkal mindig megy mindenhogy megy de azokkal a srácokkal 1xerűen nem működött szériaszám in use/timed out mindent kitalált h miért ne tudjunk játszani mind1 h ki hostolt, ha véletlenül be tudtunk lépni 1ik szerverre akkor természetes h kidobott pár perc után xDDD
  • Evogordon
    xD