6739
Command & Conquer III
  • fixpont
    Redeemer + Venom a legjobb kombo a Venom kivalo gyalogsag es a tobbi repcsi ellen minden mast a Redeemer intez.
  • fixpont
    Nehezen is 1 olyan palya van ami igazan nehez volt, es az az amikor el kell fogni egy fickot es a kepernyo aljan kezdesz alattad meg viz es egy nod hadihajo, es a vegen el kell szallitanod a fickot. Na ott kozepesen siman vegignyomtam, nehezen olyan durva predator tamadast indit a gep rogton az elejetol, es folyamatosan omlenek a predatorok es a zone trooperek idonkent helikopterek, hogy 40(!) percig csak vedekeztem azon a palyan, nem volt penzem 2 iranybol tamadtak a vedo epuleteket mindig leromboltak, horror az a palya, aztan atgondoltam hogy miert voltam ilyen bena es rajottem, hogy ott lehet epiteni 2 kommandost is, es en egyet se hasznaltam pedig a gyalogosok rengeteg gondtot okoztak, szoval azzal konnyebb lett volna, de meg igy is messze a legnehezebb palya hardon.
  • Morfi
    És melyik fokozaton? Legkönyebben hülye az MI, közepes szinten már alkot valamit, de nehézen kegyetlen, pláne ha az ember emgszertné csinálni a bónusz küldetéseket is.
  • Jim79
    Sziasztok!

Kivégeztem, leírom a véleményem.
    A kampány rendben van, bár sztem úgy lett volna korrekt, hogy mindhárom frakció kap új kampányt. Így egymagában sztem rendben van, csak az a baj, hogy ez az egy van. Az új egységekkel is felemás érzésim vannak. Jó, hogy vannak, de nem nagyon használtam őket.. :( A NOD epikus egysége önmagában nem ér semmit (a gyalogos egységekkel nem tud mit kezdeni)
    , pár gyalog rakétás elpáholja simán, ha meg kell mellé fedezet, akkor meg inkább költöm másra. Csak egy példa, hogy az uccsó pályát az elején kapott 4 venommal nyomtam végig.
    A világfoglalósdit nem próbáltam még... :(

• Szpecnyaz
    A sima C&C3 megy minden probléma nélkül.
  • fixpont
    A sima cnc3 megy gond nelkul?
  • TurboX
    dehogynem, leveszed a játék zenéjét és belövöd a winampot
  • Szpecnyaz
    Egy tíz perc múlva is fekete, a dvd-n lévő crack-kel pedig még fekete képernyő sincs, mert az asztalról se lép el a játék.
  • fixpont
    Egy ~15 masodpercig nekem is tok felete, de tovabb megy, mennyi ideig hagytad?
  • xxdani
    helló! nem lehet valahogy saját zenét betenni a játékba?
  • Szpecnyaz
    A gépem bőven megfelel a játékhoz, kodekek lekapcsolva, két féle crack is kipróbáva, szóval nem értem mi baja lehet
  • Szpecnyaz
    Mikor el akarom indítani a kieget csak egy fekete képernyő jön be és onnan nem megy tovább, vki meg tudja mondani miért?
  • Morfi
    Ott az a jó hogy sok egységbe lehet berakni 1 embert pluszba :)
  • aadam
    Nekem az acélkarmok tetszenek nem valami gyorsak de ha célba érnek ott hullik a nép a légvédelme (mig nincs az a lépgárnás géppágyú) meg a gyalogsága nem valami jó.de wolveraine meg hammerhead+gránátos minden gyalogságot leradiroz
  • Morfi
    Én rakétásat szoktam belepakolni a 2 mérnök mellé :D
  • TVelvet
    felkell tornászni a szintjét 3-asra 2 mérnökkel, csak légi egység tudja szétszedni
  • Morfi
    Itt a pont. Lehet vele tarolni rendesen, mert pillanatok alatt feltölti a kasszát :) viszont nagy érvágás ha kilövik.
  • Shiwo
    hosszú távon lehet keveset tejel, de a hirtelen jött pénzmennyiség fontos lehet, főleg multiba, ahol nincs sok idő tökölni
  • fixpont
    Sokkal gyorsabb, de sokkal kevesebbet tejel adott mennyisegu tiberiumbol. Sajat mezore kiengedni butasag, az ellenfelere viszont annal ertelmesebb.
  • Shiwo
    scrineknél amit dúrvának találtam, az a fekete lyuk / meteorit-kombó.. simán kiírtottam vele az ellenfelet..a főépülete maradt csak meg, az is épphogy..mellétettem gyorsan még 1 vihar-tüskét, és már vége is volt..
  • Shiwo
    nem tom, mert a GDI aratás-technikája szerintem magában überel bármit..gép ellen nyomtam 1-2 csatát..mikor kész lett a MARV, elzavartam 1 tibérium-mezőre..ott sec-perc alatt feltornászta a manim, hogy tudjak mást is gyártani..sokkal de sokkal gyorsabb pénzszerző-forrás, mint az arató
  • fixpont
    Hat a Redeemernel van a rage generator, amit idonkent el lehet loni es osszezavarja az ellefel egysegeit, akik egymast kezdik loni. Az Eradicator pedig teleportalni tud masterminddal.
  • Rage47
    nem erős így egy kicsit a GDI egysége?:D mivel egynlítették ki ezeket az egységeket?
  • fixpont
    Az epic unitoknal Nod 2 egyseg, Scrin 3 egyseg, GDI 4 egyseg teheto bele.
  • Shiwo
    amúgy vmi bug, vagy a NOD tényleg csak 2 egységet ültethet a "szuperlépegetőbe" ?

