Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írhattak volna konkrétabbat is, nemcsak a MB-ok számát...
van benne gépigény
Minimum: P4 1.8 GHz, 512 MB RAM, 8 GB HD space, DX9.0c 64 MB graphic card with 8X DVD ROM.
Recommended: P4 2.4 GHz, 1 GB RAM, 128 MB video card.
gondoltam hogy nem kell féljek tQle, de hogy még a recommendedet is megütöm... 😄
és van benne pontozás:
90%
régen a generalsra csak 78%-ot adtak, remélem jelent valamit
mostanában a supcom kapott náluk 91%-ot
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
nekem a legnagyobb kedvencem akkor is a red alert 1 volt.. azt nagyon soxor végignyomáztam.....
Amíg nem érkezik meg az új rész, addig végigviszem a játékot. A Generals etalon játék. Sokan szídják, pedig szinte megunhatatlan. Fõleg a Zero Hours-al együtt.
Ez a játék is büntetni fog. EA lehet sorozatgyártó, de ez akkor név, hogy itt nem lehet rossz útra tévedni. És a Generals-al nekem az EA bebízonyította: Tudnak a fiúk, ha akarnak! Nem is kicsit.
Nálam biztos vétel a magyar verzió.
Nekem mar Kane jelenlete is hozza az optimizmust!
Mekkora volt mar amikor a masodik reszben megjelenik a kerpenyon es beszol :
KANE LIVES!
AAAAAAAAAAAAAAAA
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De optimistának lehet lenni, csak az a gond, hogy az optimisták csalódnak majd a legjobban... 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De én isbízok, és remélem nem csak 26-ig 😊)
One Vision. One Purpose.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
jöhetne már a demo😞
Már próbáltam K-lite, és Nimo Codec pack-el is.. Ugyanaz maradt az eredmény.
Megnéztem neten kiseb felbontásba, szóval nem olyan égetõ fontosságú.. 😛
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Olvass vissza (nem kell sokat)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Esetleg szedd le Ace-t, úgyis csak a gond van vele 😊
használj helyette divx, xvid, 3ivx legújabb verzióját 😉
One Vision. One Purpose.
Letöltöttem a Theatrical Trailer videót, és olyan gondom lenne, hogy akad.. Próbáltam már mindenféle lejátszóval (BSplayer,winamp, Media player), de nem viszik rendesen. Ace mega Codec pack van fent...
Azt látom, hogy nagyon nagy a felbontása, de a gépemnek akkor is vinnie kéne:
AMD 3000+ 1,5 Gb memória, ATI 9600Xt.
pls help!
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"C&C 3: Kane Edition will include an exclusive bonus DVD featuring a behind the scenes documentary, deleted scenes and a blooper reel from the live action video shoots, a series of gameplay strategy videos from the game designers themselves, and more. C&C 3: Kane Edition will also feature exclusive in-game content including five new multiplayer maps and three unique unit skins—one for each of the three factions in the game. Fans will also enjoy five exclusive wallpapers."
Azaz 5 új multiplayer pálya, 5 háttérkép, 3 új egységskin, werkfilm, törölt jelenetek, néhány ingame videó ahogy a designerek játszanak.
Ja és nekem sokkal jobban tetszik a doboza 😊
Elég langyos, de legalább az ára sincs elrugaszkodva a símától
One Vision. One Purpose.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
One Vision. One Purpose.
rettegek a gepigenytol >.<
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^