Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
<#nyes>#nyes>
Én csak azt kívánom, hogy legyen olyan jó hangulata, mint a Tiberian Sun-nak vagy a nagy Õ-nek, azaz a C&C-nek.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
bár inkább egy leírás, hogy mi van a demoban, mintsem hogy milyen benyomást kelt
One Vision. One Purpose.
Eddig is ki volt egyensúlyozva, ezután is ki lesz, nyugi :)
One Vision. One Purpose.
Készül a Tiberium Wars oldala is a fenti portálok mintájára.
Ha szeretnél szerkesztõje, moderátora, grafikusa vagy codere lenni az oldalnak, írj privát üzenetet.
Ha van cikketek, írásotok fõleg az oldalak épületei, egységei, fejlesztéseirõl, kérlek írj. További szép napot!
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Jó lett volna a GDI oldalra is atom!:(
Namost.A GDI oldalon lesz ilyen?Mármint konkrétan Nukleáris fegyver.Mert gondolom mind a 3 félnek lesz stratégiai fegyvere.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Angolul tudók elõnyben
1up
gamespot
entertainmentwise
gamersnation
One Vision. One Purpose.
De egypk ez fogott meg a legjobban a képeken.Már tervezem hogy legyártok majd 30-at és rush lesz!:D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
egy dolog zavar ebben a demoban: állítólag azért nem biztos az idQpont, mert az utolsó pillanatban is heggesztenek rajta valamit. De a FP elvileg még most a hétvégén elindítja a preloadot(preloadolt demo? lesz ám mérete az biztos), akkor jövQhéten már csak az aktiváló kulcs van hátra. Na azon meg mit lehet még heggeszteni? :D
One Vision. One Purpose.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de várom már!! hány megás lesz kb?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
One Vision. One Purpose.
a demót 100% hogy nem fogják lokalizálni, mi pénz lenne az nekik, akkor a demót is pénzért kellene árulniuk :D
One Vision. One Purpose.
kíváncsi vagyok hogyan néz is ki? védtelen, kóbor egységek gonosz mészárlása, terep minden pontján való rejtQzködéssel egybekötve, vagy csak mondjuk kimerül a harvestervadászatban? elQbbinek felettéb örülnék, Nodnak tökéletes lenne :)
One Vision. One Purpose.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
One Vision. One Purpose.
Nod robot brutalitás
Demó meg jön amikor jön, megjelenés nincsen már messze :)
a demonál szerintem minimum dupla ennyi hozzászólás jönne (mirrorok, gépigény, serverek, stb :))
One Vision. One Purpose.
Tegnap este néztem a topikot ma meg van 16 új üzenet azt hittem jött a demo és azért megy a szövegelés
(csalódott)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
asszem a cikkben is kiemelték. Ez az amit nem értek, valószínqleg csak egy konstansot kellett volna kicserélni, de a generals óta erQltetik
#952: DirectX 9.0c-t írnak, a 9600-asok "csak" 9.0b-k
de szerintem elégnek kell Predator (asszem community manager vagymi a hivatalos besorolása, annakidején ennek töredékét (GeForce3) mondta mint minimumot)
One Vision. One Purpose.
elég furán lett megoldva zoomolás, ha túl közel volt akkor csak egy valami volt a képernyõn ha meg kicsit távolítottam akkor meg alog lehetett kivenni hogy mi micsoda!
remélem ez nem úgy lesz