Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
lol
azé ennyire nem vaok hülye.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mi a különbség
a tiberium és a kane-es között???
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Valamint ahhoz, hogy szuperfegyvert építhessek, mi kell, és mivel lehet megépíteni? (kicsit hiányos a kézikönyv...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Elõre is köszi a választ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tudtok olyan oldalt ahol multi részhez le lehetszedni pályákat (pack vagy dbonként),és ami jó a kieghez is?
PS3/X360 user: Infernohun
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Miközben Játszok Állaondóan Ki Irja Hogy "Game Crash" és kidob a Desktop-ra!
Mit Tegyek ez ellen?
PLS HELP!!!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Valaki meg tudná nekem mondtani a kane wrath kiegbe hogy lehet berakni a plussz pályákat, és hol találko esetleg még, hozzá pályát a magyar rajongói oldalon kívû üdv
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Most toltam végog a Kane' Warth hadjáratot. Nagyon meglepett. 11 küldetés összesen???? Csak? semmi "ending" videó? Csak szerezd vissza a Taciust (vagy mit) és kész már nyertünk??? :S érdekes.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2.Na igen, kw=mw (mecha wars) <#gonosz1>#gonosz1> mostanság.
az újjal nem játszottam még, mert már nem jön be, de a régihez jól jön ez a pach!!!
http://www.gamestar.hu/command-conquer-nagyfelbontasu-patch.html
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy kérdésem lenne, sajnos a FAQ. -ban nem találtam rá választ.
Meg van az alapjáték, meg a kiegészítõ is, viszont annyira nincs helyem a winchesteren 😞 szóval a kérdésem, fel kell telepítenem az alapot is hozzá? Ha igen, akkor mennyit tol még rá a kiegészítõ?
elõre is thx a választ!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Köszi
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Hamachit is rég használtam.
privátban adok msn címet amin kontaktolhatunk 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Kéne egy kis segítség<#help>#help>.Letöltöttem a worldbuilder pályaszerkesztõt ,de amikór el akarom indítani mindíg kiad valami game crash vackot.<#sir>#sir> mit lehet ennek csinálni??<#confused>#confused> elõre is köszz<#worship>#worship>
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja