6739
Command & Conquer III
-
Dancen #6052 :( pedig unatkozok
-
#6051 mennék csak szervizben a gamer gépem:/ -
Dancen #6050 Hello all Most csináltam 1 szbát full üres MÉG gyertek sokan , akik akarnak játszani 1 jót .
Név : Mo Tw
Pas : huntw
Gyertek sokan azt KILL -
#6049 jah tényleg az jobb :) -
#6048 de érdemesebba za eredti flash-eket megnézni -
#6047 ez nagyon jó!!! :D -
kisviku #6046 Érdemes ezeket megnézni, bár az első részhez kapcsolódik:
CNC fun 1
CNC fun 2
CNC fun 3
-
#6045 sokat segítettél csak annyi volt a hiba h nem mappástól másoltam be de má megy úgyhogy 1000000000000000000000000000000 hála
-
gyonax #6044 Hát mint mondtam, nekem nincs fent a játék így ebben sajnos már nem tudok segíteni. -
#6043 Bemásoltam a mapokat meg azokat az előnézeteket (Previewokat) is oda ahova kell, még új profilt is kezdtem de nem látom a mapokat mihhez kezdjek???????? -
gyonax #6042 Mind1 akkor, örülök, hogy megy -
#6041 amúgy megy..elvileg 1.9-es egyelőre a savegame-et is betöltötte -
#6040 movies-ban csak 1.0 mappa van -
#6039 10000000000000000000000000000000000000000 hála
-
gyonax #6038 Ha jól emlékszem: válaszd ki az eszközök-mappa beállításai- rejtett mappák megjelenítését. Ezután C:/Documents&Settings/felhasználónév/application data/Command and Conquer 3/maps
vagy valahol abban a mappában. -
#6037 Könyörgök mondja már meg valaki hogy hova kell másolni a letöltött pályákat
-
gyonax #6036 A savegamek nekem nem zavartak be, mondjuk én csak 1.6-ig próbáltam. Szerintem a + kane-es dolgokat írd bele nyugodtan. Most mág egy dolog szemetszúrt: ha jól emlékszem a moviesból van újabb verzió 1.4, vagy 1.5 nem tudom. Nézz utána a mappáidban, de erre határozottan emlékszem -
#6035 illetve még1 kérdés..
CNC3_english_1.9.SkuDef tartalma a következő:
set-exe RetailExe\1.9\cnc3game.dat
add-config Lang-english\1.9\config.txt
add-config EnglishAudio\1.7\config.txt
add-config Movies\1.0\config.txt
add-config Core\1.9\config.txt
add-config SP\1.9\config.txt
add-config MP\1.9\config.txt
add-config Kane\1.9\config.txt
add-config RetailExe\1.9\config.txt
add-search-path big:
a magyart átírtam mappák szerint..utána néztem meg az englist, s rájöttem, hogy ugyanarra kellett volna átírni, minimális változtatásokkal..
add-config Lang-hungarian\1.0\config.txt
add-config EnglishAudio\1.7\config.txt
add-config Movies\1.0\config.txt
add-config Core\1.9\config.txt
add-config SP\1.9\config.txt
add-config MP\1.9\config.txt
add-config RetailExe\1.9\config.txt
add-search-path big:
kérdés:
a "add-config Kane\1.9\config.txt" sort nem kéne betennem a magyarba ? mert ilyen nem volt benne.. -
#6034 és szted ha átirom, az nem fog bezavarni a savegame-nek ? -
gyonax #6033 Na, erre a megoldás(sajnos nincs fent a játék így nem tudok teljesen konkrét dolgot mondani) nyisd meg a játék mappájában lévő CNC3_hungarian_1.0.SkuDef fájlt. Ebben a fájlban vannak azok az információk amik alapján a játék megkeresi az indításhoz szükséges fájlokat. Namost soronként nézd ezt végig és nézd meg hogy a te játékod mappáin belül van e újabb verziójú fájl mint amit a SkuDef ír. Kicsit érthetetlen de itt egy példa:D :
Van például amiben egy ilyen sor van:
set-exe RetailExe\1.0\cnc3game.dat
ha neked az 1.9-es patch van fent akkor ezt a sort erre kell átírni
De figyelj, mert nem mindegyikből az 1.9 a legújabb van amiből 1.4, 1.5 vagy valami más, ezért nézd meg a fájljaidat. Ez a magyarítás hibája, bocs ha túl bonyolult, de kérdezz nyugodtan:DD -
#6032 jah, amúgy kipróbáltam a patch + magyarítást.. először 1.9-re crackeltem, úgy kérte a dvd-t..így bemásoltam az összes patch-könyvtárába a megfelelő crackeket..úgy elindult, viszont a beállítások menüpont alatt a verzióhoz 1.0-át ír ki...szval most vagy nem használja magyarítva a patcheket, vagy csak ott írja ki rosszul.. esetleg tud valaki valami tippet, trükköt, ami alapján meglehetne állapítani, hogy melyik verzió áll fent ? (bár erős a gyanum, hogy a "nem használja" verzió...) -
#6031 2. kérdésre a válasz: sztem még nem mondtak rá időpontot, de van a gémnek külön topicja..
