6739
Command & Conquer III
-
#2177 jóaz, készüljön el, jöjjön ki, már spórolgatom a pénzem rá, ez megéri:) -
#2176 Eleddig hanyadikai volt a legkorábbi? -
Newfronter #2175 Változott kicsit a release dátuma.
Sajnos most 26.-a a legkorábbi dátum. -
#2174 De akkor forszírozd hogy rakják be banner alá, mert így gyorsan elveszik a sok comment között :) -
#2173 De beteg!:DD
Mennyit letett már.. -
#2172 faqbye
-
Sampras #2171 Mi a kulonbseg a kane edition es a sima tiberium wars kozott? -
Antrax #2170 én sem szeretem erre kis és védhetetlen pályára :S -
gplay #2169 Kipróbáltam a Hard után a Brutál Steamrollert. Na ott már látszik, hogy a gép csal. Mert mire nekem kész vagy egy Surviver, egy Power, és egy Barack meg épül a Tibérium feldolgozóm(ennek most nem jut eszembe a neve :D) és már van két gépágyús tornyom és néhány katonát is elhelyeztem az épületekben. és már kezdenék terjeszkedni valamelyik oldalsó lelőhelyre már legalább 3 ütemben támad tankokkal. Na most ez eddig kb. 5-6 perc és szerintem ez már csalás. Ilyen ütemben nem lehet fejlődni csak, ha kihasználja a gép hogy több dolgot csinál egyszerre pl. több épület, ami lehetséges, csak nem ilyen ütemben. -
#2168 ááá, az ocsmány dolgokat produkál, nem is szeressem
mikor azt hiszem kemény vagyok, és tartom az egyik frontot megjelenik a másikon vagy egy tucat tankkal.... -
Antrax #2167 nálam a brutal produkált hasonlót :) -
#2166 jah, csak neki voltak mamuszai :)
néztem is kerek szemekkel :)
de érdekes hogy azóta egyszer sem reprodukálta :( -
#2165 valami hasnlót nyomott ellened mint ez #2159 a gép mulétkor nem?:) csak te a Noddal voltál...amúgy Hard Gurillán nem jött ennyi ellenfél mint Normál Steamrolleren -
Antrax #2164 Az árnyékfikázás engem sem zavart (mivel én fikáztam) de más vkit igen ( be is szólt nekem)
a képek meg már zavartak :) -
#2163 szvsz fölösleges :)
árnyékfikázás nem nagyon zavart senkit szerintem, csak egy-két hangadót és böven elfér itt, a "pistike versus random AI" naponta 10x, 5 grafikonnal mellékelve viszont tényleg gáz volt :) -
Antrax #2162 Tessék veszekedések elkerülése végett :)
Itt fikázhatjuk az árnyékot és lehet screenshotokat is berakni senki nem töröl semmit :) és nem is haragszik meg...
De akkor pls innen a you vs AI meccsek eredményeit mellőzzük! THX
-=C&C3 Spam tápig=-
Itt a sajátba minden jöhet ami c&c :) -
Antrax #2161 sztem ez csak bug -
#2160 az teccik, ha megsérűl vmim, és ráadom a javítást, utánna egyfolytába javítja, még akkor is ha kész van, akkor is ha támadják ^^ -
#2159 Medium Steamroller ellen most nyomom...jó nagy támadásokat indítanak:DD (Gdivl vok...)
-
Soneji #2158 ne egymással foglalkozzatok már!
a sok kép meg tényleg idegesítő. szúrjon be egyet hozzászólásonként és ne naponta hétszer. -
Antrax #2157 Azt az offozós k#rva eget rátok!
[viccel] -
#2156 -.- -
viizo #2155 oké, peace!
köszi a köszöntést ;) -
#2154 nem gúnynak szántam, de ha már itt tartunk BN =) és ne becézgess, nem vagyok a haverod... :I -
viizo #2153 köszi Ádámka, csak sajnos a gúnnyal csúnyán mellétrafáltál: ugyanis tényleg ünneplek, névnapom van :DDD -
#2152 -
#2151 boldog nőnapot viizio és sötétbarom... -
Antrax #2150 a végén "sokat" sz@rakodott -
#2149 Esse rossz :) BUG :) szok - óccó :)
http://www.youtube.com/watch?v=1sqDd_dQC-0&NR -
#2148 Annyi a baj, hogy senki nem kíváncsi pistike vs. ai meccsek eredményeire.. -.- -
#2147 nem semmi =)http://youtube.com/watch?v=iIWl_4486ew -
#2146 Hmmm ... keressetek rá gugliban vagy a gamereplays.com-on, van fent egy videó.
Srác 4 perc alatt elveri a Brutal Balanced NOD-ot, War factory nélkül :) -
#2145 Nem tudom mi bajotok, de komolyan. Lehet hogy az én látásom átlagon felüli, de én egyből megtalálom a hozzászólásokat.
És megint csak magamat tudom ismételni: a nagy többségnek nincs ezzel baja. A nagy többség játszik, és ha jót csinált beteszi ide a képeit, megosztja a sikerét (sikerének örömét) másokkal.
Ha tényleg ennyire szúrja a szemeteket akkor csináljatok egy külön topikot képeknek.
szerk: amúgy tényleg jó megoldás lenne, ha linkelnénk a képet, és ha ez ki is lenne írva a banner alá, de ahhoz meg házigazda kéne. Ahhoz meg a modiknak el kéne végre bírálni Tuvok jelentkezését... -
viizo #2144 és mielőtt még jobban elbeszélnénk egymás mellett, nem azzal van bajom ha néha-néha beszúr valaki egy-egy érdekesebb képet, hanem mikor ömleszte egymás után minden apróságról bentvan egy csomó kép egymásután :SSS -
#2143 akkor inkabb arra valaszolj , miert jo az hogy minden 2. ember berakosgatja minden 2. gep elleni jatekanak eredmenyeit? ... eleg lenne link is a kepekhez , eleg unalmas hogy amikor idejon az ember egy oldal tobb tucat kepbol all ... ha ezt nem sikerul felfogni a hiba a te keszulekedben van. -
viizo #2142 1.: nem a képek kilógásval van bajom, ugyanis nem használok sz*r böngészőt (FF).
2.: lehet neked nem tünik fel, de a képek között elvesznek a kommentek. végülis az a tuti, mikor a szöveges részeket úgy kell keresni a képek között, igaz?
3.: "okoska" - ez egy muhahát megér :D -
#2141 Okoska, elárulnád miért van "szétcseszve" a topik? A képek a fórum szélességéhez igazodnak, nem lógnak ki, vagy ha mégis, akkor szar böngészőt használsz.
Ezenfelül eddig csak a te szád sírt eddig, ha nem tetszik nem kell bejönni. Menj játszani, szia. -
#2140 A C&C3 TW Hungary hírei között (legfelső: Hogy verjünk el egy brutal Nodot?) -
viizo #2139 aham, majd kapcsolgatni fogja az a jópár ember a képmegjelenítést ki-be, aki csak a hozzászólások miatt jön, és nem kíváncsi lúzerödönke 10 képére, hogy hogy kapott ki easy-n a géptől :SSS
biztos igazad van, nehogymár ne legyen szétcseszve a topik, hozzászólónként pár képpel, amit egyébként is mindenki lát mikor játszik a játékkal... -
jlaci80 #2138 hol találni ezt a videot?