Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem de a többi jobban néz ki 😄DD

ide ménem lehet html kódot?

? Meglepne, ha kiderülne, hogy nem pontosan ugyanakkorát sebez mindhárom.

tényleg nincs még olyan végigjátszás ami leírja a scrin campaignet?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

viszont sztem a szuperfegyverük elég szánalmasra sikerült a GDI-hez és a Scrinekhez képest

Rage47
nod forever!😄
hú a nodosokat ki nem állhatom akkora egy sunyulós gyáva dolog a scrinek legalább kiállnak harcolni

unknown nick
A nagy térképeket és az azon levõ viszonyokat nem ismerem, kizárólag ranked 1v1 pályán multiztam eddig. <#nemtudom> Ott NOD-al egész jól lehet szivatni a GDI-t, mert általában gyorsan techelni akarnak.

hát hogyha olyan sok az egység akkor télleg akad de hogyha harcolnátok akkor megfogyatkoznának elég hamar 😄

a_n_d_r_e_w
nem tom, nekem annyira nem tetszett, mikor ellenfelem GDI-jal beette magát, legyártott 60 mammutot meg kb 120 zone troopert, úgy hogy már akadt az egész mint a szemét, de kitámadni nem volt hajlandó mert félt. mindezt azért, mert 5 mezõrõl termelt, és akkora volt már az egész sereg mega bázisa, hogy bekerítette mind az 5 mezõt. Bezzeg egy kisebb pályán, mindössze 4 mezõ (2-2) volt úgy megvicceltem egy kis taktikával hogy öröm volt nézni 😊

One Vision. One Purpose.

Üdv Mindenkinek!

Létrehoztam egy hamachi "címet" a CC3 TW-nak,

név: CC3fulton
jelsz: fulton

Na most én koliból netezem, rem ez nem gátol vagy valami hasonló a kapcsolódást tekintve.
Üdv
énis jobb szeretem ha sok pénz van mert akkor jó nagy seregek csapnak össze és lehet gyönyörködni a tüzijátékban nem 2-2 egység lövi két órán egymást

Sir Quno Jedi
Ahá. Na routerrel sok szopás van. néhány haver amögül nyomul és bizony amíg a routeren mindent jól be nem konfigurálnak addig bizony nix hamachi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

unknown nick
"mert nem szól másról a játék csak spamrõl?"

Ezt nem a kibányászható tiberium mennyiség fogja megváltoztatni hanem, hogy bizonyos egységeket nerfeltek másokat pedig erõsítettek. Ha nagyon kevés tiberium lenne a pályákon álló háború alakulna ki, bevédekezés és talán a superweapon döntene.

Szvsz eddig is aki tisztán csak spamot játszott, az egy trükkösebb spammer ellen vesztett.

router mögött csak 2 gép van és én a neten keresztül akarok játszani a hamacin, nem a helyi hálon.
hát nemtom én eddig hamachin csak warhammereztem de 3-an is tök simán elvoltunk

Sir Quno Jedi
Minek akkor hamachi?! Az online-on létesített virtuális LAN-hoz kell igazándiból. Lokális LAN-on vagy, simán összelõttök egy 101-es IP hálót és már megy is a móka. Nem kell hozzá semmi sem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"ari" úgyérzem hogy szivattok 😄

Hi emberek, zhon adsl2 es modemem van és eddig mindig ment a c&c a hamachim, most viszont beraktunk egy edimax routert és úgy néz ki h nem fog menni így a game a hamacin keresztül. tûzfal off, 1 szobában vok. Ötlet???
Sir Quno Jedi
Mér? Tényleg ari volt, meg édibédi, meg... Najó.

egyépként találtam egy tök jó videót írjátok be a youtube vagy google keresõbe hogy cnc clip 😉

milyen kedves vagy 😄DD

Shiver
ezen azért sikítottam a röhögéstõl ahogy ezt leírtad 😊))

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
ezt azért én is tudom 😊 de azért köcc😊)))))))))))

hát akkor nemtom 😄

vlmi olyasmi a lényege hogy minden épület eszik valamennyi energiát ezért kell építeni generátorokat és amíg zöldben addig jó de ha átmegy pirosba akkor vlmeik épületed ki fog kapcsolni asszem

Sir Quno Jedi
Õ a powerplantos terjeszkedõsdi kilövésérõl beszél sztem.

