Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
One Vision. One Purpose.
A fegyverek teljesen mások, az emberek páncéljai, a scrinekhez sincs köze a Scrineknek (<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>). Hát nem tudom. Kipróbálom elõször madj a demoval aztán warez és max. csak utána meg is állok.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ez full olyan mint PSen a Killzone
Vagy csak egyedül vok ezen a véleményen?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Engem a crysisra emlékeztet...
Nekem az annakidején tetszett, de most újra elövettem, és rádöbbentem, hogy borzasztóan rossz (és nem a grafika miatt)
One Vision. One Purpose.
C&C hangulata meg nem érzõdik, legalábbis ennyi alapján...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kiváncsi vagyok, hogy Kane mit talált a toronyban 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
verzió.1.09
és a kieg az márc 3-án jön ki
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Hányas verzión vagy??
És holnap avagy holnapután fenn leszel e?
Add meg az mseened hogy játszhassunk mert én is unatkozok mert a single game nem olyan jó...
Üdv SrAta
Ki volt az a barom aki consolra stratégiai játékot írt és a többiek miért nem kövezték meg
Ilyen jó játékot elb*szni azzal hogy kiadják consolra
Ebbe ölni azt a sok pénzt...
Áhhhhhh.................
ahelyett,h hogy kieget adnának ki
Bosszantó
Tudom hogy ezt a hozzászólásomat törlik de ez a véleményem...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Név : Mo Tw
Pas : huntw
Gyertek sokan azt KILL
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vagy valahol abban a mappában.
CNC3_english_1.9.SkuDef tartalma a következõ:
set-exe RetailExe\1.9\cnc3game.dat
add-config Lang-english\1.9\config.txt
add-config EnglishAudio\1.7\config.txt
add-config Movies\1.0\config.txt
add-config Core\1.9\config.txt
add-config SP\1.9\config.txt
add-config MP\1.9\config.txt
add-config Kane\1.9\config.txt
add-config RetailExe\1.9\config.txt
add-search-path big:
a magyart átírtam mappák szerint..utána néztem meg az englist, s rájöttem, hogy ugyanarra kellett volna átírni, minimális változtatásokkal..
add-config Lang-hungarian\1.0\config.txt
add-config EnglishAudio\1.7\config.txt
add-config Movies\1.0\config.txt
add-config Core\1.9\config.txt
add-config SP\1.9\config.txt
add-config MP\1.9\config.txt
add-config RetailExe\1.9\config.txt
add-search-path big:
kérdés:
a "add-config Kane\1.9\config.txt" sort nem kéne betennem a magyarba ? mert ilyen nem volt benne..
Van például amiben egy ilyen sor van:
set-exe RetailExe\1.0\cnc3game.dat
ha neked az 1.9-es patch van fent akkor ezt a sort erre kell átírni
De figyelj, mert nem mindegyikbõl az 1.9 a legújabb van amibõl 1.4, 1.5 vagy valami más, ezért nézd meg a fájljaidat. Ez a magyarítás hibája, bocs ha túl bonyolult, de kérdezz nyugodtan😄D