Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolt9999
én is le tudom gyõzni 60%-os eséjel

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

a_n_d_r_e_w
😄

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Jaaa. AZ más. Akkor nem hiszed. Nem gond. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Herold
Mondom megnézném. Addig úgysem hiszem el, amíg nem látom.

Sir Quno Jedi
Hogyan gyõzném le?! Simán. Miért?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Herold
Azért azt megnézem, hogy egy brutált egyedül hogy gyõzöl le.

meg tudná vlki mondani, h hogyan és honnan kell beinstallálni a magyarositást?
elõre is köszi
Sir Quno Jedi
A legnehezebb gépi ellenfelet is szépen le lehet gyûrni. Csak egy-két pályán kell nagyon megizzadni érte, sõt a legnagyobb 2-es pályán én is csak egyel gyengébbet gyûrtem még le (emlékeim szerint). Máshol megy a menet, még a 3 player-es unfair advantage-en is 1-1 ellenben megverem a gépet legmagasabb fokoztaon úgy, hogy õ van a nyerõ felsõ pozícióban, küldtem is itt replay-t valakinek, mert kérte. 😄

Herold
Csak kíváncsi vagyok, milyen szinten játszol. Túl profikkal nem állok ki.

Rage47
ez most hogy jön ide. emberek ellen akarok játszani nem géppel :S
amúgy igen
Herold
A "nehéz" gépi ellenfelet le tudod gyõzni?

Rage47
hát én szívesen játszanék még mindig. nagyon bírtam a hamachi partikat. de vhogy kihalt mindegyik szoba:S vagy ha van is fönn vki és írok neki, akkor sosem válaszol...
a_n_d_r_e_w
Nem tudom mekkora az információéhség errefelé (gyanítom nem nagy 😊)
De azért infók:
1.06 semmiképpen sem jön a héten, talán jövõ hét
és a mod SDK 1.07-re halasztva (jaj de nagyon meglepõdtem....)

One Vision. One Purpose.

kösz, idõközben megoldottam.
a Construction yardokat MUSZÁLY elfoglalni csak a többit lehet lerombolni

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Csocsi,
valaki mesélje el nekem az Operation Stiletto lényegét. HA az van írva küldetésnek, hogy foglaljam el vagy romboljam le, akkor miért "defeated" leszek, ha lerombolom a célpontot? csak elfoglalni lehet?
HA a bal felsõben leromboltam a GDI bázist, akkor is vége lett, ha középen a scrin bázist, akkor is vége lett.
Hát akkor mi a rákot kell csinálni?
Rage47
sok embernek volt már problémája ezzel, olvass vissza, de lehet h faq-ban is benne van
saxicola
Nincs hang az átvezetõ videók alatt, tudja valaki mitõl lehet ez?

www.gportal.hu/bioshock

a_n_d_r_e_w
hidd el észre lehet venni, ha egy tanknak piros az életereje és kilóg a képbõl, anélkül hogy tudnád, hogyan csinálják 😉

One Vision. One Purpose.

engem is érdekelne hogy hogy csinálják, pont azért hogy lehessen reklamálni ha multiban találkozom vele...
samsung123
kipróbálom köszia a segítséget😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

a_n_d_r_e_w
próbáld ki ezt

#5756: két lehetõség van, vagy átépíted a pályákat (a world builderben be lehet állítani minden pályához a kameraállást) vagy vársz velünk tovább a mod SDK-ra, ami pár hónapja már idõszerû lenne 😉

One Vision. One Purpose.

Herold
Nem jött még rá senki, hogyan lehet "feljebb vinni" a kamerát? Hogy többet lássak a pályából pl.

samsung123
HOgy lehet a játékot 1360x768 ra rakni és átállítani az arányt 16:9 re?
segitsetek mert nem tudom, 1.02 verziom van. a peccselés megoldja?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Gabesz84: küld légyszi 1 privit, hogy kell csinálni, köszi

