Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pite9: nyelvi fájlokat hiányolja. Warez? Azon belül rip? Lehet, ohgy rosszul ment fel vagy alapból hibás a törés. Próbáld meg másikkal vagy eredetivel.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
lenne egy olyan gondom,hogy amikor elindítanám a játékot,kidob egy ilyet:
No language packs fond
Please install at least one language pack.
mit csináljak??kössz elõre is
Tartalmilag annyi a különbség, ohgy a késõbbi kiadás (és z mindennél így van) peccselt. Tehát a Classicon rajta vannak valamelyik verziószámig a peccsek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Elinditottam az update-ert, hogy szeggye le a peccset (1.09). Vakarta vakarta, jött 100K-val (!!!). 32% körül behalt.
Gratulálok. Felmentem a dlh-ra és leszedtem a patchet 3 perc alatt (!!!) és már fent is van.
Gratulálok EA!
Þór vígi þessi rúnar
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Eddigi játékokban mindenhol Easyn játszottam, itt kipróbáltam Mediumon, most meg elkezdtem újra Hardon 😊
Most kezdtem a Tiberium Wars-t, megvan GDI-al 1. felvonás, de nem tûnik annyira nehéznek 😊.
Én anno Tiberium Sunon meg Dune 2000-en nõttem fel, ott voltak azért nehezebb pályák is (pl. Tiberium Sunon GDI-al a kórházas pálya vagy Dune 2000-ben a Harkonen 6. pálya), bár gondolom itt is nehezedni fognak 😊.
Van itt esetleg valakinek eladó Kane's Wrath ami nem Classic-os?
Mit tartalmaz az EA classic verzió? Van különbség a régi és ez között tartalmilag?
Þór vígi þessi rúnar
Ott nem az EA classic-os van. (legalábbis a képen). És lehet bankkártyával fizetni. Jól hangzik...
Þór vígi þessi rúnar
576 -ban még az sincs (árkád/aréna)...
így vásároljon az ember szoftvert...szánalmas.
Mit tartalmaz az EA classic verzió? Van különbség a régi és ez között tartalmilag?
Þór vígi þessi rúnar
A PcDome online shopjában láttam 2000 huf-ért.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Sztem. jobb mint a sima.
Mit tud a kiegészítõ (milyen újításokat tartalmaz)?
Þór vígi þessi rúnar
De a downloader felpeccseli neked a játékot telepítés után.
Kane's Wrath nem standalone, de van olyan warez, amihez nem kell az alap (és 4 gigás). De most EA kedvezményben 1990Ft-ért magadénak tudhatod ha ragaszkodsz az eredetihez. Ha nem, akkor skullptura vagy mi a franc a warez.
Láma kérdés: eredetiban van meg a Tiberium wars (Kane edition). Melyik patch-et kellene letöltenem?
Ill. a Kane's Wrath az milyen kieg (standalone?), miket tartalmaz, megéri?
Þór vígi þessi rúnar
Egyre jobban tetszik a játék, de sajnos jópár helyzetben az AI kifog rajtam.
Kane's wrath-tel játszom.
Érdeklõdnék, hogy startégiákat, taktikákat hol tudnék olvasni?
ELõre is kösze!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
MSN:[email protected]
Meg az alapjáték is. 😊)
Segítsetek PLS. Kaptam ajándékba egy Tiberium Wars-t elektronikusan és ugye így csak kódom van. Honnan lehet lehúzni a játékot, mert a hivatalos oldalról tuti nem.
Köszönöm!
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Ha valaki okosabb mint én, légyszi segítsen!
Hátilyennincs!
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.