Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Légyszi segítsen valaki, a problémámon! Mikor feltenném az 1.09 patchet, kidobja: Please install at least one language pack. De nem találok sehol language packot. Hol keressem? Vagy át lehet ezt valahogy hidalni?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Elöre is thx mindenkinek
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Ha kevesebben vagyunk egybõl jó, azt hittem, hogy az én hibám, pedig nem, csak sajnos erre a második újratelepítés után jözzem rá.
alõre is köszi szevasztok
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Segítsetek mert már szétbasz az ideg.
Nem tudok online játszani ezzel a szarral. 😊
regisztráltam már tegnap EA fiókot (akkor tudtam játszani)
Most meg sehogy nem megy: Router off, firewall off
ÉS azt írja nem tud csatlakozni.
Volt uninstall is.
A support meg csak firewall-ozik itt nekem.
Kitöltöm rendesen EA azonosítóm, jelszó, Online account és csak annyit ír nem tud csatlakozni.
Valaki?
Akit érdekel itt egy Tiberium Wars hamachi server:
Hamachi név:
Jelszó: tw112
Van egy másik problámám, barátomnak megvan eresetiben, és ha felmegy a központiszerverre, akkor minden okés elvieg, de sok emberrel nincs kapcsolata. Megvan még valaknek eredetiben, és hogy megy nála ? Használ a játék valamilyen portot ? Help pls.
http://www.planethamachi.com
Csatlakozz a szeverekhez és megtaláljuk egymást és mehet is a game 😊
És mindezt pont ma...
One Vision. One Purpose.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
köszi
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."