6739
Command & Conquer III
-
martin4955 #5972 Amúgy szerintem a játék Tökéletes! Én 100 %-ra értékelném. GDI-jal és NOD-dal már végigtoltam, most az idegenekkel nyomulok. -
#5971 nem tudom nem játszok multiba...de biztos... -
#5970 Koszi,de ez is 4 k/sec es megall toltesnel,hihetetlen,hogy ehol sincs fennt ertelmesen!! -
#5968 Itt az összes nyelvű peccs... -
#5967 A balansz elég furán kezelt dolog :D Bár szvsz a kezdetekhez képest iszonyú sokat fejlődött pozitív irányban. -
#5966 De ez magyar,nekem alap game angol! :( -
#5965 Patch -
#5964 Igen az artilleryknél én is érzem, sőt, elvileg a scrineknek is ilyen lesz. (Viszont az érdekes, hogy mi lesz a beam artillerykkel így?)
Viszont a kiborgok nekem eszméletlen hiányoztak eddig, és egy elég domináns gyalogos egység így ránézésre, a nod apc se a GDI féle, hanem inkább rohamapc, kései használatra. A GDI viszont olyan brutális légierőt kap, mint a TS-ben volt. Ami viszont nagyon nem illik a képbe, hogy a megerősödött légierő mellé rohadt erős légvédelmet kap, ami Venomokat ellehetetleníti, és nodnak más értékelhető légvédelme nincs, és ahogy elnézem nem is lesz. Ezért nagyon aggódom a balansz miatt. -
#5963 Vki tud mondani 1.08 patch lelohelyet amit ,ha elkezdek letolteni le is jon,mert eddig minden kiserletem kudarcba fulladt,amit elkezdtem! :( -
fixpont #5962 Szerintem inkabb tunik el a kulonbseg a GDI es a NOD kozott, szinte minden uj egyseghez hasonlo van a masik csapatban, akar a tuzerseg, akar a helikopter aminek nem kell vissazmenni tolteni akar a apc-hez hasonlo nod cucc, inkabb az van, hogy elfogytak az otletek, es mar csak ugyanazt forgatjak ujra meg ujra. -
#5961 -
#5960 Kane's Wrath gameplay 15 min a "behind closed doors" videóban
Tetszenek az új egységek, kiborgok ftw, de ha a balanszt eddig sem sikerült megoldani, mi lesz ezután?
Viszont örülök hogy mégjobban diferenciálódik a játék, plussz ha a zene alatta a kiegböl van, akkor azzal sem lesz már gond :)
Ha még az FMV-ket helyreraknák, akkor lehet könnyebben megbocsájtanék az EA-nak a TW miatt :)
-
#5959 Nagy nehezen keglett ,de felelem ,hogy 2007-ben 10 k/seccel jon akarhonnet is probalom!! :( -
#5958 pedig biztos fenn van sok helyen az 1.08-as patch -
#5957 Nincs tuzfalam rouer mogul vagyok,de abban van elvileg!!
MAshonnet nemlattam,hogy letoltheto lenne 270 mbos patch! :( -
#5956 nyomd ki a tüzfalad.
töltsd le máshonnan a frissítést -
#5955 Elkezdtem frissiteni a sajat menujebol ,de fel napja megy es nem halad a maga 277mb-javal,van erre mas megoldas? -
YMan #5954 Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a példaértékü mondatot:
" A C&C-t idén júliusban vettem,"
én anélkül hogy láttam volna a demót is megvettem a dobozost és az első perctől kezdve ezzel játszom. Ez kb a huszadik olyan játék amit megvettem, sokat a crackelt kipróbálása után. Lehet hogy ti hülyének néztek de ez nagyon jó érzés... :D -
spiercell #5953 Az a problémám hogy hamachi-n állandóan Timed Out van, és ugyanez van a Witch kingben is, amióta új alaplapom van, akárhányszor próbálkozom nem működik. Nincs valakinek valami tutitippje, hogy mitől lehet? -
#5952 Én igazából már annak is örülnék, ha nem lépne ki 10 percenként skirmishből a program. -
#5951 létezik 1általán olyan config ami elbirja a fullon full grafót c&c-nél és persze ott can a starship troopers... na az meg a másik fele :D nam ind1... majd 1 hónap mulva megajándékozom magam egy uj géppel, kiváncsi vagyok h darálja majd! -
picnic #5950 Hát igen, már fullra lebutítottam a grafikát. A kis pályákon eléggé rendesen eldöcög, de a nagyoknál így is csak diafilm. -
