6739
Command & Conquer III
  • TVelvet
    szerintem meg épp a GDI lett iszonykemény, a MARV-jával, 2 engi 2 zoneraider, maxos szinten, megölhetetlen:)
  • Morfi
    Apróbetűs rész :D Lemaradt egy 6-os. De tetszik az ára, ha minden pc-s játék lenne, meghalnának a warez oldalak :)
  • xxdani
    de ha én vagyok analfabéta vagy értelmezek rosszúl valamit és tényleg maga a játék egy DVD-n kerül 500ft-ba léci világosítsatok fel
  • xxdani
    köszi. majdnem magam alá csináltam hogy kellett nekem ...na midnegy...de elég volt kicsit tovább olvasnom és kiderült mi az a 500ft

"Tartalma: Így készült dvd, a játékhoz letölthető térkép. Premier árkedvezmény a végleges játék árából! Ezen pre-order kiadás megvásárlóinak már csak 6490 Ft-ot kell fizetni a megjelenéstől számított két héten belül a játékért (7490 Ft helyett)."
  • artschi
    cd galaxis kicsit olcsón adja a játékot:

• markastor
    Mint anno az RA2-nél. :)
  • a_n_d_r_e_w
    Tervbe van véve ;)
    Vagyis valami hasonlót tervezek, ha kiadják ehhez is az xml-eket
  • BaliBoy
    Végig néztem az összes frakció összes egységét. Hááát... vegyes. A GDI sztem most hátrányba került. Nem rosszak az új egységek, de vhogy még nem jönnek be, főleg az Acélkarmok. A NOD frankó kis egységeket kapott. De a legfrankóbb egységeket a Scrin kapta. Rá is fért mert elég használhatatlan egységeik voltak a talajon, kivéve a lépegetőt meg amelyiket fel lehet tölteni tiberiummal. Viszont most nagyon jó kis egységeket kapott. Főleg a mechapodok nagyon bejövősek. A Scrin-ek közül is az Arató frakció ami nagyon bejön.
    Remélem csinál majd vki egy olyan modot, hogy egy fajon belül elérhető legyen az összes egység..:))
  • SrAta
    Nagyon jók az új egységek.....
    Tetszik a kiegészítő
  • BaliBoy
    Én közepes AI-al szoktam, kiegyensúlyozottba nyomni. :P
    Még annyira nem megy nehézbe. Bár még nme is próbáltam. A Battle for Middle earth már ment annyira, hogy nehéz fokozaton ggyaluljam az ellent. De ezzel még nem. :)
  • Morfi
    Vagy a Multiplayer. Az elég húzos lett nehéz MI-vel lerohanó tipusban :D
  • BaliBoy
    Ott a Skirmish, vagy a Világhódítás.
  • fixpont
    Az is szar, hogy a Scrin ellen csak 1 plalyan kell nyomni, es ott is teljesen toketlen.... :-(
  • fixpont
    A visszaszamlalas akkor indul amikor elfoglaljuk az elso tornyot vagy automata? Ezt nem figyeltem meg, mert ha akkor indul amikor elfoglaljuk, akkor minek foglaljuk el egyaltalan amig ki nem irtnuk mindent? :-)
  • fixpont
    SPOILER

