6739
Command & Conquer III
  • drlazi
    Elakadtam a Bosznia pálya legvégén. Hogyan kell ION CANNON-t csinálni?
  • fsgh
    Tiberium Wars pár nap alatt tarolt mindent, és rögtön az első helyre ugrott. Rögtön letaszította az Ukrán csodaFPS-t a S.T.A.L.K.E.R.-t az előző heti trónusról.
    Magyarázat: Helyezés, Előző heti helyezés, A játék neve, Hány hetet töltött a listán

1, -, Command & Conquer 3: Tiberium Wars, 1
    2, 1, S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl, 2
    3, 2, The Sims 2: Seasons, 5
    4, -, The Elder Scrolls IV: Shivering Isles, 1
    5, 4, Football Manager 2007, 24
    6, 5, World of Warcraft: The Burning Crusade, 11
    7, 3, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific, 2
    8, 9, The Sims 2: Pets, 24
    9, 10, The Sims 2, 133
    10, 7, Supreme Commander, 7

ennyi :P :)
  • Truck Driver001
    Már nemkell!^^
  • Truck Driver001
    Kérhetnék vlkitől egy 100%-os mentést?Az enyém elveszett és nem akarom újra kezdeni!:S
  • Code92
    ok köszi
  • Muki100
    a GDI és a NOD is 17 pálya
  • Code92
    hy a GDI kampány/hadjárat hány felvonásból áll???
    most tartok a 3. elején horvátországban:D kár h. kicsihazuánk Magyar home nincs benne
  • kejki
    Hát...Először is azt nem ártana tudnunk, hogy mivel akarod letolni..de általánosságba annyit azért mondhatok, hogy minnél több harvestert csinálj és minnél hamarabb építs sokat a faj legerősebb védőtornyából, közben pedig csináld az egységeket. Ne álj rá külön csak a földi vagy csak a légi egységekre, mert szerintem mindkettő fontos bár meg lehet oldani csak az egyikkel is. A létrehozott egységeket állítsd be valahova védekezni és ha már annyi van, hogy úgy véled, most menni fog, akkor indulj meg. Nem árt több tiberium mezőt is elfoglalni. Nekem eddig ez így bejött eléggé. Gl & HF
  • Eftörsokk
    üdv,van vkinek vmi ötlete hogy lehet letólni brutalos gépet 1v1 ben ?akárhogy próbálom mindíg beszopat,annyival több pénzt kap,hogy egyszerüen nem tudom megverni,egy darabig tartom(eddig 20 percig bírtam legtovább:) ),de aztán felmorzsol
    lehet én vok nagyon béna,de egyszerüen nem megy,hardosat simán leverem,de brutal sehogy nem megy
  • ReMeK
    Hi! Olyan problémám van, hogy játék közbe teljesen véletlenszerüen, kidob tálcára és ad egy hibaüzenetet, hogy: Crash Game és alatta sok kis kötethiba meg ilyesmik. Nem tudja valaki mit lehet ezellen tenni?
  • Uvilmos
    Már sikerült megoldani, ugyhogy menni fog, meg mentis már este.Hamachi verzió:1.0.2.1 (uvilmosgame), és minden kedd, péntek üritem
  • TomDantes
    Mondjuk szar az egér?
  • Antrax #4792
    Az előző hamachi szerón nem akar vki modi lenni?

(nekem nincs rá időm és már 56 tag van és az inaktívakat törölni kellene)
  • Sampras
    A kovetkezo a problemam, most ujabban amikor jatek kozben viszem az egeret jobbra hogy vigye a kepernyot, csak akkor hajlando vinni ha lassan huzom az egeret arra, ha gyorsan huzom meg sem moccan, nagyon zavaro, erdekes modon a tobbi iranyban semmi gond. Tud valaki erre megoldast?
  • raymond01
    itt is ki van írva egy server, de este próbáltuk és nem jött össze!
    az írta mindig hogy vmi miatt nem összeilleszthető a játék
  • gyufa333
    de amúgy ha érdekel akkor megmondhatom!
  • gyufa333
    jahh de úgy mi szoktunk baráti körbe szervert csinálni!!!
  • Rage47
    mi a neve és jelszava a hamachinak úgy értettem:)
  • gyufa333
    a tűzfal mindig kivan nyomva meg mindenkinek a vírusírtója is!!!
    nekünk most ez a HAMACHI van fent::: 1.0.2.0
  • Rage47
    de van olyan h kidob.
    tüzfalakat nyomjátok ki
    melyik hamachin vagytok?
  • gyufa333
    de hogy nektek egyforma a PATCH és a játék is??
    jó a PATCH nállunk is egyforma!!!
    és ti hogy tudtok játszani nincs olyan ha az egyik felmegy akkor egy másikat a játék kidob a szobából????
  • Rage47
    nemtom mi a baj, mi 4-en is simán jáccottunk
  • Ceko
    Köszönöm:)
  • gyufa333
    MI MÉG MINDIG NEM TUDUNK HAMACHIN 3-MAN JÁTSZANI
    AKI TUD AZ MÉG SEGÍTSEN!!!!
    ELŐRE IS THX
  • Prof William
    A NOD 2 olasz pályát (a GDI Scrin egymás ellen fordítóst ) és az átjáztszókódok megszerzésést hogy kell megcsinálni?
  • Blekk Síp
    Jéé köszi ezt nem is tudtam, big thx!!! =)
  • Code92
    köszi a segítséget
  • raymond01
    Mi az a hibás illeszkedés, ezt írja multiban a hamachival?
  • raymond01
    a fentire nem enged be de az uvilmosra igen csak valami hibát észlelt csatlakozáskor most töltöm a frissítést hozzá hátha azzal jó
  • raymond01
    most játszunk vhol?
  • Muki100
    menj rá a hámácsin hogy try premium, ekkor 30 napig fel tudsz menni a teli hálózatokra is
  • Uvilmos
    gyertek ide, szoba: uvilmosgame jelszo: 553300 van hozzá TSszoba is, IP:voice.obinet.hu:8777. ez tuti karban lesz tartva ;)
  • Rage47
    sajna
  • kr1szmester
    Tudnátok olyan mentést küldeni ami Albánián túl van és az addigi medálok ezüstük minden bónusszal(mer nekem is úgy van csak elakadtam)De nem vágigjátszást hanem olyan mentést a mi nincs 100%-ig elvíve csak Albánia után van!!PLS!!!!
  • Blekk Síp
    Mindig tele van az a qrrrvváááááááááááá Hámácsíí?
  • Muki100
    Valaki tud olyan saveről, netán kitolta úgy hogy mindhárom fajnál az összes intel megva? Nincs kedvem végigmenni a sok unalmas küldetésen és most az összes bónuszra is figyelni...csak el szeretném olvasni az összes cuccot.
  • Me Ga
    Gyalogosoknál van ilyen, dig...
  • Lazarus
    Csak nálam nem működik a Hamachi, vagy tényleg senki nem játszik soha? :S
  • Muki100
    szerintem a foxholera gondol, amikor a rifleman squaddal építtetsz bunkert.
  • Balumann
    milyen bunker ásás? :S