6739
Command & Conquer III
  • gabo91
    kicit pontosabban letudnád irni hogy milyen pályán vagy?
    gdi vagy nod egyáltalán?
  • Sephi
    Na rajottem.

Szal amikor az este probaltunk jaccani masokkal akkor nem igazan sikerult.
    De amikor varoson belul voltunk par szomszeddal akkor repesztett a dolog :D

Az egyetlen problemam az hogy amikor a legnagyobb harc megyen egymaskozt akkor (ketszer egymasutan ket kulombozo mecs kozben) hirtelen kibax a jatekbol es a cnc3.dat -ra errot ad :(((

De ez nem volt a 1.03 patch elot... valami otlet?
  • peter01
    Hi all lenne 1 olyan problémám a gémmel hogy nincs hangja annak ha vmi színész beszél az átvezető videókban vagy a játék közbeni üzenetekben.
  • greenvelvet
    az ionárnyékolót mivel lőjem szét?
  • greenvelvet
    inkább azt mondjátok meg, hogy azt a geci albániát hogy kell megcsinálni?? mert a tetves mérnököket állandóan lelövik
  • fsgh
    mikor mondtam én egy szóval is hogy én meg tudtam csinálni?:O nem vagyok előrébb mint te
  • gabo91
    semeddig se tudok bejutni, elég közel voltam ezel a szaral már a barakhoz, de lelöték...
    nemtudnál esetleg mentést adni?
    [email protected]
  • greenvelvet
    hiába szálsz be úgy jársz mind mi tegnap:D
  • Evogordon
    Ma este én is beszálok egy online partyba :)
  • fsgh
    meddig? amúgy csak simán teleportáld őket:) a nagy elme tud olyat is
  • gabo91
    én nemtudok behatolni se adig, te meröl közeliteted meg öket?
  • gabo91
    tudom hogy ad, de vagy azal foglalkozom vagy kis futkosoval, mert vkit kinyirnak mindenkép, (álltalában mindegiket elöbb utobb)
  • fsgh
    nekem mondod...5x futottam eddig neki de semmi:SS (ha elkerülte volna a figyelmed felül ad neked még az elején 2 tankot...)amúgy rohadt nehéz...
  • MaYDaN
    Lehet, hogy faragnak le belőlük még valamit, de nem úgy vettem ki, hogy gyengítenék őket annyira. A multit optimapizálják még mindig, mondjuk rá is fér :).
  • gabo91
    Scrinek 2. pályáján vagyok, ez kegyetlen... ezel az egyszem szarl kéne belopozni és elfoglalni a barakot... :S
  • fsgh
    lál:d én még a 3-ast se tettem fel..ezekszerint már nem is fogom:P
  • berlinboy6329
    Balance-olja a Scrineket?
  • MaYDaN
    1.04 patch közeleg:

We are also very close to releasing patch 1.04, what we hope to be the last of our emergency patches until we release the first major bug/balance patch (also heavily in the works).

