Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Starcraft2 e-mail: [email protected]
köszi
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!
One Vision. One Purpose.
megköszönném
már az elején utáltatok
akkor mehet a szobor
meg én is el innen
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Valaki be tudna rakni pár SCRINshotot? :P És milyen a scrin EVA?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Húh remélem elegendõ magyarázatot és segítséget kaptál.
Magyar nyelv
Csak az 1.1-es patchel mûködik!
A fájlokat a játék fõkönyvtárába kell kitömöríteni! Amire rálérdez azt felül kell írni. (A .reg fájlt nem kötelezõ, de el lehet indítani és akkor áttírja a registry-ben is magyar nyelvre, de anélkül is magyar lesz.)
Az átvezetõ videókon nincs felirat, azonban minden más magyar nyelvû, ha valamit magyaráznak a missziók közben azt feliratozza magyarul, küldetések leírása, egységek leírása, menüpontok stb. magyar nyelvûek.
Valaki tudna segíteni abban, hogy az elsõ horvátországi pályát hogyan kell végégvinni. A bázisomat még tudom védeni, de a megjelenõ konvojt sehogy sem érem el.... :(
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Mert mar vagy 10perce lovom az alien-et de ugyanugy jonnek.
A nod-al is elég bajom van:) és jön egy új izémizé<#buck>#buck>
np, ez mar nem az a c&c szal , elmeletileg a multi resz lett az erosebb , majd valamikor azt is kiprobalom :o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Majd ha egy kicsit megnyugszom akkor megpróbálom újra....
de most egy kicsit zaklatott vagyok<#gun>#gun>
Nem tudom hogy vagytok vele de játék már rég nyomta fel ennyire az agyam.
Gondoltam easy-ben egy jót szórakozom, mert nem vagyok nagy stratéga.
Erre..... huhh, kihullott a hajam, és a vérnyomásom az egekben:)
Olyan koszovó magasságában.Legalább easyn hagyhattak volna egy kis játékélményt, a nem vérprofiknak is...
Mind1 ez az én véleményem, remélem nem bántottam meg senkit.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Grafban - feeligben - és Mplayerben vigan üti a CC t - kár érte
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Hagnkari Soundblaster X-Fi gamer.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nem akarom tényleg lehúzni, de azért legyünk õszinték 10 éve mikor elõszõr játszottam vele, ez volt a startégiák ásza, szárnypróbálgatás, jó volt düne, aoe stb, de azért rá 10 évre sokat nem változott a koncepció, gyárcsál mint állat, darálj, manapság ez inkább az amatõr, stratégiával most ismerkedõ játékosoknak egy kis újgyakorlat, és ugye valljuk be, a lentebb leírt pálya sem nehéz, csak egyszerûen hülyeségekkel van nehezítve, amitõl tép a haját az ember...
Mielõtt mindenki megkövezne, azért szeretném leszögezni, a hangulat nagyon jó, nosztalgiázok egyet, biztos végigjátszom, ha lejjebb megy az ára lehet meg is veszem, de azért ez nem egy hardcore stratégia, valaki itt a supreme commanderhez hasonlította, hááát, az nagyon erõs túlzás...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.