Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még hogy jók a GDI nem is foglalkozik a sárga zónákkal
Narxis
Undik 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Kane egy vásári kuruzsló! A GDI a jóságos és bátor és erõs!

GDI nem elenfél a NOD-nak
Hálál a GDI-ra
BaliBoy
Éljenek a Scrinek. 😛PP

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Narxis
Nem mert GDIIIIIIIIIIIIIII<#vigyor3>

Nem mert NOOOOOOOOOd<#vigyor3>
Narxis
GDI!

BaliBoy
Szerintem nem a megfelelõ nyelvû patch-et szedted le. A játék nyelvének megfelelõ patch-et szedd le!

Éljen a NOD<#vigyor3>
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki, a problémámon! Mikor feltenném az 1.09 patchet, kidobja: Please install at least one language pack. De nem találok sehol language packot. Hol keressem? Vagy át lehet ezt valahogy hidalni?
Shiwo
windóz tûzfalad van vagy saját ? utóbbi esetben nem maradt bekapcsolva a windózé is ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ide a multihoz milyen hamachi kell?Ugyértem verziószám független?)mármint a hamachinál)
Sziasztok!!!Eredeti a játék és amikor elkezdtem játszani online magyarok ellen akkor minding azt irja ki:Szinkron hiba. Most már tök idegesitõ.Nekem is 1.09-es verzióju a játék.Valaki tudna segiteni?
Elöre is thx mindenkinek
BaliBoy
Igen.

Heló! A kanes Wrath-hoz kell a tiberium wars? Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Sziasztok! lehet, hogy már hallottátok sûrûn ezt a kérdést, de hamachin játszottunk volna 5-en a kane's Wrath-al és mindig kidobott csatlakozásnál, vagy valami mindig volt, nem tudjátok, hogy ezt hogy tudnánk megoldani, hogyha sokan akarunk játszani ne keljen elcseszni 15-30 percet a belépéssel?
Ha kevesebben vagyunk egybõl jó, azt hittem, hogy az én hibám, pedig nem, csak sajnos erre a második újratelepítés után jözzem rá.
alõre is köszi szevasztok

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Sziasztok,

Segítsetek mert már szétbasz az ideg.
Nem tudok online játszani ezzel a szarral. 😊
regisztráltam már tegnap EA fiókot (akkor tudtam játszani)
Most meg sehogy nem megy: Router off, firewall off
ÉS azt írja nem tud csatlakozni.
Volt uninstall is.
A support meg csak firewall-ozik itt nekem.
Kitöltöm rendesen EA azonosítóm, jelszó, Online account és csak annyit ír nem tud csatlakozni.
Valaki?
Hello,
Akit érdekel itt egy Tiberium Wars hamachi server:

Hamachi név: C&C3 Tiberium Wars 1.09
Jelszó: tw112
egyébként amit a boltokba lehet kapni Kane's Wrath-ot az ugye 1.0-ás verzióju?
Hali, ahogy hazaérek felmegyek valamelyikre.

Van egy másik problámám, barátomnak megvan eresetiben, és ha felmegy a központiszerverre, akkor minden okés elvieg, de sok emberrel nincs kapcsolata. Megvan még valaknek eredetiben, és hogy megy nála ? Használ a játék valamilyen portot ? Help pls.
és itt egy nemzetközi hamachi server keresõ:

http://www.planethamachi.com
Hello, találtam egy oldalt ahol van egy pár hamachi server: cnchamachi.atw.hu
Csatlakozz a szeverekhez és megtaláljuk egymást és mehet is a game 😊
Hali, nem találtam én sem a fentin kívûl, azon pedig mindenki offline, barátommal 1v1-ezünk, nem tudok mást csinálni 😊
szia, hamachi szerver engem is érdekelne ha táláltál írd már be ide légyszi. köszi
mi LOL???
LOL<#conf>
És mindezt pont ma...

tök kár pedig nem jött volna rosszul egy második C&C FPS játék.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
a_n_d_r_e_w
szó szerint 😉
de olvasd el a hírt amit linkeltem

One Vision. One Purpose.

A lelövik alatt azt érted hogy mégsem készítik el?
a_n_d_r_e_w
Öreg, te is tudsz idõzíteni 😊
Pont akkor fedezed fel, mikor bejelentik, hogy lelövik a projektet 😉

One Vision. One Purpose.

KÉSZÜL A LEGÚJABB COMMAND & CONQUER:TIBERIUM(FPS)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
+)
egyébként a 3 frakcionál minegyik szuperfegyverbõl(Pl.:M.A.R.V.,Redeemer, Eradicator Hexapod csak egyet lehet építeni?
köszönöm<#vigyor3><#vigyor3><#alien2>
bujty
a NOD-nál az awatar nevû robottal lehet ilyet csinálni ,a speciális képességeknél van ,össze lehet építeni : harcirobogó, lángszórós tank,lopakodótank,meg az a mozgó lézerágyú

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
de nem tom feltenni mert kéri az elõzõ patch-kat

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

csá!!csak az lenne a problémám hogy az egyik pc guru számban azt irták hogy össze lehet csavarozni 2 de akár 3 játmûvet is, nekem nem sikerült.Nem tudja valaki hogy hogy kell? elöre is thx
emlékeim szerint az 1.04-es patch tartalmazza a többi patchet is

bujty
utóírat:a googlea-ban nem találom!!mint ha nem is létezne!!

bujty
nem igaz!!<#falbav>nem igaz!!<#falbav>nem igaz!!<#falbav>nem igaz!!<#falbav>nem igaz!!<#falbav>nem igaz!!<#falbav>nem igaz!!<#falbav>nem igaz!!<#falbav>nem találok a kane edition-hoz egy nyomorul 1.01-es patch-t <#falbav>pedig az kellene mert anélkül nem tom telepíteni az 1.02-es 1.03-as és az 1.04-es patch-t!!!!mit tegyek???????

bujty
na kijavítom magam .1.01-es patch kellene nekem.

Hali, valaki tudna adni hamachi szervert, ahol vannak fent emberek ? uvilmosgame-en hiába vagyok fent, senki sem online...

köszi
Doom 4
Akkor azért nem megy simán <#buck><#hamm>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

BaliBoy
Ja

Doom 4
A kane wrathoz kel a sima cnc is ???

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

bujty
ok kösz

Próbáld meg crackkel😄 Ha nem sikerül tedd újra a játékot. A cracktõl szerintem nem lesz baja a multinak, talán az serial alapján ismeri fel hogy eredeti-e a játék.
Figyelj! 1.09-es patchet tedd fel! 1.09 Itt a link ha magadtól nem találod meg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
carck: gamecopyworld.com