6739
Command & Conquer III
  • greenvelvet
    hallod töröld le és tedd fel az 0.1.0.2
  • nyx
    erre tud valaki valamit mondani, ezt írja be ha be akarom tölteni az utolsó állást:
  • fsgh
    Updateltem a Hamachit hogy nekem is a legujabb verziom legyen erre miután feltette nem működik...ezt írja ki..miért?

• Muki100
    Várd a kiegészítőt ^^
  • Sephi
    nincs mar semmi tuzfal.
  • fsgh
    valaki vitte már végig teljesen:)? én most artok Scrinek második pályáján:)

a Nod befejezése egy nagy fos:S
  • Balumann
    ha routered,vagy tűzfalad van akkor bekell állítani az udp és tcp portot az options-ba (és engedélyezni kell azt a routeren is). Egyébként meg nem kell semmit beállítani, ha megy a hamachi és zöld a pont a nevek előtt akkor a kapcsolatnak jónak kell legyen.
  • Sephi
    Bazeg en sehogy nem tudok jaccani hamachival... miafax? A gama halozati opciojanal nem kellene allitani semmit nemdE?
  • TVelvet
    Valaki mondja már el nekem, hogy az istenbe lehet az, hogy amikor fellépek hamacihra, a gépem folyamatosan tölt felfelé... és nemtudom mi a francot és miért....
  • gabo91
    De micsináljak ha azt irja ki hogy idötullépés?
  • BiG G
    igen, de nem egy szerveren, hanem mondjuk 2-3-on, így nem fog laggolni, és mindenki tud is játszani.
  • greenvelvet
    és 1xere fogunk jáccani?
  • berlinboy6329
    Hi all!
    Bernre(GDI) nem tudtok vmi jó taktikát?

Egyszerűen nem tudom kiníyíni a főépületet,mert állandó támadás alatt vagyok.A Devastator Warshipektől meg a falramászok laasan.az 1,03-as patch nem gyengíti/csökkenti a lőtávját?

Vmi taktika a mapra?
  • BiG G
    Nah emberek, ma este úgy fog kinézni a dolog, hogy 7:45-től gyülekezünk a hamachi-n, és aki 8-ig nem jelentkezik be, de már addolta magát a szobához, azt kiteszem, hogy beférjen olyan is aki mondjuk akarna játszani.

Így várunk 8:10-ig, közben valaki bennt a játékban hosztolja a játékot, akár többet is (4 fő felett erőssen laggol, szóval lehet hogy 2-3 játék fog menni egymás mellett), mindenki beáramlik szépen, és jót játszunk :)
  • gabo91
    nehéz pálya, nekapkodd el a dolgokat rengetegmamut kell 50db al meglehet már csinálni talán, és ha mész támadni akkor is hagy otthon legalább 10-15 mamutot, mert különben kinyirnak.
    nekem hatalmas védelmem volt de egy mamut se volt othon szétsedtek, kilöték a rakétát az erőmüvekre utána meg jötek minden szaral sé végem volt...
  • Rusy
    Utolsó pályára zéro pointra valaki írna egy stratégiát, ha nem használom a tibérium bombát? mert a sok hasadék generátor meg atom vaíón...
  • gabo91
    Valaki megtudná mondani hogy mértnem jo a hamacsi nálam?
  • peeter22
    Épp ott tartok én is még nem kezdem el, majd csak holnap már elég volt a jóból:D Nem volt eccerű az első se. Bár minden game addig nehéz míg az emgber egyszer végig nem játsza azt másodszor már azért megyeget:D
  • Rage47
    autorun-ban lehet
  • ski22o
    feltettem a morpheusos magyarosítást, de nekem nagyon fura, hogy lehet visszaállítani angolra a játékot?
  • greenvelvet
    rombold le a jobb felső sarokban a 2 gyárát és az épületek foglald el engeenerrel és onnantól kezdve tudsz építeni és sima ügy
  • Balumann
    én még mindig az elsővel szenvedek :D
  • greenvelvet
    elirtam::D nem kicsit,nagyon
  • Muki100
    horváth :)
  • greenvelvet
    hallod én horváth 2. küldetést nem tudom megcsinálni:( segithetne vki
  • Evogordon
    Kölnt is megtisztítottam a GDI-al :)
  • csabarinkoo
    Az összes patch fent van már, de az 1.0 és az 1.01 -hez volt magyarositásom. Az 1.02 és az 1.03-hoz viszont nem találok. "Lang-hungarian" könyvtárban 1.0 és az 1.1 található meg. Honnét tudnám beszerezni a maradék kettőt?
    CNC3 patch102/103 english.exe települ csak fel a magyar nem. Ugyanazzal a hiábaval mint amit lentebb írtak, de ez azért mert nem magyar verziós a gammám.
    help, thx!
  • Shiver
    afk cigi
  • Shiver
    én nem biztos hogy tudok ma lenni de menjetek fel irc.elte.hu serverre ott irjatok be hogy cnc3hunsg és lőn egy szobába lesztek ha többen lesztek persze :)
  • Sephi
    Akko ma 8 utan talaka ott?
  • Shiver
    akkor valószínű a séta folytán amig hazavitted átíródott a cnc(mittoménmiapontosneve).dat file és ezért nem tudod feltelepíteni rá
    próbáld meg vkitől elkérni a séta előtti verziót, vagy ha megvan visszatenni a helyére a .dat filet, ezután próbáld peccselni
  • Dénes é
    az úton találtam:)
  • Shiver
    akkor kérdezem máshogy:)
    boltba vetted, vagy az úton találtad a c&c-d ?:)
  • Dénes é
    what??
  • Shiver
    biztonsági másolatos verziód van ?:)
  • Dénes é
    :):)
    akkor pontosabban letöltöttem, de amikor elindítom elkezdi kicsimogaolni, de a végén azt írja ki hogy "Internal error - patch not available."
  • Shiver
    ez kb olyan kérdés mint hogy nem megy az autóm, valaki segítene ?:)
    okosan kell kérdezni :) kicsit részletesebben, ha te is több időt töltesz a kérdéssel, talán más is több időt tölt a válasszal majd .)
  • greenvelvet
    gabo van torrent oldalad?
  • Dénes é
    vki segítene?
    nem tudom felrakni az 1.03-as patch-et
  • gabo91
    Mért nem tudunk csatlakozni egy szerverhez se?