Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha rákattintok bejön vmi msdos ablak!
Segítenétek!?
1.04 verzió javítócsomag - April 5, 2007
==================================================================
Ez a javítócsomag videolejátszási és néhány többszemélyes játékhibát
orvosol:
Optimalizálás
· Tovább javítottuk a videolejátszást a kisebb teljesítményû
windows XP konfigurációkon.
Hibajavítások
· Javítottunk egy hibát, aminek következtében a játékosok kapcsolata
néha megszakadt a szerverrel az online elõszobákban.
· Javítottunk egy hibát, amelynek következtében a pontosvesszõt,
kettõspontot, vesszõt vagy egyenlõségjelet tartalmazó azonosítójú
játékosok nem látták az online elõszobák legördülõ menüit és nem
választhattak menüpontokat. Ezek a karakterek többé nem
engedélyezettek az online azonosítókban.
· Javítottunk egy hibát, aminek következtében szinkronhiba fordult
elõ BattleCast adások közben, ha az egyik résztvevõ játékos megszakadt.
Egyéb javítások
· Minden online többszemélyes játék elõszobája mostantól mindenkinek
a megfelelõ nyelven jelenik meg.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Optimizations
--Made further improvements to video playback on low-end Windows XP system configurations. Bug Fixes
--Fixed an error that caused some players to crash or disconnect while in online lobbies.
--Fixed an error that caused players with semicolon (';'), colon (':'), comma (','), or equal sign ('=') characters in their Online IDs to not be able to see and select options from dropdown menus in online multiplayer lobbies. These characters are no longer permissible in Online IDs.
--Fixed an error that caused players to desync when watching a BattleCast match in which one of the participants disconnected.
Other Fixes
--All online multiplayer game lobbies will now appear properly localized in different languages.
aztán ugy könnyü a nagy sereg..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
én szoptam a legnagyobbat mert õket abszolut nem támadta de engem midn2
de megnyertük és énsem haltam ki
jo játék tényleg
\"If in doubt, flat out!\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
-északrol a föbázisodra nem kell tul nagy védelem 1-2 torony +a megmaradt alap sereg elég
-ha megvan az ellen hasadékgenerátora,már simán jol álsz--az a lényeg,hogy legalább 3 földi és 5 légvédelmi üteg védje az alien bázisodat+kell még 3-4 mozgo légvédelem is,de az már jöhet gyártásbol is..
-atommal ne foglalkozz azt az alienek szétlövik😄
csak szedd le az a 2 akármilyen tornyot,hogy az anyahajo a nod ellen forduljon, ahoz elég a zonakatona osztag amit tudsz "rendelni" de odavihetsz 2-3 tankot is.
-az amyahajot leszedi 3-4 rakétás buggi,szal ne foglalkozz vele,csak küld rá.
-az egyik nép szépen majd kinyirja a másikat te meg leszuperfegyverezed a megmaradtnak a föépültét..GG:p
nekem igy sikerült(2.szorra elöször szétvertek az alienek balrol légböl)
Hát mint mindig itt is gyurj sok mamutot aztán keresd meg a szuperfegyverüket, és minél elöbb csinálj te is egy szuperfegyvert igy már van esélyed ellenük. Szerintem a nod elgyözését iktasd be elöször, aztán akkor talán nyugi lesz kicsit, mert a bogarak nemfognak anyira jönni
(normálon mentem)
nemtom mivel vagy..de sztem gdi..itt semmi xtra ..az obeliskeket leszedet légierövel a maradékra meg mamut..max 30perces map..
esetleg nod?
ott ugyemléxem ,csak védekezned kell..aztán jön egy trükk és ha van legalább 2 osztag bombázod akkor az ellen felépülése közben kiiktathatod a 2 bázisvédö obelisket és innentöl avatar zuzás..néhány stealth tank kell légelháritonak
mindkettö egyszerü map.
One Vision. One Purpose.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
bocsi ha sértö volt, nem annak szántam..
tib.spike-okat lödd ki, többet hoznak szétlöve, és még az ellen se tudja elfoglalni
One Vision. One Purpose.
jesszusom..hogy akadhattál el easy-n?😊
egyetlen 1 bajom van ezzel a játékkal..multiban ha sokan vagyunk egyszerüen megáll a játék 1 idö után ha nincs vége gyorsan..NINCS pénz a játékban!!!
rettentöen hiányolom azokat az épületeket amik a tiberian sun-ban(Asszem) a pénzt termelték..itt nincs ilyen(legfeljebb a tornyok,de az nevetséges 15/1-2sec..)
Még 1 kérdés: Az mitõl van hogy hiába csinálok meg minden bónusz objektívet a pályákon, csak ezüstöt kapok? Gyorsabban kéne? Mást nem tudok nagyon elképzelni..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
GDI 17 pálya
NOD 17 pálya (számomra töbnek tünt)
SCRIN 4 pálya
szarajevot nemtom,mert nemtom mit kell csinálni benne..ha irsz valami támpontot és emléxem akkor szivesen leirok pár sort..ha nem akkor van a baj:p
Különben lehet hogy roszul emléksdzem vagy már csak régen játszotam stratégiával de annak idején pl a Red Alert 2 könnyebben ment.
Vissza kell rázódni a dolgokba.
sztem ami lényeges hogy minnél elöbb tudjál mammoth tankokat csinálni ha van kb 10 abból 5öt a bázisnál hagysz úgy hogy mind1ik bejáratnál legyen min1 és a maradék 1 et meg mindig oda ahova nagyon kell ezen kívûl kell sok ember meg sima tank és prsze ágyúk a másik 5 mammoth tankkal meg elindulsz. én pl. a jobb felsõ bázist szedtek ki elsõnek és mután ez megvolt jött a másik a városban miután mind2 bázis megvolt elkezdtem gyûjteni pénzt és amikor már volt bõven csináltam csomó trooperst meg mindenféle embert és fel küldtem õket rakétával meg transzporttal a jobb alsó bázisnak a sarkára (ahoz amelyik a jobb felsõ bázis van) ahol még nem vesz észre ha gyülekezik az ember és lerohantam na meg persze repûlõ sem hiányozhatott.