Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fõleg a videókártya igényre vagyok kíváncsi, 256MB-os kártyám van, de 9600 Pro, ami ma már nagyon harmatos... fõleg hogy a BFME 2 is nagyon döcögött, akkor mit várjak ettõl? :S
írhattak volna konkrétabbat is, nemcsak a MB-ok számát...
Shiwo
nahjó..kivéve a HDD-t meg a DVD-ROM-ot, ill. memóm is 768..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
az én gépem pont a minimumot éri el..

a_n_d_r_e_w
elsõ review

van benne gépigény

Minimum: P4 1.8 GHz, 512 MB RAM, 8 GB HD space, DX9.0c 64 MB graphic card with 8X DVD ROM.
Recommended: P4 2.4 GHz, 1 GB RAM, 128 MB video card.

gondoltam hogy nem kell féljek tQle, de hogy még a recommendedet is megütöm... 😄

és van benne pontozás:
90%
régen a generalsra csak 78%-ot adtak, remélem jelent valamit
mostanában a supcom kapott náluk 91%-ot

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Gyerekek, itt nekem is tényleg bûzlik valami, az, hogy senki sem hajlandó olvasni? Könyörgöm, nem is kellett volna sokat...

One Vision. One Purpose.

nekem az összes c&c 1 filingje van... az összes teljesen bejött....
nekem a legnagyobb kedvencem akkor is a red alert 1 volt.. azt nagyon soxor végignyomáztam.....
Tegnap elkezdtem a Tiberium Sun-al játszani. Anno megvettem, végigvittem, de nekem a Red Alert-es irányzat volt mindig is a szívem csücske. Azonban most, hogy újra játszom vele, nagyon tetszik. Mit sem kopott az elmúlt sok év alatt. Amúgy az EA neve már az 1999-es kézikönyvön is szerepel a Westwood mellett. Bár nem emlékszem pontosan mikor történt a felvásárlás.

Amíg nem érkezik meg az új rész, addig végigviszem a játékot. A Generals etalon játék. Sokan szídják, pedig szinte megunhatatlan. Fõleg a Zero Hours-al együtt.

Ez a játék is büntetni fog. EA lehet sorozatgyártó, de ez akkor név, hogy itt nem lehet rossz útra tévedni. És a Generals-al nekem az EA bebízonyította: Tudnak a fiúk, ha akarnak! Nem is kicsit.

Nálam biztos vétel a magyar verzió.
#921-esnek biztos jól fog menni, de a Te konfigodad erõsen megújítanám a helyedben <#idiota>
Sephi
Az az igazsag hogy a Generalsba meg veletlenul sincs C&C fiiling. Viszont mivel ujra filmekkel megyen a dolog azert remelem lesz hangulata a jateknak.

Nekem mar Kane jelenlete is hozza az optimizmust!

Mekkora volt mar amikor a masodik reszben megjelenik a kerpenyon es beszol :

KANE LIVES!

AAAAAAAAAAAAAAAA

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a komfigom talán elég lessz hozzá.AMD ATHLON 64X2 5200+,aztán egy GF 8800 KARI,1GIGA MEMO,DUÁLBAN.REMÉLHETÕLEG ELFOG MENNI
gyerekek vazzeg nekem bûzlik valami a Command & Conquer 3: Tiberium Wars kõrûl.Február 20.ára igért az EA demot.Hol a picsbe van a demo?
Csak annyit amennyit a név takar.
Tigristank
Na ja, de lehet, hogy túl sokat várnak el a játéktól.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

datango
jó az EA olyan amilyen... nade kérlek szépen azért ez nem asahi... itt GDI ok lesznek kérem tisztelettel ^^

Zsolo007
Mindezt erre a videóra alapozod? EAtól nem vártam mást. Nagyon jól össze tudják vágni a reklámjaikat. Tény, hogy egy nagyon jó videó. Tuti megadja majd a hangulatot a rendes szereplõs átvezetõk, de ettõl még nem lesz nagy játék. Sikerjáték az lehet, de az nem jelent minõséget, fõleg manapság nem...(és fõleg nem az EAtól)

De optimistának lehet lenni, csak az a gond, hogy az optimisták csalódnak majd a legjobban... 😞

én meg már nem merek a mai játékgyártásban ilyen szinten bizni... 😞 ea-ban meg fõleg nem 😞((

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a_n_d_r_e_w
Valahogy rajtam is kitört az optimizmus (bár lehet inkább a sok ínséges esztendQnek köszönhetQen 😊)
De én isbízok, és remélem nem csak 26-ig 😊)

One Vision. One Purpose.

Sephi
De , en bizok benne hogy jo lesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vagy nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de nagy játék lesz

jöhetne már a demo😞
vlc player a te barátod és felejtsd el az idiota codecpack-eket...

lac111
Quicktime le se játsza wmv kiterjesztést...
Már próbáltam K-lite, és Nimo Codec pack-el is.. Ugyanaz maradt az eredmény.
Megnéztem neten kiseb felbontásba, szóval nem olyan égetõ fontosságú.. 😛

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

ja, igen és a kodek packot meg tüntesd el, tuti jobban jársz nélküle 😊

keress egy legujabb quicktime playert

26-a? És az sem biztos? Esküszöm ráküldöm a petet az EA-ra ha a héten nem jön ki. Remélem a gépigénye nem lesz olyan húzós mint a Supreme commandernek.
az a csoda leginkább sehogysem jó...

