6739
Command & Conquer III
-
#2057 Úr isten én mediumba is alig bírtam kiverni őket pedig pörögtem mint állat xD -
#2056 naja alig varom mar a tobbi palyat, a hard is viszonylag hamar leverheto -
#2055 én a brutált nagyobb pályára tartogatom :))
AI leírása -
#2054 én a normalt -
#2053 gratz :) ma megpróbálom énis a brutalt -
Antrax #2052 4. nekifutásra csak legyőztem! Brutal balanced!!!
-
Árnyvadász #2051 -
#2050 Hard turtle 24 perc alatt földdel egyenlővé téve! :D
Nagyonnagy menet volt, többször majdnem elvéreztem... Elején beástam magam pár toronnyal meg házakba rakott katonával, közben persze elfoglaltam a két spike-ot, északon meg létrehoztam a kitolt refinery kolóniát, mellé gyorsan egy war factory, 3 harvester legyárt gyorsan.
Eközben a két bázist körbevettem soksok alap toronnyal (géppuskás, ágyús egyaránt), az 5 harvesterből meggazdagodtam, gyorsan felhúztam 4 repteret, 16 orcával folyamatosan baszogattam az ő 2. bázisát, de ő végig támadott tankokkal meg emberekkel, végeláthatatlan hullámokban, egyszer a bázisomra is betört, és lerombolt egy barakkot meg egy refinery-t.
Ekkor épült meg a Temple of NOD, a 16 orcát pánikszerűen küldtem rá, lerombolták sikeresen, de 16-ból csak 7db tért vissza a repterekre, azok is lezúzva (elég ütős légvédelme volt).
A biztos földi és légi védelem kiépítése után (kb 10-12. percnél járunk) tech center, táposabb tornyok, Ion Cannon, és 5-5 mammut tank, aztán megint 5-5, így északról és délről egyszerre indultam, az orca-kkal pedig folyamatosan vontam el a figyelmét (már ha a gép figyelmét el lehet vonni, inkább csak az egységeit).
A 20. percben már teljesen szétromboltam a kezdő bázisát, a délin még próbálkozott kitartóan (megépítette a Temple of Nod-ot másodszor), de a 20 mammut tankot, és az orcákat megelőző Ion cannon tisztogatása meghozta az eredményt :))))) -
Antrax #2049 sztem a pénze nem végtelen -
#2048 hard és brutal AI hivatalsoan megerösítve csítel. Söt, állítólag a brutal AI végtelen pénzzel és instant építkezéssel rendlekezik (mondjuk szerintem ezen már változtattak, mert akkor kb 1 perc alatt ellepné az egész pályát :) -
maniac001 #2047 A SAGE engine pont hogy tudná kezelni. Pl. Generals. -
#2046 nálam is ez volt hardon csak akkor én voltam a NOD-al:D -
#2045 *tiberium ^^ -
#2044 fuu hat emberek, van mit javitani az AI-n =D
hard nod ellen nyomtam, az elso 20percig csak a vedekezesen voltam, de azon nagyon. nyomult rendesen mindenfele szarral, epuletekbe belebujtatta a katonait, aztan mikor felelte minden forrasat az en bazisomnal levo timberium mezo melle kezdte epitgetni a refineryket, mondom mivan nemigazan tunt fel neki, hogy allandoan lelovom, de amikor a temple of nodot felhuzta ugyanoda a refinery melle csak igy lestem
szal 20perc utan fordult a kocka, kovetkezo 10perc alatt vegeztem is vele =) -
Zenty #2043 Én mondtam ,hogy sietni kell :D -
#2042 Hát istenem, pixeles, ez a SAGE motor egyik sajátossága.
Amúgy ez azért ilyen, mert rengeteg erőforrást felemésztene az árnyékok pontos, élsimított leképezése.
Gondolj csak abba bele, hogy van 15 tank a csatatéren, még 8 szakasz katonával. Folyamatos a mozgás, minden egyes időpillanatban külön számítgatni, élsimítani kell minden árnyékot is, hát ha még a kamera is mozog.
Ez rendkívül visszavenné a teljesítményt, ami főleg multiban mutatkozna meg.
Amit én nagyon dícsérek a játékban, hogy a grafikai gyönyörökön kívül úgy vissza lehet venni a teljesítményt, hogy gyengébb gépeken is csodálatosan fusson.
Amúgy a játék nekem is le szokott állni out of memory üzenettel, 1 GB ramom van, 2 GB virtuális memóriával, a kártya meg X1600PRO 512 MB.
Ez csak akkor fordul elő, ha feltolok minden maxra. Gondolom még javítanak a teljes változatban a memória (felszabadítás) kezelésen.
-
Antrax #2041 Ez vmi célzás? -
#2040 mostmár mindenki pixelesnek fogja látni -
Antrax #2039 növeld a virtuális memóriád -
Sampras #2038 Udv!
Masnak is szokott kilepni a jatek out of memory uzenettel?
