6739
Command & Conquer III
-
fixpont #6255 Redeemer + Venom a legjobb kombo a Venom kivalo gyalogsag es a tobbi repcsi ellen minden mast a Redeemer intez. -
fixpont #6254 Nehezen is 1 olyan palya van ami igazan nehez volt, es az az amikor el kell fogni egy fickot es a kepernyo aljan kezdesz alattad meg viz es egy nod hadihajo, es a vegen el kell szallitanod a fickot. Na ott kozepesen siman vegignyomtam, nehezen olyan durva predator tamadast indit a gep rogton az elejetol, es folyamatosan omlenek a predatorok es a zone trooperek idonkent helikopterek, hogy 40(!) percig csak vedekeztem azon a palyan, nem volt penzem 2 iranybol tamadtak a vedo epuleteket mindig leromboltak, horror az a palya, aztan atgondoltam hogy miert voltam ilyen bena es rajottem, hogy ott lehet epiteni 2 kommandost is, es en egyet se hasznaltam pedig a gyalogosok rengeteg gondtot okoztak, szoval azzal konnyebb lett volna, de meg igy is messze a legnehezebb palya hardon. -
#6253 És melyik fokozaton? Legkönyebben hülye az MI, közepes szinten már alkot valamit, de nehézen kegyetlen, pláne ha az ember emgszertné csinálni a bónusz küldetéseket is. -
Jim79 #6252 Sziasztok!
Kivégeztem, leírom a véleményem.
A kampány rendben van, bár sztem úgy lett volna korrekt, hogy mindhárom frakció kap új kampányt. Így egymagában sztem rendben van, csak az a baj, hogy ez az egy van. Az új egységekkel is felemás érzésim vannak. Jó, hogy vannak, de nem nagyon használtam őket.. :( A NOD epikus egysége önmagában nem ér semmit (a gyalogos egységekkel nem tud mit kezdeni)
, pár gyalog rakétás elpáholja simán, ha meg kell mellé fedezet, akkor meg inkább költöm másra. Csak egy példa, hogy az uccsó pályát az elején kapott 4 venommal nyomtam végig.
A világfoglalósdit nem próbáltam még... :(
-
Szpecnyaz #6251 A sima C&C3 megy minden probléma nélkül.
-
fixpont #6250 A sima cnc3 megy gond nelkul? -
#6249 dehogynem, leveszed a játék zenéjét és belövöd a winampot -
Szpecnyaz #6248 Egy tíz perc múlva is fekete, a dvd-n lévő crack-kel pedig még fekete képernyő sincs, mert az asztalról se lép el a játék. -
fixpont #6247 Egy ~15 masodpercig nekem is tok felete, de tovabb megy, mennyi ideig hagytad? -
#6246 helló! nem lehet valahogy saját zenét betenni a játékba? -
Szpecnyaz #6245 A gépem bőven megfelel a játékhoz, kodekek lekapcsolva, két féle crack is kipróbáva, szóval nem értem mi baja lehet -
Szpecnyaz #6244 Mikor el akarom indítani a kieget csak egy fekete képernyő jön be és onnan nem megy tovább, vki meg tudja mondani miért? -
#6243 Ott az a jó hogy sok egységbe lehet berakni 1 embert pluszba :) -
aadam #6242 Nekem az acélkarmok tetszenek nem valami gyorsak de ha célba érnek ott hullik a nép a légvédelme (mig nincs az a lépgárnás géppágyú) meg a gyalogsága nem valami jó.de wolveraine meg hammerhead+gránátos minden gyalogságot leradiroz -
#6241 Én rakétásat szoktam belepakolni a 2 mérnök mellé :D -
#6240 felkell tornászni a szintjét 3-asra 2 mérnökkel, csak légi egység tudja szétszedni
-
#6239 Itt a pont. Lehet vele tarolni rendesen, mert pillanatok alatt feltölti a kasszát :) viszont nagy érvágás ha kilövik. -
#6238 hosszú távon lehet keveset tejel, de a hirtelen jött pénzmennyiség fontos lehet, főleg multiba, ahol nincs sok idő tökölni -
fixpont #6237 Sokkal gyorsabb, de sokkal kevesebbet tejel adott mennyisegu tiberiumbol. Sajat mezore kiengedni butasag, az ellenfelere viszont annal ertelmesebb. -
#6236 scrineknél amit dúrvának találtam, az a fekete lyuk / meteorit-kombó.. simán kiírtottam vele az ellenfelet..a főépülete maradt csak meg, az is épphogy..mellétettem gyorsan még 1 vihar-tüskét, és már vége is volt.. -
#6235 nem tom, mert a GDI aratás-technikája szerintem magában überel bármit..gép ellen nyomtam 1-2 csatát..mikor kész lett a MARV, elzavartam 1 tibérium-mezőre..ott sec-perc alatt feltornászta a manim, hogy tudjak mást is gyártani..sokkal de sokkal gyorsabb pénzszerző-forrás, mint az arató -
fixpont #6234 Hat a Redeemernel van a rage generator, amit idonkent el lehet loni es osszezavarja az ellefel egysegeit, akik egymast kezdik loni. Az Eradicator pedig teleportalni tud masterminddal. -
#6233 nem erős így egy kicsit a GDI egysége?:D mivel egynlítették ki ezeket az egységeket? -
fixpont #6232 Az epic unitoknal Nod 2 egyseg, Scrin 3 egyseg, GDI 4 egyseg teheto bele. -
#6231 amúgy vmi bug, vagy a NOD tényleg csak 2 egységet ültethet a "szuperlépegetőbe" ?