Hm... <#gonosz3>

Olvass vissza (nem kell sokat)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

acemegacpdek nem rossz, abban az ewsetben ha te jelölöd be mit tegyen fel.. csak akkor jó.. automata beálitást nemszabad felrakni!
Sephi
Gyerekek nem tegnap kellet volna a demonak kijonnie?

Ace mega Codec pack sux...

a_n_d_r_e_w
Elvileg tényleg vinnie kellene. Nem fut a háttérben egy process ami leterheli a procit?
Esetleg szedd le Ace-t, úgyis csak a gond van vele 😊
használj helyette divx, xvid, 3ivx legújabb verzióját 😉

One Vision. One Purpose.

az én 486-sommal 16 mega edorammal tökéletesen megy😊
gyér a géped😊
lac111
Hello!

Letöltöttem a Theatrical Trailer videót, és olyan gondom lenne, hogy akad.. Próbáltam már mindenféle lejátszóval (BSplayer,winamp, Media player), de nem viszik rendesen. Ace mega Codec pack van fent...
Azt látom, hogy nagyon nagy a felbontása, de a gépemnek akkor is vinnie kéne:
AMD 3000+ 1,5 Gb memória, ATI 9600Xt.
pls help!

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

a_n_d_r_e_w
#890 #909

One Vision. One Purpose.

mára igérték a demot😊 merre van már ?😊
a_n_d_r_e_w
igen, ezt mondtam #879-ben és #911-ben is 😛

One Vision. One Purpose.

Shiwo
sztem warcraft 3-ban volt 1-2 jó szinkron (pl Arthas) meg 1-2 überpocsék (pl. a madárrá alakulgató próféta (Medvich, vagy mi a neve...))

fsgh
és a kane editionba nem lesz magyar felirat?:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w
Nem sok. Amolyan CE akar lenni, de ahhoz kevés az exklúzív tartalom, ezért is nincs olyan nagy különbség árban.

"C&C 3: Kane Edition will include an exclusive bonus DVD featuring a behind the scenes documentary, deleted scenes and a blooper reel from the live action video shoots, a series of gameplay strategy videos from the game designers themselves, and more. C&C 3: Kane Edition will also feature exclusive in-game content including five new multiplayer maps and three unique unit skins—one for each of the three factions in the game. Fans will also enjoy five exclusive wallpapers."

Azaz 5 új multiplayer pálya, 5 háttérkép, 3 új egységskin, werkfilm, törölt jelenetek, néhány ingame videó ahogy a designerek játszanak.
Ja és nekem sokkal jobban tetszik a doboza 😊

Elég langyos, de legalább az ára sincs elrugaszkodva a símától

One Vision. One Purpose.

fsgh
mi lesz a különbség a kettõ között???

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w
valószínq nem lesz szinkronos, csak felirat, a Kane edition pedig angol lesz, és csak egy ezressel drágább

One Vision. One Purpose.

Ground Control 2-nek 1 borzalom volt a szinkronja...elõsször az angollal játszottam de mikor meghalottam a magyarat a falat kapartam..1 nulla..semmi szinkroni beleélés vagy valami....1 szánalom volt...ezért nem is vettem meg...remélem ezt nem cseszik el...nagyon nagy hiba lenne...bár ha tehete, én inkább angolul venném meg..v esetleg 1 magyar felirat bõven elég lenne....nem kell szinkron..csak elrontja a cnc érzést...
a_n_d_r_e_w
talán 26-a, de még ez se biztos

One Vision. One Purpose.

beatz
tukon ulve varom a demot x]]]
rettegek a gepigenytol >.<

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Tigristank
Ezek közül csak a Gorky Zeroval játszottam és nekem elfogadható volt. Persze a Gorky 17 magyar szinkronja sokkal jobb volt. Ami szerintem még nagyon jó, az az Empire Earth szinkronja.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

a war3 és a TFT szinkornja jó volt

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

mooo
Chrome,Gorky Zero,Tropical 1-2,Postal 2...Egyik se a jó szinkron miatt emlékezetes.A Splinter Cell PT és a Ground Control 2-nek egész elfogadható szinkronja volt.Mást nem nagyon játszottam szinkronosan(kivéve a War3 + TFT és a Silent Hill 2,de ezek hobbimagyarítások)így többrõl nem tudok véleményt mondani.Lehet valakinek tetszenek,de én hiányolom belõlük a beleélést, a profizmust.
Tigristank
Melyik játékokra gondolsz?

mooo
Én meg egy jót nem hallottam.Volt egy-kettõ,ami szódával elment,de a legtöbb szinkronbann csalódnom kellett.