6739
Command & Conquer III
-
#4924 ez bexarás:D -
#4923 anyahajó használata
(hívják még blink bombnak is, és még pár néven emlegetik) -
#4922 sztem csak poénból szokták használni. én multiban még nem voltam scrinekkel. amúgy nem is lenne rá idő sztem egy kemény küzdelemben... -
kisviku #4921 Apropó, próbálgattam a Scrineket,egész kellemes egységeik vannak, de az Anyahajó...háát nem igazán használható, csak ha egyáltalán nincs légvédelem.
Emlékszem, ezt anno egy jó pár játékban elsütötték,pl. Dark Reign 1-2, ott is szép nagy volt, lassú, nagyon erős páncélzat és iszonyat fegyver.De az a baj,hogy csak akkor lő, ha valami felett áll közvetlenül, akárcsak itt.
Ti hogy vagytok vele?Szoktátok használni, vagy csak poénból megnézitek? -
#4920 egyértelmű: nod
Kane Lives in Death! -
kisviku #4919 Háát...a múltkor megcsináltam a bomba bevetése nélkül is, így minden szép és jó.
De a nyugat gőgje, nagyképűsége megmutatkozik, amikor Boyle mondja, hogy őt csak a kék szektorok érdeklik, a többi dögöljön meg.Hát nem sokban tér el a valóságtól sem...de ez más tészta. -
Prof William #4918 Magyarország Sárga zóna azt hiszem. Szóval ha túléltük akkor jön a NOD élelmiszersegélyekkel + hasonlókkal és persze elmonja hogy a fasiszta GDI miatt vagyunk ekkora sz*rban már megint. Mi erre tömegesen csatlakozunk a NOD magyar kontingesébe.
Fura... A GDI nem nagyon emlegeti a sárga zónákat. A NOD meg segélyezi az ottaniakat... Na kihez csatlakozzunk? :) -
Disaster24 #4917 A pályaszerkesztőt még nem adták ki, de áprilisra ígérik, szóval már itt lenne az ideje. Néha rá kell nézni hátha:
WorldBuilder -
Hoz_Hun #4916 Na és szerintetek hogy érinttette Magyarországot azaz az aprócska Tiberium berobbanás, amit az Ionágyúval követett el a GDI "kreativ" igazgatója. -
kisviku #4915 Asszem kékes-lilás.
Hál' Istennek Magyarországot nem kell zúzni...nem úgy,mint a CNC 1-ben. -
kisviku #4914 Na igen.Ez így is van :) -
Rusy #4913 általában, de hidd el ebben éremes megpróbálni a singlt is... -
Thanatos #4912 ij -
#4911 üdv! készültek már a játékhoz plusz multis pályák? lehet pályaszerkesztő sincs hozzá, nem néztem utána, de a válaszokat kösz előre is -
gyufa333 #4910 milyen jó hogy mindenki tud HAMACHIN játszani csak mi nem!! -
#4909 hmm. még anno 10éve a tib.sunnal meg csak szinglibe játszottam...
majd ha nagyon ráérek végigviszem. pl nyáron :D
addig meg edzés hogy a haverok nehogy elhúzzanak valami új taktikkal :D -
#4908 jah végre sikerült jáccanom 2x is:D -
#4907 ma jó a hamachi :)))) faszombele :9 -
#4906 mert ez az rts elég nagy hangsúlyt fektet a sztorira is..szerintem is érdemes kivinned szingülbe is -
#4905 itt azért igencsak dolgoztak a single-n is:) szal érdemes végigjáccani sztem... nekem tetszett, igaz inkább a nod camp. -
#4904 nemtudom hova megy itt a nagy beszéd a singliről ... én még el sem indítottam, csak skirmis-ezek egész nap :$
egy rts -ben mindig az a legjobb rész (szvsz) -
#4903 Há' nem tom.Az a izé pálya,ahol körbe vagy véve Tiberiummal és az a legelső alkalom,hogy pajzsos egységekkel jön rád?A lényeg h 2 finomítót gyátrs(esetleg 3-at)és fejlődj minél gyorsabban,tegyél le 1-2-3sonic emittert,csinálj pár Mammoth tankot.Először 1-2t balra és jobbra is,aztán majd egyre többet.Gyárts pittbullokat,meg mindent,ami rakétás.Ha gyalogot csinálsz ültesd APC-be,mert mikor jön azokkal a rohadék messzirőlszétlövömapofádatmerénmegtehetem hajó(devastator Warship)akkor ereszd rá/juk.A lépegetőket meg szimplán foglald el.Pesze Predatorokat is kell gyártani,hogy védjenek ám!KB ennyi.Azzal én is szenvedtem kicsit,de utána már könnyű volt. -
patyomkin #4902 Skacok!
A berni pályát, hogy a fészkes fenébe lehet megcsinálni??????
Már vagy 60x kezdtem előröl(mert, ugye kb. 10percig meradtam "talpon")!
Ha tudnátok segíteni megköszönném ismét....!:))) -
gyufa333 #4901 -
gyufa333 #4900 Nekem már a f*szom kivan mert mi még mindig nem tudunk HAMACHIn 3-man vagy annál többen játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és nem tudjuk hogy mért!!.... -
#4899 ha jól tudom kék -
#4898 és a legviccesebb hogy számomra ez volt a legfeelingesebb rész a scrin kampány:) -
ezeradam #4897 magyarország az milyen színű? -
Hoz_Hun #4896 Dede. :) -
lammaer #4895 Mi a szösz, van scrin kampány is? Csak nem végig kell tolni a GDI/NOD bulit hogy aktiválódjon? -
#4894 nameg általában egy Nod játékos tartoogat otthon néhány vertigot is szuperfegyverek és juggernautok ellen, erösebb támadáskor azokat is be lehet vetni, és akkor pápá mammutok -
Hoz_Hun #4893 Esetleg véletlenül nem a DVD5-re kiírt "nem hivatalos" változatot akarod telepíteni? -
kisviku #4892 Háát, erre azért lehetne mit válaszolni.
Az Obelisk azért nem könnyű ellenfél a Mammoth-nak.Sem az Avatar...
Főleg, ha tuningolt az én drágasszágom és messzebbre lő gyorsabban
Még akkor szív a gép, ha rushol...olyankor kézbe veszem az Obeliskek irányítását.De kétségtelen, hogy nagyon erős és fa*a kis gép a Mammoth.
GDI-nál az egyik legjobb és legkönnyebb taktika a Mammoth Rush.
Ez anno a Rendegade multiban is bejött.Tényleg, elő is veszem valamelyik nap. -
jlaci80 #4891 -
jlaci80 #4890 Ha csak az angolt választom ki, akkor is azt irja.. fura.. német és francia piros X . -
TomDantes #4889 én is kampánya gondoltam, nekem a GDI könnyeb volt mint a Nod vagy a Scrin, bár ez biztos attól függ ki meilyen stílusban játszik.
Mondjuk én brutálisan szeretek játszani, ammutok aztán hadd szóljon. -
Eagl3 #4888 Szevasztok. Nálatok sem mükszik per pill a multi? -
Hoz_Hun #4887 Ne válaszd ki az összes nyelvet. Elég az angol. -
Hoz_Hun #4886 A Campaignra gondoltam.
Amúgy a Mammutok ellen én a Vertigo bombázókat használom, szétkapják őket sec perc alatt. A kis rakétáik nem sokat érnek a bombázók ellen. -
TomDantes #4885 Hát a NOD-nak csak addig könnyű amíg nem jönnek a mamut tankok.
A Mamut tankok a legerősebbek, mindekit elsöpörnek.