Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Így van benne a faq-ba...
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Tudna adni valaki tippet, hogyan kellene kiikatatni azokat a hülye védelmi ágyúkat?
(az angol végigjátszást olvastam, de nem lettem okosabb tõle)
Þór vígi þessi rúnar
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Amúgy nem is volt olyan nehéz a GDI utolsó pálya.
Azt hittem, nehéz lesz.
A felhők felett mindig süt a nap
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
játszani
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Mindegy, jövõhéten fizu, aztán végre meglesz a "dobozos" változat és mehet a móka. Rég volt már ilyen játék, amit alig vártam hogy megvehessem eredetiben 😊
Egyébként nekem 1.04 van, az baj? Miért az 1.03-at preferáljátok?
az angol végigjátszástt lent belinkelte vki
azona apályán az extra feladatokmegcsinálásával, kapsz még egységkt, és a pályán lévõ "konténerek" felszedésével meg lez pénzed, így többször tudszis hívni erõsítést, oda nem kell csít!! majd a GDI uccsó pályán, az szívás!
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
GDI küldiben van egy nehéz rész, ahol megadott számú sereggel el kell foglalni a fél térképet 😊
Nincs valami olyan cheat, ami minden egységet a legmagasabb rangra emel?
Mert csalni nem akarok, de átjutni mégsem tudok :'(
Így hát a cél szentesíti az ezközt...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Micsinalok rosszul?
itt van végigjátszás..
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Azt ti hogy csinaltatok meg?