6739
Command & Conquer III
-
AlexCross #3916 -
AlexCross #3915 hardcore APC
-
AlexCross #3914 kilóg a lóláb!
-
Thanatos #3913 igyekszik az ember :) -
vfeco #3912 multi8-nál megmarad HUN :D
Morpheu$ HUn sztem megmarad amogy Kane Editionon is frissítés után. -
#3911 te mindig olyan építő jellegű tanácsokat tudsz adni... :DD -
Thanatos #3910 tanulj nyelveket
-
Amadeus HU #3909 Az 1.3-as patch felrakása után nem marad meg magyarnak a játék amit innen szedtem le. Valami ötlet? -
Rusy #3908 Köszönöm, valami ilyesmit próbáltam én is, csak össze visza kapcsolgattama lövésztornyokat valamelyik oldal mindig gyenge volt, amúgy eddig tök egyszerű volt normálon minden küldi, ez az amin eddig 3x legyaktak, gondoltam kérek valami taktikát, de sejtettem, hogy ha él a 3 bázis lehetetlen elhozni az MCV-t :D -
AlexCross #3907 -
#3906 Azt most vittem végig.Rohadt nehéz volt!Az a lényeg,hogy keresztben adj a légvédelemnek áramot(Bal alsó,jobb felső)aztán a 2 alsó gépágyúnak,majd a jobb és fenn lévő 1-1 tankelhárítónak.Gyáts le a Harvestert,hogy legyen mi szedje a cuccot,aztán gyárts pár predátort(3-3 elég lesz jobbra és fentre)+pár Bulldogot,meg APC-t,amiket lentre és balra tolj ki,pakolj bele gépfegyvereseket.Gyárts gyalogságot ahogy jól esik és kész.Olyan 5-10 esetleg 15 perc után fogj 8 predatort,5Buldogot,2-3 APC-t pár rakétást,és szedd szét a jobb fent elterülő gépgyár gyanánt szolgáló bázis.Alul menj be,sedd szét a járműveket,aztán a lézereket,majd állítsd rá kb fele-fele arányban az egységeket a 2 tankgyárra.Ha vége lődd szét a maradékot és menj vissz.most már kipipiáltad a tankokat,jöhetnek az APC-k gépuskásokkal tonnaszámra.Ha felsorakoztattál tenkintélyes számú APC-t GP-sekkel töltve,fogd a maradék tankot,ami megmarad a csatábn,gyárts hozzá még párat,aztán irány a gyalogsági bázis.Itt a Shredder Turretek nem veszélyesek,inkább a gylogságot lődd.Írtsd ki ezt a bázist is,azán tőr előre a konvojig,hozdd őket haza telepítsd le az MCV-t gyárts áramot 3 airfieldet(kell annyi!),fullra kell töltened mind Orcával,és rohand le a jobb alsó repülő bázist.Vigyázz mert,földi egységgeel nem táadható,mert nincs hol felmenned.
Kb ennyi. -
Rusy #3905 Horvát pályára valami taktikát tud valaki? Mert elégnehéz szerintem normál -
#3904 nekem attól még bejön...és elvileg van 4 scrin kampány is:) ha végig tolod mind a 2 oldalt:) ez nem motivál? -
#3903 El is vette a kedvem a játéktól...multi unalmas...GDI hoz meg nincs kedv...már csak azért sincs mert tom h semmi se lesz a végén :S
A pénz mindent tönkretesz...ez már üzlet nem művészet/szórakoztatás...sajna -
#3902 Ennyi a NOD?ugyanaz...ugyanaz...stb...stb... -
AlexCross #3901 KÉSZ! ENNYI A GDI? EZ SEMMI NEM VOLT. MÉG HARDON SE. EGY CREDITS SINCS A VÉGÉN, HOGY TUDJAM HOGY VÉGE VAN? EGYIK CSAJT SE LÁTJUK MINIMUM KISESTÉLYIBEN? VESSZEN AZ EA! JENNIFER MORRISON ÉS GRACE PARK KÖVETELÜNK! -
#3900 C&C Tiberium Wars Kane Edition Magyarítás profi módon.
http://www.cnctw.hu/download.php?view.19 -
Egerwin #3899 A NOD küldetések szerintem sokkal nehezebbek a GDI-nál.