én eddig scrinnel próbáltam, azzal semmilyen egységgel nem lehet elõidézni, NOD-al még nem volt humorom kipróbálni 😊
Azért vicces, hogy EA nem képes egy ilyen hibát azonnal javítani, pláne hogy nem is tûnik többnek mint egy szám túlcsordulása.
Törölt felhasználó
Igen azt szedtem le hozzá és az nem megy rá.
fsgh
ááá ez tök jó😄DDD priviben azért leírhatnád vagy vmi...ezt ki szertném probálni haverral...😄Dd mekkora bug már (online játékban persze nem...már nem is játszottam 1hónapja:S)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w
védekezni nem tudsz ellene, a GDI player magának csinálja, akár otthon, a saját bázisán is
játékban úgy nyílvánul meg, hogy mindenféle sebezhetetlen tankok, repülõk támadnak rád, miközben a bázisát örök aknamezõ veszi körül, és a közepén egy sebezhetetlen MCV lapul, természetesen összecsomagolva, hogy nehogy engivel el lehessen foglalni 😄
(elkészítési módját szándékosan nem írom le, érthetõ okokból 😊

One Vision. One Purpose.

fsgh
és hogy nyilvánul meg ez a játékban?lehet ellene védekezni?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w
Az aktuális exploit, kb egy hete derült rá fény, azóta állítólag terjed mint a futótûz. Az aktuális felháborodás is emiatt van, hogy az EA nem reagál rá semmit és lehet csak 1.06ban lesz javítva, ami meg ugye akár még 1 hónap is lehet.

One Vision. One Purpose.

fsgh
mik ezek a sebezhetetlen cuccok?😮

a_n_d_r_e_w
sokaknál nem ment 1.05 elõtt router mögül (nálam se) most nálam megy, de a figyelmeztetés ott maradt, hogy ha valakinek mégse menne, ne lepõdjön meg

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
passz, nekem most nincs fenn, úh kipróbálni nem tudom 😊
GDI-nál ugye tuti, de már mondták hogy meg lehet csinálni a másik kettõvel is, aztán néha kiderült hogy kamuztak 😊
(kedvencem a sebezhetetlen aknamezõ 😊 csak robban de el nem tûnik 😊)

One Vision. One Purpose.

az az exploit csak GDI-nál van vagy NOD/Scrin egységekkel is el lehet érni?
Mert ha igen akkor ugyanúgy kiegyensúlyozott a játék, igaz pl sebezhetetlen MCV-vel sosem lesz vége 😊
nem értem miért nem megy rúter mögûl? 😄
mi az hogy nem megy???

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Kandurex
hm, akkor passz, nekem így jól megy, a magyar patchot szedted le hozzá?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Törölt felhasználó
Igen ez volt a sorrend is.
Töröltem azt is uninstall után.
Kandurex
ha tört verziót használsz uninstall után töröld a retail.exe könyvtárat, mert meghagyja!

Kandurex
(remove, újra telepít, magyarosít, update 1.5, majd crack)

Törölt felhasználó
Miután magyarosítottam nem megy fel rá a magyar 1.5 😞
Internal error-hiba
Kandurex
Az 1.5 magyar patch kell hozzá.

(újra telepít, magyarosít, update 1.5, majd crack)

Törölt felhasználó
Nekem csak az van ami a bannernél van de az nem mûködik 1.05-el. Eárulnád honnan van neked mûködõ hozzá?
Nekem az elsõ nap van mindre, csak a jó hunt kéne leszedni a cnctwrõl.

Kandurex
van, azt használom

Törölt felhasználó
1.05-re van már mûködõ magyarosítás?
unknown nick
Ranked játéknak, az az értelme, hogy ha minõségi játékokat akarsz játszani, akkor olyan rank 1000-nél kisebb gamerekkel egész jó meccseket lehet vívni. Értem ezalatt azt, hogy tudják is mit csinálnak, melyik egység mire való, képesek idõzíteni. Trükközni kell az életben maradáshoz. Az hogy emiatt érdemes e megvenni a játékot az tényleg egyéni beállítottság kérdése. Van aki szereti kiaknázni maximálisan egy játék adta lehetõségeket van aki nem. Egyébként Cnconline suxx per pill. 😊

unknown nick
Valszeg az 1.06 orvosolja majd a legnagyobb bugot, hogy az 1.05 óta kb. 50% eséllyel out of sync-el a game!

a_n_d_r_e_w
de, nyugodtan, van akinek bejön a módszer, de õk is csak skirmishben használják inkább 😊

One Vision. One Purpose.

ok, kösz, akkor meg sem próbálom