6739
Command & Conquer III
-
jlaci80 #4884 Sziasztok!
Tesom gépére raknám fel a gamet, de miután kiválasztottam hova tegye azt irja: At least one language pack mnust be selected...
Kiválaszottam az öszes nyelvet és a gépen van 16 Gb hely.. -
Hoz_Hun #4883 Amugy ki hogy volt vele? Szerintetek is a NOD-dal könyebb?
Én a GDIjal sokkal többet szenvedtem, pedig jobban szeretem az egységeit, de a NOD-dal meg egyszerűbbek a pályák. Sokat dob a dolgon, hogy a NOD szabotőrök fényévekkel gyorsabbak a kullogó, elkényelmesedett GDI mérnököknél. Na meg a repcsi bombázoi elég erősek elentétban a GDI használhatatlan légierejével. -
Uvilmos #4882 Hamachi üritve lett, lehet loginelni... köv ürités Péntek.
-
kisviku #4881 Védekezni kell, aztán ha megvan a kellő sereg, visszatámadni.
A GDI-t ha támadod, jön erősítés és porig bombázza a bázisukat.Ekkor a GDI-nak annyi.Már kezdtem örülni, hogy vége is, de nem.Jönnek az árulók, gyorsan felépítenek két bázist (NOD bázisok) és jönnek ezerrel.
Kivédekezni, majd lezúzni.Lehet nukleáris rakétát is lőni, ha építesz Temple of Nod-ot. -
kisviku #4880 Asszem egy "kicsit" csítel a gép, legalábbis párszor szemtanúja voltam.
Először is, miért épít gyorsabban, mikor az elején neki is csak egy Constr.Yard-ja van?
A másik, hogy időközönként valamely gyalogos egysége fölött megjelenik valami furcsa.Olyan, mintha egy csomó lóvét kapna a semmiért...kis sárga kiolvashatatlan szövegek mennek a gyalogos egységei felett állati gyorsan.Szerintem ekkor kap lóvét. -
kisviku #4879 Igen, ez egy okos gondolat. -
#4878 még nem, talán idövel az EA enged a nyomásnak -
Zenszkij #4877 Falakat nem lehet építeni skirmishben? -
#4876 Valaki verje már le Skirmish-ben a gépet nehéz fokozaton felülről a 2. pályán (2 személyes) és rakja már fel a replay-t valahova.
Mindig lenyom a gép, fossa a tankokat, nem tom, hogy van neki annyi zsetonja
Thx! -
#4875 patch?faq? -
#4874 hy. hogyan kell a nod sarajevo-s pályát megcsinálni? -
Zenszkij #4873 Sziasztok. Megvettem a Gamet, és csodaszép a grafikája, tökéletesen fut, csak a nagyvideókban a kép lassabb a hangnál. Mitévő legyek? plz help -
Repist #4872 A GDI Kölni küldetéséhez kérnék segítséget. Már többször próbáltam, de nem tudtam megcsinálni. -
#4871 tényleg jo server, ált. sokan vannak^^ -
Zoliz #4870 Köszi! -
lageron #4869 Ha jatszani szeretnetek johetek barmikor erre a hamachira:
Name:cac3free
Pass:cac
Verzio:1.04
Ez a hamachi amennyire birom karba tartom.(azaz aki nem jatszik egy ideig automatikusan droppolom, barmikor vissza johet csak a jelenlegi hely miatt kell) -
Zoliz #4868 Sziasztok! Nincs valakinek kedve játszani velem a hamachin keresztül?
Tűrhetően játszom. Küldj priviben egy üzenetet és megadom a szobám! Vagy adj Te egy 16 usernél kevesebbel rendelkezőt! -
#4867 Oké! Köszi! -
#4866 tegyed fel az 1.04-et -
#4865 attól még hogy beirod ezt többször, nem fogunk rá válaszolni ... (mert nem tudjuk perxe) -
#4864 Hello-bello! Csak azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki valami tippet arra, hogy miért fagy le a játék+a windows, ha fel akarok csatlakozni a netre vagy lan-ra? 1.03-az peccs van fenn asszem. Köszi előre is! -
Hoz_Hun #4863 Szerintem időben elcsúszások vannak a hadjáratok között illetve nem "magad" ellen harcolsz. Pl. a templomot mikor a GDI lerombolja az után van amikor te bevédted a NODdal, azaz bevédted Kane meg utánna megépítette a bázist meg fölhúzta a pajzsot és akkor jöttél te mint GDI.
