6739
Command & Conquer III
-
#2097 nem omg -
#2096 hamachi és menni fog az -
#2095 Multit meg lehet majd oldani a full gameben?Ki kéne egyszer próbálnom stratégiai játékot multiban.ASE,vagy vmi más? -
#2094 lesz:)
Imperium Galactica 2be is igy toltuk -
#2093 ez nem rossz...:) midenki kiépíti a védelmét és akkor mehet:) ja és NO Superweapon:) az milyen király lesz/lenne :)
-
#2092 mi szerintem ugy fogunk játszani, igy gyors megállapításom, szerint, h hagyunk egymásnak 10 percet építkezésre, utánna mehet a menet:) -
#2091 Lanon a legjobb taktika olyan emberrel játszani, aki hasonló gondolkodású, és akkor még akár meg is beszélhettek néhány szabályt :P -
Antrax #2090 Lanon nem mindig jó ez a taktika...
De gép ellen tökéletes :) -
#2089 Tökéletesen egyetértek veled! -
#2088 gyorsan nyerni...abban mi az élvezet?:) felépíteni egy atombrutál védelmet szépen gyártogatni az egységeket és utána lealázni őket:) így az élvezetes... -
Caterpillar #2087 Az nice!
Nekem a Medium AI ellen a 16 perc már jónak számít... -
#2086 Jó mondjuk igazsághoz hozzátartozik, hogy tech center, mammut tank meg ilyen butaságok nem voltak... :D
Felhúztam a két bázist, két war factory, rengeteg (20-25) predator tank, légi fedezetnek 2 szakasznyi orca, és hajrá xD
Végére az repcsiket leszedték, a predatorokból meg a fele megmaradt, de győztem^^ -
Caterpillar #2085 -
#2084 tudod mi a gyors? Hard rusher ellen 18 perc alatt győzni :DDD -
#2083 medium ellen egy gyors:)
-
ktomi22 #2082 ez jó cumó :) -
#2081 nem tudom volt-e már róla szó, de szerintem egy postot megér.
az ezegaming nevű portál versenyt hirdet, méghozzá már a demóval.
a feladat tömören: Skirmish játékmódban NOD oldalon megverni a GDI-t Brutal szinten Balanced módban a lehető leghamarabb.
a nyeremény egy eredeti cnc3:tw kane edition lesz, akit komolyabban érdekel a verseny, látogasson el erre a linkre:
demo verseny (regisztráció szükséges az olvasáshoz) -
#2080 Hmmm ... én még csak Mediumon játszom, nem úgy mint Ti, de meglepődtem a steamrolleren ... nekem csak a Rusher okozott fejtörést az állandó baszogatásával ...
Most úgy gyúrok a Hard ellen, hogy Medium ellen játszom, de nem foglalom el mind a két tiberiummezőt ... had fejlődjön fel ... és csak utánna támadok ...
Nekem Medium GDI-ok ellen a legjobban bevállt az hogy az elején:
Generátor, párhuzamosan 2 Emissary egyik fel másik le, refinery 1, barakk, refinery 2, generátor, war factory, crate ...stb ...
Közben anti Inf torony legyárt, barakkból 6 rakétás, 3-3 fel és le a kisházakba a mezők mellett, majd amikor az emissaryk kicsomagolnak melléjük gyorsan anti inf tornyot lerakom, majd jöhet az anti vehicle is ... ekkorra már támadgat, de kész a war factory, onnan 2-2 tank fel és le és a mediumok kezdeti próbálkozásait ez a védelem általában megfogja ... utánna már lehet techelni ...
