6739
Command & Conquer III
  • Rage47
    akarok játszani egyik haverommal hamachin, de ciánkék lefelé mutató nyíl jelenik meg mindkettőnk neve mellett. mindenki mást zölden látunk csak egymást látjuk kék nyíllal jelölve. Megnéztem a hamachi faq-t, de abból nem tudtam kiszűrni, hogy pontosan mi lehet a probléma. Van vmi ötletetek?
  • Andrejka
    igen menni fognak
  • DannyL
    Halihó!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha felteszem az 1.08-as patch-et, akkor menni fognak -e az alap játékon elmentett küldetéseim? Mert ha nem akkor nem teszem fel.

Köszi!
  • a_n_d_r_e_w
    Elkészült 1. modom, spam topikban írtam róla :)
  • a_n_d_r_e_w
    ne warezolj, és már tegnap volt.
  • Rage47
    nem próbáltam.
  • a_n_d_r_e_w
    mod sdk-val jutott valaki valamire? mert nálam error-ozik, bugzik, de egy egyszerq modot nem bír fordítani.
  • Rage47
    thx:)
  • a_n_d_r_e_w
    megérkezett az 1.08-as hotfix
  • Andrejka
    leírná nekem vki hogyan használjam a mod sdk,t?
    mert nem topm h kell és jó lenne megtudni(ide mert ez közhasznú infó)
  • a_n_d_r_e_w
    ip-t nem tudsz beírni sehova, nem eredetinél csak LAN-ban (vagy virtuális lanban -> hamachi) lehet multizni
  • GBR1221
    ui: nem eredeti
  • GBR1221
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. a c&c3 TW -t lehet úgy játszani mint pl. a Fifát? Tehát többszemélyes módban. Ha igen akkor hogyan?
    Mert én nem találom hova lehetne beírni a másik gép IP-jét.
    thx
  • Andrejka
    áááááááá A cranek nem tudnak defensive structureeket készíteni ez naon szemétség!
  • Rage47
    hát ez lol :D
  • a_n_d_r_e_w
    Pedig csak lettem volna rosszmájú :D
    Szóval mivel az 1.07 nagyobb bajt csinált, mint hasznot ezért várható az 1.08 hotfix hamarosan (ez hivatalos infó, de hogy a hamarosan mit takar odaát, azt nem tudom :))
  • Andrejka
    nekem sajna várni kell az 1.7-es crackre
  • a_n_d_r_e_w
    b) megdölt, ugyanis a régóta várt mod SDK letölthető!
    vállakozó szelleműek előre :)
    itten ni
  • a_n_d_r_e_w
    Ajánlom figyelmedbe a hivatalos fórumot illetve az auto updatet LOL
    Hogy miért nem hírezik ki? Gondolom mert a) tetű lassúak, mint mindig b) a mod SDK-val szeretnék, az meg még nem készült fel erre
  • Andrejka
    vicces h te tod h már kijött az 1.7 de a hivatalos oldal még nem ez LOL
  • Rage47
  • a_n_d_r_e_w
    patch kint van, letölteni még nem tudtam :)

"Harvesters will now unload at the refinery
    before moving to a new Tiberium field."

Na végre, kb 5 hónapja hajtogatom a fórumon, hogy ezzel az egy soros változtatással mennyit el lehetne érni :)
  • a_n_d_r_e_w
    azt ígérgetik már 1.05 óta
  • Andrejka
    jó lenne h az 1.7-tel kijönne a mod sdk
  • a_n_d_r_e_w
    Attól függ, ha kint este csinálják, akkor igen, de ha reggel, akkor még ugyanaz nap lesz. Pont hogy a revolúció is 7-én volt :P
  • Andrejka
    ami náluk pénteket jelent az aug.7-es "forradalmasítás" is nálunk 8-án történt
  • Andrejka
    nekem már van 1 tervem miihez kezdek a mod sdk-val:
    nod-nak liquid tiberium bomb facility
    gdi-nek többférőhelyes apc
    scrin-nek call for transport :D:D:D
  • lee56
    uristen xD
  • Balazs15
    hi all
    ma feltelepitettem a játékot és még a Traininget se birom végig vinni , a Red Alertet és a Generalsot (mediumon) is végig vittem pár nap alatt.de egyszerüen ez a rohatt training nem megy. csinálok egy csomo embert repcsit de a védelmük olyan nagy hogy mindig legyöznek ha nagy nehezen kinyirom 1-2db "rakétás tornyát" utána 10másodperc alatt visszaépitik
    és kezdödik elölröl.
  • a_n_d_r_e_w
    Ha jól vettem ki, akkor 1.07 holnap. Hogy mit is várhatunk tőle? Kisebb bugfixek ugyebár, balance változtatások (pitbull gyengítés pl) és javított harvester AI. Most csakazért se leszek rosszmájú, és nem fűzök hozzá kommentárt :)

Kane's Wrath @ IGN
    Új képek és egység és power leírások Nod és GDI oldalon.
  • latnok
    no! hát így tényleg meg lehet csinálni! Igaz, még nem tudtam befejezni pályát, mert nem volt rá időm, de a tankbázis kilőve a gyalogokra meg majd ma este megyek. Tegnap kipróbáltam a NOD oldalt is az árnyak imádni valóak! Aszem sok élvztes percet fog szerzni nekem ez a játék!
  • latnok
    próbáltam visszakeresni, de Horvátra nem adott ki semmit. Megpróbáltm horváttal is nos erre már jött a találat, meg az ötlet is! Este kipróbálom! Köszike!
  • latnok
    :)
  • levi19711023
    Hehe elcsesztem na mindegy :)
  • levi19711023
    Latnok itt
    egy végigjátszás csak előtte be kell regelni
  • Rage47
    keress vissza a fórumban sztem. rengetegszer kérdezték
  • latnok
    Végre megvan a játék! Már sokat hallottam róla, de az utolsó ilyesmi amivel játszottam az a Düne 2. volt. azóta sokat fejlődött a grafika! :)

a III. felvonásnál tartok Horvátországban bukom a küldetést.... kicsit nehéz (legalábbis nekem) a bázist ugyan meg tudom tartani az erősítés érkeztéig, de az elakadt MÉG-et nem sikerült még épségben leszállítanom a telepre.... bosszantó... van valakinek ötlete? Vagy valahol van egy végigjátszás?
  • FLeT
    2008 elején...
  • Andrejka
    mikor jön ki a kanes's wrath?
  • r4pt0r
    Hát amikor elősnek fogtam kézbe a GOWot (haver kölcsön adta boxot) nagyon nehezen ment az írtányítás. 1 óra után meg már úgy osztottam a fejeseket mint pcn. Meg lehet azt szokni.