6739
Command & Conquer III
-
#6012 Üdv!
Lámpi kérdésem van :)
Hogyan műxik a peccselés? Elég az utolsót (1.09 ...) felrakni, vagy incremental rencer van, tehát mind kell?
Előre is köszi! -
#6011 Nekem a Kane Edition van meg.Ahhoz van 1.09 patch? Mert azt irja a hivatalos oldalról szedett patchre hogy invalid :( -
bgabor #6010 Hi!
Lanon játszunk ketten, és az a probléma hogy játék közben a game periodikusan belassul egy kicsit, kábé tízmásodpercenként egyszer.
Utána rögtön helyreáll, hogy aztán kezdődjön előről az egész.
Ez mitől van? -
#6009 ott nem láttam, de már megkaptam privátban, köszi :) -
raymond01 #6008 psgurun fent van azt hiszem
-
#6007 valaki nem tud valami magyar linket ahonnan elérhetem az 1.9 patch -et? valami 250 mega és az EA FTP -ről való 10-15k sebesség elég kiábrándító :(
pls, help -
#6006 nekem azt árulja el valaki mikor lesz 1 jó magyarítás az új patch-hez?
mert kellene de nagyon
1.02-hőz van tudom de az már nagyon régi verzió -
GiGa master #6005 Hy all!Olyan problémám lenne h felteszema játékot minden ok megpatchelem,magyarítom,és amikor felteszem a [Map Builder]és indítani akarom a progit nem indul hibát ír ki...dll fileokat hiányol már 3xújratettem semmi patch se semmi ésúgyse jóh mi lehet a gond előre is köszi!!!
további szép napot! -
#6004 kössz -
#6003 Itten -
#6002 hol lehet megnézni az 1.09-es pack változtatásait? -
TTomi #6001 Hi! Tud valaki olyan mentett állást, amiben benne van az összes hirszerzési adatbázis jelentés? Honnan lehetne letölteni, vagy elküldené nekem valaki? -
#6000 NOD-ot tolták, de nehéz jól kijátszani. -
#5999 Hát, pedig már az 1.08-ban is az Avatar annyira fel lett turbózva, hogy 3-4 Mammut kellett egy megállításához (meg a Tripod is irtja a Mammutokat, meg a senki kis rakétásai is) ... szóval gép ellen 20 Mammut elég gyorsan odavész. -
fixpont #5998 Vegig olvastam a valtoztatasokat, NOD-ot toljak rendesen, megint o kapta a legtobbet. -
#5997 Egyedül ezzel a disconnect hack-el csinálhatnának valami, mert baromi idegesítő, hogy minden 10. ember kilöki magát, ha veszít. Még a mezőny tetején is találkozok stratégiai discerekkel. -
#5996 nade a fórumokon nem most hangzott el először, én is hangoztattam, amikor még volt kedvem, és mégis fél év kellett hozzá, hogy az EA is belássa ;) -
#5995 A multis játék előnyére szvsz. Pl. eddig elég sokat GDI-ztem, de orkát kivételes esetben használtam. Most pedig nem egyszer sorsfordító lehet a harvester harassingoláskor. Ez csak egy a sok közül.
Hihetetlenül újra szabták a game arculatát. Scrinesek sírhatnak. NOD-osok örülhetnek. GDI maradt az arany középút. NOD-al lenni, ha valaki mestere, akkor nagyot szakíthat, de iszonyat módon kell tudni vele időzíteni. GDI jobban tolerálja a hibát. -
GiGa master #5994 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem h letöltöttem a Játékot,és full magyar és nem tudom külön felpatchelni a játékot csak ha a EA-nek a update részét használom mit lehetne teni mert nekem nem kell 1.9is a patch!!!előre is köszi!!!! -
#5993 elég dúrva módosítások voltak 1.09-ben, végre hozzá mertek nyúlni a gazdasághoz, avatarhoz stb
itt fent van a teljes lista -
#5992 Valami durva módosítás volt az 1.09-ben?
Az 1.08-nál amit a Mammut tankokkal műveltek az gyalázat... -
lee56 #5991 Valószinüleg igen, ha veszed a fáradtságot és utánanézel biztos találsz majd rengeteg singleplayer/campaign javitást/balanszolást is a patchek leirásában. (főleg ha még egy patchet se raktál fel) -
cumfu #5990 heló! ha singlebe jáccok akkor érdemes felrakni a peccet? Mert elég nem tom eldönteni, hogy leszedjem, vagy ne. -
#5989 Hát igen, így szembetűnő a fejlődés :) -
#5988 Nem, mi még csak nemrég tértünk át 1.04-ről 1.08-ra (mer minek sietni). :D -
#5987 Szerintem 1.09-re gondolt :)
mindjárt frissítem is a bannert :) -
#5986 1.08? -
#5985 AZé jó ez a v1.08. Főleg az új pályák! FAJA! Van alien invázióstól kezdve rengeteg mutilpálya... Szénné játszottuk magunkat már vele (újra). -
cumfu #5984 nekem nem jó hozzá a magyarosítás. 1.04-es verzió! az irja ki hogy: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. mi a baj? köszi előre is
-
#5983 Nekem sajna nincsenek meg a mentéseim, mert újraraktam, és azóta is csak multin játszottam vele.
Esetleg keress rá neten, több játékhoz is raknak ki 100% mentést. -
raymond01 #5982 senki? -
raymond01 #5981 hello
Formázva lett a gépem és elszáltak az elmentéseim!
Az utolsó pályára jutottam a gdivel, nincs vkinek ilyen elmentése? megköszönném!
[email protected] -
#5980 nm :) -
#5979 Köszi! -
#5978 idézek a readmeből:
"The following command line parameters are supported by Command
& Conquer 3 Tiberium Wars:
-noaudio (Launches the game without any audio)
-xres (Forces the game to a specific horizontal resolution)
-yres (Forces the game to a specific vertical resolution)"
-
#5977 1280*720-ban megy, az már elég jó egy LCD TV-n is, ha natívba tudod állítani, vagy ha nagyítod, akkor is elmegy még (én is úgy tolom). -
#5976 Nem tudjátok hogy lehet-e valamivel kiügyeskedni hogy a játék menjen 1360x768-as felbontásban? Fontos lenne. -
#5975 Szégyen nem szégyen én meguntam a single-t a NOD 2. pályánál. A multinál ragadtam le. Jó pillanatnyi kikapcsolódásra, CnC Online-on ~10 perc egy ranked menet :) -
martin4955 #5974 Ahhoz sajnos nem értek, de ha valaki segít benne, annak nagyon hálás lennék :) -
#5973 hamachival
faq-ban biztos van leírása