power az összes cnc játékban volt szinte

ki akar velem játszani lanba

Shiver
ezt a power plantos dolgot tényleg nem értem, vagy ha értem akkor kibaszottul el fogják rontani ezzel az egész játékot mert sajna ez egy olyan a sok javitás közül ami megfekteti az egészet. Szerintem😊

létezik már ojan végigjátszás ami leírja a scrin campaignet is?

hmm hmm ennyi erõvel nem érdemes scrinnel vagy azok ellen játszani nemigaz 😄

mondjuk az igaz hogy nagy pályákon nehezebb átlátni a hadsereget

a_n_d_r_e_w
mert nem szól másról a játék csak spamrõl?

One Vision. One Purpose.

mér baj az ha van pénz???

a_n_d_r_e_w
1. a tower rush fõleg 1v1-es ranked matcheken volt zavaró (engem qrvára nem zavart)
2. mert túl sok a pénz a nagy pályákon

One Vision. One Purpose.

akkor mérnem mentek egy monnyuk 4 playeres pályára és azon játszotok 2-en

Rage47
így van😊
a_n_d_r_e_w
nade ezt eddig minden CnC-ben meg tudták oldani, sõt már a Dune 2-ben is egyszerû huszárvágással: az ott homok, oda nem építhecc. Ennyi
itt meg le kell tiltani a fél épületlistát (és igen, tényleg nem tudom hogy fogom az erõmûveimet szépen lepakolgatni, ha nem növekszik tõlük a bázisom), mindezt azért, csakmert ekkora kõkemény pályákat raktak be, amelyek ráadásul mellõznek mindenféle ilyetén megfontolást (nem tudom ki találta ki, hogy 2 player=kis pálya. szerintem ugyanúgy lehetnének a 2 player pályák nagyok is, csak gyérebb tiberiumezõkkel)

One Vision. One Purpose.

Rage47
sztem az volt fasság, hogy sokan épületekkel rusholtak le, ami elég szánalmas, de akkor is soxor eredményes volt...
én háromszögelni szoktam 😄

unknown nick
Valóban, ez elkerülte a figyelmem.

a_n_d_r_e_w
ezért van az hogy gyakorlatilag alig építhetsz kia bázisból (hogy fogsz tower rusholni, hogyha az erõmû nem növeli a körzetet?) mondjuk elég nagy faszság így ahogy van, mert akkor az ember a végén mini mcv-ket kell rakjon a bázisára, hogy tudjon építkezni)

One Vision. One Purpose.

unknown nick
Mit értenek defensive tower structures-en? Mert még rank 700 körüliek is van, hogy benézik a szimpla tower rushom. Mi lesz, ha még 60%-al erõsebb?

a_n_d_r_e_w
ránézve a listára gyakorlatilag minden arra ment ki, hogy belassítsák a játékot (drágább upgrade-ek, powerek, 60%-al erõsebb védelmi épületek)
És vicces, hogy végül mégis visszatértek a régi 1400 harvi + 600 refi sémához. akármennyire nem akarták, rá kellett jönniük, hogy nem véletlen volt az úgy 😊)

One Vision. One Purpose.

Rage47
lol, na erre kíváncsi leszek 😞
unknown nick
Attól félek a harvis change belassítja a gamet, hogy nem lesz olyan ütemes és lendületes a makromenedzsment.

Én azt bánom hogy elhagyták a GDI-tõl azokat a jó kis lépegetõket meg azt a jó tankszerûséget meg hogy a NOD-tól is elszedték az androidokat

a_n_d_r_e_w
tehát ha a 3-as tornyok tüzelnek, látszani fog a közepük is, még álcázva is

One Vision. One Purpose.

Rage47
najah avart meg mammutot nem sokat piszkálták
a nod tornyost nem értem, miféle közepe tüzel?
a_n_d_r_e_w
vannak benne jó dolgok, de pár dolog eléggé kétséges számomra.
pl:
-nod tornyok közepe látszik ha tüzel? pont a lényegét veszti el, amiért kitalálták
-na ez aztán az avatar buff, kicsit lejjebb az árát. ettõl még használhatatlan marad...
-mammut tank butitás és csak egy lehelletnyi lett, ettõl még megmarad a mammut spam, az tuti

One Vision. One Purpose.