Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fairlight verzióm van, videók alatt csúszik a hang. Van megoldás? Ha originál, akkor nem csúszik? Ha nem a Kane verziót veszem meg, az mindenképp magyar, vagy megy angolul is?
Akár akkor hiheti a program azt is, hogy most az angolt látja, ha közben magyarok benne a szövegek. Szerintem az a SkuDef file-t sem érinti ilyen módon.
Szerintem ha tudnák akkor már irták volna, régóta olvasom ezt a forumot és az jött le, hogy itt NEM TAHÓK az emberek, csak azzal aki megérdemli. Szal kérdezd meg még vagy 40x szer és esetleg még ki is rúgnak innen.....
De egyáltalán van már 1.2-es patch ?
Gundark1234: Elásni még nem kell. Korai lenne 😊 Különben is majd minden játékban vannak csíterek. Megértem, hogy idegesít, de idõvel csak javul a helyzet. No meló tényleg...
1.2-es patchel megy a magyaritás?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Tökre tetszik, hogy az egész program, úgy ahogy van ám blokk magyar. Persze szinkron nincs, de nem is kell. No meg eretnekség is lenne. Szöveg is jó helyre került a mozik alatt! NOD-al kezdtem el, megcsináltam három küldetést és nagyon meg vagyok elégedve.. Érthetõen, világosan és látványosan van megoldva mit kell csinálni és a videók is hangulatosak. Ajay beszólásain fetrengtem. Nem akarom lelõni a poént, majd meglátjátok.
Egér + billentyûvel egyszerûen lehet irányítani a játékot, pedig igen sok parancs van, de mégis a gyors játékmenet alatt is játszi könnyedséggel oszthatóak ezek. Bevallom én sok RTS-t fõleg az egérrel irányítok, billentyût ritkán használom, de itt megtanultam ezt a fajta irányítást és a sok klikkeléstõl elfáradt kezemnek ez nagy szolgálatot tett.
Persze ahogy sokan mások is én is kiváncsi voltam a Scrinekre, mit tudnak, milyen egységeik vannak. Ezért 3 ütközet pályán (skirmish) ki is próbáltam õket. De nemcsak õket, hanem a NOD és GDI egységeit is. Gerilla, Lerohanó , Teknõs és Kiegyensúlyozott AI-val. Demóban nem tetszett a NOD, de itt elnyerte a tetszésem. Kifejezetten jó velük játszani és sok kellemetlen pillanatot lehet okozni velük az ellenségnek. Szabotõr és az árnyékosztagosok nagyon jól használható egységek.
Scrin faj tetszetõs. Egyetlen dolgot visszataszítónak, gusztustalannak találtam: Amikor is a kiválasztott gyalogos, vagy jármû, nem emlékszem pontosan, de szó szerint a hang amit kiadott az egy büfögés volt. Poénnak elmenne, nyilván annak is szánták, de túl jól sikerült Szóval a Scrinek. Jó velük játszani és a védelmi épületeiket nagyon hasznosnak találtam. Vihartorony és a Zümmögõ kaptár igazi kedvencemmé vált. Elõbbi az ionviharok miatt fõleg, de a sebzése sem elhanyagolható. Ezek a kis alap zümmögõk meg azért hasznosak, mert hozzá lehet õket rendelni jármûvekhez. Gyalogságot, de nagyszámban jármûvet és épületet is rendesen szétszednek. Stáziskamra is jó ötlet. A szuperfegyver sajnos nem olyan látványos, mint a másik két oldalon, de hatásában ugyanazt nyújtja. Pedig nagyon jónak hangzott ez a világûrbe való kiszippantás. De látványilag nem annyira nagy durranás.
A játék grafikája viszont szemet gyönyörködtetõ! Akár az ütkezetes térképeket veszem, akár a kampány térképeit. Arra figyeljetek oda, hogy van sok semleges épület, amit el lehet foglalni! A mutáns tanyára hívnám fel, mint épületre a figyelmet: amikbõl aztán mutáns martalócokat lehet jó pénzért elõhívni. Kemény legények ezek, ráadásúl a tibérium mezõn gyógyúlnak is. De rengeteg egyéb épület van, amit hasznos ha a mi oldalunkra állítunk.
Nemrég vittem végig a Tiberian Sun, Red Alert 2 játékokat, egy-két hónapja a Generals-t. Meg persze az összes többi résszel is játszottam már, nem egyszer, nem kétszer. Persze ez a játék a tibérium sorozat tagja, de véleményem szerint ez a legjobb rész. A hadjárat NOD részrõl jól épül fel. Logikus és taktikailag is teljesen megalapozott, hogy ezeket kell csinálnunk, hogy gyõzelemre vigyük a testvériséget. Kane ahogy a GDI-ról beszélve átszellemül és dühe a felszínre tör, az még mindig azt a hangulatot árasztja, amit a sorozat elõzõ, meg azt megelõzõ részében is átéltem.
