Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
www.fileplanet.com :) nagybanner alatt a baloldali kissebb Kane Returns :) regisztrálsz, felpakolod download managert, és rátolsz egy klikket a reserve demo gombra :)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

hohoho pont az ezredik hozzászólás az enyém let:) id kellett volna beirnod a pontos linket 1000.-nek:):):)
ird a pontos linket akkor ahol fent van:)
wander01
viszont reserved-ben volt már egy honapja :) és rendesen leszedi, nincs benne trojan, mi kell még? ha gyér akkor várj majd nyugodtan addig amig hivatalosan kinyomják, és kökemény 15k/sec-el huzhatod is :) már elöre látom mi lesz itt. valaki rakja fel ftp-re. aztán csináljunk belöle torrentet, és seedeljük két hétig mire lejön pár embernek rola. hát nem kösz :))

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

download manager az gyérség:)
nekem mind1 legyél az:)
wander01
jaja rohadt szemét vagyok :)

fileplanet, és download managerrel jön :)))

<#nyes>

wander ahha és szép csendesen emgtartod amgadnak az infót hogy honnan szeded.. yól van:)
wander01
nekem már jön lefele :) 1,17 giga lesz és még 13 perc de sokra nem fogok menni vele mert encrypted :) este 7 körül valszinü fel lesz oldva és nem kell végigvárni a rohamot hanem már meglesz :)

mindjárt dél van ami ott asszem reggel 6:D szóval dél után pár percel má sinri is fog a szám hogy hol van má a demó?!:D
Aranyos, jópofa az elsõ riport...<#vigyor>

Én csak azt kívánom, hogy legyen olyan jó hangulata, mint a Tiberian Sun-nak vagy a nagy Õ-nek, azaz a C&C-nek.

beatz
biztos vagyok benne h jo lesz az ion agyu..en mindigis imadtam ^^

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

a_n_d_r_e_w
újabb demo review
bár inkább egy leírás, hogy mi van a demoban, mintsem hogy milyen benyomást kelt

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
szerintem abból lett volna kisebb fajta lázadás, ha a GDI nem ion ágyút kap superweaponnek :)
Eddig is ki volt egyensúlyozva, ezután is ki lesz, nyugi :)

One Vision. One Purpose.

Na ez király. Remélem miné elõbb elkészültök. Nagyon színvonalas a többi oldal.
GeneralsHungary
Üdv! Morpheu$ vagyok, a generals.hu és bfme.hu portálok fõszerkesztõje.

Készül a Tiberium Wars oldala is a fenti portálok mintájára.
Ha szeretnél szerkesztõje, moderátora, grafikusa vagy codere lenni az oldalnak, írj privát üzenetet.

Ha van cikketek, írásotok fõleg az oldalak épületei, egységei, fejlesztéseirõl, kérlek írj. További szép napot!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Truck Driver001
Nem.Csak az agyoncsicsázot verzióját.Mindenhol reflection meg effekt,és kész.Dehát EA.Sajnos mostanában nagyon fos játékokat adnak ki..Remélem ezt nem kúrják el.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

lac111
és úgy gondolod, az új verzióba a korábbi a pontos mását fogják tenni... <#whatever>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Tigristank
De legalább pontos és gyors, mozgó célpontok ellen is használható. :)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Truck Driver001
Hát itt az új részbe már a sok effektnek köszönhetõen gondolom az lesz.De akkorse ér szart se!:P

Tigristank
Azért látványos az, hidd el. :)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Truck Driver001
Ettõl tartottam.
Jó lett volna a GDI oldalra is atom!:(

Tigristank
GDI-nak szerintem megmarad az Ion Cannon.

Truck Driver001
Egy hülye kérdésem lenne.A trailen véltem felfedezni olyat,hogy a NOD oldalon lesz tömegpusztító fegyver.Pontosabban Atom.
Namost.A GDI oldalon lesz ilyen?Mármint konkrétan Nukleáris fegyver.Mert gondolom mind a 3 félnek lesz stratégiai fegyvere.

