Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen
Narxis
warezolt?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

HELP PLS!! 😞
hali, mért van az hogy amikor azt a ZOCOM gyárudvar elkell foglalni és a kijelölt pontba elvinni akkor egyszerüen féluton férre vezet a kamera és megy a vereség felirat meg ilyen alienek csapódnak a földbe :S mit kell csinálni hogy ez ne legyen?
Sziasztok, segítsetek már légyszi, a netrõl letöltött térképeket hová kell menteni, ahhoz, hogy a játékban megjelenjenek? Köszi!
BaliBoy
Nem fogja.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mellesleg az újabb verzió letöltése kitörli az elõzõ verzió mentéseit???szal pl letöltök és felrakok egy 1.03-mas patchet,akkor az ki fogja törölni az 1.00-s verzió mentéseit?
hehe,megcsináltam😊elég kacifántosan,de sikerült.elsõ két pálya kész is😊)
Sorry Carlos, már nincs vaterán. De amikor beszélgettünk, még láttam elsõ kiadást.

pite9: nyelvi fájlokat hiányolja. Warez? Azon belül rip? Lehet, ohgy rosszul ment fel vagy alapból hibás a törés. Próbáld meg másikkal vagy eredetivel.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

sziasztok!
lenne egy olyan gondom,hogy amikor elindítanám a játékot,kidob egy ilyet:
No language packs fond
Please install at least one language pack.
mit csináljak??kössz elõre is
Carlos
Én csak 5600-ért találtam.
Dobnál egy linket?

Þór vígi þessi rúnar

Vaterán van elsõ kiadású verzió, természetesen drágábban (3 ezer forintért).

Tartalmilag annyi a különbség, ohgy a késõbbi kiadás (és z mindennél így van) peccselt. Tehát a Classicon rajta vannak valamelyik verziószámig a peccsek.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Carlos
Azért valamilyen szinten szánalmas ez az EA.
Elinditottam az update-ert, hogy szeggye le a peccset (1.09). Vakarta vakarta, jött 100K-val (!!!). 32% körül behalt.
Gratulálok. Felmentem a dlh-ra és leszedtem a patchet 3 perc alatt (!!!) és már fent is van.
Gratulálok EA!

Þór vígi þessi rúnar

BaliBoy
jaa... hát másodjára már könnyû. 😄D

Mondjuk lehet azért könnyû mert másodszorra csinálom a pályákat 😊

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Nehéz fokozaton játszok 😊

Eddigi játékokban mindenhol Easyn játszottam, itt kipróbáltam Mediumon, most meg elkezdtem újra Hardon 😊

BaliBoy
Lehet a játékban nehézségi fokot állítani. 😉

Sziasztok!

Most kezdtem a Tiberium Wars-t, megvan GDI-al 1. felvonás, de nem tûnik annyira nehéznek 😊.
Én anno Tiberium Sunon meg Dune 2000-en nõttem fel, ott voltak azért nehezebb pályák is (pl. Tiberium Sunon GDI-al a kórházas pálya vagy Dune 2000-ben a Harkonen 6. pálya), bár gondolom itt is nehezedni fognak 😊.

Carlos
Visszavonom! Azis EA Classic-os, csak nem cseréltek képet!
Van itt esetleg valakinek eladó Kane's Wrath ami nem Classic-os?
Mit tartalmaz az EA classic verzió? Van különbség a régi és ez között tartalmilag?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
WoW!
Ott nem az EA classic-os van. (legalábbis a képen). És lehet bankkártyával fizetni. Jól hangzik...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bakker, csak ez az ea classic-os design-ú van.
576 -ban még az sincs (árkád/aréna)...
így vásároljon az ember szoftvert...szánalmas.
Mit tartalmaz az EA classic verzió? Van különbség a régi és ez között tartalmilag?

Þór vígi þessi rúnar

BaliBoy
Igen. Eredetiben a kiegészítõ rátelepülõs.
A PcDome online shopjában láttam 2000 huf-ért.

Carlos
Mármint az eredetire rátelepülõs? 😊
Akkor asszem megveszem. Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

BaliBoy
Az eredeti rátelepülõs. De 2000 ft-ot mindenképpen megér.

Carlos
Akkor asszem megveszem.
Standalone, vagy rátelepülõs?

Þór vígi þessi rúnar

BaliBoy
Minden frakciónak van +3 alfrakciója új egységekkel. Új küldetések... stb.
Sztem. jobb mint a sima.