#5949 mondjuk akkor minden úgy néz ki ha minden fából lenne dehát dönteni kell vagy grafika vagy zökkenőmentes játékmenet -
#5948 van egy tippem ha a grafikát leveszed teljesen talán nem szaggat -
picnic #5947 Egyáltalán nem haragszom, sőt, örülök, hogy ilyen türelmesen válaszolgattok nekem, nem hülyéztek le helyből. Valóban nem sokat értek a számítógépekhez, csak tavaly tavasszal vettem, mondom majd eljátszogat rajta a család. De szinte azonnal játékfüggő lettem. A C&C-t idén júliusban vettem, abban a hónapban borult is a családi kassza rendesen, de nagyon nem bántam meg! Azóta, ha színtiszta izgire vágyom, csak belököm a gépbe a lemezt és... azt hiszem a többit Nektek nem kell elmondanom. Csak ez a rohadék szaggatás ne lenne minden komolyabb játéknál. Sajnos további gépbővítésre egyelőre nincs pénzem. -
#5946 ott a probléma, hogy olyat kérdeztél, aki kb annyira nem ért hozzá mint te. Félre ne érts, nem sértésből mondom, nem mindenki érthet mindenhez, meg meg is kell tanulni a dolgokat :)
Csak legközelebb olyat kérdezz, aki tudja is, hogy mit beszél :)
A videókártyáknál a RAM méret semmit sem jelent, sokan ahhoz mérik milyen erős, és ezt használják ki a gyártók parasztvakításként. Sokkal fontosabb milyen GPU van rajta, minthogy mennyi RAM (pl 128 megás kártyákat gyártottak sacc per kb 5-6 évvel ezelőtt is, és azokon gyakorlatilag már semmit sem lehet elindítani, és gyártanak ma is, amiken viszont vígan elfutkorászik minden) -
picnic #5945 Amikor a szaggatásról beszéltem valaki(k)nek, rögtön a RAM-ot kezdték el emlegetni... Most már a videókártyát emlegetik. De hát a 128 Mb-os videókártya szerintem nem annyira gyenge. Ennél még dögösebb grafikájú játékokhoz is ilyet ajánlanak. Azért köszi! -
#5944 Ki mondta neked, hogy a több ram-tól gyorsabb lesz? -
#5943 nakm van egy 3000MHZ középkategóriás videókártya és egy ***** szar alaplap 1BG memória és egy 200BG os winchester (egyszer már betelt ezért le kellet formázni a gépem) és még így is akadozik az atombombánál de úgy hogy majd le fagy (alap grafikán) -
#5942 alaplap? -
#5941 Videokártya, processzor.... -
picnic #5940 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, miért szaggat a játék másfél gigás rammal ugyanúgy mint 512 mb-tal?? Valamit át kell állítani a gépen? Kérlek
benneteket segítsetek, mert hülyét kapok, hogy nem változik semmi, én meg kiadtam a bővítőkártyáért nem kevés pénzt! Előre is köszia segítséget! -
#5939 bocs csak kicsit ideges voltam.. nem tudom megérteni hogy lehet valamit így kiadni, és 8 patchen keresztül is ugyanolyan ratyi.. elképesztő. bár az ea-ba nem csalódtam, de azért azt hallottam hogy maradt pár ember a régi csapatból, de ezek szerint azok el lettek felejtve.. -
#5938 ok felmentem hamachira -
#5937 Nem jó a balansz, eddig egyszer sem volt jó, de olyan nincs, hogy valakit/mit ne lehetne kiírtani ;)
Vannak neten modok (én is csináltam egyet), amik inkább a játékmeneten állítgatnak, szerintem próbálgasd őket, hátha valamelyik bejön, vagy csinálj egy sajátot ;)
Jobbat nem tudok válaszolni, egyszer majd talán az EA végre igazi tesztereket is felvesz, bár azoknak biztos fizetni kellene :)
ui: hangnemet meg moderáld, mert legközelebb én fogom ;) -
#5936 ecsém, ilyen szar ótvar játékot hogy lehet csinálni? de felidegelt.. ezek hallottak valamit az egyensúlyról? ezt a rohadt scrint nem lehet kiirtani sehogy se!nod, gdi simán de ezt NEM LEHET!! hogy lehet ilyen szarul megcsinálni valamit?? -
Andrejka #5935 valaki jáccik hamachin?
vegyen fel msn-re:[email protected] -
#5934 hogy tom a patchot árváltani az 1.4 esre ? -
#5933 Köszi! -
#5932 megoldva.
régebbi hamachi kellett :S