6739
Command & Conquer III
  • a_n_d_r_e_w
    azoknak akiknek patch után 7001-es scurom hibájuk van, és eredti játékuk:

"Please open the registry editor (Start->Run->regedit) and move to the HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMMountedDevices key.

Please delete all REG_BINARY entries of this key (all blue ones on the right side). Afterwards reboot the machine and then the game should work again."

vagy a legegyszerűbb a crackelés ;)

jlaci80: legközelebb plíz gondold át, mit akarsz mondani, és ne soronként új hozzászólás, thx ;)
  • Herold
    Ha az új patch ennyire közelíti egymáshoz a fajok tulajdonságait, nem sok értelme lesz a 3 féle fajnak.
  • unknown nick
    Lehetett, marha élvezetes volt kb. 1 perc alatt elveszteni a gamet :D
  • Rage47
    a mérnököt rá kell irányítani az ellenséges épületre, majd 2x a fejére építeni powerplantot. a 2. építésnél elfoglalja az épületet
  • Herold
    "A játékosok már nem tudják a GDI mérnökökkel, a Nod szabotőrökkel
    vagy scrin asszimilátorokkal elfoglalni az ellenséges épületeket
    úgy, hogy oda sem mennek azokhoz."

Eddig hogy lehetett elfoglalni odamenés nélkül???
  • jlaci80
    hunt is le tudod tölteni a lentebbi cimről.. Nem néztem még bele mi változott, igy nem tudom hogy jo lesz -e..
  • raymond01
    Köszi a magyar linket!
    Amúgy minek kell most változtatni az árakat a játékban, így teljesen megváltozik, nem?
    Ja és nekem magyar van de a patch angol, ebből is lesz magyar vagy a nyelv nem változik?
  • jlaci80
    1.05 patch magyar leirása: http://gusztavszon.extra.hu/patch_HU.txt
  • fixpont
    Amit en kihamoztam ebbol, hogy lassitjak a jatekot, kulcsfontossagu egysegek ara nott, support cuccok ara durvan nott, es valamelyest eloterbe kerul a gyalogsag.
  • r4pt0r
    Ez szép lista, volt pár perc amig elolvastam. :D
  • jlaci80
    english helyett hungarian az a magyar
  • jlaci80
    ftp://159.153.197.71/pub/eapacific/cnc3/CNC3_patch105_english.exe talán igy jobb
  • jlaci80
    ftp://159.153.197.71/pub/eapacific/cnc3/ patch inne tölthető le..
  • jlaci80
    a letölthető hely a generalsé, BOCSI!
  • jlaci80
    http://www.gamereplays.org/cnc3/task.php?nameid=patch_changes patch leirása, angolul..
    letölthető hely: http://commandandconquer.filefront.com/file/English_Patch_105;13693
  • unknown nick
    Illetve működött eddig, mert úgylátom valami patch jön :D
  • Rage47
    sonic emitter nagyon durva tud lenni, az biztos :S nod tankjaimat lekaszabolja simán...
  • unknown nick
    "Gdi-nál nem lehet kijátszani a "megerősödök-kivédekezek" taktikát"

