6739
Command & Conquer III
  • a_n_d_r_e_w
    szerintem ő a tükrözésre gondol
    azaz lehetséges venomokkal továbbtükrözni a beam cannon sugarát bármilyen távolságra, de elég macerás így közel használhatatlan (mire az ember kiépíti a venom láncot, ami viszont elég sérülékeny, meg egyesével célozgatni...) az ötlet jó, csak a kivitelezés nem
  • Rage47
    az összes lézerfegyót felerősíti úgy, hogy hozzákapcsolódik a többiek lézersugarához.
  • pekka2
    Sziasztok, a Beam Canonnal mit lehet még csinálni, azonkívül, hogy az Obelisknek felerősíti a sugarát? Mi a másik funkció? Azt nem tudtam lefordítani pontosan..
  • a_n_d_r_e_w
    ranked játéknak annyi értelme van, hogy feljebb (vagy lejjebb :P) lépkedhetsz a hivatalos világranglistán. Van aki csak gizdulásból teszi, van akinek ez fontos, teszem azt ebből él, stb.
    Szerintem azt neked kell eldönteni, hogy ez neked mennyire fontos és hogy megéri-e
    De jár ide pár tapasztalt ranked player, ők gondolom részletesebben tudnak mesélni róla :)
  • Herold
    Ranked játéknak mi értelme van? Érdemes ez miatt megvenni a játékot?
  • a_n_d_r_e_w
    infóak:

köv patch (1.06) júliusban (ugye ez EA időszmítás szerint valahol augusztus környéke lehet :)))
    ez kisebb lesz mint 1.05, esetleg tartalmaz egy kis balanszírozást, de inkább az 1.05-ös után felmerült hibákat és exploitokat hivatott orvosolni (azt nem tudni hogy mi lesz a legújabban felfedezett, überbrutál exploittal, remélhetőleg nem kell addig várni a javításával)
    mod SDK-t természetesen tovább tolták, a patchel "egyidőben" fog érkezni (hányszor hallottuk már ezt? :)))
    ladder reset is akkor lesz (ezt is már mondták egyszer-kétszer eddig :))
    ranked game-ekkel addig óvatosan, bár a reset után úgyis mindegy lesz
  • Rage47
    :DDD

#5721 rossz topik
  • a_n_d_r_e_w
    remélem olvasta ;)
  • Light
    Hali!

Némi szerencsével és leleményességgel meg tudtam csinálni a pályát (3 Tripod-dal). Eltereltem az ellent, a Tripod-okkal és Fürkészekkel meg megtettem, amit kellett. Elég egy f*sz pálya volt.
    Majd nekirugaszkodok az utcsónak is:).

Köszi mindent
    Üdv
  • Sir Quno Jedi
    Nem nagyon emléxem már rá és mivel újra van telepítve a Kane edition, ezért újra kéne nyomnom a két másik kampányt, hogy játszhassak vele. DE majd megnézem mit lehet tenni.
  • Light
    Hali!

Akkor írdd meg kérlek (vagy vki), h h lehet azt a pályát megcsinálni? Nálam bugzik, h a 2. percben legfejllettebb tankokkal támad, vagy mindenkinél így van/volt?

Köszi
    Üdv
  • Sir Quno Jedi
    Nekem nem volt problémám a Scrin hadjárattal, inkább csak a mastermind-os küldi volt nehéz, mert ott nagyon ki kellett ismerni a pályát.
  • Herold
    Ja, azt nem tudtam, csak a GDI-t csináltam meg.
  • Light
    Eleddig komolyabb problémám nekem sem volt a GDI, a NOD és a Scrin első kettő pályákkal, de ez most kifogott rajtam rendesen. Ezért kéne help:).
  • Andrejka
    aha csak meg kell csinálni a nodot és a gdi-t is
  • Rage47
    de van scrin hadjárat
  • Herold
    A Kane editionban nincs scrin hadjárat, de a GDI-t normalon simán végignyomtam.
  • Light
    Jah, haverommal lenyomtunk egy Brutal Scrin Kiegyensúlyozottat. Csak azért írom, h nem vagyok nagyon lúzer a játékhoz. A tény az, h ott is támadott a gép egész korán, de nem a legfejlettebb egységeivel, viszonylag tömegesen! Ezért nem értem a dolgot.
  • Light
    Hali!

Néztem a végigjátszást, de semmit sem segít: http://faqs.ign.com/articles/777/777361p1.html.
    A Scrin-ekkel vagyok, a 3. pályán. Egyszerűen semmi esélyem a gép ellen.
    Ha normal-on játszom, akkor kb a 2.-3. percben rámküld mammoth-tankokat vagy avatárokat (kb 3-4et) + egy két mellékegységet. Visszaverni még csak-csak tudom, de utána folyamatosan küld egy-két továbbit is (jah, fel vannak már fejlesztve). Az, h Tripod-ot csináljak, felejtős. 2. percben????? Komolyan mondom, nem értem. Pedig ennél gyorsabban nem lehet kattintgatni:). Általában a GDI jön, a Nod-ot az elején leapasztja, de közben engem is támad, és nem kicsit.
    Jah, ha meg Easy-n játszom, akkor a GDI az 5. percben legyalulja teljesen a Nod-ot (Mission Failed). Engem akkor nem igazán támad.
    Bugos ez a pálya, vagy h kell megcsinálni? Részecskegyorsítót igyak a játék elején??

