6739
Command & Conquer III
  • BiG G
    jóaz, készüljön el, jöjjön ki, már spórolgatom a pénzem rá, ez megéri:)
  • LegionarR
    Eleddig hanyadikai volt a legkorábbi?
  • Newfronter
    Változott kicsit a release dátuma.
    Sajnos most 26.-a a legkorábbi dátum.
  • a_n_d_r_e_w
    De akkor forszírozd hogy rakják be banner alá, mert így gyorsan elveszik a sok comment között :)
  • Truck Driver001
    De beteg!:DD
    Mennyit letett már..
  • ColdFire
    faqbye
  • Sampras
    Mi a kulonbseg a kane edition es a sima tiberium wars kozott?
  • Antrax #2170
    én sem szeretem erre kis és védhetetlen pályára :S
  • gplay
    Kipróbáltam a Hard után a Brutál Steamrollert. Na ott már látszik, hogy a gép csal. Mert mire nekem kész vagy egy Surviver, egy Power, és egy Barack meg épül a Tibérium feldolgozóm(ennek most nem jut eszembe a neve :D) és már van két gépágyús tornyom és néhány katonát is elhelyeztem az épületekben. és már kezdenék terjeszkedni valamelyik oldalsó lelőhelyre már legalább 3 ütemben támad tankokkal. Na most ez eddig kb. 5-6 perc és szerintem ez már csalás. Ilyen ütemben nem lehet fejlődni csak, ha kihasználja a gép hogy több dolgot csinál egyszerre pl. több épület, ami lehetséges, csak nem ilyen ütemben.
  • a_n_d_r_e_w
    ááá, az ocsmány dolgokat produkál, nem is szeressem

mikor azt hiszem kemény vagyok, és tartom az egyik frontot megjelenik a másikon vagy egy tucat tankkal....
  • Antrax #2167
    nálam a brutal produkált hasonlót :)
  • a_n_d_r_e_w
    jah, csak neki voltak mamuszai :)
    néztem is kerek szemekkel :)

de érdekes hogy azóta egyszer sem reprodukálta :(
  • fsgh
    valami hasnlót nyomott ellened mint ez #2159 a gép mulétkor nem?:) csak te a Noddal voltál...amúgy Hard Gurillán nem jött ennyi ellenfél mint Normál Steamrolleren
  • Antrax #2164
    Az árnyékfikázás engem sem zavart (mivel én fikáztam) de más vkit igen ( be is szólt nekem)

a képek meg már zavartak :)
  • a_n_d_r_e_w
    szvsz fölösleges :)
    árnyékfikázás nem nagyon zavart senkit szerintem, csak egy-két hangadót és böven elfér itt, a "pistike versus random AI" naponta 10x, 5 grafikonnal mellékelve viszont tényleg gáz volt :)
  • Antrax #2162
    Tessék veszekedések elkerülése végett :)

Itt fikázhatjuk az árnyékot és lehet screenshotokat is berakni senki nem töröl semmit :) és nem is haragszik meg...

De akkor pls innen a you vs AI meccsek eredményeit mellőzzük! THX

-=C&C3 Spam tápig=-

Itt a sajátba minden jöhet ami c&c :)
  • Antrax #2161
    sztem ez csak bug
  • ColdFire
    az teccik, ha megsérűl vmim, és ráadom a javítást, utánna egyfolytába javítja, még akkor is ha kész van, akkor is ha támadják ^^
  • fsgh
    Medium Steamroller ellen most nyomom...jó nagy támadásokat indítanak:DD (Gdivl vok...)

• Soneji
    ne egymással foglalkozzatok már!
    a sok kép meg tényleg idegesítő. szúrjon be egyet hozzászólásonként és ne naponta hétszer.
  • Antrax #2157
    Azt az offozós k#rva eget rátok!