Az atomot meg azért vetik be később, mert mint valószinüleg te is játszottad, egyik pálya arról szól, hogy viszaszerzel atom tölteteket a GDI-tól. A Philadelpiánál, még volt atom, aztán te mint GDI tönkretetted Kairóban, aztán mint NOD viszalopod az irányítókódokkal együtt. -
Hoz_Hun #4862 Prof kell még stratégia a NOD utolsó pályához?
Én így csináltam:
1. Bázis építéssel, védelemmel nem foglakoztam. Kivéve egy helyet a tiberium felé mert arról jönnek gyalogosok. Két gépágyús hely elég (Szaggató löveg). Aztán késöbb egy db lézer.
2. Még egy vagy két Aratot építs, hogy hamar legyen lové. Meg 3-4 szabotört készenlétbe.
3. Építs nagyon hamar egy építő darut, hogy gyorsítsd az építkezést, ami áll kb 2-3 erőműből egy Műszaki laborból és első blikkre két reptérből áll, amit lovétól függően késöbb bővits még kettővel.
4. Ha megvan(nak) a repterek kezd el építeni Vertigo bombázokat. Két reptéren 8 db fér el ez a minimum mennyiség. Ha megvan 4 db azzal azonnal bombázd a középen lévő lövegeket. Bombáz le mindent a Jugernautokat és a melette állomásozókat is. Kb 2-3 forduló. Azonnal küld repcsivel a mérnököket és foglald el a Jugenautokat és hagyd is őket a helyükön.
5. Amilyen gyorsan csak tudod húz fel egy Templomot (Műszaki labor és repterek után rögtön). Ez előzze meg a GDI Ionágyúját. Ha minden jól ment akkor pár percel neked előbb van, ami bőven elég.
6. A bombázóiddal bombázd szét a támado Mamoth tankokat lehetőleg még az idegenek bázisa előtt. Ha egy kicsit bemennek az se baj. Addj nekik az elfoglalt Jugenautokkal is, de azok csak simogatják őket ugyhogy minden a bombázokon mulik.
Nagyon fontos, hogy minden támadás előt középre repülj előszőr, mert ha áthúzol az idegenek felet túl nagy lesz a bombázó veszteséged. Költséges és túl sok idő újatvenni. Ezért kis kerülővel repülj.
Ennyi. Ezzel lazán meg lehet csinálni. A második felében mikorra már van 2x8 bombázód lazán ütsz mindenkit. Atomot rögtön dobd le az Ionágyú központjára és rögtön repülj rá bombázokkal (atom nem nyírja ki egyből). A hasadégnyitóra NE dobj atomot. A 8as bombázok osztag két fordulóval elintézi, Ha két 8as osztagod van akkor figyelj a második vonalbeli bombázókra, ne garázdálkodjanak túlságossan az idegeneknél. -
#4861 nyomj rá a hamachiban a preferences menüben, h try premium és akkor 30 napig be tudsz lépni a megtelt szobákba is. ha fenn vagy irj és jáchatunk:) -
Zoliz #4860 Hali! Valaki küldjön már egy szabad szoba nevet és jelszót, hogy játszhassak. mert a fenti megtelt! -
kisviku #4859 Persze lehetne szőrszálhasogatással okoskodni, mint ahogy én most megteszem.
Végignézve a videókat immár hatodszor-hetedszer,van egy pár dolog, ami érdekes.A GDI-nál, ha elpusztítom a NOD Kairói nukleáris bázisát, ahol Granger mondja, hogy kész, vége nincs több atom a Nod-nál, miért vetik be később ellenem?
Ugyanez a Nod-nál; ha a Philadelphiát nukleáris rakétával lőtték ki, akkor miért kell nekem további rakétákat lopnom, majd azok indítókódjait a GDI-tól később? Ugyanis a sztori szerint már az elejétől kezdve van...
Aztán a másik: A Nod-nak van Ionágyú elleni védelme Szarajevóban, nekem miért nem volt,amikor én védtem a Főtemplomot?
Na, ez tényleg már csak szőrszálhasogatás, ahogy írtam. -
kisviku #4858 Talán annyi van, hogy azt egész hadjárat során hozzászokik az ember ahhoz, hogy (könnyen) teljesíthetőek a küldetések.Van minden oldalon egy, ami már gondot okoz.De nem szabad feladni és nem ez alapján értékelni avagy lehúzni a játékot.
Azt a pici hibát elkövették a fejlesztők, hogy a küldetések nem úgy nehezednek, ahogy kéne, hanem sok elég egyszerű, hirtelen egy borzalmasan nehéz, aztán megint könnyű.
