Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Beállításoknál meg tudod csinálni hogy a duplakatt a névre chat ablakot nyisson és ne pingeljen, vagy nemtom mi neki a default.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TVelvet
hát, én ugy csináltam, hogy csináltam 2-2 predit északra, keletre, aztán APCket sima géppuskásokkal, és felmentem a MCV-ért a lényeg, hogy az MCV amikor hozod, mindig az APC-k mögött legyen mert a terroristák fájnak😊
és nálad mi volt a nyerõ taktika? tettél a visszaút védelmére katonákat az épületekbe, vagy csak sok predatorral mentél?
thx

TVelvet
dede
de nem csak felépíteni a bázist, henm után a le is kell õket nyomni nem?

TVelvet
Annak a mapnak pont ez a lényege 😊

Valaki megtudná mondani, hogy hamachiba hogyan lehet chatelni? Mint pl.: egy irc csatin, nemvágom pedig jólenne....
hát basszák meg a horvátországi gdi pályát, mondom átteszem könnyûre, hátha úgy gyorsabban megleszek, erre még gyorsabban kinyírnak, a 2 percet simán túlélem, csinálok is vagy 20 predatort, elindulok a mcv-ért, araszolgatok lefele a hídhoz erre elkezdenek folyni az öngyilkos arabok, és szétrobbantják az mcv-t nem tom hányadszor töltöm be, kész ez a pálya, az elõzõket meg 10-12 perc alat vittem végig, tiszta gáz valamit mindig ki kell kapcsolani, hogy a védelem egy része menjen, építeni meg nem tok, ha meg odaérek az mcv vel, ahhoz minden erõmet át kell vinnem a hídon, mire hazaér az mcv nincs bázis, nég irányból folyik a NOD 😞(

köszi, hogy válaszoltál a lérdésemre!
rage
Mindkét kampányban öt fejezet van. Azon belül olyan 2-3 küldetés.
A Scrin kampányban azt hiszem, három küldetés van.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

fsgh
Patch: dettó...elég idegesítõ..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rálérdeznék egyébként, hogy hány küldetés van a kampányban? csak azért lérdezem, mert most vagyok Sarajevoban, és már eléggé fejledt technika áll rendelkezésre.
még egy lérdés: a patchet le lehet tölteni valahonnan külön? mert töltöget nekem sokáig, utána meg kiírja, hogy failed.
mintha valamit kihagytam volna?
fsgh
hogy kell hamachin játszani??? bent vagyok a szobában de a játékban nem lt senkit:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hmm az érdekes...de akkor ezek szerint különösebb jelentõsége nincs...
bár lehet az amiatt van mert anno én a temple prime-ot is ion cannon-al puszítottam el😄😄
Sliders
A GDI utolsó mapja olaszországban van, a XY Zero nevet viseli? Most ott tartok, hát van rendesen under attack.... vagy ennél van még több is?

és ez volt az utolsó pálya?
BEAST
hmm en sem dobtam le de nekem semmi ilyen problemam nem volt , megdicsertek hogy a helyes modon nyertem :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Köszi szépen mûködik a magyarosítás.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Balumann
Aktiváljátok a Hamachi -ba a premium próbát, és 30 napig premium lesz, és akkor betudodtok lépni a szobába (olyankor max 150. ember lehetsz kb.). 30 nap után viszont valósíznû hogy újra kell telepíteni, ha nem akartok felugró ablakokat :S (bár valaki azt jelezte, hogy nem is lép be)

2 szoba is ful mondhatni meg sincs senki aki jatszani akarna.Kene takaritani a szobaban
nando42

http://motionpicture42.freeblog.hu/

nando42
srácok, valaki mondja már meg hogy tudom beállítani, hogy a játék ne váltson vissza 60Hz-ra, opciók között nem találtam. Picit fárasztó. 😊

egyébként ati-m van a legújabb driverrel.

Dénes: mindjárt feltöltöm. 😊

rage
Ez a szarajevói pálya az öngyilkos terroristákkal, miközben az MCV-t kéne kísérgetni, elég érdekes...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Balumann
A videó akadása (nem az akadás a lényeg, hanem a hang elcsúszása a gond) nem lehet kodek probléma, véletlenül? Bár gondolom nem, mert nem olyan formátumba van, hogy külsõ kodeket használni 😞

arra vki tud mondani vmit hogy gdi utolsó pályán mért az van állandóan hogy megcsinálom a mapot,nem dobom le a liquid bombát,de pálya után a videoba meg az van hogy ejnye bejnye mért dobtad le?....
de olyan nincs is benne😊))

nando42
a reg vájlt indísd el 😊

nem tudom miért de nálam nem mûkszik a 1.02-höz a magyarítás

Csero90
Hé vki vitte már végig a NOD campaign-t? le tudná írni h mi a vége? mert én úgy érzem mintha hiányozna vmi :S az uccsó pálya és az uccsó videó tartalma érdekelne...thx

a_n_d_r_e_w
itt a warez hibája, az bizony külön lemezen van

One Vision. One Purpose.

Rage47
ha nincs tûzfalad akkor sehogy
ha van ,akkor meg jobb alul az ikonjára jobb egér, stb... vagy kérdezd tûzfal-topikban.
Balumann
Egyébként hol vannak azok a Kane edition extrák, amit a FAQ is ír? 7 giga az iso, feltelepítve csak 6 giga, de a lemezen nem találok semmi megnézhetõ videót meg ilyesmit. Azt majd a játékban lehet elõhozni úgy, hogy a lemez is bennvan, vagy hogy? :/

a_n_d_r_e_w
1. van, de nem robban :S

One Vision. One Purpose.

fsgh
2. kényelmesen kell 20giga...(leszeded 7 giga kicsomagolod az még 7 felrakás meg 6gigát rak fel...)

berlinboy6329
Sajna nincs elég helyem a gémhez.Szóval kérdeznék párat,ha nem baj.

1.Van speckó tiberium?Itt a kékre gondolok
2.mennyi helyet foglal összesen az,hogy letöltöm+kicsomagolom+felrakom?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Balumann
FAQ-ban az van, hogy Ati 8500 -as kártya a minimum, tehát gépigény szerint elkell mennie a játéknak. Gyakorlatilag az én gépemen is akad.

fsgh
azt pontosanhogy is kell?<#vigyor3>

IzI van valami irc menj fel a cnctw.hu-ra ott ki van irva a cím

és 19 vagyok(nem titok)😛
Rage47
engedélyezd a tûzfaladban...
én speciel kikapcsoltam a tûzfalam, csak igy sikerült frissíteni
Balumann
Az updatelõ izét nem lehet vhogy kívülrõl is elindítani, mármint hogy ne kelljen belépnem a játékba és ott rányomni az online-ra? :|

Tuvok
Akad .

problem?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

fsgh
eredeti a játékom és nem tudja frissíteni magától:S

Tuvok
Na szép ...

fsgh
mind a 2 hamchis szoba televan?!:SSS😞(

Kontrakcio
azzal mezony nem indul :I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

cnc3-nak van valami hivatalos magyar irc szobaja?
Devids Pro
Áttírhatnád a FAQ-ban hogy a magyarítás jó az 1.2-es patch-hez is.
Grove4
Figy segítsetek léci ati 9200-ason nem indul el a game,léci segítsetek,mert akkor nem töltöm le.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

a_n_d_r_e_w
a másik topicban, ha kérhetném

One Vision. One Purpose.