(lehet bekéne tenni banner alá a linkjét..) -
#6030 Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy a letöltött mapokat hova kell másolni hogy lássam őket?
A másik kérdésem az lenne, hogy a Tiberium mikor jelenik meg?
Előre is Kösz SrAta -
#6029 [apró]szépen megkérném a nem eredetivel játszó emberkéket, hogy nézzenek el a spam-topicba, hátha tud vki segíteni [/apró] -
#6028 szoktatok még játszani hamachin amúgy? -
#6027 Nem lesz Kane's Wrath demó PC-re. Érdekes. :(( -
#6026 Kicsit kusza amit írsz, főleg azért mert eleve a TW topicban vagyunk
itt van amiről én beszélek -
#6025 Itt van a tápigja. A múltkoriban jelentették be. -
#6024 Hmm
Amiről te beszélsz az gyanúsan a Command & Conquer 3 Tiberium wars nem csak azért mert ez nem új -
#6023 Ja, és már több mint fél éve van topicja az SG-n.... -
#6022 ja és ez nem pletyka! -
#6021 lesz uj CnC FPS, Tiberium névre keresztelve:
http://www.ea.com/tiberium/ -
bgabor #6020 Persze. Igazából a cénecé háromban (ahogyan más új EA játékokban is) gyárilag van magyar felirat, a magyarítás csak annyit tesz, hogy átállítja a nyelvet angolról magyarra.
Remélem az EA megtartja ezt a jó szokását. -
DJ BP #6019 ez engem is érdekelne :) -
#6018 ha felpatchelem 1.09-re a kane editiont (nem eredeti), akkor a magyaritasok.hu-n lévő k.e. magyarítás működni fog vele ? -
#6017 Tegnap este rámgyütt a céencéláz, gondoltam leszedem a peccset ... csak elakadtam hogy akkor mostmivan :) -
#6016 ja, az az, én leszedtem egy nagy 1.08-ast még annak idején, és az elég volt az 1.00-ról felpeccselni
-
#6015 De nekem pont hogy nem inkementál kellene hanem 1.0-1.09... ez gondolom a fincsi 260MB-os cucc ... igaz? -
#6014 lenne egy spoileres kérdésem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a gdi kampányban van a berni küldetés, amikor csak egy nagy kráter van a térkép közepén. itt a mission kezdete után tök hamar megjelenik egy mellékküldetés, hogy el kell pusztítani az idegenek jeladóját. normálon játszok, de egyszerűen nem látom esélyét annak, hogy ez bármilyen módon sikerüljön, hiszen még a megfelelő épületeket sem tudtam felhúzni, hogy legalább bombázókat gyártsak, vagy esetleg odaküldjek egy kapszulányi katonát...aztán megjelenik ugye a következő mellékküldetés, amivel törlődik az előző, azazhogy el kell pusztítani az idegenek anyahajóját...van itt valami megoldás a jeldó elpusztítására??
előre is kösz!
-
#6013 van "incremental", aztat szeggyed