Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
Beast:a szinre annyit hogy a gdi mindig is sárga volt..nekema szürke a generals usat idézi..a generalst pedig utálom.. story-ba meg mindig volt valami kis csavar..nem azt mondom hogy szar..csak nem a megszokott😛 pályák meg cnc-be mindig is össze vissza volt.és pont ez volt benne még érdekes..szimetrikusság szintén generalst idézi nekem
és tényleg nehéz ujjat kiadni..de én többet vártam egy cnc3-tõl..fõként csak az 1ségek és sok alap dolog kihagyása zavar mert a többi ujjitás még tetszik is....
szal szó szó nem megint forum chat-et akarok csinálni mint a demo-s irásomal csak leirtam a véleményem az egészrõl...
amugy nem tom vki vitte-e a gdi kampányt de az utolsó küldetésbe most ez vagy bug v nem tom de ugyebár bejön az hogy x azt mondja hogy ne használd a liquid tiber bomb-ot y meg azt hogy igen... nos most direkt nem dobtam le(mert este nem emlékeztem rá hogy használtam-e)és vége a mapnak azt azzal nyit az egész hiradó hogy gdi használta a bombát..de nem dobtam le...szal ez azért elég vicces,erre vkinek vmi 5let?
neketek is ilyen?
ezt megoldja a második peccs?
Nincs semmilyen cuc amit be kéne másolni!
Nem offline patch volt!
És ha nem muszály akkor nem szeretném meg crackelni!
Help!!!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Akadt egy olyan problémám a játékkal, hogy a laptopon a játékindítás után reseteli a gépet. Találkozott valaki hasonlóval, mitõl lehet ez?
Integrált videókártya van a gépben -> radeon xpress 200m.
Ezzel mit kezdjek?
Ez történt mikor updateltem!
Tud valaki segiteni?
Crackelni nem szeretném ha nem muszály, mert akkor nem tudom majd updatelnni!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Starcraft2 e-mail: [email protected]
1. multi palyak szimetrikusak - pont az a lenyege hogy minden jatekos egyenlo esellyel kezdje a harcot , ketlem hogy csupan ezert ne lehetne elvezni a harcot.
2. nincs fal - ha jol emlekszem pont azt irtak hogy nem terveznek semmifele epitheto falat egyenlore , meg hogy meg fejlesztes alatt all a jatek ... de ugye a talan nem egyenlo az igennel ... majd valami kiegeszitoben ugyis benne lesz es majd orul az EA hogy C&C3 expansion pack with walls! \o/
3. a tortenettel nekem semmi kulonosebb gondobb nem volt , a GDI kuldetesek nagyon konnyuek , a NOD felek mar a vege fele kezdenek nehezedni , a Scrint meg csak mostanaban kezdtem , egyenlore meg nem tudom milyen nehez lesz a vege ... de egy biztos , csupan a GDI kuldetesek alapjan kijelenteni hogy "semmi egetverot nem tartalmaz" erdekes 😄
4. ehhez nem is tudom mit kene irni , azon felhaborodni hogy egy par egyseg alap szine mas lett , vicc 😄
magarol a jatekrol pedig csak annyit hogy felesleges itt mas c&c jatekokhoz hasonlitani mivel keptelenseg mindig ugyan azt a szintet tartani , anno a c&c:tiberian dawn azert volt annyira jo mert a sorozat elso reszekent minden aprosag uj volt ... de ennyi erovel fikazhatnank a Tiberian Sunt is , hisz nem tartalmazott semmifele egetvero ujdonsagot , szebb lett mint az elso resz es egy kidolgozottabb multi reszt orokolt ...
A Red Alert sorozat is csak attol lett sikeres mert egy teljesen uj alternativ vilagban jatszodott, mig minden mast atvettek ... tehat egetvero ujdonsag ott sem volt ... a Generals meg igyis ugyis szar lett , nem is igazi tagja a c&c szerianak ... az en velemenyem az hogy egy EAtol en az eddigi tapasztalatok alapjan csak rosszabbat vartam
mar annyi jatekot csinaltak hogy sok ujat mar nem igazan fognak mutatni , anno Starcrafttal evekig jatszottam , az utobbi evekben megjelent jatekokkal jo ha 1-2 hetet ... es nem azert mert csupa szar az osszes
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kösz admin
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
This program cannot be executed (5023).
Ezt a hibát írja ki 1.2 es peccsel....PLS HELP!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
-multi pályák szimetrikusak(ki is mondta hogy nem biztos hogy mind az lesz?😄)
-nincs fal...pedig ugy volt hogy lesz
-kampány semmi egetverõt nem tartalmaz..sablonos story semmi kavarás..a pályák is kicsik és fél perc alatt le lehet nyomni..GDI utolsó pályák amik néznek ki valahogy(NOD-ot még nem csináltam végig)
-Predator,Mammuth,Juggernaut,FireHawk sárga skin le lett cserélve szürkére..(mintha a GDI szine a sárga lenne..mind1 grat ea)
magáról a játékról meg annyit lehet mondani hogy mint játék jó de mint cnc szar...kb mint a generals..semmi egetverõ ujjitást nem hozott(sõt semmi ujjítás nincs benne csak 3-4 játékot összekevertek),az ea pedig oda van mekkorát alkotott..sztem ez édes kevés...
(A_N_D_R_E_W várom a mododat!!!😛)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Steam Nick: adakiller
LINK
Tetszik az, hogy ilyen squadok (vagy nem tom hogy mondják)-ba vannak az egységek, nem külön. De az szerintem nem a legjobb, hogy egy autóba csak 1 egységet lehet berakni. Belefér 6 gépfegyveres, de csak 1 enginer, vagy 2 rakétás. 😊 De ettõl függetlenül nekem nagyon tetszik a játék.
Remélem az 1.2 patch, vagy majd ha lesz több, azok kijavítják az egyik fajta videók akadását, meg a játék lassulását vmennyire.