Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave00
szijjasztok!az szeretnék kérdezni h mit tudok csinálni akkor ha elindítom a játékot és csak 1 fekete képernyõ jelenik meg!pls help!elõre is köcc

rage
Nekem a játék saját frissítõje letöltötte, s feltette a javítást. Érdemes elõbb visszaírni az eredeti, nem crackelt file-t.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

bocsi hogy kérdezem,de honnan lehet leszedni az 1.1 patchet???

Shiwo
patchet honnan tom letölteni ? mert ami a #3098-as kommentben van, az nem csinál semmit...faq-ba nem találtam, a keresõ meg lehalt tõle..gugli is mindenféle vackot kihozott, csak azt nem, amit kéne..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Csak nekem van ilyen gondom hogy rohadjon meg?!:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nemtom van-e köze,rivatunert használ vki játék közben? Attól nemlehet ez a nemindulás sötétképeskedés?:)

Köszi a magyar nyelvet! Ha felrakom, ugye a mentések jók maradnak?

reaper4
csak találgatás, de lehet ,h attól ,h letörölted a pack-ot maradt benne még file ami miatt... de ez tényleg csak találgatás.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Balumann
Na kipróbáltam én is a játékot, de van egy kis problémám. A menü teljesen szépen bejön. A videok egy része teljesen jó, viszont az egyik fajta video, mikor ott vannak abban a nemtudom hol, ott akad a video, és a hangtól elcsúszik szinte teljes mértékben.
A játék teljesen jól futott 1024 medium texturával (többi low-on), egy kis beakadás nélkül, viszont a 3. pályán már mindent low-ra és 800x600-ra tettem, és kegyetlenül belassult, akad.

Majd a patchet még megpróbálom, hátha segít rajtam

Help pls!
Továbbra sem indul a játék,bejön az EA logó utánna fekete kép....Letöröltem K-Lite codec csomagot,nem ért semmit...
Legújabb dx9,videódriver fennvan....A gép is vastagon a minimum követelmény fölött van....5let???

HALI!!!! most lett jó a gépem:) milyen a játék??

Randelz
Nekem doublelayeros verzióm van a gamebõl holtalálom az extrákat?

Remélem zsíros játék lesz, mert nagyon profi voltam a Generals-ban. 3 hard gépet tudtam Kínával leverni. Tom nem nagy kunszt. És azt is remélem, hogy menni fog a konfigomon, mert elég gyengécske. Meg azt is remélem, hogy holnapra lejön, mert még csak 4 gigánál járok. ÚÚÚÚGY várom már. Remélem nem cseszték el mint a Stalkert...
Oké köszi azt próbáltam ami a topicba van irva.

ski22o
csatlakozol a hamachi hálózathoz, majd a játékban multiplayer/network

Hamacival ,hogy tudok belépni a játékba???
Pasz. Lehet ,hogy csak a te játékoddal van a gond vagy próbáld ki más gépen hogy ugyan ezt írja e
Muki100
megbeszéled valakivel a játékot és lanon valaki hostol

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hi !
én belépek a hamacival ott is vannak az emberek de hogy tudok játékbalépeni?
röviden irja le valaki légyszi:) köszi

csabarinkoo
csabarinkoo
Hát nem vágom.
Beírom a jelszót, kiválasztom az "advanced" -et, mert ügye csak így tudom majd kiválasztani azt, hogy hova telepítsem.
Kiválasztom hogy ahova szeretne települni C: , az legyen F:

utána meg jön a nyelvválasztás és itt akadok el. ugyanis itt nem enged tovább bárhogy állítom, mi lehet a gond?

ÖÖÖ ha tört ( nem eredeti a játékod) sehogy.
csabarinkoo
De ha kiválasztok egy másik particiót akkor meg elakadok ott mikor ki kell választani a nyelvet. Ha ki is választom mindet, akkor sem enged tovább hibával, miszerint válasszak ki egy nyelvet.

csak te

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

csabarinkoo
Most halál komolyan nem lehet a játékot feltelepíteni másik particióra, csak az elsõdlegesre? Ha átállítom, hogy másik particióra települjön akkor meg nem akar feltelepülni. Mindenki az elsõdleges meghajtóra telepítette, vagy csak én bénázom ?