Bár érthető, hogy amikor megtámadja a GDI a Nod-ot Hovátországban,ami már addigra egy fullra épített erődítmény, akkor a Nod nem adjja ingyen a bőrét.A sztori szerint ugyanis a nem túl messze lévő Szarajevóban van a Nod Főtemploma, csakúgy mint a CNC 1-ben (akkor Mi építettük oda), ezért nem csoda az erős védelem.
Annak ellenére, hogy ezek az apró hibák benne vannak, én még mindig azt mondom, hogy remekül sikerült darab, méginkább, hogy kihozták a legtöbbet a játékból, mégpedig zseniálisan. -
#4857 RED ALERT 1 POWAH! Legjobb C&C volt... -
lammaer #4856 Személy szerint engem pont akkor kezdett érdekelni a játék, amikor már nem volt triviálisan könnyű a megoldás, hanem tényleg újra kellett kezdeni mert elbuktam valamiért. Pont a horvát küldi volt az első - addig csak lényegében a videókat néztem a játékban, más kihivás nem volt. Elspre nem sikerült, sőt, másodikra sem, sőt harmadikra sem... aztán elmentem aludni, és megpróbáltam másnap eset. Bingó, sikerélmény :)
Onnantól kezdve kezdtek jobbak lenni a küldetések... nekem legalábbis.
ui: nem akarja kivenni valaki ezt a háttérképet a szövegbeiró mezőből? Szép-szép, de nem célszerű... pláne amikor az aljára érek, és fehér alapon világoszszürke betűkre vált a rendszer... -
wid22 #4855 Nem azt mondtam hogy szar az igaz hogy a tankok v emberek mozgása kriminális biztos nem arra mennek amerre kiadomn az utvonalat hogy menjenek. De ez minden stratégiába igy van. Valaki oda van az életszerüsségért valaki nem. Ja és pont nem ez a gondolkodos rész nem lenne gond ha az lenne Itt lelövik az emberemet és ujra lehet kezdeni a pályát. -
#4854 mivel nem bug vagy egyéb hiba miatt szar, hanem mert gondolkodni kell igy teljesen jó -
#4853 azért mert egy játékban pár ember szenved 1-2 pályával még nem rossz egy játék , sőt, örülj neki hogy fejtörést okoz és nem fél óra alatt tolod végig az egész játékot -
wid22 #4852 Persze általában 20-30 perc 1 pálya azért nem értem miszükség volt olyanokat beletenni mint a horvát albán pl küldi. Az albánnál mást se hallok csaak endzsiner kilo hun a mérnök meghalt ezt mondogatja persze hogy ideges vagyok b+ az enginer kilodat. -
TomDantes #4851 Nem annyira nehéz, különben meg ez is hagyomány a command conquer game-knél, a legtöb küldetés gyerekjáték de némelyik baromi nehéz.
persze csak addig nehéz amíg rá nem jössz a megoldásra utánna már könnyű.
Én is sokat kínlódtamezel a pályával, de most már bármikor megcsinálom. -
wid22 #4850 Azt hittem hgogy ez végre 1 normális játszaható játék ami a horvát küldetésig elnem értem mert attol kezdve ez is bekerült abba a kategoriába ami a fejéesztökért van. Egy nagy játékos biztos a kisujábol megcsinálja de egy egyszerü játékosnak 20-30 x neki kell álni elkezdeni 1 pályát. Vagy csak én vagyok ilyen? Pedig megcsináltam a Rush for Berlint meg a Company Herost Pl azok játszhatoak voltak ehhez képest. -
#4849 Azé odáig nem veszem le:D, jövőhónapban úgy is itt lesz a box-om, nah majd akkor:D -
lee56 #4848 Fog a teljes is nagy valószinüséggel, elsősorban vkártya miatt, másodsorban proci miatt... (low-medium beállitásokkal talán játszható lesz azé) -
#4847 Hellósztok!
Én most a demot nyomom és nagyon tetszik, szeretném megvásárolni mert érdekel nagyon a multi. Egy baj van csak hogy akad elég jól a játék, 1024X768-ban sima high-on AA nélkül. A gépem: AMD 2800XP, 1.5GB 400Mhz ram, 6600 128Mb ram, ez most csak a demó miatt van vagy a teljes is akadni fog? -
lammaer #4846 Tankot elvben tudsz felvinni a spéci opciójukkal (minden fuvar 500 pezó), én megoldottam inkább egy tömeges nehézgyalogos felröptetéssel... ha már van háti rakétájuk... :) -
#4845 köszi a segtséget..ezzel sztem már menni fog...mivel én be sem kapcsoltam az ágyukat. :D...nah majd orák után neki is esek :)