Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Ha ezt látod, az azt jelenti, hogy a SecuRom védelem beleakadt. Használj cracket, vagy ha clone-t akarsz használni, akkor mondjukYASU-val tüntesd el a játék védelme elõl a Daemon Toolst.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Balumann
Nekem úgy volt, hogy feltettem a játékot; crackeltem, feltette az 1.1 -es patchet és azt is crackeltem, és aztán az 1.2 patchet is simán felrakta úgy, hogy crackelve volt, és utána azt is simán tudtam crackelni.

Én még mindig reménykedve várom, hogy legyen megoldás a videó akadására - hang csúsására, mert érdekesnek tûnnek a videók :-(

rage
Próbáld meg update-elni úgy, hogy indítsd el a start menü/programok/electronic arts/tiberium wars/tb control centert, s ott az update-et válaszd, de mindenképpen az eredeti file legyen a játékban, cseréld vissza a crackeltet arra.

Nekem így szó néllkül patchelt 1.02-re.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Valakinek a hanggal volt problémája. Nem muszáj letiltani a hangkártyát, lehet a parancsikont -noaudio paraméterrel elindítani, s akkor el fog indulni hang nélkül a játék.

rage
Köszi, ez volt a jó megoldás, a NOD fenti bázisának elfoglalása után már sikerült összehozni az egészet.

kovecses
Ezt én is értem...

de valamiért az online patch után megfagy a játék, az offline patch után meg nem...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Balumann
Valószínûleg az, hogy az online patch az a netrõl tölti le a legfrissebb patchet, és egybõl fel is telepíti (nem telepítõs), az offline meg hogy a gépedre letöltöd az indítófájlos frissítõ fájlt, és elindítod.

kovecses
Tehát az a kérdésem:

Miben különbözik az offline patch az online-tól?

Mert én online patchet használtam...

a_n_d_r_e_w
Csero90

nem szeretnék mégegyszer takarítani utánad, ha nem kapsz választ, az nem azért van, mert átsiklottak fölötte

One Vision. One Purpose.

kovecses
Na akkor most iért is nem jó ez igy?

Update the game with EA's online updater that is
available in the autorun.exe on the DVD

kovecses
Most komolyan mi bajotok velem?

kovecses
aha, nem értem, nekem eltöltötte

bocs akkor nem tudok segiteni

majd a többiek segitenek neked, mert nekem nem szoktak, mert utálnak

de sok szerencsét

én mindent megprobáltam

ColdFire
nézd meg mit müvelt wareztopikba 😄DDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

fsgh
woala=nem tudja letölteni valamiért

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kovecses
Nem ugyan azt a patchet szedi le mint amit külön le lehet tölteni????

kovecses
mert?????????

kérem mondja már el valaki mi van!

ColdFire
lol használjad már a keresõt vagy vmi -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

woálá, pont ezért nem mûködik neked.
kovecses
Legalább neked van rá megoldás!

amugy mennyibe került?

lehet megveszem!

kovecses
elinditod az autorunt!

ott válaszd az update és woala

fsgh
3800+ 2gb ram geforce7600gt...nem ezzel volt a baj...(patchez meg még nem találtam normális linket magátol meg baxik frisíteni)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kovecses
Akkor meg frissitsd...vagy a gépedet!

megsugom

ColdFire
lol 😄DD

fsgh
megsúgom ma hoztam a boltbol

kovecses
Nem, csak rossz a crack!

fsgh
bazzzzz legyártok 15 mamutot kinírok mindenkit Victory erre kilép:SSS kurv@ anyát...:@@@ lehet nem bírta el a 15 m tankot...

kovecses
Nem éppen az a hiba jön be amineka képét betettem de nekem senki nem hajlandó segiteni!

nem szóltam

nando42
ja bocs, nem ítam: az nem azért van, mert akad a két serial, hanem a rendszer valamiért ezt az üzit küldi ahelyett, hogy idõtúllépés történt. csak nyomogasd tovább, egyszer be fog engedni - tapasztalatom szerint minél jobb a csatlakozásod, annál kevesebbszer fog ilyen üzikkel baszogatni.

http://motionpicture42.freeblog.hu/

amúgy ez az 1.02es-hez is jó?

köszi szépen

#3575 - nekem ez a küldetés elsõre sikerült nagy nehezen de kihúztam egy darabig aztán amikor már úgy nézett ki hogy nincs esélyem vhogy feltámadtam mammoth tankokat elkezdtem gyártani elsõre 4 et hogy mind a 4 bejáratnál legyen 1 min aztán csináltam még 2-t és azzal a 2-vel mind a két bázist lenyomtam a 3-at ami meg jobb alul van, kommamndóssal meg egy csomoó emberrel + repülõvel kiíktattam

I. clonosat szedjél
II. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Command and Conquer 3\ergc
Tudjátok mi a vicc??? Nem találok cd kulcsot a regeditben... Két haveromnak van nekem nincs. A hklm--software--ea--ea--c&c--ergc ebben kellene lennie de nincs... Aztán csatlakoznék és vagy azt irja ki hogy már van ilyen nevü játékos a hálózaton, vagy time out. Persze van egy olyan érzésem hogy ez a crack miatt van, ment már valakinek crakkelten, 1.2-es hatreddel?
bigapó
te ebben az életben már nem kapsz választ...talán ha az EA-nek írsz...