Regeditet megoldottam visszaírtam "en_en" -re meg "english" -re de a másolgatásnál mit másoljak hova?
NeBby
csak ha gond lenne....de azért másold csak be azokat is , úgy tuti megy !

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Kontrakcio
<#taps> nagyon szépen köszönöm =)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

NeBby
Hát de ...regeditbe és másold vissza az eredeti nyelvpackot! De nem jobb magyarul???<#idiota>

Hmm és akkor ez miezez? <#wow2>
Talált már vki multis térképeket ehhez?
Ezer hála és köszönet! Szépen kiírja az 1.01 es verziót! <#worship><#taps>

Egy kérdés: Nem lehet valahogy visszacsiribálni az angol nyelvet? Engem rohadtul idegesít hogy semmi sem az amit megszoktam... <#miaz>
NeBby
Huhh bocsi!Itt a többi file is ezeket is be kell másolni!SRY.....
több már biztos nincs <#vigyor3>

Valaki nem tudja miért jön be nálam a network rész kb 5 perc alatt?
Ez idõ alatt a gép semmit nem csinál,asztalra sem tudok visszalépni,de nem fagy le,mert 5 perc után egyszer csak bejön az ablak.Ha kilépek és vissza akkor ismét ugyanaz.
Igazán zavaró

kovecses
Milyen jó

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

Hali!
Tudja vki hogy mit kell beirni az online id hez hogy tudja csatlakozni a nethez?
Köszi!
NeBby
Ittvannak a patch részei amit telepít ! csak másoljátok be és megy is , ot vannak még a magyar fileok is , mindet másoljátok és magyar lesz!

Ezt én is megköszönném!
kovecses
na ilyet még nem láttam!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

Kontrakcio
áhhh, nem tom lehuzni az 1,.1 patch-et... mikor arra kerülne a sör h töltsön azt irja ki a feladkezelõ h a program nem válaszol :S vazze, vki áttudná küldeni msn-en a patch tartamát?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Frissen telepítettem és ez lett a hála:

Nem értem...
NeBby
Falószínûleg azért nem tudjátok felrakni az 1.1 es patcht update-tel mer elõtte bemásoltátok a magyar nyelvet amit devids csinált ! Nah azt töröljétek ki a Játék mappájából és úgy frissítsetek és akkor jó lesz! Aztán másolás vissza és ennyi..

a_n_d_r_e_w
ahhoz nem kell
úgy kell indítani
parancsikonnál a cél után beírni

One Vision. One Purpose.

NeBby
Igen de ehez kéne a cfg file!!!amit írtam h nemtalálom :) Pls mondja meg vki h holvan és akkor talán be tudnám állítani <#vigyor3>

a_n_d_r_e_w
"de semmivel * ugyanúgy meg lehet tapasztlni a multi élményeket"

*: sem rosszabb :))

One Vision. One Purpose.

Balumann
Hamachi arra jó, hogy LAN -t hozzon létre neten keresztül. Ez az én FAQ-m (mondjuk régen frissítettem): LINK
Van egy magyar oldala is a Hamachinak: LINK

Nemsokára nekem is 'meglesz' a játék, és majd csatlakoznék vkikhez, feltéve ha rendesen fut majd a játék a gépemen :)

Nagyon jó a háttér ebben az üzenõ akármiben, mármint ahova a szöveget kell írni!

a_n_d_r_e_w
igen, de semmivel ugyanúgy meg lehet tapasztlni a multi élményeket, mintha valaki neten játszana.

spam topic: nálam sem megy

16:9-hez meg #3099 próbáld meg, aztán tájékoztass, hogy sikerült-e :))

One Vision. One Purpose.

Azaz ha haverom indit egy servert fel csatlakozokrá ezzel a progival erre jó??
NeBby
16:9 es felbontást nem lehet vhogy elõvarázsolni?? Jah és pls help: Merre van a config file?? Vhogy nem találom <#vigyor3>

Hamachi ez mi és mire való?? Engem ide dobot a google. http://www.hamachi.cc/