6739
Command & Conquer III
  • BiG G
    kb emiatt hülyeség a brutal mód. leszedtem tegnap este egy 45 perces videót, ahol egy brutal balanced ellenséget gyűr le valami francia gyerek, de teljesen értelmetlen.

várom már a véglegest, hogy aztán lehessen kivel játszani (élő emberrel, online :))
  • BiG G
    Kapcsold ki a böngésződben a képek megjelenítését, és akkor semmi nem bassza szét a fórumot. Vagy ha firefoxos vagy, akkor az AdBlock kiterjesztéssel letilthatod a fórumbeli beszúrt képeket.

És ne dühöngj.
  • bgabor
    Hát ez a dolog bizony a Dune2 óta így megy!
  • viizo
    dühöngés ON:

Elhiszem hogy jó buli minden egyes meccs képernyőmentését berakni, de ezzel a rengeteg képfeltöltéssel teljesen szétcseszitek a fórumot. Ha lehetne inkább a töltsétek fel valahova, tegyétek ide a képek linkjeit, és aki kíváncsi rá, úgyis megnézi!

Dühöngés OFF.
  • Kontrakcio
    tényleg gyors volt :D
  • Axl Rose
    Szerintem a gép egyik legnagyobb előnye, hogy Neked csak 1 egérmutatód van, és mivel emberből vagy, egyszerre egy dologgal tudsz foglalkozni.

Ráclickelsz egy gyártásra, hogy legyen mammoth-od, de ő mindezt egyszerre csinálja.

"Gondol" egyet és egyszerre gyárt egy tankot, egy épületet, meg elküldi a vadiúj harvestert gyűjtögetni, meg a tankjait kolbászolni, a gyalogosokat felderíteni, a maradékkal pedig rádtámad
  • gplay
    Csak megnéztem már mit tud Hard Steamroller:

• BiG G
    egy gyors menet. ennyi :D

szerk: mielőtt valaki beszólna, a medium turtle nincs átszerkesztve, csak a Fraps, amivel a képeket csináltam szarul tömörít jpg-be -.-
  • Soneji
    mit fejtsek ki? kérdeztem valamit és még nem láttam a választ mikor oda jutottam, hogy írjak. ez nem frissít magától ez nem Operett.
  • beatz
    de ha mar valaszoltam ra, mit kerdezel..photoshop..oke szerkeszd at photoshoppal a kepet, es akkor mivan? ha a replayt megnezik ugyse az lesz ott
    no offense, csak fejtsd mar ki, lehet en vagyok faradt..
  • Soneji
    kérdeztem és nem ítélkeztem. aztán meg referáltam arra, hogy referáltak a kérdésemre.
  • BiG G
    ha megnézed az a units grafikon, ott meg azért "rajtol el", mert soksok kis emberkét küld a házakba
  • Kontrakcio
    ugye?! :DD nem tom h csinálja és h mi a stratégiája... xD de valjuk be, erre még nem nőttem fel... majd csak kiismerem a stratégoszt h rohadjon meg! :DD utálok vesziteni főleg ugy h nem hagynak nyugodni 1 sec-ig sem és csak ugy folynak az egységei mint a viz a csőben nagy nyomáson... :D
  • Kontrakcio
    ugy értettem h nem gyárok ion cannont és a rakéta silóját ugy probálom likvidálni... de tech center-ig se jutottam :DD
  • ColdFire
    aztakurva :DDDDDDD
  • Kontrakcio
    Ne EEEzzz qrva nagy Baaze, sztem ezt nem reális, föleg h majd nem "egyenesen arányos" a pénz a legyártott egységgel...xD de ha ebben örömét leli a szemét akkor csak nyugodtan... :I
    vagy csak én vagyok amatőr?

• beatz
  • Soneji
    igen én is ezt mondom
  • DummyBoy
    Ez itt elég off ...