Hard ellen ez még nem jó, túl lassú vagyok és simán áttöri a védelmet :) -
Soneji #2079 melyik a legnehezebb ai fajta? a balanced és a turtle már megvolt brutálison. nem mondom, hogy elsőre - ami azt illeti sokadikra - de nem volt olyan nagyon nehéz. -
#2078 medium és hard steamroller is kipipálva, sajnos soha többet nem láttam olyan támadást mint ami a képen van :((
pedig kezdtem örülni. Az nem tudom hogy jött neki össze
na de majd ezt is nagyobb pályán biztos fogja csinálni... -
#2077 nem a sajat screenshotom csak gomdoltam belinkelem =) -
#2076 jól néz ki :P volt legalább valami középen ? -
#2075 és a statisztika: holnap brutalon próbálom ki Kane próbálkozását :D
[IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-36-41-37.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-36-44-56.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-36-47-95.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-36-55-82.jpg[/IMG] -
#2074 Kane-t a saját fegyverével ütöttem ki a bajsza alol nem kicsit medium steamroller-nél... igaz az első 20 perc az eldöntötte a csata jövőjét hisz qrva nagy csata volt a tiber szigetért, majd nem beszoptam :)
[IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/D/DemoGame 2007-03-06 23-17-36-21.jpg[/IMG] -
Caterpillar #2073 Közéjük egy atomot! -
-
Sampras #2071 Nalam meg mindig eljatsza az out of memory uzenetet... Nem tudok vegigjatszani egy jatekot sem normalisan, mivel menteni meg nem lehet...
Valakinek valami otlet? -
#2070 őő ahogy elfoglalod az elsőt leteszel egy powert és mellé 1 tryot kapásbó jö 5 tankal és véged...(tapasztalat...) vagy csak én vok béna -
#2069 még annyit h nem a legfontosabb pontokra mért csapást eddig hardon az atommal... -
#2068 brutal steamroller-ben sztem az lesz a stratégiám h gyorsan elfoglalom a 2 szigeten lévő tibermezőt és kiépitek egy sziklaszilárd előretolt állást azt gyártok annyi 1séget h átmegyek a bázisán... csak kiváncsi vagyok h ez h sikerül a gyakorlatban.... (kiéheztetem ahogy csak kell) -
#2067 nagy felindulásomban, hogy megcsináltam mindkét oldallal a hardot, nekifeküdtem a brutalnak...hat...ize =) no comment es meg csak sima balanced ugy legyalul mint a pinty kétszer is csak néztem. annyi skorpiot hozott, hogy a sivatagban nem talalni ennyit =) -
#2066 steamroller: gözhenger
elkente a számat rendesen :)
kezdte a juggerekkel (ott vannak megdögölve) azok négyesével, ötösével jöttek, zaklatta a védelmemet velük. aztán csend lett. gondoltam de jó, végre összeszedhetem magam, de aztán megjelent ez a ~15 mamusz, hát asszem 3-t tudtam kicsinálni közülük :) -
Antrax #2065 úgy kezdett fent hogy amikor indította a pályát előtte arra a start locationra kattintott -
#2064 :OOOO ez lehetetlen...ellenem pl alig jöttek...
(steamloller az mi pontosan?:S)
ez olyan mintha brutl ellen nyomtad volna.
hogy kezdtél fent??? -
Antrax #2063 A brutal balanced nem ilyen kemény... -
#2062 lool
lehet én is kipróbálom, nem rég nyirtam ki nem kiicsit a brutal turtles kombinácionál, igazábol nagyon gyenge... de ha médiumon ekkorát kaptál, lehet könnyün kezdem :D -
Antrax #2061 ez medium steamroller? XD -
#2060 mivel minden AI agyonvertem hardban, csak a steamrollert nem próbáltam eddig, ezért mondom megismerkedem vele elöször mediumon
attól tarok nem vettem elég komolyan (én vagyok (voltam) a noddal :) -
Antrax #2059 A kattingatás meg ujj zsibbasztó :) -
#2058 azt hiszik sokan hogy az RTS lassabb mint más játékok, pedig jobban kell benne pörögni mint egy fps-ben :) mondjuk itt 20-25 perc aktív pörgés van, ha jól csinálod, nyertél :D