6739
Command & Conquer III
  • ColdFire
    nem omg
  • Muki100
    hamachi és menni fog az
  • berlinboy6329
    Multit meg lehet majd oldani a full gameben?Ki kéne egyszer próbálnom stratégiai játékot multiban.ASE,vagy vmi más?
  • ColdFire
    lesz:)
    Imperium Galactica 2be is igy toltuk
  • fsgh
    ez nem rossz...:) midenki kiépíti a védelmét és akkor mehet:) ja és NO Superweapon:) az milyen király lesz/lenne :)
  • ColdFire
    mi szerintem ugy fogunk játszani, igy gyors megállapításom, szerint, h hagyunk egymásnak 10 percet építkezésre, utánna mehet a menet:)
  • a_n_d_r_e_w
    Lanon a legjobb taktika olyan emberrel játszani, aki hasonló gondolkodású, és akkor még akár meg is beszélhettek néhány szabályt :P
  • Antrax #2090
    Lanon nem mindig jó ez a taktika...

De gép ellen tökéletes :)
  • Higany
    Tökéletesen egyetértek veled!
  • fsgh
    gyorsan nyerni...abban mi az élvezet?:) felépíteni egy atombrutál védelmet szépen gyártogatni az egységeket és utána lealázni őket:) így az élvezetes...
  • Caterpillar
    Az nice!

Nekem a Medium AI ellen a 16 perc már jónak számít...
  • BiG G
    Jó mondjuk igazsághoz hozzátartozik, hogy tech center, mammut tank meg ilyen butaságok nem voltak... :D

Felhúztam a két bázist, két war factory, rengeteg (20-25) predator tank, légi fedezetnek 2 szakasznyi orca, és hajrá xD
    Végére az repcsiket leszedték, a predatorokból meg a fele megmaradt, de győztem^^
  • Caterpillar
  • BiG G
    tudod mi a gyors? Hard rusher ellen 18 perc alatt győzni :DDD
  • ColdFire
    medium ellen egy gyors:)
  • ktomi22
    ez jó cumó :)
  • beatz
    nem tudom volt-e már róla szó, de szerintem egy postot megér.
    az ezegaming nevű portál versenyt hirdet, méghozzá már a demóval.
    a feladat tömören: Skirmish játékmódban NOD oldalon megverni a GDI-t Brutal szinten Balanced módban a lehető leghamarabb.
    a nyeremény egy eredeti cnc3:tw kane edition lesz, akit komolyabban érdekel a verseny, látogasson el erre a linkre:
    demo verseny (regisztráció szükséges az olvasáshoz)
  • DummyBoy
    Hmmm ... én még csak Mediumon játszom, nem úgy mint Ti, de meglepődtem a steamrolleren ... nekem csak a Rusher okozott fejtörést az állandó baszogatásával ...

Most úgy gyúrok a Hard ellen, hogy Medium ellen játszom, de nem foglalom el mind a két tiberiummezőt ... had fejlődjön fel ... és csak utánna támadok ...

Nekem Medium GDI-ok ellen a legjobban bevállt az hogy az elején:

Generátor, párhuzamosan 2 Emissary egyik fel másik le, refinery 1, barakk, refinery 2, generátor, war factory, crate ...stb ...

Közben anti Inf torony legyárt, barakkból 6 rakétás, 3-3 fel és le a kisházakba a mezők mellett, majd amikor az emissaryk kicsomagolnak melléjük gyorsan anti inf tornyot lerakom, majd jöhet az anti vehicle is ... ekkorra már támadgat, de kész a war factory, onnan 2-2 tank fel és le és a mediumok kezdeti próbálkozásait ez a védelem általában megfogja ... utánna már lehet techelni ...