DE ... szép játék meg minden, szerettem is, de a baráti körben nem nyert ...
  • ColdFire
    ha vki még szeretne jót hamachin jáccani, töltse(vegye meg) a company of heroest:)
    nagyon jó
  • DummyBoy
    Hmm ... Mi is mindig így játszottunk RTS-t LAN-on (Főleg Generals ...)

5 vagy 10 perc építkezés az elején, No superweapon és x perc (5 vagy 10) kérdés ... mehet? Ha igen akkor ment a hent (és kikaptam :) )
  • beatz
    mindig csinál a gép replayt a legutolsó játékról a dokumentumok\c&c3 mappába, ahova a screenshotok is kerülnek. na azt kell elküldeni nekik. a screenshotok mellett.
    a nyertes kihírdetésére akkor kerül sor, ha a teljes verzio kijön és a replay igazolja a screenshoton látottakat.
    de látom végig se olvastad, csak látatlanban alkotsz véleményt. nem jó szokás
  • ColdFire
    nézd meg az enyém:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1087813802&no=2083

pedig ez csak médium volt...
    bár utánna a minden iránybol 10 mammut betett neki :DDD
  • Kandurex
    Érdekes, hogy mennyivel jobban kezd a gép az elején
  • fsgh
    hol lehet kilőni a superweapont???ugytudtm demoban még nem lehet...
  • Kontrakcio
    :) nekem köcce 1nelöre még nem igényelném de majd lehet :)
  • Kontrakcio
    nah, brutal ballance-n tolok 1et superfegyver nélkül... kiváncsi vagyok mi lesz!
  • ColdFire
    aki szeretne egy ilyen eszméletlen jó themet tenni a telójára, (összes nokia, pár sony er.) amit persze én csináltam, szóljon :DDD
  • Kontrakcio
    én nem is regelek... ha esetleg magyar "verseny" lenne még el is gondolkodnék raja! inkább +veszem, az lesz a durva, lehet agyvérzést fogok kapni a sok fanatikus állatoktól :D
  • Antrax #2108
    könnyen lehet benne csalni... pl: PhotoShop
  • Soneji
    2081-es számú hozzászólás
  • Antrax #2106
    versenyt? :S
  • Soneji
    nem értem én ezt a versenyt. hogyan bizonyítom, hogy megvertem?
  • Kontrakcio
    Hard fokozaton melyik a legdurvább kiválasztott alkategória, beállítás?
  • Kontrakcio
    Ha majd Neten toljátok majd szoljatoki mert ott a helyem :D alig várom azt h legyen a TOTTÁLIS háboru a pálya teljes részén :)
  • Kontrakcio
    jah :), persze támadott de nem nagyon izzasztott meg... az eleje az kő durva volt mikor probálta bevenni a szigetet :) ott volt minden :D szerentsére addigra erösebb volt a védelem mint az elején, szal 20 min ig vagy 15ösével támadott a skorpiókkal,láthatatlan tankokkal stbstb... de utánna mint ha érezte volna h reménytlelen :DD de sajnálom, azt hittem hardon kapok mint állat és elkeni a számat... :( majd Brutal ballance-n :D
  • Kontrakcio
    és a statisztika:

Mint látjátok nagyon nem fogott ki rajtam :D
  • ColdFire
    megkímélt
  • Antrax #2099
    de csak 1v1-ben (azért nem jó így játszani mert ha begubúzol akkor a többiek eljátszogatnak nélküled is) te meg lemaradsz frag ügyeb (killed units) és én a végén szeretek összesített első lenni :)
  • Kontrakcio
    akkor egy startégiát folytatunk :D most ugy átsöpörtem a hard ballance NOD-on mint a pinty, az elején nagyon durván támadott... 1et nem értek, én csak az 1ik tiberszigetet foglaltam el ezért igazságosan jutott 2-2 tiberbánya, erre ö kajak leáll a támadással 20 min után :S Miért!!?

[IMG]http://www.kepkuldes.com/i/images/T/tibersziget háború.jpg[/IMG]