6739
Command & Conquer III
  • Rusy
    Mamuttankokkal simán ki lehet nyírni
  • VGQ
    hali.

kérdésem lenne..tudja valaki hogy hogyan tudom kikapcsolni az EA logot a játék elején?? melyik parancsal lehet, ha lehet egyáltalán?
    néhány ea játéknál lehetett azért kérdezem.
  • ToCsEk
    Nekünk haverral ment a game hamachin pedig különböző a játékverziónk, neki a Kane editon nekem meg a MULTI8-iMMXpC verzió van. Nyomtunk egy 1v1 et véletlenszerű beállításkkkal erre mind2en NOD-al lettünk, hát elszúrtam nagyon és simán levert. Az volt a kemény amikor ledobta az atomot, olyan akadás volt hogy csak na, de amúgy zökkenésmentesen ment az egész.
  • greenvelvet
    hát nekem nagyon nem megy! még 1vs1be sem! időtullépést ir ki vagy hogy nem egyezik a 2 verzió
  • fsgh
    őőő nehéz...a jobb oldalra a tiberiumhoz kell építened csak védelmet mert csak onnan támadnak...3 ionágyút vagy mit és 2 obelisket...aztán repülőkkel kilövögeted a lépegetőket...közben elkezdik támadni a scrineket meg a megvédenedő generátorokat vagy miet...ivel nem veled vannak elfoglalva ezért gyorsan od viszel egy felderítőt s ha szerencséd van sikerül letenned és a már előre megyártott 2 obelisket lepakolod...ezután már gyerekjáték...megerősíted a védelmet építesz egy templom of nodot aztán megölöd a bázisokat

amúgy én a scrin küldetés második pályáján akadtam el:SSSötletem sincs mit csináljak
  • gabo91
    Nekem még ugyse jo, megint idötulépést ir ki...
  • a_n_d_r_e_w
    bennhagyjam, hogy jön egy mod, és majd oszt neki pontocskát, vagy töröljem innen a francba? asszem törlöm...
  • Muki100
    Vagy power host kell neki, gondolom.
  • BiG G
    emberek, 1v1 meccsekben kell játszani, mert úgy nagyon faszán megy :)
  • Antrax #4230
    flémet ilyen hülyeség miatt hanyagolni... thx
  • greenvelvet
  • TVelvet
    Akarsz sárga nyalókát? Talán fel is lehetne dugni neked...

Tipikus magyar tajparaszt kikölök..
  • Rage47
    Kane's Tower az én küldim. de találtam game giude-t gamespoton, szal elolvasgatom most...
  • gabo91
    ott még nemtartok, 3. megkéne ölnöm az idegeneket ugy hogy lopnom kell gdi bázist... (aszem harmadik olasz)
  • gabo91
    1.03 as pats et miota feltetem azota csak gondok vannak álandoan kidob a game
  • Rage47
    vkinek van stratégiája egy nod küldetésre, ahol egy idegen tornyot kell megvédeni Olaszországban? ez a pálya eccerüen megörjit már...
  • Dénes é
    néz és láss
    vazze nem tudsz olvasni?
  • gyuri00
    hanyas verzióval nyojátok neten????
  • BiG G
    valami miatt mindenki kidobál a szerverről (szerver oldalról így tűnik, ha belépnénk akkor timeout error).

alapvetően a gond az hogy ezt nem ADSL-re, hanem igazi LAN-ra tervezték, így nem csoda ha nem is megy jól... 1v1-ben még el lehet játszogatni, egyébként esélytelen.
  • greenvelvet
    én jáccok veled! mikor érsz haza?
  • morfondőr
    Nekem ment délután! Játszottam egy sráccal, igaz egy-kétszer ledobta, de utána elindult, és végjátszottunk két játékot is. Pedig router mögül indítottam a szervert. Késő este leszek otthon, akkor mehetünk egyet, ha valaki itt lesz!
  • greenvelvet
    sajnos
  • gabo91
    akkor a game ugynézki elmarad
  • greenvelvet
    valami nem jó
  • gabo91
    de be se tudok lépni mert valmi idötullépésröl beszél mindig, de anyit látok hogy kiirja fent hogy játékosok 4/4 aztán csökken...
  • gabo91
    valaki help...
    jo egyáltalán valakinél?
  • BiG G
    ledobálgatja az embereket valamiért... azt kéne hogy egyszerre lép be 4 ember, és akkor gyorsan elkezdeni
  • berlinboy6329
    Csak egy patchot szerettem volna feltenni.,De olyan sz*r ma minden,hogy az nem igaz.Előszőr az istenért se találom az 1.1-es patchot,aztán a Gamershellről b*sz*k letölteni az 1.2-eset,most meg az 1.3-asnál azt írja,hogy internal error-patch not available.Mégis mi a p.. van ma mindennel?
  • Sephi
    Na nem jon senki ?:D
  • gabo91
    megint nemenged csatlakozni
  • BiG G
    megy ez, zsir^^
  • BiG G
    bennevan az összes előző is, nyugi
  • BiG G
    jaja :) törlés megvolt, lassan megyünk be, csinálok pályát, és még várunk embereket

Sephi: van hozzá crackfix, szedd le és jó lesz

• berlinboy6329
    De ha leszedem az 1.3-ast,akkor abban benne van a korábbi 2 patch is?Szal azokat is javítja az 1.3 as,amit az 1.1-es meg az 1.2-es?

Iagzából a magyar nyelv miatt kellene,meg az ellen a rohadt k*cs*g.... Devastator Warship ellen!Mi a jó élettel lehet azt lenymoni GDI-al?Az AA Battery sem visz el odáig ahonnan az lő,a többit meg nem is mondom,mert nevetséges hatótávjuk van(rakétás egységek,apc).Sőt,most vagyok Bernben,ahol először jönnek úgy,h pajzs veszi őket körbe.És még az a rohadt főépülete se pusztul el 1 szép nagy Ion Cannon csapástól+shockwave artillerytől+orca striketól+Z3 Zone troopertől és 4 Firehawk bombájától(igaz 2 ha célba ér)
  • Antrax #4203
    mindjárt 8 óra :)
  • Sephi
    Amiota kijott a 1.03 azota kibax neha az exe...
  • BiG G
    1.3 kell, beteszed a DVD-t, és az autorun-os menüben lesz olyan hogy update, akkor letölti
  • greenvelvet
    minek az? 1.3 at szedd le
  • berlinboy6329
    Honnan lehet az 1.1-es patchot leszedni?
  • BiG G
    na hamarosan kezdődik a móka :) greg néven vagyok fenn, mindjárt törlünk szépen