Carlos
Tudom. Az a bajom vele, hogy k***a lassan jön a dowloader-es patch...ilyen gagyi 20K-val és 400 percet ir ki. Gondoltam leszedem valahonnan. Úgy gyorsabb.

Mit tud a kiegészítõ (milyen újításokat tartalmaz)?

Þór vígi þessi rúnar

Ja és angolban nem látok külön Standard Editionhoz és a Kanes Editionhoz angol peccset. (Magyarul a KE nem jelent meg, csak a standard változat.) Németben van külön KE és Standard. Passzolok, ohgy miért.

De a downloader felpeccseli neked a játékot telepítés után.

Ha eredeti, akkor leszedi a downloader magától. Itt nézelõdj!

Kane's Wrath nem standalone, de van olyan warez, amihez nem kell az alap (és 4 gigás). De most EA kedvezményben 1990Ft-ért magadénak tudhatod ha ragaszkodsz az eredetihez. Ha nem, akkor skullptura vagy mi a franc a warez.

Carlos
Sziasztok!
Láma kérdés: eredetiban van meg a Tiberium wars (Kane edition). Melyik patch-et kellene letöltenem?
Ill. a Kane's Wrath az milyen kieg (standalone?), miket tartalmaz, megéri?

Þór vígi þessi rúnar

Blasta
Sziasztok!

Egyre jobban tetszik a játék, de sajnos jópár helyzetben az AI kifog rajtam.
Kane's wrath-tel játszom.
Érdeklõdnék, hogy startégiákat, taktikákat hol tudnék olvasni?

ELõre is kösze!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Narxis
Én még nem találtam ott vírusos crack-et, virustotal.com-al is átvizsgálom.

Higany
De elõtte szerezzen be valami ütõs vírusírtót is! <#hehe>

Narxis
gamecopyworld.com

bujty
és ennek most mit lehet csinálni?mert én nem találok crack-et

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Narxis
Lehet rossz a crack-ed és észrevette, hogy nem eredeti a játék. Nálam ugyanez volt egy másik játéknál.

bujty
Sziasztok,tudom hogy nem ide kellene írni ,de nem találom a megfelelõt.Az ellene a gondom hogy feltettem a red alert 2-t (nosztalgia) ,de most olyan bajom van hogy ha elindítom a csatát vagy küldetést 30,40 másodperc múlva mindenem elpusztul pedig nem az ellenség ölt meg.Régen ugyan ezzel a lemezzel raktam fel és akkor nem volt ilyen.Lécci segítsetek.

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Ha van aki szívesen játszana Kane's Wrath-ot Hamachin az keressen meg Skype-in vagy MSN-en.
MSN:[email protected]
BaliBoy
Kane Wrath összesen 2000 HUF 😮
Meg az alapjáték is. 😊)

Sziasztok!

Segítsetek PLS. Kaptam ajándékba egy Tiberium Wars-t elektronikusan és ugye így csak kódom van. Honnan lehet lehúzni a játékot, mert a hivatalos oldalról tuti nem.

Köszönöm!
BaliBoy
Nincs. Patch-el nem tudod magyarítani.

hali! felraktam az 1.09es patchet (magyart, de magyarul szeretném játszani a gamet. van vmi megoldás hogy 1.09es patchel magyar legyena game? pl helppp

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Tudjátok mivan azon a NOd pályán amikor az atomfejeket kell megszerezni ha elfoglalom azt az épületet amit a mellék feladat kér
Sziasztok! A legújabb problémám, hogy amint belépek a menüben a multiplayer / network alá, azonnal lefagy. TW 1.09 alatt is és KW 1.01 alatt is egyaránt. Valami hálózati beállítás probléma lehet? A hálózati kapcsolatokban csak az internetkapcsolatot (és amíg a installálva volt a Hamachit) nem tiltottam le egyedül, de hiába. Win tûzfal kikapcsolva, csak Comodo van, de az elvileg szerintem nem okozhatja. Routerem nincs, az sem kavarhat be.
Ha valaki okosabb mint én, légyszi segítsen!
Igazad van
BaliBoy
De a játék nyelve is angol??

Hi! Az 1.09 patch nyelve angol amit megpróbálok telepíteni, és a gépemen is angolra van állítva a nyelvezet, de akkor is kidobja, hogy Please install at least one language pack.
Hátilyennincs!
Narxis
Sohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<#vigyor3>

akkor is a nod éljen, mert az jobb és késsz!!<#taps>

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Narxis
De, azon dolgoznak, hogy felszámolják a Tiberiumot.