Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én még mindig reménykedve várom, hogy legyen megoldás a videó akadására - hang csúsására, mert érdekesnek tûnnek a videók :-(
Nekem így szó néllkül patchelt 1.02-re.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
de valamiért az online patch után megfagy a játék, az offline patch után meg nem...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Miben különbözik az offline patch az online-tól?
Mert én online patchet használtam...
nem szeretnék mégegyszer takarítani utánad, ha nem kapsz választ, az nem azért van, mert átsiklottak fölötte
One Vision. One Purpose.
Update the game with EA's online updater that is
available in the autorun.exe on the DVD
bocs akkor nem tudok segiteni
majd a többiek segitenek neked, mert nekem nem szoktak, mert utálnak
de sok szerencsét
én mindent megprobáltam
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
kérem mondja már el valaki mi van!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
amugy mennyibe került?
lehet megveszem!
ott válaszd az update és woala
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
megsugom
http://motionpicture42.freeblog.hu/
#3575 - nekem ez a küldetés elsõre sikerült nagy nehezen de kihúztam egy darabig aztán amikor már úgy nézett ki hogy nincs esélyem vhogy feltámadtam mammoth tankokat elkezdtem gyártani elsõre 4 et hogy mind a 4 bejáratnál legyen 1 min aztán csináltam még 2-t és azzal a 2-vel mind a két bázist lenyomtam a 3-at ami meg jobb alul van, kommamndóssal meg egy csomoó emberrel + repülõvel kiíktattam
II. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Command and Conquer 3\ergc
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
rögtön elkezd a gépem feltölteni mint egy hülye.. de fullra
Valaki megtudná mondani hogyha a cd kulcsot megakarom változtatni akkor hol találom a registryba? Tamagocsi miatt kel.....
© bodesz
ma 21:52 | privát | galéria |
Az MCV-t én leszartam... nem is foglalkoztam vele...
Gyártottam pár tankot... ha megfigyeled akor felülrõl és jobb oldalról jönnek atankok... vagy a nehéz páncélosok... a védelmi ágyuk mellé 3-3 tankot fent és jobbra is kihelyezel.. lentrõl és baloldalt csak gyalogosok jönnek... oda kiraksz egy csomó rifle man-t bunkrebe. Ezt olcsón megúszod... namármost legyártasz ezkután mégegy hardvestert és ezután készítesz mondjuk 9 tankot és 3 kis rakátés kocsit (nemtom mi a neve). Majd elindulsz felfelé KI a bázisról és megsemmisíted a NOD jobb felsõ bázisának a védelmi fonalát, belértve a az egység készítõket is. MAJD elfoglalod a Construction Yardját és máris építkezhetsz kedvedre... én csak apálya legvégén vontattam be az MCV-t és kész... nekem sikerült neked is fog 😄 c
A következõ lenne a problémám... adott a hamachi és a C&C3. Hamachi elindít, szobához csatlakozok, belépek játékba / LAN. Ott Látom is a többieket, látom mit írnak, de õk nem látják azt amit én írok. Azt látják, h. bentvagyok csak azt nem amit írok, csinálok. Ha belépek egy más eltal kreált játékba akkor azt írja ki, h. kirúgtak a szobából nemis tuudok csatlakozni a játékokba mert kiírja, h. a kapcsolat idõtúllépés miatt megszakadt. Van ötletetek, h. mi lehet a gond? Esetleg a hálozatoknál kell valamit telepítenem?
Nekem a hálozaton megvan osztva pár fájl, namármost, nemtudom hogyan lehetne azt megoldani, hogy azokat a fájlokat hamachiba ne lássák a népek...
Valaki megtudná mondani hogyha a cd kulcsot megakarom változtatni akkor hol találom a registryba? Tamagocsi miatt kel.....
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Késõbb milyen pályák lesznek ? El tudom képzelni, ha már így a kampány közepén csak az a cél, hogy minél szemetebb legyen a játék.