Shiwo
nyah..gyorsan ki is törölték a topicot :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ahogy elnézem, valami láma megint nem használta a keresõt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a_n_d_r_e_w
Várakozást enyhítendõ 4 interjú Joe Kucannal (Kane). Újak, régiek, de mindenképpen jók, én néha majd' lefordultam a székrõl :DD

Angolul tudók elõnyben

1up
gamespot
entertainmentwise
gamersnation

One Vision. One Purpose.

Truck Driver001
Ez a Mammoth tank nagyon emlékeztet az Overlord-ra.
De egypk ez fogott meg a legjobban a képeken.Már tervezem hogy legyártok majd 30-at és rush lesz!:D

igyekszik az ember... :PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Truck Driver001
:DDD Hülye.

bár lenne eszük megkeresnék ezzel a reloaded-et vagy valami hasonlo csapatot és meglenne nekik vagy fél óra alatt... :PPPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a_n_d_r_e_w
:DD

One Vision. One Purpose.

elfelejtették az algoritmust ami kiszorja a megfelelõ kulcsokat szal most újra ki kell találniuk mi is volt az... :PPP

a_n_d_r_e_w
még hivatalos gépigény sincs, honnan tudná(n)k mekkora lesz?

egy dolog zavar ebben a demoban: állítólag azért nem biztos az idQpont, mert az utolsó pillanatban is heggesztenek rajta valamit. De a FP elvileg még most a hétvégén elindítja a preloadot(preloadolt demo? lesz ám mérete az biztos), akkor jövQhéten már csak az aktiváló kulcs van hátra. Na azon meg mit lehet még heggeszteni? :D

One Vision. One Purpose.

fsgh
honnan tudjam...azt hittem van errõl valami info

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Truck Driver001
4GB.
Szerinted honnan tudjuk?:O

fsgh
<#eljen><#eljen>

de várom már!! hány megás lesz kb?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

demoért fizetni kb olyan lenni mint amikor megnézel egy tv-reklámot, aztán egy hang bemondja hogy 10$-ral terheltük a bankkártyáját, köszönjük hogy a mi reklámunkra kapcsolt :)

a_n_d_r_e_w
kizárt ;)
a demót 100% hogy nem fogják lokalizálni, mi pénz lenne az nekik, akkor a demót is pénzért kellene árulniuk :D

One Vision. One Purpose.

fsgh
szerinted a demóban lesz magyar felirat?(tudom amúgy se lesz sok videó még...)

a_n_d_r_e_w
guerilla AI fogta meg az én fantáziámat :)

kíváncsi vagyok hogyan néz is ki? védtelen, kóbor egységek gonosz mészárlása, terep minden pontján való rejtQzködéssel egybekötve, vagy csak mondjuk kimerül a harvestervadászatban? elQbbinek felettéb örülnék, Nodnak tökéletes lenne :)

One Vision. One Purpose.

fsgh
király lesz:)))

faxa

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Viszont addig csemegének két új kép:

Nod robot brutalitás

Demó meg jön amikor jön, megjelenés nincsen már messze :)
a_n_d_r_e_w
sorry, hogy csalódást okoztunk ;)
a demonál szerintem minimum dupla ennyi hozzászólás jönne (mirrorok, gépigény, serverek, stb :))

One Vision. One Purpose.

Fene a fejeteket....

Tegnap este néztem a topikot ma meg van 16 új üzenet azt hittem jött a demo és azért megy a szövegelés

(csalódott)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

a_n_d_r_e_w
nem, ez sajnos, ahogyan eddig is, csak túl közelit enged
asszem a cikkben is kiemelték. Ez az amit nem értek, valószínqleg csak egy konstansot kellett volna kicserélni, de a generals óta erQltetik

#952: DirectX 9.0c-t írnak, a 9600-asok "csak" 9.0b-k

de szerintem elégnek kell Predator (asszem community manager vagymi a hivatalos besorolása, annakidején ennek töredékét (GeForce3) mondta mint minimumot)

One Vision. One Purpose.

nekem a sup com nagyn nejött be
elég furán lett megoldva zoomolás, ha túl közel volt akkor csak egy valami volt a képernyõn ha meg kicsit távolítottam akkor meg alog lehetett kivenni hogy mi micsoda!
remélem ez nem úgy lesz