Pedig multiban nagyrészt arra próbálnak játszani. Tankok szolídan addig amíg megjön a hangemitter (csak oda építik ahol éppen eksön van), aztán kivár 4 mammutot és ha a GDI eddig eljutott megvan az esélye, hogy nyer.
  • Andrejka
    az a furcsa hogy a haverommal tok jáccani pedig router mögött van a gépem de az uvilmosgémmel nem tok mi lehet a baj?
  • runner78
    alapban az LCD TV-n nézem a windows-t 1360x768-ban
    kiprobáltam a konzolparancs inditást, és MÜKÖDIK.
    Köszi, a segitséget.
    már a betöltöképnél is 2 oldalt többet mutat, és a játék is tökéletes, mégha a beállitásoknál 1024x768-at ir is (ami alapban lenne nekem).
  • Gabesz84
    bocsanat, most nincs nekem se ilyen felbontas a listaban, betett a windoz reinstall :) pedig 2 hete meg biztosan volt az elozo windozzal, meg most 1440 sincs, mer meg nem volt idom jatszani powerstrip-pel....
  • Gabesz84
    megy az 1360x768-as felbontas, ha windows asztalon is at tudod allitani erre, ha nem, akkor powerstrip-pel lehet hozzaadni custom felbontasokat a windoz listajahoz. Enis igy hasznalok 1440x900-as felbontast, mert nem birja a vidkari 1680x1050-ben :)
  • Rage47
    hamachinál a preferences-ben van lent egy gomb - try premium
    így 1 hónapig be tudsz lépni akárhová...
  • xmark2
    Nem tok játszani hamachi-val senki ellen...azt írja h. már túl sokan vannak és nem tok becsatlakozni...
    Ha vkinek van kedve ellenem játszani, akkor írjon, és csinálok egy új szobát hamachiban amire becstlakoznátok...
    vagy ha vki tud mondani , úgy is jó
    csak toljuk már neten, minnél többen!!!!!!!!!
  • kisviku
    Hogy bekapcsolódjak a vitába én is...
    Én egy védekezős f*sz vagyok, ezért szerintem a Nod védelménél nincs erősebb.A Gdi sajnos borzalmasan gyenge védekezésben, semmi légvédelem és a repülőjük is elég fos légi egységek ellen.
    A Scrin az átlagos, örömteli a vihartölcsér (szorri a magyar névért) légvédelme.
    Gdi-nál nem lehet kijátszani a "megerősödök-kivédekezek" taktikát, ha nem elég gyors a játékos és nem támad ki, akkor nem sok esélye van.
    Nod-nál 4 kedvenc egységem van a Venom,a Vertigo a Stealth Tank és a Beam Cannon.
    Az Avatart csak akkor használom, ha már annyira sok pénzem van, hogy nem bírom elkölteni és van időm pöcsölni az upgrade-jével.
    Nod-nál vegyes sereg kell az elsöpréshez, gyalogság mindenképpen.Gdi-nál szinte csak a nagyobb harcjárművek, Scrin-nél pedig Annihilator Tripod+légierő.
    Elég sok skirmish-t lenyomtam már, a Gdi nem fekszik az én bázisépítgetős-védekezős-kivárós taktikámhoz.
  • runner78
    ha valaki tudja probálja ki, én csak este felé fogom megnézni...a 1360x768 felbontást...ha megy
  • runner78
    azért köszi, még nyomozom, ha tényleg lehetséges
  • a_n_d_r_e_w
    van rá valamilyen mód, asszem a demó kapcsán jött elő
    a parncssorba(ikonba) kell beírni, de nem tudom mit :))
    régen volt, és mivel azóta nálam TV csere volt, ami már nem szereti az 1360x768-at, ezért nem is használtam

tehát a tippem a következő -x 1360 -y 768
    vagy esetleg -xres 1360 -yres 768

de sajnso tényleg nem emlékszem. Ha alól a keresőbe számot írok be, akkor meg a hozzászóláshoz visz, nem keres :S
  • Sir Quno Jedi
    Alapban nem, csak 1280x720-at. Rohattak.
  • Herold
    Létezik valami mód, hogy a játékban a nézőpontot kissé feljebblehessen vinni? Tehát hogy nagyobb területet lássak be. Átbogarásztam az összes config/ini fájlt de egyikben sem volt ilyesmi.
  • runner78
    Nem tom volt-e már kérdés, de a C&C 3 tud 1360x768-as felbontást?
  • unknown nick
    "Szerintetek jó lesz az új patch, helyrebillenteni az egyensúlyt valamennyire? "

Megváltoztatni meg fogja. Nekem úgy tűnik lassul valamelyest a kezdés. Kicsit kiemeli a stratégiai pontok megszerzésének a fontosságát (tiberium spike). De szvsz alapvetően unit spam game marad attól függetlenül, hogy vegyes csapat összetételeket célszerű majd használni.
  • Rage47
    jah értem.
    néhány nap... erre is kíváncsi vok, hogy tartják be:S
  • a_n_d_r_e_w
    amit eddig tudunk, aszerint az útkereső algoritmus hibáit javítják ki, ami nem jelenti azt, hogy a harvesterek nem fognak konvojban közlekedni az ellenséges mezőkön keresztül :S
    De már csak néhány nap és kiderül
  • Rage47
    úgy tudom, kijavítják az 1.05-ben.
  • a_n_d_r_e_w
    elkezdtem terjeszteni a saját ötletemet ezzel kapcsolatban a hivatalos fórumon, hátha észreveszik :S (1 sor plusszt jelentene a harvester útkereső rutinjában, szal nem egy nagy meló lenne...)
  • Lamellus
    Szia, ajánlom figyelmedbe az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1087813802&no=5618]#5618[/URL]-as hozzászólást.
  • zord01
    HM!!
    Help! Én a scrin küldetésben már a második pályán megakadtam. Sztem sokkal nehezebb, mint aGDI vagy a NOD. Tudtok segíteni. Tanács, vagy cheat is jó lenne. Köszi
  • Herold
    Remélem a harvester hibáját kijavítják. A gutaütés kerülget, mikor kimerül a tibériummező és elindul egy másik mező irányába, az ellenség csapatain keresztül, amik persze szétlövik.
  • Lamellus
    Elnézést, az a grand final, a selejtezők ha jól látom július végén lesznek.