Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

én ugy tudom még amerikába se jelent meg a játék.én ugy emlékszem amcsiknál 24én nálunk meg 26án jön ki.amugy meg honnan szeded az infot?

kijött a game: Command & Conquer 3: Kane's Wrath (c) EA *DVD9* RELOADED 80x100 MB

PSN: Feka420

Haj! Tudtok még aktív hamachi szobát?
BaliBoy
kár. 😞
Na mind1. Böngészgetek. Thx a linket.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a_n_d_r_e_w
a legtöbb készülö és elkészült mod

De csak a superfegyvereket lelöni 3 sor, nem hiszem hogy annak külön modot csináltak volna (ha meglenne a forrás, megcsinálnám én is, de egyszer régen okos voltam és letöröltem...)

One Vision. One Purpose.

BaliBoy
És nem tudsz olyan oldalt ami tele van modokkal. Hátha vki csinált.

a_n_d_r_e_w
Anno csináltam egy modot, ez volt az egyik célja, kikapcsolni a szuperfegyvereket, meg az anank minösülö egyéb dolgokat (spam topicban ott van)
Sajnos csak 1.08-hoz van, 1.09 újításait már nem használja.
Ez a legjobb amit ajánlani tudok :S

One Vision. One Purpose.

BaliBoy
Ez engem is zavar. Az Earth 2150-60-ban olyan szépen le lehet tiltani a mass destruction weaponokat, hogy csak na.

Shiwo
amúgy nincs lehetõség arra, hogy multiba letiltsuk a szuperfegyvereket ?

a közepesen erõs gép még túl gyenge, de ionágyú/atombomba/feketelik csapással kölcsönösen taccsra tudjuk egymást annyira vágni, hogy a másik esélytelen legyen..normális "pofozkodásba" belemenni meg nincs idõ, mert hamar kifejleszti a kis nyavalyás..gondolom nehezzebb fokozaton még hamarabb...szvsz túl erõsek lettek ezen fegyverek, és 5 perc után eldönthetik a játék kimenetelét..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a_n_d_r_e_w
Ez az, megint adnom kell egy esélyt az EA-nak 😄 (90% hogy csalódni fogok, de fõ az optimizmus 😊)
Kis Steel talons vs Marked of kane remélem visszhoz valamit a TS érzésbõl 😊

One Vision. One Purpose.

BaliBoy
Megnézegettem az új egységeket... sikerült megnehezítenem magamnak a várakozást. 😊)

Rage47
sry😄😄😄 sajna már nemtom visszavonni 😊
1ébként elolvastam 😮 kivéve a vastagbetût
El kéne olvsni hogy mit linkelsz. Az nem a játék hanem ilyen pre-order pack. De le is van írva ott. 😛

Rage47
490Fta kieg😄
Prince23
Ehhez tényleg kell Microsoft Visual C+++ 2005?
látok egy ilyen nevû progit a prog. listában😛

Hali! Én mennék, de valami gond van a szobával, azt írja hogy a hálózat nem létezik...😞
Shiwo
hát nálam csak a multi nem megy..de ha visszakapom a telepítõm, letesztelem 😊

JethroHUN
Shiwo ugye csak viccelsz !!! Ez egy EA Games játék ha kiveszed alóla a windows-t és vele együtt a full registryt még jó hogy nem megy. Nekem is pont ez volt a Battlefield 2 vel. pont olyan mit a Microsoft progik, pl nekem egy másik partición volt az Office07 amjd újra tettem a winfost (xD) és már nem ment.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

angolul márc 26-án jelenik majd meg

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

BaliBoy
Ez esetben nem hiszem, hiszen az alapjáték is már kapásból magyarul is megjelent.

Prince23
Hát nem tudom, de az lehetséges, h angol feliratú... magyar felirattal általában minden pc késik... és a ez a megjelenési infó a galaxisnet szerint van...

