Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
😄DD
nekem meg akkora pályák kellenek mint a TS-ben voltak, hogy repülõvel 2 perc volt átérni 😄
Na azokon már el lehet rejteni komplett bázisokat, tankok tucatjait mozgatni észrevétlenül egyik végbõl a másikba, hogy az ellen onnan kapjon ahonnan nem is várja 😊
Eddig egy darab ilyen pályát láttam, de 1G memóval szenvedés volt.

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Nekem nagy pályák kellenek és sokjátékosak, hogy lehessen 2-4-en nyomulni sok kemény gép ellen, rohadt helyzetben!

Tegnapelõtt a hidas 8-as pályán nyomtuk 3-4hard ellen és engem kb. 4x pucoltak ki szinte fullra mire gyõztünk (nagyon geci a pálya és veszett jól nyomja a gép), szal. vért pisálás, golyófogás mesterfok. Kúva hosszú menet volt, de baromi élvezetes.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a_n_d_r_e_w
24 új pályát mondanak + az OMC nyertesei is belekerülnek. Kérdés, hogy ebbõl mennyi az 1v1 tournament pálya

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
jaj ne is mond, dûnékben is mennyit anyáztam miattuk 😄
de TS-ben olyan b*szott stabilak voltak, hogy magukban alig tettek kárt

Egyébként jó kérdés lesz, hogy vajon az EA akkor aktiválja e a friendly fire-t rájuk, mert a tornyokon ugye jelenleg nincs, ha viszont nem, akkor fasza ki OP egység lesz belõle 😄

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Meg legyen sok jó új pálya, mert kuuurva kevés a nagyobb/5-8-as multi pálya és rövidek a kampányok is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Sonic fegyverek öngyilkosság, mindig is az volt a cnc-ben. Nagyobb kárt okoz a saját csapataidban és ingatlanaidban, mint az ellenség. 😄

a_n_d_r_e_w
OK 😄

szkrinsocc:

mobil sonic emitter, kiborgok - jee, spanyolviasz 😊
a nod félhernyó meg nem tudom mi lehet, talán APC
a legalsó kép meg az új x360-as kezelõfelület

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Tudom hogy képzeljem el, dánke! 😄

a_n_d_r_e_w
úgy képzeld el szerintem, mint ami a BFME2-ben volt (ne kérdezd milyen az, én nem ismerem, de állítólag jól sikerült 😊)

Mondjuk ugyebár ezt a fícsört már az alapjátékra megígérték...

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Command & Conquer 3: Kanes Wrath

Iggggggggggeeeen! Lesz makró stratégiai térkép RISK módra!!! Lehet vinni az egységeket csatáról csatára (és gondolom fejlõdnek is majd), hmmmm!!!!

Tegnapelõtt is szénné LAN-oltuk magunkat 8-as pályán és jövõre itt az újabb nyalánkság!!!

a_n_d_r_e_w
*Bobble Head

One Vision. One Purpose.

Rage47
nya ezt megnézem😊
a_n_d_r_e_w
az elsõ cncTV adás
streaming videó (1 megás net elég hozzá, hogyí folyamatos legyen)

többek közt:
bejelentve az elsõ kieg: Kane's Wrath, jövõ év eleje, minden oldal kap 2 subfactiont (hasonlóan a Emperor (aka Dune3) rendszeréhez)
Joe Kucan interjú, földbedöngölõ bejelentéssel a végén: Kane BubbleHead!!! (nekem kell egy 😄 de komolyan 😄)

ezeken kívül reklámok és uncsi meccsek

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Annak idején nem szóltam, de most, hogy hosszabbították a határidõt, már nem hagyom ki:
OMC
aki úgy érzi, hogy egy jó kis pályát sikerült szerkesztenie, nevezzen 😉

One Vision. One Purpose.

nem 😊, <#kuss>

stevenson1988
nem command&conquer-nek kelett volna lennie? <#idiota>

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Végülis elinditottam Szerver: quakenet. Irc-szoba: #command&conqer.III

WoT: uvilmos

Ha van rá Igény, csinálok egy "#command&conqer" IRC csatit.....

a_n_d_r_e_w
ha 199x óta tolják az elsõ részt, ez már tényleg csak egy köpés 😄

One Vision. One Purpose.

unknown nick
"nameg hát starcraft fanatikust átcsábítani, mikor küszöbön a 2. rész, és ráadásul olyan szinten különbözik a két széria.."

