6739
Command & Conquer III
  • Antrax #4149
    X1950pro
  • Mikiller
    Kreáltam egy hamachi servert próbaképp. Mostantól megy fél óráig.
    user/pass: Mikiller/sgforum
  • alma2
    Bonus kuldetesekkel, vagy anelkul probaltad megcsinalni ?
    Bar meg nem tartok ott :)
  • greenvelvet
    valaki 1 meccset?
  • maniac001
    Antrax!
    És milyen VGA-val oldódott meg a pixeles árnyék gondod?
  • greenvelvet
    hogyan kell albániát megcsinálni? mert lerombolom a bázist a hidat újjáépitem és alig van emberem aztán 1 csomó tank jön ellenem és nem tudok mit csinálni
  • Shiver
    egyébként ezt az oldalt nagyon ajánlom mindenkinek aki nem biztos a dolgában, vagy akinek nehézségei vannak
  • Shiver
    rosszúl mondtam virtual serverezni kell nem is firewallazni csak nekem megcsinálja egyaz egyben :)
  • Shiver
    port forwarding help
  • Shiver
    CNC3 uses the ports below:

TCP 27900 Inbound
    TCP 28910 Inbound
    TCP 29900 Inbound
    TCP 29901 Inbound
    TCP 6667 Inbound
    UDP 13139 Inbound
    UDP 2049 Inbound
    UDP 27900 Inbound
    UDP 28910 Inbound
    UDP 2949 Inbound
    UDP 6500 Inbound
    UDP 8088-28088 Inbound (This is a range)
  • BiG G
    köszönjük :) a game portját kiderítjük, ha más nem akkor futás közben kiugrok és CFosSpeed-ből kiolvasom.

aztán majd összeütök egy hamachi faq-t is, a rendes alá, vagy összeszedem a dolgokat, és Andrew majd beteszi, ahogy tetszik.
  • Shiver
    bemész a router admin lapjára. ott kell ilyennek lennie hogy (bár ez minden routernél más és más) firewall pl
    ott létrehozol egy szabályt, persze enable legyen a szabály
    a szabály tartalmazza azt hogy a source legyen minden általában ezt csillaggal lehet beírni, a destination pedig a te géped ip cime, ezek után még meg kell adnod hogy a te gépedre melyik portokat engedje át, itt tudnod kell hogy pl cnc3 mit használ (ezt nem tudom mert nem néztem utána) és beírod az ip mögé (mert valószínű ott lesz még kitöltendő hely) a megfelelő portot
  • BiG G
    :)) És ezt hogy oldandó meg a gyakorlatban?
  • Shiver
    a pincer itt a router :)
  • Shiver
    port forwardolni kell hogy a külső emberke aki csatlakozik az jó helyre menjen a routeren belül :) hogy magyarosan mondjam : ahhoz hogy egy pub-ba a helyes asztalhoz üljél tudnod kell melyik asztalhoz menjél :) jelen esetben ha foglalás van a pincérnek mondod a nevet és tudja :))))))))))
  • BiG G
    Nem értek sajnos a router-es cuccokhoz, de eddig az a tapasztalat (baráti körömben, illetve sg-n is), hogy router mögül nem akar menni a netes játék, mert a játékban, ha LAN-on játszana az ember nem lehet választani a helyi hálózatok közül, gondolom az alapértelmezettet használja.
  • Shiver
    régen használtam a mircet de érdemes egy mirc szerverre menni különben nem látjátok egymást :)
    most mentem be irc.elte.hu a server és ott #cnc3hunsg
    erre lehetne kérni botot és akkor van admin is rajta
  • Sephi
    En ma este 100% hogy ott leszek hamachin. De mIRC-en milyen szerveren lehetne felmenni?