Köszi
    Üdv
  • a_n_d_r_e_w
    horvátországi taktikám:
    eladni a tornyokat (anti tankokat és anti air-eket) - mellékküldi bukta, de kit érdekel...
    aztán apc+rakétás kombót gyártani tonnaszámra, az jó mindenre, hátmég ha a gépgyár körzetében állomásoztatja az ember, akkor a veszteségei elhanyagolhatóak maradnak
    majd fogni 10 ilyet, és azzal menni az mcv-ért
  • Alias91
    Jó a végigjátszás de nekem mégis csak lenne egy kérdésem. A Horvátországi rémálom küldetésen ahol kapcsolgatni kell az áramot meg menteni a "segitséget",. még sikerül megvédeni a bázist de hogy az istenbe jusak át a fél városon hisz állandóan agyon lőnek!
    Bezzeg ha lenne mamooth tank!!! akkor lehetne bulizni...
  • Elefánt0000
    Olvastam a végigjátszást, mamuttankal meg tudtam csinálni, köszi.
  • Andrejka
    mamooth tank esetleg?
    kifejleszted a railgunt és 1 mamooth tank elég
  • Elefánt0000
    Hello
    A Kario-s (amikor le kell robolni az atomkilővőt meg az irányítás épületeit) küldetésnél elakadtam. Az atomkilövőt nagy nehezen leromboltam de az irányítás épületei leghéátul vannak és se gyalog se repcsivel nem tudok odajutni.
    Hogy csináljam meg?
  • Kandurex
    Az 1.5 patch + magyarítást sikerült valakinek felrakni? Nekem folyton azt írja a biztonsági másolatom, hogy rossz lemez van a gépbe :)

(1.4 -el nincs gond)
  • pekka2
    bocs, ez nem jött össze
  • pekka2

sziasztok,
    szerintetek ezt a hibaüzenetet miért küldi a gép? Néha játék közben csak úgy kilép a játékból...
  • Supersix
    Jobb felső sarokban a térkép felett vannak az ikonok asszem a középső
  • Southy
    sziasztok valaki segitsen pls hogyan lehet aktiválni a lövegtornyokat a croatiás küldiben?
  • Rage47
    100-ra elég nehéz vigyázni, hogy el ne tapossák őket :D
  • Gabesz84
    nodnal izom erosek a gyalogosok, es a raksisok, 100 darabbal mar el lehet lenni, es olcsok. Csak vigyazni kell el ne tapossak oket :D
  • unknown nick
    Igen szerintem is. Hála az égnek vége a 99 x F3 érának :) Most van 99 x F1 :))) Na jó leállok, azért ennyire nem lehet leegyszerűsíteni.
  • Rage47
    biztos élvezetes lehet trainerrel lol :DD 1.5 sztem tök jó amúgy
  • Oehler1985
    én maradok az 1.4 -es verzionál !!! Nekem ez tökéletesen jó . Már végigvittem a játékot és most trainerrel játszom naon jó !!!! :):):):):D:D:D:D
  • zsolt9999
    én be se tudok lépni online ba mert nem tudom mit kell beírni az online id-hez
  • unknown nick
    CnC onlineon nektek nem szokott szinkronhibával, az új patch óta kifagyni a game?
  • bszabi84
    Sziasztok!
    Segítség kellene!
    Tegnap kezdtem ezzel a játékkal kátszani, ma szerettem volna folytatni, de nem tudom a mentésemet előszedni. Ahogy rákatt a betöltésre kidob egy hibaüzenetet, a memóriára hivatkozva és vége a világnak.
    Magyar verzió,1.04patch-ig.
    Help??!!
  • jedimarsi
    Kösz!
  • wid22
    5618 végigjátszás
  • jedimarsi
    Szevasztok!
    Lehet hogy ezt már kérdezték visszaolvastam pár oldalt de nem találtam rá megoldást vagy tippet.A NOD küldetéseibe vok azon a pályán ahol ha jól tudom Wasington D.C-t kell elfoglalni, nah bevédtem rendesen a bázist és elkezdtem építkezni gondoltam elég lesz pár motor meg Raider Buggy aztán elkezdtem támadni persze kb 1 perc alatt kigyapták a sereget mondom jól van csináltam mindegyikből 15-15 darabot elkezdtem támadni ugyan úgy szétverték ezt is mondom elég amennyi nyersanyagom volt felhasználtam és csináltam kb 25 motort és 35 Raider Buggy-t de ezt is szétverték majd megtámadtak pénzem nemvolt a tiberium gyűjtőmet szétlötték aztán visszavonultak semmit nem tudtam csinálta csak vártam kb 5 perc múlva elkezdtek rohamozni és szétszedték az egész bázist pedig elég jól bevédtem. Nah ezután még megpróbáltam 2szer ezt a pályát de ugyan így szétszedtek!!Lécci segítsetek ha van valakinek valami tippe vagy végigjátszása azt ossza meg velem!!!Előre is köszönöm!!!