BaliBoy
Nem úgy volt, hogy március 1-én jelenik meg? :S

Prince23
Kane's Wrath-kiegészítõ lemez, elindításához alapfeltétele a Tiberium Wars!
Magyar FELIRAT! WARNING!
megjelenés: márc. 28

Kane nevében! A Command & Conquer sorozat tovább gyarapszik a Command & Conquer 3: Kane's Wrath címû játékkal. A kritikailag elismert és rajongói kedvenc Command & Conquer 3 Tiberium Wars kiegészítõ lemezeként, ez a valós idejû stratégiai (RTS) játék visszatér a Tiberium univerzumba egy Kane központú egyszemélyes hadjáratban, amely több mint 20 évet ölel át, a NOD Testvériség újjászületésétõl, a második Tiberium háború után, a harmadik Tiberium háború drámai eseményein keresztül és még tovább! Ezen történet vadonatúj, nagy felbontású, élõszereplõs átvezetõ filmeken keresztül kerül elmesélésre, olyan sztárokkal, mint a NOD Testvériség megalomán vezérét alakító Joe Kucan, továbbá olyan fiatal tehetségekkel, mint Natasha Henstridge és Carl Lumbly. A segítségével, parancsnok, a Sötét Messiás újra felemelkedik!

Áttekintés

Példátlan, évtizedeket átölelõ hadjárat

Kane visszatér, méghozzá egy új epikus egyszemélyes hadjárat középpontjában! Ismerj meg egy új, 20 évet átfogó történetet, a NOD Testvériség újjászületésétõl, a második Tiberium háború után, a harmadik Tiberium háború drámai eseményein keresztül és még tovább!

Parancsolj egy teljesen új hadseregnek

A három frakció új egységeinek, épületeinek és képességeinek megjelenése után, a Tiberumért vívott háború már sohasem lesz a régi!

Speciális alfrakciók

Használd ki erõsségeidet hat egyedülálló, kizárólagos egységekkel, erõkkel és fejlesztésekkel rendelkezõ alfrakcióval! Választott alfrakciód kiaknázásával elõnyre tehetsz szert és fejleszthetsz játékstílusodon. Pusztítsd el a harcmezõt a vadonatúj, testre szabható epikus egységek roppant tûzerejével!

Élõszereplõs átvezetõk

Értesülj elsõ kézbõl, mozgalmas, élõszereplõs átvezetõ filmeken keresztül a Testvériség felemelkedésérõl, melyekben többek között Joe Kucan, Natasha Hendstridge és Carl Lumbly is szerepel!

Globális hódítás mód
Vívd meg tetszés szerint a harmadik Tiberium háborút! Helyezd el egységeidet egy stratégiai szinten, majd harcolj egy gyors, gördülékeny, heves, taktikai játékmenetben, melyet a Command & Conquer honosított meg! Tervezd meg stratégiáidat a bolygó szinten, majd kezdj mindenre kiterjedõ háborút a felszínen!
/A játékhoz szükséges a Command & Conquer 3: Tiberium Wars címû alapjáték, magyar feliratos változatának megléte./

unknown nick
Jó gagyi is <#wink>

a_n_d_r_e_w
Söt, Tricia Helfer, Josh Holloway, Grace Park, Billy Dee Williams... Mind színészek.

One Vision. One Purpose.

Prince23
Azt tudtátok, h az intróban nem más szerepel benne mint a Sam Fisher hangját kölcsönzõ Michael Ironside elimert hollywoodi színész?? gobdolom igen.D

SrAta
Elõfordulhat
Én ennél a játéknál már semmin sem lepõdök meg...😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Shiwo
help ! hamachi segítségével szeretnénk haverral játszani egymás ellen, de ha bemegyek a multiplayer - network részbe, az egész megáll..az egér mozog, de semmire nem reagál, hiába kattintok bárhová, vagy nyomok meg bármilyen billentyûzetet..még a ctrl+alt+del kombóra se csinál semmit..

1.9-esre van patchelve a játék, magyarítással.. mi lehet a gond ? az bekavarhat, hogy újralett telepítve a windóz, de a gém telepítés nélkül van elindítva ? (így is elindult, skirmish és kampány müxik..)

sziasztok. most kezdeném el a játékot. feltelapitettem, 109 patchet feltettem. inditom, az elsõ zöld logó bejön, utána kakukk. fekete kép. egyszer az elején még bejött, de mostmár nem. van rá valami orvosság? köszi

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

JethroHUN
Van rá mód hogy a cnc3replay fájlokat konvertáljam, úgy hogy külsõ programmal is lehessen nézni? És miért nem lehet tekerni felvételt?????

Scholes18
áhh nem a játékba de az 5letedrõl jutott eszembe az egér beállításaiból kivenni azt hogy mutassa az egér utvonalát mert be volt véletlenül pipálva! de így már fasza ugyhogy thx nagyon!

Glory Glory Man United!!

