Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
One Vision. One Purpose.
A halál csupán a kezdet...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
One Vision. One Purpose.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(picit szánalmas hercehurca, gondolom a FP nem az ujjából szopta a 20-át, akkor meg ha már kiszivárgott, most minek visszavonni, letagadni, aztán újra kezdeni az egészet... na mind1)
lényeg a lényeg, február 20 visszavonva, február vége valószínq, de nem 100%
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
letölteni a fileplanetrQl. regisztráció kell majd hozzá, elQfizetés nem
bár kíváncsi vagyok milyen hosszú sorok lesznek a public szervereken 😞
forrás
One Vision. One Purpose.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
elQ lehet rendelni már mindkét verziót, ha jól hallottam a síma magyar feliratot kap.
Síma 11 699
Kane ed: 12 798
elég húzós árak (tudom, mit várok egy EA játéktól). ErQsen gondolkodom egy Kane edition-on, de elég nagy fenntartásaim vannak, feleslegesen meg nem akarok ennyi pénzt kidobni. Úgyhogy én részemrQl várok tovább.
One Vision. One Purpose.
a több bugot meg a fórumok olvasgatása során szqrtem le, de lehet oda is olyan n00bok járnak, mint az EA fórumokra 😊
One Vision. One Purpose.
ahogy olvastam az emberek nagyrészénél a beépített gamespy (?) dolog nem ment, ahogy nálam se, ezért maradt a LAN, ott viszont nem túl toleráns az egész (WLANon próbáltuk, ahogy egy picit megakadt, vagy megnQtt a ping, rögtön fagyások, kilépések, stb. Bezzeg a másik magyar Warfront olyan betonstabil ezen a részen...) a hivatalos Eidos fórumot olvasva meg inkább a bugreport+felháborodás topicok voltak a többségben.
One Vision. One Purpose.
amugy mi volt annyira bugos a BM multidemoban?
A halál csupán a kezdet...
körülbelüli egységlista: a #762-ben lineklt cikkben asszem, bár most valamiért nem jön be
One Vision. One Purpose.
A demók tesztelési mivolta pedig már réges régen nem így mûködik. Ha valaki ezzel akar hype-ot kelteni, és javítani a játékát, akkor open betázik (supreme commander vagy heroes 5), de a demók nagy része már nem is jelenik meg a full megjelenés elõtt, vagy éppenséggel alig elõtte (lásd Battlestations Midway: jött a demo, mindenki rájött milyen bugos, de senki se törõdött vele, mert rá egy hétre max megjelent a full is)
One Vision. One Purpose.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csak nem tartom logikusnak, hogy cél és haszon nélkül adjon ki valaki demo-t .
Szóval szvsz ha a demo csúszik, akkor vele arányosan a teljes is .
szerintem azért húzzák a demót, hogy a megjelenés elõtt nem sokkal adhassák ki, ezzel tuti címlapot kapnak mindenhol, a hype óriási lesz. Ha sokkal hamarabb adnák ki, akkor esetleg leülhetne megjelenésig.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.