ill a scrin lépegetőnél volt olyan, hogy beleültettem a mérnök-megfelelőt, az alap gyalogost (nem a zümmögőt, a másikat) meg egy fejlett elmét vagy mit..majd teleportáltam egyet, s utána nem engedett 4. egységet is beletenni..

amúgy iszonyatbrutálállatok lettek ezen egységek

(bocs hogy nem tom az egységek nevét, vhogy sosem birom megjegyezni őket..)

Andrejka: szerintem valami mesterséges intelligencia..olyan, mint CABAL volt , csak felhasználtak valamennyit az elkészítéséhez az idegen technolgóiákból is..

a kampány jó volt, csak rövid..viszont pozitívuma, hogy minden pálya után volt átvezető videó..kiváncsian várom a folytatást..

• TVelvet
    lehet bizony. :) elég táp
  • Nasaro
    Valaki hamachin szeretne játszani? Ha igen akkor privit küldjetek és MSN,skype vagy ICQ csere.
  • Andrejka
    sztem is csak lusta voltam leirni:P

alig várom az uj kieget

kár h ien kevés volt benen a cnc3 után jáccódó rész
  • BaliBoy
    Valami scrin-ember-gép hibrid. És nem mongyátok, hanem mondjátok. ;)
  • BaliBoy
    TVelvet:
    A ZOCOM frakció tényleg nem rossz. Bár hiányolom, hogy nem lehet mágnesfegyvert fejleszteni.

viizo:
    Nekem nem a lépegetők mivoltával van gondom. Sőtt. Nagyon frankó... lenne. De annyira gyengék, hogy nem igaz. Amíg annál a frakvciónál nem fejleszti az ember a pajzsot addig semmi. Arról nem is beszélve, hogy náluk a mágnes fegyver fejlesztés 5000 egységbe kerül.
    A MARV az tényleg más tészta. Az rendesen aláz. A vaskarmoknál azt sem lehet rendesen felszerelni, mert alig vannak gyalogos egységeik. :(

Összességében a NOD kapta a legjobb és legtöbb új egységet és a legjobb fejlesztéseket. Persze ez nem véletlen, hiszen róluk szól a kiegészítő. :)
  • Morfi
    Folytatásban megtudod :D
  • Morfi
    Csak commandóst nem enged, és őket ha jól láttam belehet szálásolni máshova is.
  • Andrejka
    és szerintetek mongyátok LEGION micsoda valójában?
  • fixpont
    "szerintem meg épp a GDI lett iszonykemény, a MARV-jával, 2 engi 2 zoneraider, maxos szinten, megölhetetlen:) "

A MARV-ba lehet tenni zone troopert?
  • Shiwo
    fene :(
  • Morfi
    Nem.
  • Shiwo
    multis részét még annyira nem néztem meg.. KW-ban lehet már végre állítgatni, hogy mi engedélyezett és mi nem ?
  • artschi
    értem, akkor ezért ilyen olcsó.
  • rage
    Ez a doboz valóban ennyibe kerül, de ez természetesen nem tartalmazza a végleges játékot, csak azt, ami a dobozon szerepel.
    Kis reklám-anyag, némi előrendelési bónusszal.
  • viizo
    nekem pont az Acélkarmok tetszenek, teljes a lépegetős osztag: végre visszatért a Titan, a Wolverine, fejlesztett Juggernaut, és a brutális MARV-ról ne is beszéljünk, ami szintén megépíthető :)