Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Thx, és hamachin val pontosan hogyan? És mi za h a többi a spam tobikban? mien többi?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rage47
hamachin, többi a spam topikban
JethroHUN
Hello tudja valaki hogy C&C3 TW Kane Edition el (ami persze nem origi) lehet e valahogy multizni? Online is vagy csak hamachin.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Doom 4
igen hát majd meglátjuk

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

a_n_d_r_e_w
Hát ahhoz képest, hogy (mennyit is mondott?) 2.5 éve fejlesztik és év végén jön, szerintem sokat nem változik 😉

One Vision. One Purpose.

TVelvet
Messzemenõ következtetéseket ne vonjunk mán le, ennyibõl. 😊 Rendes ingame jelenetet nem is látni, csak néha puffogtat, ráadásul szerintem ez valami, pre-alfa-béta-gamma-delta-epszilon változat
Doom 4
Én semmit nem látok ami a C&C-hez kapcsolódna.
A fegyverek teljesen mások, az emberek páncéljai, a scrinekhez sincs köze a Scrineknek (<#confused><#confused><#confused>). Hát nem tudom. Kipróbálom elõször madj a demoval aztán warez és max. csak utána meg is állok.

BaliBoy
Maximum Tájbérium. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Rage47
semmi crysis nincs benne szvsz😄
SrAta
De az egyértelmûen látszik rajta hogy a crysis behatással volt rá...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Mégse crysis!
Ez full olyan mint PSen a Killzone
Vagy csak egyedül vok ezen a véleményen?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Ez command and conquer???
Engem a crysisra emlékeztet...

a_n_d_r_e_w
Elvileg ugyanaz vezeti a projektet mint a renegade-ét
Nekem az annakidején tetszett, de most újra elövettem, és rádöbbentem, hogy borzasztóan rossz (és nem a grafika miatt)

One Vision. One Purpose.

Rage47
engem leginkább a BF2142-re emlékeztet. a becsúszás az meg olyan mint a GRAW2-ben
C&C hangulata meg nem érzõdik, legalábbis ennyi alapján...
berlinboy6329
Van Még Tiberium topik?A keresõ nem találja..Akkor ide rakom be ezt...GT betekintés a Tiberiumba....Én azt mondom,hogy grafikára nem rossz,de ez akkor C&C,mikor Mario mosógépszerelõ.Semmi nincs benne,amire azt lehetne mondani,hogy C&C...Nézzétek meg...21 perc,de van benne mindenféle review,preview,és utánuk van mindig Tiberium Ingame...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Doom 4
miért nem megy az 1.9 es trainer az 1.9 es verzióhoz bemondja hogy activated de semmi nem történik

1ébként a kieg márc 3-án jön ki

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Sir Quno Jedi
Õszintén szólva, mink meg megint csak generals zero hour-ozni szoktunk, mer haveroknak az jobban abejön, mint ez. Pedik nekem ez is jóak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
helyes.. most végetrem a kampányokkal..elötte hanyagoltam a gémet 1 darabig, vhogy nem volt hozzá kedvem..de most belelendültem 😊

kiváncsi vagyok, hogy Kane mit talált a toronyban 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BaliBoy
Március 1, ha jól tudom.

Shiwo
lehet már tudni, hogy a kieg mikor jön ki pontosan ? vagy még mindig csak tavaszról tudni ?

hálózatban próbáltunk játszani, de nem jött össze (LAN) ha én csinálok gamet, akkor a másik gép látja, de azt írja csatlakozáskor, hogy idõtullépés miatt megszakad, ha a másik gép hostol, akkor meg én nem látom. Minden más játék normálisan meg lanon is. van valakinek ötelete? elõre is köszi

Doom 4
ja megvan a video mappából a sima videó fájl hibás

akinek van kedve 3man v 4en gamelni az vegyen fel msnre:[email protected]
verzió.1.09

és a kieg az márc 3-án jön ki

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Doom 4
Ujra raktam a gépet fel akarom megint rakni és valami hibát észlel amikor akarom telepíteni.

BaliBoy
1. szvsz semmi értelme a GDI kampány végének. Mármint, hogy nincs jelentõsége.

Shiwo
amúgy van valami jelentõsége annak, hogy mely módon fejezi be az ember a GDI kampányt ? a NOD kampánynak is kétféle vége lehet ? (ne áruljátok el, hogy mi a vége 😊 csak hogy 2 féle lehet-e vagy 1..)