-
AlexCross #3898 mekkora az 1.03-as patch? -
#3897 milyen videókártyád van? ha ATI, akkor atitoolt keresd, ha nV, akkor meg coolbits-et, így tudod nézni a hömérsékletet, illetve valószínüleg az alaplapodhoz is járt valamilyen monitorozó szoftver. Esetleg használhatsz mondjuk everestet, az írja az alapli értékeket is és a videóét is, ha felismeri. Szóval ha már tudod monitorozni a hömérsékleteket, akkor elindítod a monitorozó programo(ka)t, majd a játékot, és mondjuk 10 perc múlva Alt-Tabbal leolvasod az értékeket. Majd ugye a proci és a vidó típusától függöen elválik, hogy az sok vagy kevés (de ha 70 foknál több a proc és 90-nél a videó, akkor az mindenképpen gyanús) -
Axl Rose #3896 Hát megcsináltam a küldit, amiben meg kell végeni a teherautót, hát mit mondjak a következő (Szarajevo) sem könnyebb.
Meg kell védeni a NOD főtemplomot 2 áruló NOD bázissal szemben.
Hát komolyan mondom, az ellenfél mintha szarná az egységeket, mert folyamatosan jönnek. Hiába építek 4 telepített védelmet, idővel felőröl.
Minden energiám elmegy a védekezésre, nemhogy megtámadjam... -
#3895 "kotelezo vegigolvasni?"
lol. kitalálták a spoilert a topikban. valszeg nem véletlenül. lol. -
#3894 az ember mindíg jobbat vár :D amúgy ide csak be-be pillantok és pont rosszat olvastam :) mind1 -
#3893 "engem személy szerint már idegesít a minden RTS sztoriban jelentkező árulók léte.Tehát mindig van, amikor a saját oldalad ellen kell küzdened.Ez már lerágott csont..." ezt. de már mind1 sejtettem , h ez lesz csak ugye a felfedezés öröme ugrott :) -
Athi #3892 És ezt hogy tudom kideriteni? -
#3891 gyanús hogy túlmelegedik. vagy a proci vagy a videó -
#3890 Egy kérdés. Be tudtok jelentkezni a hivatalos szerverre? Valamiért azt írja vasárnap este óta, hogy a kapcsolat sikertelen. -
Revan13 #3889 Az a baj h nem ismeri föl a külső netes IP-t, és csak a belsőt látja a program amivel nem lehet netre csatlakozni... -
Athi #3888 Hali mindenkinek! Egy kis segitségre lenne szükségem, kb10-15 perc játék után lefagy a gépem vagy ujraindul , mitöl van ez? -
Revan13 #3887 Köszi, bár sajnos nem tudtam megoldani egyelőre a problémát, hiába engedélyezem a port forwardingot. Mindig "connection failed"-et dob vissza...
Nem tud vki linkelni vmi leírást? mert én még nem találtam. -
#3886 ctrl + szám -
#3885 CTRL+1; CTRL+2; stb... -
#3884 azt hogy lehet beállitani,hogy külön billentyüvel ki tudjam jelölni a bombás,sniper,lövész egységeket?
hogy ne kelljen mindig keresnem egyet azt rákattintani az egérrel,csak PL:megnyomom az 1-est és kijelöli a gránátosokat? -
#3883 kotelezo vegigolvasni?
istenem iszonyat jokat fogok meg rohogni ebben a topicban erzem -
kisviku #3882 Ne haragudj,mit lőttem le? -
#3881 Nemlehet valahogy meghallgatni a cnctw zenéit?:) mint pl az előző részekbe lehetett, meg a red alertbe... -
#3880 minek olvastad el?:D
gondolhatod h itt elfelejtették a spoilert már rég -
Spunge #3879 ha felpatchelem akkor meni fognak a mentesek? -
#3878 köszi ,h lelőttél pár dolgot -
Spunge #3877 akkor elvileg kaptal hoza 1 kis könyvet bene a játék leirásával pontosan az utolso lapon leirjak hogy kell tűzfalon és routeren keresztül kapcsolodni