Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A játék teljesen jól futott 1024 medium texturával (többi low-on), egy kis beakadás nélkül, viszont a 3. pályán már mindent low-ra és 800x600-ra tettem, és kegyetlenül belassult, akad.
Majd a patchet még megpróbálom, hátha segít rajtam
Továbbra sem indul a játék,bejön az EA logó utánna fekete kép....Letöröltem K-Lite codec csomagot,nem ért semmit...
Legújabb dx9,videódriver fennvan....A gép is vastagon a minimum követelmény fölött van....5let???
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
én belépek a hamacival ott is vannak az emberek de hogy tudok játékbalépeni?
röviden irja le valaki légyszi:) köszi
Beírom a jelszót, kiválasztom az "advanced" -et, mert ügye csak így tudom majd kiválasztani azt, hogy hova telepítsem.
Kiválasztom hogy ahova szeretne települni C: , az legyen F:
utána meg jön a nyelvválasztás és itt akadok el. ugyanis itt nem enged tovább bárhogy állítom, mi lehet a gond?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Starcraft2 e-mail: [email protected]
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Egy kérdés: Nem lehet valahogy visszacsiribálni az angol nyelvet? Engem rohadtul idegesít hogy semmi sem az amit megszoktam... <#miaz>#miaz>
több már biztos nincs <#vigyor3>#vigyor3>
Ez idõ alatt a gép semmit nem csinál,asztalra sem tudok visszalépni,de nem fagy le,mert 5 perc után egyszer csak bejön az ablak.Ha kilépek és vissza akkor ismét ugyanaz.
Igazán zavaró
Tudja vki hogy mit kell beirni az online id hez hogy tudja csatlakozni a nethez?
Köszi!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nem értem...
úgy kell indítani
parancsikonnál a cél után beírni
One Vision. One Purpose.
*: sem rosszabb :))
One Vision. One Purpose.
Van egy magyar oldala is a Hamachinak: LINK
Nemsokára nekem is 'meglesz' a játék, és majd csatlakoznék vkikhez, feltéve ha rendesen fut majd a játék a gépemen :)
Nagyon jó a háttér ebben az üzenõ akármiben, mármint ahova a szöveget kell írni!
spam topic: nálam sem megy
16:9-hez meg #3099 próbáld meg, aztán tájékoztass, hogy sikerült-e :))
One Vision. One Purpose.