SrAta
Hy Dancen
Hányas verzión vagy??
És holnap avagy holnapután fenn leszel e?
Add meg az mseened hogy játszhassunk mert én is unatkozok mert a single game nem olyan jó...
Üdv SrAta

SrAta
Ez kb olyan szar mint PS-re a C&C
Ki volt az a barom aki consolra stratégiai játékot írt és a többiek miért nem kövezték meg
Ilyen jó játékot elb*szni azzal hogy kiadják consolra
Ebbe ölni azt a sok pénzt...
Áhhhhhh.................
ahelyett,h hogy kieget adnának ki
Bosszantó
Tudom hogy ezt a hozzászólásomat törlik de ez a véleményem...

Pheaper
Hii!! tudja vki mikorra várható a kiegészítõ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

😞 pedig unatkozok
Rage47
mennék csak szervizben a gamer gépem:/
Hello all Most csináltam 1 szbát full üres MÉG gyertek sokan , akik akarnak játszani 1 jót .

Név : Mo Tw
Pas : huntw

Gyertek sokan azt KILL
Rage47
jah tényleg az jobb 😊
Sir Quno Jedi
de érdemesebba za eredti flash-eket megnézni

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rage47
ez nagyon jó!!! 😄
Érdemes ezeket megnézni, bár az elsõ részhez kapcsolódik:

CNC fun 1

CNC fun 2

CNC fun 3

<#vigyor><#nyes>

SrAta
sokat segítettél csak annyi volt a hiba h nem mappástól másoltam be de má megy úgyhogy 1000000000000000000000000000000 hála

Hát mint mondtam, nekem nincs fent a játék így ebben sajnos már nem tudok segíteni.
SrAta
Bemásoltam a mapokat meg azokat az elõnézeteket (Previewokat) is oda ahova kell, még új profilt is kezdtem de nem látom a mapokat mihhez kezdjek????????

Mind1 akkor, örülök, hogy megy
Shiwo
amúgy megy..elvileg 1.9-es egyelõre a savegame-et is betöltötte

Shiwo
movies-ban csak 1.0 mappa van

SrAta
10000000000000000000000000000000000000000 hála

Ha jól emlékszem: válaszd ki az eszközök-mappa beállításai- rejtett mappák megjelenítését. Ezután C:/Documents&Settings/felhasználónév/application data/Command and Conquer 3/maps

vagy valahol abban a mappában.
SrAta
Könyörgök mondja már meg valaki hogy hova kell másolni a letöltött pályákat

A savegamek nekem nem zavartak be, mondjuk én csak 1.6-ig próbáltam. Szerintem a + kane-es dolgokat írd bele nyugodtan. Most mág egy dolog szemetszúrt: ha jól emlékszem a moviesból van újabb verzió 1.4, vagy 1.5 nem tudom. Nézz utána a mappáidban, de erre határozottan emlékszem
Shiwo
illetve még1 kérdés..

CNC3_english_1.9.SkuDef tartalma a következõ:
set-exe RetailExe\1.9\cnc3game.dat
add-config Lang-english\1.9\config.txt
add-config EnglishAudio\1.7\config.txt
add-config Movies\1.0\config.txt
add-config Core\1.9\config.txt
add-config SP\1.9\config.txt
add-config MP\1.9\config.txt
add-config Kane\1.9\config.txt
add-config RetailExe\1.9\config.txt
add-search-path big:

a magyart átírtam mappák szerint..utána néztem meg az englist, s rájöttem, hogy ugyanarra kellett volna átírni, minimális változtatásokkal..

add-config Lang-hungarian\1.0\config.txt
add-config EnglishAudio\1.7\config.txt
add-config Movies\1.0\config.txt
add-config Core\1.9\config.txt
add-config SP\1.9\config.txt
add-config MP\1.9\config.txt
add-config RetailExe\1.9\config.txt
add-search-path big:

kérdés:
a "add-config Kane\1.9\config.txt" sort nem kéne betennem a magyarba ? mert ilyen nem volt benne..

Shiwo
és szted ha átirom, az nem fog bezavarni a savegame-nek ?

Na, erre a megoldás(sajnos nincs fent a játék így nem tudok teljesen konkrét dolgot mondani) nyisd meg a játék mappájában lévõ CNC3_hungarian_1.0.SkuDef fájlt. Ebben a fájlban vannak azok az információk amik alapján a játék megkeresi az indításhoz szükséges fájlokat. Namost soronként nézd ezt végig és nézd meg hogy a te játékod mappáin belül van e újabb verziójú fájl mint amit a SkuDef ír. Kicsit érthetetlen de itt egy példa😄 :
Van például amiben egy ilyen sor van:
set-exe RetailExe\1.0\cnc3game.dat

ha neked az 1.9-es patch van fent akkor ezt a sort erre kell átírni

De figyelj, mert nem mindegyikbõl az 1.9 a legújabb van amibõl 1.4, 1.5 vagy valami más, ezért nézd meg a fájljaidat. Ez a magyarítás hibája, bocs ha túl bonyolult, de kérdezz nyugodtan😄D