Szal eloszor is kell egy mIRC szerver es aztan oda a #candc3hunsg szoba.
    Jo lenne ha ide ki lenne hirdetve :D
  • gabo91
    Sziasztok lenne egy kérdésem a hamacsival, beirtam a szoba nevét meg jelszavát de csak magamat látom (de jo sokat belölem) micsionáljak igy?
    Meg hogy kell majd elinditani a játékot?
  • Shiver
    igy hirtelenjében ezt találom a leggyorsabb, legegyszerűbb ötletnek
  • Shiver
    ajánlom a meccsekhez meg azt hogy ki online:
    1. legyen mirc-etek
    2. legyen egy pl candc3hunsg szoba vagy mittomén :)
    3. oda join aki online (hamacsit nem ismerem,de ha hasonló azonosítóval vagy mircen mint a hamacsin, akkor könnyebb az azonosítás)
    4. igy aki mircen van az online, ott be lehet kérdezni, hogy ki a fákk az aki éppen csak ping-pongozik :)
    5. igy ezek után könnyebben lehet kirugni hamacsiról embereket, lehet hirdetni meccset stb
  • Sephi
    Szal ha kilovom a routert akkor menni fog a gama? Vajon hol kene utananezzek ... alami hamachi bealitasoknak? Mert a fooldalon nem leltem semmit a routerrel kapcs...
  • Shiver
    én nem aggódom szerencsére erőművem van, de vista akkor sem fog felkúszni egyenlőre :)
  • fsgh
    NOD-nál az utolsó plyánál(asszem az utolsó...) Kean tornya olaszországban...azt hogy kell megcsinálni? nagyon nehéz:S
  • Looserke
    milliószor le lett írva...
  • greenvelvet
    a horvát első küldetést hogy csináljam meg?
  • Sephi
    En router mellet jaccom.... szal ezert nem megyen?
  • AlexCross
    korábban azt hittem, hogy csak a megoldást nem tudom, de most már teljes bizonyossággal állítom, hogy az Nod kilencedik(első Ausztrál) küldetést nem lehet megcsinálni. hard fokozaton biztosan nem. ezt elszabták a srácok, gondolom csak könnyebb fokozatokon tesztelték, keményebb fokozathoz pedig erősebb támadókat osztottak le, viszont kimaradt a képletből, hogy a védekezéshez édeskevés nem kinyíratni meglévő egységeket.
  • oregon1987
    Pixelesek az árnyékok! Rosszul ne legyetek már! Örüljetek hogy nektek bírja a gépetek.
    Én meg kikapcsolom inkább hogy jobban fusson a game!
  • BiG G
    Nos, a mai este mérlege:
    mindennek egyeznie kell a játszani akaró feleknél, és ha ez megvan akkor is csak direkt kapcsolatban lehet játszani.

Részletezve:
    -mindenkinek a legújabb hamachi-t kell használnia (jelenleg 1.0.2.0)
    -mindenkinek a legújabb peccselt játékkal kell játszania, különben nem fog menni (jelenleg 1.03) (ha nem eredeti, akkor a crackfix-es verzió, nem a sima)
    -ha több helyi hálózat van a gépen és/vagy router mögül vagyunk, akkor 99,99% hogy nem fog menni

Ha minden stimmel akkor megy a game. Holnap újra próbálkozunk. Andrew, a fentiek mehetnének a FAQ-ba is.
  • greenvelvet
    na akkor valaki game?
  • BiG G
    :?ADAD?:_D:_:SA:D:D.

gyere fel hozzánk, banner alatt minden infó:D
  • Sephi
    Miku' ???

Egy amcsi gyerekkel jaccotam de amiutan 3x kikapott lelepett es azota nem megyen a szervere :(
  • Antrax #4116
    mostmár fog :)

lesz egy normális hamachi szoba Adminokkal :)
  • Sephi
    Fax kivan nekem nem sikerult sehogy sem online jaccani :(((
  • AlexCross
    én szívesen
  • a_n_d_r_e_w
    #4111 reklám miatt törölve. ha mégsem az lett volna, sry
  • BiG G
    erre gyere:

Név:C&C:TiberiumWar
    Jelszó:tw
  • greenvelvet
  • Thanatos