6739
Command & Conquer III
-
szapor #6539 Igen -
#6538 warezolt? -
szapor #6537 HELP PLS!! :( -
szapor #6536 hali, mért van az hogy amikor azt a ZOCOM gyárudvar elkell foglalni és a kijelölt pontba elvinni akkor egyszerüen féluton férre vezet a kamera és megy a vereség felirat meg ilyen alienek csapódnak a földbe :S mit kell csinálni hogy ez ne legyen? -
picnic #6535 Sziasztok, segítsetek már légyszi, a netről letöltött térképeket hová kell menteni, ahhoz, hogy a játékban megjelenjenek? Köszi! -
#6534 Nem fogja. -
pite9 #6533 mellesleg az újabb verzió letöltése kitörli az előző verzió mentéseit???szal pl letöltök és felrakok egy 1.03-mas patchet,akkor az ki fogja törölni az 1.00-s verzió mentéseit? -
pite9 #6532 hehe,megcsináltam:)elég kacifántosan,de sikerült.első két pálya kész is:)) -
tomcsa4 #6531 Sorry Carlos, már nincs vaterán. De amikor beszélgettünk, még láttam első kiadást.
pite9: nyelvi fájlokat hiányolja. Warez? Azon belül rip? Lehet, ohgy rosszul ment fel vagy alapból hibás a törés. Próbáld meg másikkal vagy eredetivel. -
pite9 #6530 sziasztok!
lenne egy olyan gondom,hogy amikor elindítanám a játékot,kidob egy ilyet:
No language packs fond
Please install at least one language pack.
mit csináljak??kössz előre is -
#6529 Én csak 5600-ért találtam.
Dobnál egy linket? -
tomcsa4 #6528 Vaterán van első kiadású verzió, természetesen drágábban (3 ezer forintért).
Tartalmilag annyi a különbség, ohgy a későbbi kiadás (és z mindennél így van) peccselt. Tehát a Classicon rajta vannak valamelyik verziószámig a peccsek.
-
#6527 Azért valamilyen szinten szánalmas ez az EA.
Elinditottam az update-ert, hogy szeggye le a peccset (1.09). Vakarta vakarta, jött 100K-val (!!!). 32% körül behalt.
Gratulálok. Felmentem a dlh-ra és leszedtem a patchet 3 perc alatt (!!!) és már fent is van.
Gratulálok EA! -
#6526 jaa... hát másodjára már könnyű. :DD -
Berselius #6525 Mondjuk lehet azért könnyű mert másodszorra csinálom a pályákat :) -
Berselius #6524 Nehéz fokozaton játszok :)
Eddigi játékokban mindenhol Easyn játszottam, itt kipróbáltam Mediumon, most meg elkezdtem újra Hardon :) -
#6523 Lehet a játékban nehézségi fokot állítani. ;) -
Berselius #6522 Sziasztok!
Most kezdtem a Tiberium Wars-t, megvan GDI-al 1. felvonás, de nem tűnik annyira nehéznek :).
Én anno Tiberium Sunon meg Dune 2000-en nőttem fel, ott voltak azért nehezebb pályák is (pl. Tiberium Sunon GDI-al a kórházas pálya vagy Dune 2000-ben a Harkonen 6. pálya), bár gondolom itt is nehezedni fognak :). -
#6521 Visszavonom! Azis EA Classic-os, csak nem cseréltek képet!
Van itt esetleg valakinek eladó Kane's Wrath ami nem Classic-os?
Mit tartalmaz az EA classic verzió? Van különbség a régi és ez között tartalmilag? -
#6520 WoW!
Ott nem az EA classic-os van. (legalábbis a képen). És lehet bankkártyával fizetni. Jól hangzik... -
#6519 Bakker, csak ez az ea classic-os design-ú van.
576 -ban még az sincs (árkád/aréna)...
így vásároljon az ember szoftvert...szánalmas.
Mit tartalmaz az EA classic verzió? Van különbség a régi és ez között tartalmilag? -
#6518 Igen. Eredetiben a kiegészítő rátelepülős.
A PcDome online shopjában láttam 2000 huf-ért. -
#6517 Mármint az eredetire rátelepülős? :)
Akkor asszem megveszem. Köszi! -
#6516 Az eredeti rátelepülős. De 2000 ft-ot mindenképpen megér. -
#6515 Akkor asszem megveszem.
Standalone, vagy rátelepülős? -
#6514 Minden frakciónak van +3 alfrakciója új egységekkel. Új küldetések... stb.
Sztem. jobb mint a sima. -
#6513 Tudom. Az a bajom vele, hogy k***a lassan jön a dowloader-es patch...ilyen gagyi 20K-val és 400 percet ir ki. Gondoltam leszedem valahonnan. Úgy gyorsabb.
Mit tud a kiegészítő (milyen újításokat tartalmaz)? -
tomcsa4 #6512 Ja és angolban nem látok külön Standard Editionhoz és a Kanes Editionhoz angol peccset. (Magyarul a KE nem jelent meg, csak a standard változat.) Németben van külön KE és Standard. Passzolok, ohgy miért.
De a downloader felpeccseli neked a játékot telepítés után. -
tomcsa4 #6511 Ha eredeti, akkor leszedi a downloader magától. Itt nézelődj!
Kane's Wrath nem standalone, de van olyan warez, amihez nem kell az alap (és 4 gigás). De most EA kedvezményben 1990Ft-ért magadénak tudhatod ha ragaszkodsz az eredetihez. Ha nem, akkor skullptura vagy mi a franc a warez. -
#6510 Sziasztok!
Láma kérdés: eredetiban van meg a Tiberium wars (Kane edition). Melyik patch-et kellene letöltenem?
Ill. a Kane's Wrath az milyen kieg (standalone?), miket tartalmaz, megéri? -
#6509 Sziasztok!
Egyre jobban tetszik a játék, de sajnos jópár helyzetben az AI kifog rajtam.
Kane's wrath-tel játszom.
Érdeklődnék, hogy startégiákat, taktikákat hol tudnék olvasni?
ELőre is kösze! -
#6508 Én még nem találtam ott vírusos crack-et, virustotal.com-al is átvizsgálom. -
#6507 De előtte szerezzen be valami ütős vírusírtót is! -
#6506 gamecopyworld.com -
#6505 és ennek most mit lehet csinálni?mert én nem találok crack-et -
#6504 Lehet rossz a crack-ed és észrevette, hogy nem eredeti a játék. Nálam ugyanez volt egy másik játéknál. -
#6503 Sziasztok,tudom hogy nem ide kellene írni ,de nem találom a megfelelőt.Az ellene a gondom hogy feltettem a red alert 2-t (nosztalgia) ,de most olyan bajom van hogy ha elindítom a csatát vagy küldetést 30,40 másodperc múlva mindenem elpusztul pedig nem az ellenség ölt meg.Régen ugyan ezzel a lemezzel raktam fel és akkor nem volt ilyen.Lécci segítsetek. -
RambowskijHUN #6502 Ha van aki szívesen játszana Kane's Wrath-ot Hamachin az keressen meg Skype-in vagy MSN-en.
MSN:[email protected] -
#6501 Kane Wrath összesen 2000 HUF :O
Meg az alapjáték is. :)) -
Foga #6500 Sziasztok!
Segítsetek PLS. Kaptam ajándékba egy Tiberium Wars-t elektronikusan és ugye így csak kódom van. Honnan lehet lehúzni a játékot, mert a hivatalos oldalról tuti nem.
Köszönöm!