Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem meg akkora pályák kellenek mint a TS-ben voltak, hogy repülõvel 2 perc volt átérni 😄
Na azokon már el lehet rejteni komplett bázisokat, tankok tucatjait mozgatni észrevétlenül egyik végbõl a másikba, hogy az ellen onnan kapjon ahonnan nem is várja 😊
Eddig egy darab ilyen pályát láttam, de 1G memóval szenvedés volt.
One Vision. One Purpose.
Tegnapelõtt a hidas 8-as pályán nyomtuk 3-4hard ellen és engem kb. 4x pucoltak ki szinte fullra mire gyõztünk (nagyon geci a pálya és veszett jól nyomja a gép), szal. vért pisálás, golyófogás mesterfok. Kúva hosszú menet volt, de baromi élvezetes.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
One Vision. One Purpose.
de TS-ben olyan b*szott stabilak voltak, hogy magukban alig tettek kárt
Egyébként jó kérdés lesz, hogy vajon az EA akkor aktiválja e a friendly fire-t rájuk, mert a tornyokon ugye jelenleg nincs, ha viszont nem, akkor fasza ki OP egység lesz belõle 😄
One Vision. One Purpose.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szkrinsocc:
mobil sonic emitter, kiborgok - jee, spanyolviasz 😊
a nod félhernyó meg nem tudom mi lehet, talán APC
a legalsó kép meg az új x360-as kezelõfelület
One Vision. One Purpose.
Mondjuk ugyebár ezt a fícsört már az alapjátékra megígérték...
One Vision. One Purpose.
Iggggggggggeeeen! Lesz makró stratégiai térkép RISK módra!!! Lehet vinni az egységeket csatáról csatára (és gondolom fejlõdnek is majd), hmmmm!!!!
Tegnapelõtt is szénné LAN-oltuk magunkat 8-as pályán és jövõre itt az újabb nyalánkság!!!
streaming videó (1 megás net elég hozzá, hogyí folyamatos legyen)
többek közt:
bejelentve az elsõ kieg: Kane's Wrath, jövõ év eleje, minden oldal kap 2 subfactiont (hasonlóan a Emperor (aka Dune3) rendszeréhez)
Joe Kucan interjú, földbedöngölõ bejelentéssel a végén: Kane BubbleHead!!! (nekem kell egy 😄 de komolyan 😄)
ezeken kívül reklámok és uncsi meccsek
One Vision. One Purpose.
OMC
aki úgy érzi, hogy egy jó kis pályát sikerült szerkesztenie, nevezzen 😉
One Vision. One Purpose.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
WoT: uvilmos
Az a küszöb akkora, hogy azzal még a Gibraltári szorost is el lehetne rekeszteni. 😊
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
nameg hát starcraft fanatikust átcsábítani, mikor küszöbön a 2. rész, és ráadásul olyan szinten különbözik a két széria...
Dehát õk nyomják, õk tudják mi a jó... (egyébként érdekes hogy nagyobb izgalmat keltett a 33. mp környéki cyborg concept, mint maga az egész TV dolog. 😄)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
szerk: most nézem ezt már juli 25.-én kiírták de mi lesz ez?
itt a hír ez valamilyen mod lesz?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
tippek vannak csak, pl kiegészítõ, mod sdk, wii port (wii=revolution), booster pack, stb
One Vision. One Purpose.
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
😊
One Vision. One Purpose.
[email protected]
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
kérdésedre: ugyan pályát nem építettem, csak nézegettem a WB-t mikor kijött, és láttam ott kamerapozíció beállításokat (min, max és talán szöget is), ezeket próbáld megkeresni
One Vision. One Purpose.