Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az 1.4 hez van magyarositás?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Balumann
# Video: GeForce4, ATI Radeon 8500 or greater (ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, NVIDIA Geforce 4 MX cards not supported.)

Így van benne a faq-ba...

Higany
Szasztok. A GDI-nál a német pályát hogy lehet megcsinálni? Amikor ki kell menekíteni a tudósokat. Köszi!

Hamachi szobát irhatna nekem valaki mert nemtudok belépni arra amit ir a link fent!. köszi!

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Carlos
Valakinek sikerült már megcsinálnia a Scrin 2-es pályát, ahol egy hülye mastermind-al kell bóklászni?
Tudna adni valaki tippet, hogyan kellene kiikatatni azokat a hülye védelmi ágyúkat?
(az angol végigjátszást olvastam, de nem lettem okosabb tõle)

Þór vígi þessi rúnar

reger
Valakinek elindul geforce4 mx -en

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Split
megvan... sikerült a pálya! 😊
azért köszi a segítségeket 😊

BiG G
megpróbálhatjuk, megyek hamára

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

UnknownAsshole
vki play ?
(1.4)
Végre, gyõzelemre vezettem a GDI-t, ledobtam a tiberumbombát...szóval most már jöhet NOD, õket is gyõzelemre vezetm majd.
Amúgy nem is volt olyan nehéz a GDI utolsó pálya.
Azt hittem, nehéz lesz.

Shiver
én is faszért teszek fel 1.3-at amikor minden jól mûködött 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
hát nem tom ki hogy van vele de amióta 1.3-at feltettem azóta scrin münich pályán 15-20 mp után kidob cnc3game.dat hibával, ötlet? anistrotopic ki van kapcsolva, 1.4.et most probalom feltenni de egyenlõre a biztonsági másolatomhoz még nincs "okos" exe file igy problematikás 😊

A felhők felett mindig süt a nap

BiG G
mai törlés is megvolt, annyi engedményt tettem, hogy akik már egy pár napja mindig fennvannak azokat nem töröltem.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

fsgh
thx

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

fsgh
valakinek van linkje az 1.04-es patchez?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabo91
megprobálhatjuk

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

van itt vki?
játszani

Amúgy nálam vmiért (ugye 30FPS a limit) sivatagos pályákon mindig megy annyival max grafon, de a városi pályák ezt nagyon visszafogják... van hogy 10 FPS-re :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Arthas
Negatív
Nálam a 64 bites Vistan szépen fut a játék...

greenvelvet
nekem sem jó a hamachi

Gerygrey
Nálam van a hiba hogy senkit nem látok a hamachis szerveren? Vagy ennyire nincs még meg senkinek a játék?
greenvelvet
Játszunk raymond?

Gerygrey
Én szeretnék, de sehol senki 😞
Mindegy, jövõhéten fizu, aztán végre meglesz a "dobozos" változat és mehet a móka. Rég volt már ilyen játék, amit alig vártam hogy megvehessem eredetiben 😊

Egyébként nekem 1.04 van, az baj? Miért az 1.03-at preferáljátok?
nincs vki most aki neten akar játszani?
ja a amagyar végigjátszáshoz meg itt egy kis segítség http://www.webforditas.hu/
az angol végigjátszástt lent belinkelte vki

ha csalni nem akarsz akkor minek a cheat?! 😊)
azona apályán az extra feladatokmegcsinálásával, kapsz még egységkt, és a pályán lévõ "konténerek" felszedésével meg lez pénzed, így többször tudszis hívni erõsítést, oda nem kell csít!! majd a GDI uccsó pályán, az szívás!

pontosan meik az a kuldi lehet tudok segiteni hogy cisnald?

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Split
Nagyon facca kis game, egy kis segítség nem ártana...
GDI küldiben van egy nehéz rész, ahol megadott számú sereggel el kell foglalni a fél térképet 😊

Nincs valami olyan cheat, ami minden egységet a legmagasabb rangra emel?
Mert csalni nem akarok, de átjutni mégsem tudok :'(
Így hát a cél szentesíti az ezközt...

fsgh
látom vistád van😊 nem lehet az a baj?

Az úton talált 1 dvd-s verzióval kompatibilis a 2dvd-s (dvd9)-es verzió? lehet vele játszani hamachin?
greenvelvet
nemtudom😄 de végre olyan szart adnának ki amivel lehet jáccani hamachin😄

Sephi
Akkor minek jelent meg gozza crack ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

greenvelvet
me nem kõ crackelni😄

greenvelvet
Tedd fel az 1.4 espatcht és nem fog

Sephi
Nalam is ez a bibi... Remelem a 1.4 es patch javitsa de nem lelem a cracket 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valaki nem tud nekem küldeni egy nod-os olaszországi mentést, mert mindig kidob a windowsba egy hibaüzenettel és nincs kedvem elölrõl kezdeni az egészet!
Sephi
Gyerkek... az utolso palyan amikor a anyahajo pont a bazisomhoz erkezne akkor mindig kibax a jatekbol 😞((

Micsinalok rosszul?

Ja és látom magyarul lehet telepíteni. Ugye csak a feliratok magyarok a videók max feliratozva vannak? Nem lenne jó magyar nyelven...
Command And Conquer 3 Tiberium Wars MULTI8-iMMXpC Ez jó verzió?
Sephi
Jah GDI utso palya. Az a bajom hogy mire lenne egy keves csapatom , elnyomja azt a Rift izet es alig maradok valamivel. Kb 10 masodperc mulva meg ket csapat is nekem jon 😄

VRSDM
megy, még mindig fenntvan :$

u dont have to listen anybody else but me

Szerintem megy XP alatt! Én anno még játszottam vele és az szerintem XP-n volt!

Rage47
gdi-vel? lehet h tudom melyik pálya, de nem emléxek rá pontosan, igy nem akarok hülyeséget irni😊
itt van végigjátszás..
gabo91
megprobálhatjuk, lehet hogy sikerül

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sephi
Ground Zero palyan vagyok. Eddig sehol nem talakoztam nehez ellenfelekkel. De ez mar tulzas 😄

Azt ti hogy csinaltatok meg?

ok

greenvelvet
valaki 1 meccs?

gabo91
Akkor is dicsérnek, a niggre csávo megdicsér, a másik meg lemond aztán le***asz elég rendesen, söt hadbiroság elé akar vinni, de aztán megenyhül

jah ha nem dobod le a bombát akkor megdicsérnek 😊 De ha ledobod akkor...