ill a scrin lépegetőnél volt olyan, hogy beleültettem a mérnök-megfelelőt, az alap gyalogost (nem a zümmögőt, a másikat) meg egy fejlett elmét vagy mit..majd teleportáltam egyet, s utána nem engedett 4. egységet is beletenni..
amúgy iszonyatbrutálállatok lettek ezen egységek
(bocs hogy nem tom az egységek nevét, vhogy sosem birom megjegyezni őket..)
Andrejka: szerintem valami mesterséges intelligencia..olyan, mint CABAL volt , csak felhasználtak valamennyit az elkészítéséhez az idegen technolgóiákból is..
a kampány jó volt, csak rövid..viszont pozitívuma, hogy minden pálya után volt átvezető videó..kiváncsian várom a folytatást..
-
#6230 lehet bizony. :) elég táp -
Nasaro #6229 Valaki hamachin szeretne játszani? Ha igen akkor privit küldjetek és MSN,skype vagy ICQ csere. -
Andrejka #6228 sztem is csak lusta voltam leirni:P
alig várom az uj kieget
kár h ien kevés volt benen a cnc3 után jáccódó rész -
#6227 Valami scrin-ember-gép hibrid. És nem mongyátok, hanem mondjátok. ;) -
#6226 TVelvet:
A ZOCOM frakció tényleg nem rossz. Bár hiányolom, hogy nem lehet mágnesfegyvert fejleszteni.
viizo:
Nekem nem a lépegetők mivoltával van gondom. Sőtt. Nagyon frankó... lenne. De annyira gyengék, hogy nem igaz. Amíg annál a frakvciónál nem fejleszti az ember a pajzsot addig semmi. Arról nem is beszélve, hogy náluk a mágnes fegyver fejlesztés 5000 egységbe kerül.
A MARV az tényleg más tészta. Az rendesen aláz. A vaskarmoknál azt sem lehet rendesen felszerelni, mert alig vannak gyalogos egységeik. :(
Összességében a NOD kapta a legjobb és legtöbb új egységet és a legjobb fejlesztéseket. Persze ez nem véletlen, hiszen róluk szól a kiegészítő. :) -
#6225 Folytatásban megtudod :D -
#6224 Csak commandóst nem enged, és őket ha jól láttam belehet szálásolni máshova is. -
Andrejka #6223 és szerintetek mongyátok LEGION micsoda valójában? -
fixpont #6222 "szerintem meg épp a GDI lett iszonykemény, a MARV-jával, 2 engi 2 zoneraider, maxos szinten, megölhetetlen:) "
A MARV-ba lehet tenni zone troopert? -
#6221 fene :(
-
#6220 Nem. -
#6219 multis részét még annyira nem néztem meg.. KW-ban lehet már végre állítgatni, hogy mi engedélyezett és mi nem ? -
#6218 értem, akkor ezért ilyen olcsó. -
#6217 Ez a doboz valóban ennyibe kerül, de ez természetesen nem tartalmazza a végleges játékot, csak azt, ami a dobozon szerepel.
Kis reklám-anyag, némi előrendelési bónusszal. -
viizo #6216 nekem pont az Acélkarmok tetszenek, teljes a lépegetős osztag: végre visszatért a Titan, a Wolverine, fejlesztett Juggernaut, és a brutális MARV-ról ne is beszéljünk, ami szintén megépíthető :)