6739
Command & Conquer III
  • DummyBoy
    Üdv!

Lámpi kérdésem van :)

Hogyan műxik a peccselés? Elég az utolsót (1.09 ...) felrakni, vagy incremental rencer van, tehát mind kell?

Előre is köszi!
  • grebber
    Nekem a Kane Edition van meg.Ahhoz van 1.09 patch? Mert azt irja a hivatalos oldalról szedett patchre hogy invalid :(
  • bgabor
    Hi!
    Lanon játszunk ketten, és az a probléma hogy játék közben a game periodikusan belassul egy kicsit, kábé tízmásodpercenként egyszer.
    Utána rögtön helyreáll, hogy aztán kezdődjön előről az egész.

Ez mitől van?
  • Kandurex
    ott nem láttam, de már megkaptam privátban, köszi :)
  • raymond01
    psgurun fent van azt hiszem

• Kandurex
    valaki nem tud valami magyar linket ahonnan elérhetem az 1.9 patch -et? valami 250 mega és az EA FTP -ről való 10-15k sebesség elég kiábrándító :(

pls, help
  • MaSzKa
    nekem azt árulja el valaki mikor lesz 1 jó magyarítás az új patch-hez?

mert kellene de nagyon
    1.02-hőz van tudom de az már nagyon régi verzió
  • GiGa master
    Hy all!Olyan problémám lenne h felteszema játékot minden ok megpatchelem,magyarítom,és amikor felteszem a [Map Builder]és indítani akarom a progit nem indul hibát ír ki...dll fileokat hiányol már 3xújratettem semmi patch se semmi ésúgyse jóh mi lehet a gond előre is köszi!!!
    további szép napot!
  • zsolt9999
    kössz
  • Myrddraal
    Itten
  • zsolt9999
    hol lehet megnézni az 1.09-es pack változtatásait?
  • TTomi
    Hi! Tud valaki olyan mentett állást, amiben benne van az összes hirszerzési adatbázis jelentés? Honnan lehetne letölteni, vagy elküldené nekem valaki?
  • unknown nick
    NOD-ot tolták, de nehéz jól kijátszani.
  • mrzed001
    Hát, pedig már az 1.08-ban is az Avatar annyira fel lett turbózva, hogy 3-4 Mammut kellett egy megállításához (meg a Tripod is irtja a Mammutokat, meg a senki kis rakétásai is) ... szóval gép ellen 20 Mammut elég gyorsan odavész.
  • fixpont
    Vegig olvastam a valtoztatasokat, NOD-ot toljak rendesen, megint o kapta a legtobbet.
  • unknown nick
    Egyedül ezzel a disconnect hack-el csinálhatnának valami, mert baromi idegesítő, hogy minden 10. ember kilöki magát, ha veszít. Még a mezőny tetején is találkozok stratégiai discerekkel.
  • a_n_d_r_e_w
    nade a fórumokon nem most hangzott el először, én is hangoztattam, amikor még volt kedvem, és mégis fél év kellett hozzá, hogy az EA is belássa ;)
  • unknown nick
    A multis játék előnyére szvsz. Pl. eddig elég sokat GDI-ztem, de orkát kivételes esetben használtam. Most pedig nem egyszer sorsfordító lehet a harvester harassingoláskor. Ez csak egy a sok közül.

Hihetetlenül újra szabták a game arculatát. Scrinesek sírhatnak. NOD-osok örülhetnek. GDI maradt az arany középút. NOD-al lenni, ha valaki mestere, akkor nagyot szakíthat, de iszonyat módon kell tudni vele időzíteni. GDI jobban tolerálja a hibát.
  • GiGa master
    Sziasztok lenne egy olyan kérdésem h letöltöttem a Játékot,és full magyar és nem tudom külön felpatchelni a játékot csak ha a EA-nek a update részét használom mit lehetne teni mert nekem nem kell 1.9is a patch!!!előre is köszi!!!!
  • a_n_d_r_e_w
    elég dúrva módosítások voltak 1.09-ben, végre hozzá mertek nyúlni a gazdasághoz, avatarhoz stb

itt fent van a teljes lista
  • mrzed001
    Valami durva módosítás volt az 1.09-ben?
    Az 1.08-nál amit a Mammut tankokkal műveltek az gyalázat...
  • lee56
    Valószinüleg igen, ha veszed a fáradtságot és utánanézel biztos találsz majd rengeteg singleplayer/campaign javitást/balanszolást is a patchek leirásában. (főleg ha még egy patchet se raktál fel)
  • cumfu
    heló! ha singlebe jáccok akkor érdemes felrakni a peccet? Mert elég nem tom eldönteni, hogy leszedjem, vagy ne.
  • a_n_d_r_e_w
    Hát igen, így szembetűnő a fejlődés :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem, mi még csak nemrég tértünk át 1.04-ről 1.08-ra (mer minek sietni). :D
  • a_n_d_r_e_w
    Szerintem 1.09-re gondolt :)
    mindjárt frissítem is a bannert :)
  • unknown nick
    1.08?
  • Sir Quno Jedi
    AZé jó ez a v1.08. Főleg az új pályák! FAJA! Van alien invázióstól kezdve rengeteg mutilpálya... Szénné játszottuk magunkat már vele (újra).
  • cumfu
    nekem nem jó hozzá a magyarosítás. 1.04-es verzió! az irja ki hogy: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. mi a baj? köszi előre is
  • Rage47
    Nekem sajna nincsenek meg a mentéseim, mert újraraktam, és azóta is csak multin játszottam vele.
    Esetleg keress rá neten, több játékhoz is raknak ki 100% mentést.
  • raymond01
    senki?
  • raymond01
    hello
    Formázva lett a gépem és elszáltak az elmentéseim!
    Az utolsó pályára jutottam a gdivel, nincs vkinek ilyen elmentése? megköszönném!
    [email protected]
  • a_n_d_r_e_w
    nm :)
  • Zsoltika 007
    Köszi!
  • a_n_d_r_e_w
    idézek a readmeből:

"The following command line parameters are supported by Command
    & Conquer 3 Tiberium Wars:

-noaudio (Launches the game without any audio)
    -xres (Forces the game to a specific horizontal resolution)
    -yres (Forces the game to a specific vertical resolution)"

• Sir Quno Jedi
    1280*720-ban megy, az már elég jó egy LCD TV-n is, ha natívba tudod állítani, vagy ha nagyítod, akkor is elmegy még (én is úgy tolom).
  • Zsoltika 007
    Nem tudjátok hogy lehet-e valamivel kiügyeskedni hogy a játék menjen 1360x768-as felbontásban? Fontos lenne.
  • unknown nick
    Szégyen nem szégyen én meguntam a single-t a NOD 2. pályánál. A multinál ragadtam le. Jó pillanatnyi kikapcsolódásra, CnC Online-on ~10 perc egy ranked menet :)
  • martin4955
    Ahhoz sajnos nem értek, de ha valaki segít benne, annak nagyon hálás lennék :)
  • Rage47
    hamachival
    faq-ban biztos van leírása