Az a küszöb akkora, hogy azzal még a Gibraltári szorost is el lehetne rekeszteni. 😊

a ***** annyukat mi a francnak ez a hülye cnc tv ehelyett csinálhatták volna a mod sdk-t vagy egy kieget!!

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

a_n_d_r_e_w
Az EA nagyon le akarja nyomni a starcraftot, ez is gyakorlatilag a koreai starcraft fanatikusokat próbálja átcsábítani. Sajnos nincs ott egy józan eszû ember, aki megmondaná nekik, hogy ez nem fog menni, pláne ennyi melléfogással (eddig valahány balansz módosítás jött, mind mind olyan kapkodós és eltúlzott lett, hogy csak újabb problémákat vetett fel, szvsz)
nameg hát starcraft fanatikust átcsábítani, mikor küszöbön a 2. rész, és ráadásul olyan szinten különbözik a két széria...
Dehát õk nyomják, õk tudják mi a jó... (egyébként érdekes hogy nagyobb izgalmat keltett a 33. mp környéki cyborg concept, mint maga az egész TV dolog. 😄)

One Vision. One Purpose.

Rage47
pff ez meg mi a xarnak:S ezek nem normálisak. ez helyett jól jött volna akár egy kieg.
a_n_d_r_e_w
itt a nagy revolúció

cnc TV

most jól megetették a népet, mindenki másra számított :S 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
iegn ez egy mod, crysis motorra, semmi extra, nem EA hivatalos, csak kihírezték, mert nincs mást kirakni 😄

One Vision. One Purpose.

fsgh
nem ez az a bizonyos nagy dolog?😮

szerk: most nézem ezt már juli 25.-én kiírták de mi lesz ez?

itt a hír ez valamilyen mod lesz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w
köcc

One Vision. One Purpose.

Nah az ürités megvolt, nem kellet estig várni 😄, De viszont Hetente (pénteken) TELJES ürités lesz....

Hi6 és bocs all, ma este kitakaritom a szobát, teljes ürités lesz, Kb 20:00-kor

a_n_d_r_e_w
ma úgyis kiderül

tippek vannak csak, pl kiegészítõ, mod sdk, wii port (wii=revolution), booster pack, stb

One Vision. One Purpose.

JCSR Wolfguy
sry csak haverom szorakozott a gépemröl

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

van vkinek ötlete mi lesz ma az a dolog amirõl beszélnek(valami forradalmasítás v. mi?)

nekem sem eredeti

a_n_d_r_e_w
😞

One Vision. One Purpose.

Rage47
uvilmost nem igazán látom mostanában msn-en, szal nem nagyon várd...😞
zsolt9999
én fel vettelek msn-en de én maximum hamachin keresztül tudok jáccani mert nem eredeti :]

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

a_n_d_r_e_w
uvilomoson várható újra takarítás? mert új net, új lehetõségek és egy lejárt hamachi premium 😞
😊

One Vision. One Purpose.

egyébként ha van vkinek kedve játszani az keressen fel msn-en:
[email protected]

a cnc elõzõ részeibõl van film?

Rage47
akkor sztem kell másik hamachi server. lehet, hogy ezért nem láttuk egymást, és szállíngóztak el az emberek...
nekem a haverommal mûxik routerrel is de az uvilmos nem

zsolt9999
igen de elolvastam a banner tés rájöttem mi a baj rúterem van még hozzá vezeték nélküli

Rage47
a hamachi?
zsolt9999
vagyis error

zsolt9999
én nekem meg azt írja ki hogy erreor

Sh3rmanData
Hello. Kéne 1 kis segítség a magyar oldalról szedtem le custom mapokat, de nem mûködik ha bemásolom ide "C:\Documents and Settings\*****\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps" és nem találom a játékban, vki segítsen pls.

a_n_d_r_e_w
máshol reklámozz

One Vision. One Purpose.

Kösz a segítséget, télleg azt kellett állítani.<#vigyor3><#taps>
a_n_d_r_e_w
kicsit kevesebb mondatvégi írásjellel legközelebb plíz

kérdésedre: ugyan pályát nem építettem, csak nézegettem a WB-t mikor kijött, és láttam ott kamerapozíció beállításokat (min, max és talán szöget is), ezeket próbáld megkeresni

One Vision. One Purpose.

Hello!!!!!!!!! A world builderrel kapcsolatban lenne egy kérdésem:Mikor megcsinálok eegy mapot és elkezdek vele játszani, a térképet nagyon közelrõl látom , és akárhogy görgõzök, nem bírom lekicsinyíteni. Valaki elmondaná, hogyan kell megoldani, hogy ez sikerüljön?????????????????