[viccel]
  • Kontrakcio
    -.-
  • viizo
    oké, peace!

köszi a köszöntést ;)
  • Kontrakcio
    nem gúnynak szántam, de ha már itt tartunk BN =) és ne becézgess, nem vagyok a haverod... :I
  • viizo
    köszi Ádámka, csak sajnos a gúnnyal csúnyán mellétrafáltál: ugyanis tényleg ünneplek, névnapom van :DDD
  • BiG G
  • Kontrakcio
    boldog nőnapot viizio és sötétbarom...
  • Antrax #2150
    a végén "sokat" sz@rakodott
  • DummyBoy
    Esse rossz :) BUG :) szok - óccó :)

http://www.youtube.com/watch?v=1sqDd_dQC-0&NR
  • SötétBarom
    Annyi a baj, hogy senki nem kíváncsi pistike vs. ai meccsek eredményeire.. -.-
  • beatz
    nem semmi =)http://youtube.com/watch?v=iIWl_4486ew
  • DummyBoy
    Hmmm ... keressetek rá gugliban vagy a gamereplays.com-on, van fent egy videó.

Srác 4 perc alatt elveri a Brutal Balanced NOD-ot, War factory nélkül :)
  • BiG G
    Nem tudom mi bajotok, de komolyan. Lehet hogy az én látásom átlagon felüli, de én egyből megtalálom a hozzászólásokat.
    És megint csak magamat tudom ismételni: a nagy többségnek nincs ezzel baja. A nagy többség játszik, és ha jót csinált beteszi ide a képeit, megosztja a sikerét (sikerének örömét) másokkal.

Ha tényleg ennyire szúrja a szemeteket akkor csináljatok egy külön topikot képeknek.

szerk: amúgy tényleg jó megoldás lenne, ha linkelnénk a képet, és ha ez ki is lenne írva a banner alá, de ahhoz meg házigazda kéne. Ahhoz meg a modiknak el kéne végre bírálni Tuvok jelentkezését...
  • viizo
    és mielőtt még jobban elbeszélnénk egymás mellett, nem azzal van bajom ha néha-néha beszúr valaki egy-egy érdekesebb képet, hanem mikor ömleszte egymás után minden apróságról bentvan egy csomó kép egymásután :SSS
  • BEAST #2143
    akkor inkabb arra valaszolj , miert jo az hogy minden 2. ember berakosgatja minden 2. gep elleni jatekanak eredmenyeit? ... eleg lenne link is a kepekhez , eleg unalmas hogy amikor idejon az ember egy oldal tobb tucat kepbol all ... ha ezt nem sikerul felfogni a hiba a te keszulekedben van.
  • viizo
    1.: nem a képek kilógásval van bajom, ugyanis nem használok sz*r böngészőt (FF).
    2.: lehet neked nem tünik fel, de a képek között elvesznek a kommentek. végülis az a tuti, mikor a szöveges részeket úgy kell keresni a képek között, igaz?
    3.: "okoska" - ez egy muhahát megér :D
  • BiG G
    Okoska, elárulnád miért van "szétcseszve" a topik? A képek a fórum szélességéhez igazodnak, nem lógnak ki, vagy ha mégis, akkor szar böngészőt használsz.

Ezenfelül eddig csak a te szád sírt eddig, ha nem tetszik nem kell bejönni. Menj játszani, szia.
  • BiG G
    A C&C3 TW Hungary hírei között (legfelső: Hogy verjünk el egy brutal Nodot?)
  • viizo
    aham, majd kapcsolgatni fogja az a jópár ember a képmegjelenítést ki-be, aki csak a hozzászólások miatt jön, és nem kíváncsi lúzerödönke 10 képére, hogy hogy kapott ki easy-n a géptől :SSS

biztos igazad van, nehogymár ne legyen szétcseszve a topik, hozzászólónként pár képpel, amit egyébként is mindenki lát mikor játszik a játékkal...
  • jlaci80
    hol találni ezt a videot?