6739
Command & Conquer III
  • Phoenix007
    Én nem kapcsolgattam, de kb 6-7 bunkerrel biztosítottam a bal alsó részt, azok ott bőven ellátják a dolgukat. Fent és jobb oldalt bekapcsolva hagytam az ágyúkat, meg két légvédelmit. Én is éppen itt tartok amúgy, ott hagytam abba reggel a játékot, hogy bevittem az MCV-t. A jobb alsó bázist csak Orkákkal tudom támadni, vagy tudok felvinni tankot is valahogy?
  • markastor
    Én úgy csináltam, ahogy a játék is tanácsolja: mindig csak azokat az ágyúkat kapcsolom be, ahonnan támadnak. Elég pepecs munka, de csak így tudod teljesíteni a bónuszküldetést (h. maradjon meg az összes védelmi épületed).
  • lammaer
    Na jah, az első küldi ami tényleg kihivást ad. Én magam is sokat küszködtem vele, főleg azért mert nem lehet levenni a játék sebességét.

Én a következőképpen oldottam meg: első lépésként lebontottam az összes légvédelmi ágyút hogy legyen elég energiám, plusz még felváltva kapcsolgattam be a barakkot/harckocsi gyárat, attól függően hogy éppen melyikre van szükség (ugyanis ha mindkettő megy az ágyúknak nem jut elég energia).
    Rögtön az elején gyártottam +1 harvestert és lebontottam a falakat a tibérium mezők felé, hogy a harvesterek rendesen tudjanak közlekedni.
    Balról és lentről csak gyalogosok fognak támadni, ezért ezekre a helyekre az ágyúk elé felhúztam 3-4 géppuskás bunkert. A lebontott légvédelmi ágyúk helyére gyártottam 3-3 légvédelmi járgányt - nem jut eszembe a nevük - azok bőven elegendőek voltak az ellenséges repülők karbantartására. Ezután elkezdtem tankokat gyártani és hold ground (lő de nem mozog) módban szépen vonalban odaállitottam őket a jobboldali és felső ágyúk mögé, itt is elbontottam a falakat hogy legyen helyem. durván 5-6 tank mindkét helyen, plusz a két ágyú bőven elégnek bizonyult a támadóhullámok visszaverésére. Természetesen az ágyúkra figyelni kellett, amint támad az ellen azonnal benyomni a javitást rájuk, és a lerongyolódott tankokat is vissza kell húzni a gyár mellé javitásra - ezért fontos amúgy, hogy a tankok az ágyúk mögött legyenek, hogy lehetőleg ne őket lője az ellen.
    Amint a védelem megvolt, gyártottam min. 8 APC-t és beléjük 2 géppuskást 6 rakétást, majd elkezdtem ontani a géppuskásokat. Amint megjön az erősités, az egész branccsal elindultam a megsegitésükre. Az APC-kkel előretörtem és leromboltam az erősitést sakkban tartó ágyúkat és az épületekben lévő ellenségeket, mig a maradék géppuskás gyalogosokkal (amelyeknek a gyártásával nem álltam le, elfoglaltam a lehető legtöbb épületet ami a hidtól az erősitésig lévő út mentén van. Ez fontos lépés, ugyanis ha nem rakjuk be a saját katonáinkat akkor betelepszik az ellenség és a visszaút reménytelen. Igy viszont az épületekből tudjuk lőni az MCV-re pályázó gyalogosokat és nem kell a befészkelődött ellenséggel szórakoznunk. Ezután az MCV visszahozása már nem gond (persze közben figyelni kell a bázisra és a támadásoknal gyorsan javitani az ágyúkat -nekem ez volt néha gond), és megépithetjük a mammutokat majd letarolhatjuk az ellenséges bázisokat.
  • sopi
    Hi mindenkinek.

