Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ide ménem lehet html kódot?
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
One Vision. One Purpose.
Létrehoztam egy hamachi "címet" a CC3 TW-nak,
név: CC3fulton
jelsz: fulton
Na most én koliból netezem, rem ez nem gátol vagy valami hasonló a kapcsolódást tekintve.
Üdv
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezt nem a kibányászható tiberium mennyiség fogja megváltoztatni hanem, hogy bizonyos egységeket nerfeltek másokat pedig erõsítettek. Ha nagyon kevés tiberium lenne a pályákon álló háború alakulna ki, bevédekezés és talán a superweapon döntene.
Szvsz eddig is aki tisztán csak spamot játszott, az egy trükkösebb spammer ellen vesztett.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A felhők felett mindig süt a nap
2. mert túl sok a pénz a nagy pályákon
One Vision. One Purpose.
itt meg le kell tiltani a fél épületlistát (és igen, tényleg nem tudom hogy fogom az erõmûveimet szépen lepakolgatni, ha nem növekszik tõlük a bázisom), mindezt azért, csakmert ekkora kõkemény pályákat raktak be, amelyek ráadásul mellõznek mindenféle ilyetén megfontolást (nem tudom ki találta ki, hogy 2 player=kis pálya. szerintem ugyanúgy lehetnének a 2 player pályák nagyok is, csak gyérebb tiberiumezõkkel)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
És vicces, hogy végül mégis visszatértek a régi 1400 harvi + 600 refi sémához. akármennyire nem akarták, rá kellett jönniük, hogy nem véletlen volt az úgy 😊)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
pl:
-nod tornyok közepe látszik ha tüzel? pont a lényegét veszti el, amiért kitalálták
-na ez aztán az avatar buff, kicsit lejjebb az árát. ettõl még használhatatlan marad...
-mammut tank butitás és csak egy lehelletnyi lett, ettõl még megmarad a mammut spam, az tuti
One Vision. One Purpose.