Bence51
Hát akkor probálkozok még hátha abba marad .Remélem kiegészittö már nem csinálja majd eszt.

a_n_d_r_e_w
A kártya biztos nem gyenge. A hibáról nem tudok mondani sokat, de a hivatalos fórumokon a megjelenés óta panaszkodnak egy bizonyos D3D hibára, amit a patchek sem javítanak. Lehet nálad pont ez jött elö.

Esetleg próbálkozz korábbi driverekkel, jobbat nem tudok mondani.

One Vision. One Purpose.

Bence51
Sziasztok kérlek segitsetek nekem mer tanácstalan vagyok hogy mér dob le szinte mindig a játék ien vagy hosszab hiba üzenetekkel :---------------------------
Game crash
---------------------------
Direct3D error 0x0x88760827 (D3DERR_DRIVERINTERNALERROR)

13 addresses:

(unknown)(0): cnc3game.dat+36323 Debug:😛reStaticInit+2306

(unknown)(0): cnc3game.dat+4410979 Debug:😛ostStaticInit+4372133

(unknown) (0): cnc3game.dat+4370918 Debug:😛ostStaticInit+4332072

(unknown) (0): cnc3game.dat+3640369 Debug:😛ostStaticInit+3601523

(unknown) (0): cnc3game.dat+3644004 Debug:😛ostStaticInit+3605158

(unknown) (0): cnc3game.dat+579642 Debug:😛ostStaticInit+540796

(unknown) (0): cnc3game.dat+1454777 Debug:😛ostStaticInit+1415931

(unknown) (0): cnc3game.dat+1348923 Debug:😛ostStaticInit+1310077

(unknown) (0): cnc3game.dat+9606 (unknown)

(unknown)(0): cnc3game.dat+41286 Debug:😛ostStaticInit+2440

(unknown)(0) : kernel32.dll+94167 RegisterWaitForInputIdle+73

(unknown) (0): cnc3game.dat+8846031 AptTarget:: GetAnimationTarget+3319193

(0): (unknown mod) (unknown)

Because of the severity of this error the game will now exit.
OK

Gépem egy p4 3.0ghz-es 2x512ddr2 ram és egy ati x1550. -talán a videokarim gyenge ? (Legújabb driverke vannak fenn) Köszi a helpet elõre is.

Shiwo
csak tipp..nincs olyan az opciók között, hogy hardware mouse, vagy ilyesmi (hardveres egér, ha esetleg lefordították..)

ha van, akkor azt próbáld ki/bekapcsolni attól függõen, hogy milyen állapotban volt..

Scholes18
nemtudjátok mi van olyankor mikor a kurzor folyamatosan nem látható hanem csak mozgatáskor jelenik meg? pls help

Glory Glory Man United!!

JethroHUN
Tud valaki a fenti hamachi szerveren kívül még párat?

Shiwo
hûû

a_n_d_r_e_w
Kis hazánk újfent hallat magáról, most ez a kép kelt nagy érdeklödést az ea fórumon 😊

One Vision. One Purpose.

Shiwo
hogy rádöbbentek hibájukra, szép dolog..
hogy be is ismerték, még szebb..
de a legszebb az lenne, ha tényleg tanulnának belõle, s ezentúl igényes játékok kerülnének ki tõlük..

BaliBoy

Rage47
jah ezt olvastam magyarul vmelyik oldalon, talán GS
a_n_d_r_e_w
Az õszinteség is már valami

"The way the big business of games operates now is leading to “creative failure,”"

"“We at EA blew it,” he said, referring to EA’s problems keeping former top-tier studios Origin, Bullfrog and Westwood vital or even simply in existence, once they were purchased."

"“The Command and Conquer model doesn’t work,” Riccitiello said. He said it was a bad idea for companies to buy development studios, change the studios names to brand them all to the publisher and expect progress."

<#eplus2><#eplus2>

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Vegyél vissza, ne is kicsit

Elõször is olvass, aztán gondolkozz, hogy vajon miért is mondhatta

One Vision. One Purpose.

SrAta
Erre meg nem lehet belépni

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Hy van egy rakat hamachi szoba pld lásd a banner alatt. Csak én se tok ezen kívül többet úgyh írhatnátok nekem se origi a game
Kösz SrAta

JethroHUN
FAQ ba csak állatalános infok vannak nem értem mit akarsz ezzel. Látom naon nehezedre esik válaszolni pár sorban.

Rage47
többi info ami warezzel kapcs. 😊
ja és olvasd el a faq-t