Hard ellen ez még nem jó, túl lassú vagyok és simán áttöri a védelmet :)
  • Soneji
    melyik a legnehezebb ai fajta? a balanced és a turtle már megvolt brutálison. nem mondom, hogy elsőre - ami azt illeti sokadikra - de nem volt olyan nagyon nehéz.
  • a_n_d_r_e_w
    medium és hard steamroller is kipipálva, sajnos soha többet nem láttam olyan támadást mint ami a képen van :((
    pedig kezdtem örülni. Az nem tudom hogy jött neki össze

na de majd ezt is nagyobb pályán biztos fogja csinálni...
  • beatz
    nem a sajat screenshotom csak gomdoltam belinkelem =)
  • Shiwo
    jól néz ki :P volt legalább valami középen ?
  • Kontrakcio
    és a statisztika: holnap brutalon próbálom ki Kane próbálkozását :D

[IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-36-41-37.jpg[/IMG]
    [IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-36-44-56.jpg[/IMG]
    [IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-36-47-95.jpg[/IMG]
    [IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-36-55-82.jpg[/IMG]
  • Kontrakcio
    Kane-t a saját fegyverével ütöttem ki a bajsza alol nem kicsit medium steamroller-nél... igaz az első 20 perc az eldöntötte a csata jövőjét hisz qrva nagy csata volt a tiber szigetért, majd nem beszoptam :)

[IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-17-36-21.jpg[/IMG]
  • Caterpillar
    Közéjük egy atomot!
  • beatz

• Sampras
    Nalam meg mindig eljatsza az out of memory uzenetet... Nem tudok vegigjatszani egy jatekot sem normalisan, mivel menteni meg nem lehet...
    Valakinek valami otlet?
  • fsgh
    őő ahogy elfoglalod az elsőt leteszel egy powert és mellé 1 tryot kapásbó jö 5 tankal és véged...(tapasztalat...) vagy csak én vok béna
  • Kontrakcio
    még annyit h nem a legfontosabb pontokra mért csapást eddig hardon az atommal...
  • Kontrakcio
    brutal steamroller-ben sztem az lesz a stratégiám h gyorsan elfoglalom a 2 szigeten lévő tibermezőt és kiépitek egy sziklaszilárd előretolt állást azt gyártok annyi 1séget h átmegyek a bázisán... csak kiváncsi vagyok h ez h sikerül a gyakorlatban.... (kiéheztetem ahogy csak kell)
  • beatz
    nagy felindulásomban, hogy megcsináltam mindkét oldallal a hardot, nekifeküdtem a brutalnak...hat...ize =) no comment es meg csak sima balanced ugy legyalul mint a pinty kétszer is csak néztem. annyi skorpiot hozott, hogy a sivatagban nem talalni ennyit =)
  • a_n_d_r_e_w
    steamroller: gözhenger

elkente a számat rendesen :)
    kezdte a juggerekkel (ott vannak megdögölve) azok négyesével, ötösével jöttek, zaklatta a védelmemet velük. aztán csend lett. gondoltam de jó, végre összeszedhetem magam, de aztán megjelent ez a ~15 mamusz, hát asszem 3-t tudtam kicsinálni közülük :)
  • Antrax #2065
    úgy kezdett fent hogy amikor indította a pályát előtte arra a start locationra kattintott
  • fsgh
    :OOOO ez lehetetlen...ellenem pl alig jöttek...

(steamloller az mi pontosan?:S)

ez olyan mintha brutl ellen nyomtad volna.

hogy kezdtél fent???
  • Antrax #2063
    A brutal balanced nem ilyen kemény...
  • Kontrakcio
    lool

lehet én is kipróbálom, nem rég nyirtam ki nem kiicsit a brutal turtles kombinácionál, igazábol nagyon gyenge... de ha médiumon ekkorát kaptál, lehet könnyün kezdem :D
  • Antrax #2061
    ez medium steamroller? XD
  • a_n_d_r_e_w
    mivel minden AI agyonvertem hardban, csak a steamrollert nem próbáltam eddig, ezért mondom megismerkedem vele elöször mediumon

attól tarok nem vettem elég komolyan (én vagyok (voltam) a noddal :)
  • Antrax #2059
    A kattingatás meg ujj zsibbasztó :)
  • BiG G
    azt hiszik sokan hogy az RTS lassabb mint más játékok, pedig jobban kell benne pörögni mint egy fps-ben :) mondjuk itt 20-25 perc aktív pörgés van, ha jól csinálod, nyertél :D