Patch 1.04 is going to help address the audio-video sync error, further crashes within the lobbies, desyncs related to watching Battlecast matches, and localizing the online multiplayer lobbies.
  • fsgh
    magyar végigjátszás nincs még hozzá?
  • gabo91
    Köszi sikerült igy már megcsinálni, nem volt egyszeü az biztos.
    (véletlenül szétlöték a mamutjaim a másik gdi bázisban lévő gyárudvart, nemfigyeltem rájuk és szétkapták)
  • Árnyvadász
    Ja és a kommandós csajszi fel tudja robbantani az idegen lépegetőket. Csak érjen oda :) De a mammutok is seperc alatt szétkapják. Akkor van gáz, ha sok ilyen van. Márpedig szép számmal lesznek. A pálya jobb felső sarkában lévő portálból jönnek. Azt esetleg érdemes szétkapnod.
  • morfondőr
    Nekem egy többnyelvű változata van meg a játéknak, és ezért már installnál választhattam a magyar nyelvet. Épp néztem, hogy nem túl sok file van, ami a szöveget tartalamazza, ezért feltehetem valahová, ha érdekel valakit! De nem tudom, hogyan működne együtt az angol változattal.
  • Árnyvadász
    A másik GDI bázist meg kell védeni az idegenek támadása ellen. Ha ez megvan, akkor a fő épületbe vigyél mérnököt, csomagold be, majd vidd a bázisodra. Szerintem a NOD épületek nyugodtan elpusztulhatnak. Legalábbis nekem a gép szétszedte az egészet a végén. A küldetést akkor bukod, ha a másik GDI bázist szétszedik az idegenek. Szopós kis küldi az biztos, de a mammutokkal, meg az elhullott idegen lépegetőkkel (mérnököt vigyél hozzá) meg lehet csinálni. Szuperfegyver pedig felesleges. Vagy legalábbis nekem egyáltalán nem volt szükségem rá.
  • gabo91
    Nod olaszországi 3. pályán vagyok, elején van egy pár épületem, de épiteni nemtudok csak reaktorok meg árnyékolok vannak meg egy barack és elkéne foglalni a gdi bázisát...
    ere kén valami ötlet mert rohadtul megszivatott a gép.
    bemásztam a legközelebi gdi bázisra örök melett elsuhantam, elfoglaltam a war faktort meg a melete lévő barakot, aztán egy reaktort gyorsan tank gyártásba kezdtem meg aknavetös gyártásába, leszedtem a megmaradt pár emberét és az uj bázisom körül kezdtem foglalgatni az épületeket igy nemkell épitenem se harcolnom, elvetem mindenét kiirtotam onan, gyártotam a mamutokat 20-25 per eltelt volt már 20 mamutom szupervegyverem is és mindenem szinte (gdi vel épitkeztem mert csak azal tudtam) ekkor jött a szopatás, a gdi másik bázisrol küldött két repülöt ami leszedte az egyszem nod ápületem azt a barakot, és ezel vége lett a pályának... (mentésem se volt)
  • nyx
    hát a magyarítások nem alegjobbra sikeredtek, a hírszerzési infók betűi olyan kicsik, alig lehet elolvasni őket.
    és állandóan out of memory üzenettel kidob ha tölteni akarok, feltettem újra(ez sem volt egyszerű, mert nemlehetett uninstallálni, csak shift del+registry pucolás) és hagyatma angolon, simán betöltötte azt amivel a magyar kiakadt. ..:(
  • VGQ
    hát ezt elcsesztem nemtom miért nem münködött..:( sry..
    törölni nemtudom..meg szerkeszteni sem:(
  • VGQ
    nálam csinált..engem támadott..na lol..balrol gdi pusztit le jobb fentröl meg a hülye alienek..azért az is sikerült 3x-ra:pigaz bonusz nélkül..

télleg van valami értelme a bonusz feladatoknak??mert azon kivül,hogy nem kapok 1 vonalat a végén nem sok van..vagy nem vettem észre..de tetszik azért hogy 1-2 helyen lehet választani a küldetés befejezési modja között..
    bár elég szutyok
    SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!

a GDI-nél.. kilövöd a szuperfegyvered..videoban mekkora szutyok a gdi kinyirt 22 millio lakost(ha jol érettem(, parancsnok lecsesz..a nemtom ilyen elnök gratulál 5 perces video..
    ha nem lövöd ki..gdi isten..parancsnokság jo munka volt.. video vége 1 perc..na lol..
  • Rage47
    jaja pont ez volt a gond. hülye scrin nem csinált semmit!
  • Antrax #4251
  • a_n_d_r_e_w
    hát azért a nod uccsónál párszor téptem a hajam, hülye scrin nem volt hajlandó védeni magát (fogadjunk easy scrin AI versus hard GDI...) :D
  • Antrax #4249
    szvsz egy pálya sem túl embert próbáló hardon vagy annál kisebb fokozaton...