The Matrix has you...

kovecses
Valaki segitsen!

kovecses

berlinboy6329
Hát persze.Ez azt EA,mit vártál,majd a 3245. részben lehet,hogy lesz vmi.Ha ezek csinálják,nem csoda h hiánxérzeted van,mert még lesz milliü meg 1 része.Majd talán valamelyikben....😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sima ügy az a pálya. Annyi a lényege, h. mindig a lehetõ legtöbb védelmi ágyút kell bekapcsolni. Gyártani kell a predatorokat amiket beállítasz az északi és a keleti kapuhoz. A másik két kapunál de a de fõleg a nyugatinál csak emberek jönnek, azokat könnyen le lehet mészárolni pár rakétás a gépfegyveres egységgel. Az északi és a nyugati kapuhoz beálltok a predátorokkal, közbe folyamatosan gyártjátok az egységeket. Ha egy tank nagyon megsérül odaküldöd a javítóhoz és egy újat küldesz a helyére. Egy idõ után összegyûlik egy csapat amivel el tudsz indulni a mentésre. Érdemes 3-4 megtöltött APC-t és 4-5 predátort vinnni.
nando42
regedit, és keress rá a régi cd-kulcsod elsõ négy betûjére (ctrl + f)

nando42
ja bocs, csak most olvastalak végig 😄

Ha nem tudsz belepni mas altal krealt jatekba akkor valszeg a verzio ne megyezik.Tobbire nincs tippme 😊
nando42
vissza kell kapcsolni a védelmi rendszzert (x-c-v billel), nem lehet mindet, de érdemes megjavítani az erõmûveket, mert akkor több áramot kapsz, bár úgy sem tudod az összeset bekapcsolni. de így is bazi nehéz, még nekem se sikerült,, megvédeni meg tudom, de amint el kell ruccanni az mcv-ért, akkor már muszáj beáldozni a bázist.

TVelvet
Másik problémám... Azvan hogy ahogy bekapcsolom a tiberiumot
rögtön elkezd a gépem feltölteni mint egy hülye.. de fullra
Hali!
Valaki megtudná mondani hogyha a cd kulcsot megakarom változtatni akkor hol találom a registryba? Tamagocsi miatt kel.....
© bodesz
ma 21:52 | privát | galéria |
Sliders
NYX

Az MCV-t én leszartam... nem is foglalkoztam vele...
Gyártottam pár tankot... ha megfigyeled akor felülrõl és jobb oldalról jönnek atankok... vagy a nehéz páncélosok... a védelmi ágyuk mellé 3-3 tankot fent és jobbra is kihelyezel.. lentrõl és baloldalt csak gyalogosok jönnek... oda kiraksz egy csomó rifle man-t bunkrebe. Ezt olcsón megúszod... namármost legyártasz ezkután mégegy hardvestert és ezután készítesz mondjuk 9 tankot és 3 kis rakátés kocsit (nemtom mi a neve). Majd elindulsz felfelé KI a bázisról és megsemmisíted a NOD jobb felsõ bázisának a védelmi fonalát, belértve a az egység készítõket is. MAJD elfoglalod a Construction Yardját és máris építkezhetsz kedvedre... én csak apálya legvégén vontattam be az MCV-t és kész... nekem sikerült neked is fog 😄 c

Szevasztok!

A következõ lenne a problémám... adott a hamachi és a C&C3. Hamachi elindít, szobához csatlakozok, belépek játékba / LAN. Ott Látom is a többieket, látom mit írnak, de õk nem látják azt amit én írok. Azt látják, h. bentvagyok csak azt nem amit írok, csinálok. Ha belépek egy más eltal kreált játékba akkor azt írja ki, h. kirúgtak a szobából nemis tuudok csatlakozni a játékokba mert kiírja, h. a kapcsolat idõtúllépés miatt megszakadt. Van ötletetek, h. mi lehet a gond? Esetleg a hálozatoknál kell valamit telepítenem?

TVelvet
Help kéne hamachival megint😊

Nekem a hálozaton megvan osztva pár fájl, namármost, nemtudom hogyan lehetne azt megoldani, hogy azokat a fájlokat hamachiba ne lássák a népek...
Hali!
Valaki megtudná mondani hogyha a cd kulcsot megakarom változtatni akkor hol találom a registryba? Tamagocsi miatt kel.....
bodesz
the real gamer O.o ..!..

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

rage
Ez a horvát pálya olyan jó, hogy nekem ennyi elég is volt a játékból.
Késõbb milyen pályák lesznek ? El tudom képzelni, ha már így a kampány közepén csak az a cél, hogy minél szemetebb legyen a játék.