Sokat olvastam más fórumokon, fõként idõsebb emberektõl, hogy ez a játék semmi másról nem szól csak, hogy legyártunk x egységek és földbe döngöljük az ellent. Semmi taktika, semmi kihívás, és unalmas meg monoton az egész. Szerintem ez nem így van. Nem teljesen így igaz. NOD-al igen is lehet és kell is taktikázni. GDI is követelhet taktikát, de ott a mammoth és a juggernaut egységekkel meg lehet tenni a fentebb írtakat. A Scrinek pedig fõleg a technikai fejlesztéseik után válnak igazán ütõképessé. Az alap egységeik nem valami erõsek. Bár az alap egységek egyik oldalon sem erõsek, de a scrin fajt brutálabbnak képzeltem el alapból.
Felsõbb elme nevû gyalogos egységükre figyeljetek oda! Õ át tudja venni az irányítást az épületek, jármûvek és gyalogosok felett is, szóval nagyon hathatós egység. Idegeneknél talán a legjobban a pajzsok tetszettek. Egyrészt baromi jó az effektjük Másrészt pl. a pusztító lépegetõ egységeknek is igen jól jön a pajzs általi védelem. Hiába õ a legjobb földi egység, azért pajzs nélkül viszonylag hamar szétkapható.
A magyar kifejezések miatt, akik ugye angolul játsszák elnézést. Talán annyira nem vészes és kivehetõ mire utaltam. Napokat tudnék még írni, de melóznom kell...
vagy most ti nem spameltek?
😄
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
És ez zajlik az életben is. Elcseszik az oktatást -> egyre több hülye -> szavazni abszolút nem az esze alapján, hanem a hülye szónoklatok, TV2, RTL klub alapján fog -> senki nem lesz képes veszélyeztetni a maroknyi elit pozícóját.
Sid maiers peter jackson, a supreme commanderes csóka, õk nem azért csinálnak játékot hogy lóvé legyen õk azért mert ez az életük és maradandót akarnak alkotmi, ez maximum 5 ember (de fõleh nem az EA), a töbi péz péz péz (amiben mondjuk félig meddig igazuk is van)...
na ezekre az embern nyugidtan haragudhat szvsz, anélkül hogy a fejlesztöket megsértené
One Vision. One Purpose.
Mondjuk lehet elõnye is lesz, mert ha ez így megy tovább, akkor leszokok a gamelésrõl 😊
Meg lehet csinálni, hidd el. Én úgy kezdtem a pályát hogy a mérnök egységekkel a kezdõ oldalon lévõ power plantet elfoglaltam, a házakba egységeket küldtem, meg az alap bázisát megsemmisítettem. Ezután foglaltam el a túloldali erõmûvet ami a cél. Ennek az volt az értelme hogy a hidon túli védelmem, az a pár sonickus ágyú, meg az embereim addig fel tudták tartóztatni az ellent amig a bázisom megerõsödött. Nagyon sok légvedelmet kell felhúzni, de érdemes úgy csinálni hogy a kis kocsival kibõvíted a bázisodat, lehetõleg a hídhoz közel, és oda telepíted a védelmed. Gyártsál mammutot bõven, meg buggykat, légi cuccok ellen nagyon jók, nem árt pár juggernaut sem kb 3-4 db . Szal amikor meg van a kellõ egységszám akkor tarold le a bázisát. Védelemnek Én csak sonoc ágyúkat meg légvédelmet, építettem, plusz ott voltak a mamutok meg 2 "RIG", ez elég volt hardon.
Lehetett volna jobb is.
De ha minden egyes dolog, ami csak egy-két embert érinten bekerülne, akkor átláthatatlan lenne végül szerintem
One Vision. One Purpose.
Stuttgart: kommandóssal kolbászolsz majd az erõmüveket éleszted ujra vagy Köln: mikor egy kis osztaggal kell befoglalni és mérnökökkel helyre rakni a GDI bázit majd seggbe rugi az idegenekt?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
GDI-al Németországban vagyok. Van egy bázisum és a scrinek jönnek ellenem mindenféle szarral. A legidegesítõbb, hogy ilyen repülõ ûrhajójuk van ami 500 méterrõl szétpusztítja a jjármûveimet. Légvédelmi ágyú hatáskörén kívül van. folyamatosan jönnek ezek a szarok, és esélytelen még kijönnöm a bázisról is. Valakinek van ötlete hogy lehet ezeket visszaszorítani? mert reménytelen a pálya
Emlékszem egyszer, még a Red Alertben volt az, hogy nem nyertem meg a csatát, pedig már vagy negyedórája kutattam, hogy mi az, amit még csinálnom kéne ? Aztán végül ráakadtam egy tereptárgy mögött elbújó, létfontosságú német juhászra. Azt lelõve sikerült csak a küldetés
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Skyline: FAQba akkor kerül be valami, ha FA lesz. amíg nem GYakran Ismételt, nem rakom be
One Vision. One Purpose.
Az EA logó utáni fekete kép problémám ami napok óta volt egy szemvillanás alatt megszünt ahogy beraktam a régi jó kis sblive-omat...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Fogalmam sincs mi lehet a baj , a peccset letöltöttem , szóval PLZ HELP VKI!
"UI:"Ha pontosabban megnézem, 1 fájlt csatol a hibaüzenethez ,aminek a neve :
C:\DOCUME~1\Zoli\LOCALS~1\Temp\fd73_appcompat.txt