A Single-be kellene egy marha nagy segitség...vagy is olyasmi féle. A Horvátországi küldetésnél tartok(egy kis bázis áram nincs egy barrak meg egy harckocsigyár...szinte semmim nincs a leggyengébb tankot tudom csinálni gépfegyverest meg rakétás...és védenem kell az állást amég nem érkezik meg az erösités..ha az mondhato annak...azután ki kell menjek értük a városba és vissza a bázisra amit már akkora elözönlöttek az enemyk...a legnagyobb problémát azok a rohangálo dinamitosok jelentik...nem igaz ennyire erösek...eljutok az erösitésig vissza is megyek de szétszednek)
    nah ehhez kellene egy kis help ha tud valaki :)
    Elöre is köszi.
  • bigapó
    az nem baj, hogy nem tudtad, mert annyira nem lényegesek szerintem, én eddig nagyon kevés alkalommal telepítettem ilyeneket, használtam azt amit adott az elején, inkább Mammoth-ot építek abból a pézből:)
    csak ez az épület és a conveyor a lényeg itt. lehet, hogy nem jól írtam utóbbit, ezzel lehet távoli bázisokat telepíteni. oda elgurul, kicsomagolja magát és lehet épületet rakni mellé. új refinery telepítése a tiberium mező mellé, erre jó.
  • drlazi
    Oké, oké látom.
    Én voltam a hülye. Egészen idáig úgy játszottam, hogy nem is tudtam, vannak védelmi berendezések:)))
  • Higany
    Hello-bello! Csak azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki valami tippet arra, hogy miért fagy le a játék+a windows, ha fel akarok csatlakozni a netre vagy lan-ra? 1.03-az peccs van fenn asszem. Köszi előre is!
  • Dénes é
  • Muki100
    ahol az épületek, emberek és járművek között váltasz fülek van egy pajzs fül...de szerintem ez persze mind demonstrálva volt az első pályák között csak valaki nem figyelt oda.
  • drlazi
    A GDI-nál és a NOD-nál is van Tech centerem, de mégsem találom. Mi az hogy "védelmi eszközök"?

Lehet, hogy szétlőttem valamit nagy igyekezetemben amit nem kellett volna?
  • Rage47
    én általában mindig akkor tudok jáccani, mikor senki nincs fenn:( vagy csak a game-ben nem látok szinte senkit?
  • bigapó
    a védelmi eszközök között van (a pajzsnál). előtte tech center-nek is kell lennie.
  • drlazi
    Szóval GDI kampány, Szarajevó. Senki nem segít?

Mindent elfoglaltam, mindent leromboltam és már csak az van hátra, hogy "Build an Ion Cannon control centre".

Na, ezt hogy kell?
  • Rage47
    ok én benne vok:))
  • kisviku
    Heh

Ezek szerint már van a Földön...
    Ideje megalapítani a Nod-ot.
  • Shiver
    erre én is jutottam :)
  • lageron
    Hamachi szoba, barki johet persze ha jatszik:)
    Name:cac3free
    Pass:cac
    Verzio1.4
  • Yoki
    köszönöm a választ
  • Muki100
    én is találkoztam vele, elég idegesítő
    ha folyton írógatsz a chatbe akkor nem fordul elő, ezért célszerű a bal kezed az asdf vagy a qwertzn tartani a jobbal pedig az entert püfölni. Nekem így tényleg nem kapcsolt szét. Ez nem vicc.
  • Shiver
    valakinek van ötlete hogy mért van az hogy lobbiba random időközönként "you are kicked from the room" van? vmilyen router beállítás, vagy másik félnélk van a hiba?
    mert ha elindul a játék, semmi baj, megy és nem dob ki
  • zegner
    Jah alapból fehér volt és egyből jött az ihlet hogy ez tibérium.
  • Dénes é
    te szinzetde be zöldre őket?????
  • FlyHigh
    Hellósztok!
    Egy kérdésem lenne hozzátok:
    Hol lehet állítani a játékban az AF-et? Csak élsimítást találtam.
  • Eftörsokk
    hát kejki,kössz az általános jótanácsokat,de egyszerüen nem tudok mit csinálni brutal ellen,van hogy 3-4 percben be rushol,és utána folyamatosan támad,és kb 7.-8. perc körül ki is végez.Replay alapján nem kéne hogy több pénze legyen mint nekem,de hát csak 2x annyit termel ki mint én:) Nagyobb mapon,vagy úgy hogy 40k nyersanyaggal kezdek,úgy leverem,de kicsi 1v1-es mapon esélytelen vagyok abszolut.
    Ha esetleg dobna vki egy replayt amin lezúz mondjuk egy Scrin Steamrollert mondjuk a Tournament Arena-n azt megköszönném:)
  • bigapó
    megvan:)