Nah vegigtoltam utolso palyat, semmi kihivas nem volt benne, 28 perc alatt lettem kesz a vegen mar vartam mikor omlik le a vedofal.
    Ugy kezdtem, hogy epitettem egy tech lab-et ott nyomtam egy lezer fejlesztest, megepitettem a Redeemert, bele 2 mernokot (a gyogyulas a legdontosabb :-) ), a nuklearis csapasmerot, es ird es mondd semmi mast nem epitettem. Se vedelmet, se Air towert, Redeemerrel es az elejen kapott 4 Venommal elindultam, es mindent legyaktam, elsonek kilottem a legvedelmeket es amikor megtamadtak emberek a Redeemert (minden mas ellen nagyon hatekony, a Venomokkal kinyirtam oket, minden mast a Redeemer csinalt, szoval vegigsetaltam a palyan es mindent legyaktam, a bazisomra ra se neztem tobbet egyszer sem. Amikor leomlott a kulso meg a belso fal mar ott toporogtam a mernokokkel ellenfel mar nem volt reg, bement es vege, eleg nagy csalodas volt, 13 palya keves, tul konnyu volt, nem volt gdi es scrin hadjarat stb. Hat ennyi.
  • TVelvet
    Én ott specterekkel, kaptam szét mindent, 3 venom, 4-5 specter, és a redeemer, amikor már maxosak, elég durvan tudnak apritani, végig toltam egy vilaghodítós vackot is, hát nemvagyok elragadtatva tőle:)
  • Morfi
    Midnen stratégiai játékban csal a gép :D De az ember azér ember mert "okosabb" mint egy MI vagy nem Nekem a nehéz fokozat az egy élmény, ha sikerül minden mellék küldetést megcsinálni. Vajon itt sikerül? :)
  • Prince23
    Hm... kösz
    ez gyors volt...
  • fixpont
    Megnezi a wined beallitasait es amilyer teruleti beallitast hasznalt olyan nyelvu lesz a telepito alapbol.
  • Prince23
    Amúgy magyar telepítős a Kanes Wrath?
  • Rage47
    amúgy az utsó pályán bugos és csiter a gép :D
  • Rage47
    na sikerült, 4 Venommal és 1 Redeemerrel, mindegyik maxra fejlesztve:D levertem velük a GDI bázist. Amúgy lehet jobb lett volna magyarul, mert azt hittem érteni fogom, mint az előzőt, de itt nagy keveredést éreztem:S
    ha van vmi történet leírás azt szívesen elolvasnám akár angolul is:p
  • Shiwo
    haragja
  • fixpont
    Nem birom azokat a palyakat ami idore megy, faszer kell minden rtsben eroltetni ezeket.....
  • BaliBoy
    Nem olyan nehéz. Hamar meg kell csinálni a MARV-ot. Azzal kell pusztítgatni és felfejleszteni a legmagasabb fokozatra. Közben csinálni kell egy rahedli repülő izét :))) meg sok sok Avatart. Na és persze a fegyvereket fel kell fejleszteni. A lényeg, hogy ahogy húzódik vissza az energia mező egyből menni kell gyalulni. Ja, én még bevetettem egy nukit is. :))
    Én is megszenvedtem vele egyébként. Ott rontottam el, hogy nem mentem egyből gyalulni, csak a végén mikor már cask 6 perc maradt összesen. Bakker mit szenvedtem. Azt a 6 percet visszatöltöttem vagy 10-15x. Utánna feladtam és egy 5 percel azelőtti mentésemet visszatöltve - ahol még állt az energia fal - alkalmaztam a fent leírt stratégiát. Így viszont baramo egyszerü volt. Már kiírtottam mindenkit és még mindíg volt 5 percem.
  • Morfi
    Ne add fel :D Engem is lenyomtak a MARV-nál, meg a nemtom most hol tartoknál, de ott 3-szor kezdtem el :)
  • Morfi
    Portforwardon nézz körbe, de ez nem biztos hogy megoldást jelent, csak van mikor a routeren kell kinyítni egy portot.
  • Rage47
    pls help:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tacitusos pályán hogy jutottatok tovább? Vmi stratégia jól jönne, most fogom másodjára megpróbálni a mapot:S ilyen még nem volt
  • csabika6630
    Routerem van, és azt a hibát valahogy ki lehet küszöbölni?
  • Prince23
    Oks
    egyébként erről az új kiegészítőről halandzsáltam a Kane bosszújáról, ami köztudottan 28-a után jelenik meg.
  • Morfi
    Itt érdeklődjel! Talán jobban értek hozzá mint az itt lévők. Amúgy tűzfal, router ami megakadályozza. Nézzd meg hogy nálad mi van bekapcsolva vagy nincs engedélyezve.
  • csabika6630
    VAlaki segítsen már! :)
  • Morfi
    Bár én nem értem az utolsó sorod, de müködik ez normálisan. Megy a hadjárat is, a világuradalom és a multi része. Mi kell ennél több? :)
  • Prince23
    Na most rld megint kamuzik, mint az assassins creeddnél? ez is tuti kilép vmi hibával, még meg se jelent bazz :P Ennek ellenére már sokan kiakasztották a Kane kiegészítőt...
    na szal... ez tuti a kiegészítő? és nekem a magyar verzió van meg. Arra jó ez?
  • csabika6630
    Sziasztok, én a sima tiberium wars al szeretnék hamachin játszani.
    Felraktam a hamachit csatlakoztam az uvilmosgame -hoz.
    Elinditom a játékot kattintok a networkre és nem látok senkit, pedig a hamachin látom hogy a szobában elég sokan vannak.
    Mit rontottam al? PLS help
  • BaliBoy
    A 8 gigás verziót szedd le.
  • BaliBoy
    Nah... én is végig tolta. Kellemes volt =)
    Véleményem szerint féléven belül jön a köv kiegészítés. Gondolom ezt abból, hogy az indító fájl neve: cnc3ep1.exe - vagyis episode I. Szerintem hamarosan jön a folytatás ami csak magát a hadjáratot és filmeket fog tartalmazni. És lehet, hogy abban meg csak egy GDI vagy Srcin, esetleg mind2 lesz benne.
    Bár az is lehet, hogy a köv. kiegészítésben már a távolabbi események lesznek és minden faj benne lesz. Hiszen Kane elindított most vmit.... :)
  • xxdani
    Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Feltelepítettem a Command & Conquer 3 Tiberium Wars kane editiont minden frankón megy is csak egy kis hiba van. Amikor játék közbe jobb fent jön egy videó valami információról amit egy nő közöl velem illetve csak szeretne mert nincs hangja. Ez miért van? Elég zavaró hogy nem hallom. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna valami gyógymódot mert sajna szájról olvasni nem tudok. Jah és ugyanolyan néma amikor az új pálya előtt egy kis demó van hogy mi várható. Minden más rendben van. Előre is köszönöm
  • Morfi
    Remélem jó sok lőpor van Meg egész jó újítás volt a világhódítási rész is.
  • Shiwo
    a folytatást gondolom 1 másik kiegre hagyják vagy a 4. részre.. EA bácsi előre gondolkodik, s nem szereti egyből ellőni az összes puskaporát..