Mit tegyek?
a konfigom 3ghz pentium proci, Asus alaplap, X1300 ATI 256mb, 1 giga memoria -
#2037 húúú hogya picsába tud ennyi egységet legyártani ennyi idő alatt ez a brutál Ai????7percig bírtam...jöttek egyszerre 6-7 tankal én meg sak lestem a 2 védelmemmel:DDD szerntem ők már alapból ugy kezdenek hogy tele vannak egységekkel...
(most nálam is pixeles volt az árnyék...) -
benioh1993 #2036 Amugy a battle for middle earth 2 nek is ilyen szar pixeles volt az árnyéka... Sztem a grafikus motor hibája -
#2035 grat:) amúgy én eddig ha nyertem akkor az nehézség nélkül volt...nem azért mert ilyen jó vok hanem mert ha már rámdobnak egy szuperweapont vagy lerombolják afél bázsom akkor onnan én már nem állok fel:P -
#2034 próbáltátok már virtual pc-vel? annak böven van akkora teljesítménye hogy elvigye ezeket, és nem kell windowst se lecserélni -
#2033 ha minden igaz ez kellett nekem is anno, de még mojolok egy kicsit és én is mindjárt megnézem magamnak ha netán nem menne mert szovjetes kedvemben vagyok. -
Árnyvadász #2032 Ok, azt megköszönném! -
#2031 Elmegy nálam pedig XP SP2-n a win95-ös RA, csak nem lehet neki asszem megváltoztatni hogy melyik betűjelről nézze a CD-t, vagy betűjelekkel mojolsz hogy a virtuális legyen elől vagy kiírod CD-re, ennyi baja van neki nálam összesen. Meg kellett neki egy patch is, megnézem pontosan mi hogy, ha gondolod. -
Árnyvadász #2030 NOD első három pályáján nekem is fagyott, hibaüzenettel kilépett az asztalra. De aztán visszavettem a scrollozást legalacsonyabb sebességre és úgy nem csinálta. Most ettől tényleg, nem biztos. Aztán viszont egyáltalán nem fagyott. GDI küldiknél meg abszolult semmi fagyás nem volt. Így most már majdnem végig is tudtam vinni. Patch-et letöltöttem, de nem raktam fel. Szintén XP alatt természetesen. Nézd meg a First Decade fórumban, hogy van e megoldás a tiedre.
Gondolkodtam én is egy win98 feltételén, de XP alatt fut: Red Alert 2, TS, C&C is. Red Alert-el van nekem bajom, az első résszel, mert az csak a DOS-os módban hajlandó elindulni, de úgy nem olyan szép, mint a magasabb felbontásban. -
Antrax #2029 Megvolt egy hard minden nehézség nélkül :) -
rage at work #2028 A Tiberian Sun nálam XP alatt kb 10 perc után egy hibaüzenettel (játék sajátja) leáll. Anno WIN98-on tökéletesen ment. Még az a verzió van meg, az ahhoz tartozó legutolsó patch-csel.
Az XP-hez külön megcsinálták ezt, vagy működnie kellene a patch-csel normálisan Xp alatt is ? -
#2027 WoW, rendeltem is rögtön 2-t :) -
#2026 sztem még neten rátalálsz, elég valszinű h rendelés alapján megy... -
#2025 tiberian dawnt már ugye sehol se kapsz csak first decade kiszerelésben? :\ -
YMan #2024 Az 576Kbyte 1555 Ft.-ért árulja a Tiberian Sun-t. :) Megvettem az asszonykám kérésére -
#2023 Most, hogy így olvasom a kommenteket az árnyék témáról lehet, hogy csak az nvidia-soknak van ilyen problémájuk? Mert nekem sem pixeles és nekem ATI X1950pro van a masinába. -
#2022 Szeritem semmi durva nem volt abban amit írtam. Az a druva, hogy ezen fennakadtatok és hogy "sokakat zavar". Egyébként meg ez mutatja, hogy az iróniát nem éreztétek abban amit írtam... -
#2021 A pofám leszakad! Ez milyen gáz!
Eh nem is kell ez a gagyi játék inkább maradok az aknakeresőnél.
Pattogás OFF -
maniac001 #2020 Lehet, de azért adják meg a lehetőséget a gyorsabb gép tulajdonosainak is. Legyen benne olyan beállítás ahol semmilyen zoom mellett nem pixeles. Döntse el a felhasználó, neki melyik a jobb nem? -
maniac001 #2019 Nem veszekedünk, keressük a megoldást. csak zsolo007 lépett fel durván Antrax-al szemben. -
#2018 Nekem 7900GT-m van, és akkor vettem észre hogy pixeles, mikor szóltatok :)
Mellesleg elfelejtettem bekapcsolni AA-t és AF-et a driverben ... mikor bekapcsoltam még pixelesebb lett ... de pl: teljes Zoom esetén abszolut nem az ... nem lehet hogy azér pixeles, hugy ha nem zoomolsz rá ezerrel, ne fogja vissza a gépeket?