legfontosabb, hogy építs Rig-eket. ezek ugye mozgó bázisok, mert letelepíthetők és ekkor javítják a közelben lévő egységeket. a technológiát hamar fel kell vinni, hogy lehessen építeni Mammoth-okat és hozzá kifejleszteni a Rail-gun-t.
    amíg ezek nincsenek, addig sima katonákkal (akikkel foxhole-t lehet csinálni) és rakétásokkal ideiglenesen lehet tartani az állásokat.
    minél hamarabb legyen meg a war factory, csinálj még egy harvester-t, ha tudsz akkor pedig még egy refinery-t is le lehet rakni. kell a sok lóvé.
    nálam jobbról jöttek többen, balról fentről alig. szemből is támadtak többször. a lényeg, hogy mindig told kintebb a frontot, mert ahogy fogy a Tiberium, a harvesterek egyre messzebb fognak menni. egyébként is hülye jószág, mindig a legnagyobb harcokba megy bele.
    jobb oldalt van egy kis városrom és aztán egy lejtő, ha idáig elérsz itt már 3-4 Mammoth és egy telepített Rig fel tudja tartóztatni az ellent.
    közben középen is érdemes kintebb tolongani, mert a pálya kellős közepén kék tiberium van, ami több lóvét ad. én ide is raktam refinery-t, persze megfelelő védelemmel. eztuán már csak várnom kellett, hogy kellő számú Mammoth-al lerohanjam az ellen-t. nem tartott sokáig a végjáték:))

amire még érdemes figyelni, hogy itt már jön nagy bombázóval, ami lassú ugyan, de marha messziről tudja lőni az egységeket. ha sokszor hallod, hogy unit destroyed, akkor ilyennel van dolgod és minél hamarabb rakétásokat kell a közelbe küldeni. nekem volt szerencsém pár pitbull-t csillagosra fejleszteni, így azért könnyebb volt, de a sok lúd disznót győz elv érvényesül mindenképp:)
  • Rage47
    nem muszáj berakni, simán meg lehet nyitni, mint egy .exe-t.
  • zegner
    Fájl Mentés másként. és berakod a "c:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Replays\" -be

egy kis tibérum:

tib1
    tib3
    tib4
  • Yoki
    hello
    ezen a pályán a fö feladat az hogy el kell pusztitani az ellenség fő bázisán a robotplatformot de hát nem jutok ell adáig mert szinte egyfolytában támadnak és már pajzsuk is van
  • ToCsEk
    Őőő támadt egy kis gond, nemtudok letölteni semmi replay-t, rámegyek hogy letöltés erre megnyílik egy új lap és kiad egy csomó hülye jelet. Mit csináljak hogy jó legyen?

Fura ez a Firefox, EI egyból sikerült letölteni.
  • bigapó
    az melyik? két napja azon voltam, de egyszerre csináltam meg 3 küldit is és nem emlékszem pontosan? mi a feladat?
  • VRSDM
    van arra valami 5letetek, hogy hogyan indíthatnám el SSE nélküli CPU-s gépen?
    lanoznék itthon, de a régi gép nem támogatja az SSE instrukciókat ...
  • Yoki
    hello
    azt szeretném megkérdezni hogy nem tudna e valaki abban segiteni hogy hogyan lehet megcsinálni a berni pályát a gdi oldalán mert akár hogy próbálom nem jön össze
    a választ elöre is köszönöm
  • Prof William
    Amikor a nagy Scrinnek által épített torony védőgenerátorait kel védeni mi a legjobb taktika? Mit csináljak?

És ez már az utolsó pálya?
  • ToCsEk
    Köszi
  • Rage47
    www.cnctw.hu
  • ToCsEk
    Helló.
    Van valami honlap ahonnna lehet letölteni visszajátszásokat? Elkélne pár nod/gdi/srcin taktika.
  • DeathJr
    Sziasztok!
    Szeretnénk a haverral Nyomatni hamachival de kér valaminek vamilyen kódot..
    Pedig 1.04-re nyomattuk a cc3-at és a hamachi is a legujjabb.
    Valami Ötlet???
  • Antrax #4807
  • vidu01
    CnC3 vs SupCom

No comment! :DDD
  • Prof William
    Amikor a nagy Scrinnek által építe torony védőgenerátorait kel védeni mi a legjobb taktika? Mit csináljak?

És ez már az utolsó pálya?