A régi westwoodos gamek sokkal nehezebbek voltak sztem :)
  • Dénes é
    én azt elsőre megcsináltam igaz nem egyszerűen nagyon szenvedtem vele mert én nem kezdtem el lerombolni az ellen épületeit csak védekeztem meg elhoztom bázist. ha jól emlékszem akkor kb másfél - 2 órába telt megcsinlálni de kb 5 mammoth tankkal csináltam meg
  • VGQ
    csak 5x?:D

én legalább 10x mentem neki mire nagynehezen elöretolt védelemmel elcipeltem a még-et..akkor persze sikerült a bonusz quest is már..aztán sima ügy volt minden..

hasonlo volt a NODnál asszem az uccso 2 pálya az is jo játék..föleg az a 4 föépület elfoglalos kinlodos 6x loadolos iszonyat KO pálya..azt is csak azért sikerült megnyernem ,mert a gépnek beraadt a 10 tripoda valamelyik szélsö faluba és nem tudott legyalulni velük:D
  • Rage47
    nekem gdi-nál semmi gondom nem volt. mindegyik pálya sima ügy volt. talán 1-2 volt amit újrakezdtem. nod sokkal nehezebb volt...
  • Rusy
    igen igazad van, tényleg max 2 pálya ami szivatós, a többi sima ügy, és ráadásul szerintem pl aaz is azért mert a küldetés, nem teljesen egyértelmű, pl itt a sokat emlegetett gorvát pálya, ugye a főépület bejön és mentsd meg, én is kb 5x próbáltam megmenteni, és nem sikerült, itt olvastam, hogy előszőr a gyárat nyírjam stb, ugye ha ez lenne a sorrend hogy nyírd ki a tankbázist, utána a gyalogos bázist majd hozd el a MÉG-et és a repcsibázist, akkor szerintem sokkal egyszerűbb lenn, kicsit nem olyan szájbarágós már nehéz...
  • VGQ
    apc-k megfogják bazookással simán, esetleg fireakármi vadászok is lelövik öket..addig meg tartasz 1 mamutot golyofogonak..
  • berlinboy6329
    Csal,mint atom.Főleg a horvát pályán lehet megfigyelni,mikor betámadod a gépgyárait ÉK-en.Én spec a Scrineket rühellem,abból is a Tripodot,mert nagyon meszziről lő,de legfőlépp azt a rohadt Devastator Warshipet,mert az még messzebbről lő! Je!!!Ez kell a népnek!Hogy a vérbe lőjjem le őket GDI-al?Mire odamászok......Vége.Hacsak nem Mammoth-tal megyek.De abból is 3-mal.
  • VGQ
    minden népnél kb 1-3 szivatos map van a többi az gyerekjáték..
    de azok sem azért nehezek,mert jo a gép hanem,mert szutyok, és nem tud normálisan játszani..

volt olyan,hogy harcoltam 2 nép ellen,még eggyiket sem támadtam meg és én kaptam az elsö atomot (vagy a másikat már nem emléxem..)
  • Rage47
    köszi, de már megcsináltam(walkthrough by gamespot), bocs ha sokat fáradoztál vele;)
    azért ennyire nem kellett volna benehezíteni ezt a pályát, majdnem elvette a kedvem az egész játéktól:(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az viszont nagggyon tetszik, ahogy bejön a scrin kampány, nagyon hangulatos. ezért megjött megint a kedvem... :))
  • VGQ
    apc+bazzoka team vagy rakétás minikocsi sztem hatékonyabb
    bár a mamot is megteszi..csak az lassu mint a tetü..

nem értem miért nem tudnak normális átvezetö videokat csinálni.. mint anno a red alert 1ben..én visszasirom azt ,mert azota semelyik cncben nem volt olyan zsir átvezetés..ez a szinészes baromkodás meg unalmas mint a tetü..a vége felé már simán átugrottam,mert semmi lényeg benne..semmi esemély..egyedül a nod-nál van buli oszt hello..