6739
Command & Conquer III
-
#2377 hali!
én nem töltöttem le a demot, nem is fogom már sztem, néhány véleményre lennék kiváncsi hogy milyen...
nekem személy szerint a generals nem jött be annyira mint a red alertek, a tib sunnal meg nem jáccottam úgyhogy ahoz nem tudok viszonyítani.mondjuk én inkább warcraft fan vagyok, de ha a c&c3 tényleg jó, akkor még lehet meg is fogom venni eredetibe...nah szal a demo alapján mi a vélemény?(egységek, újdonságok, taktikák, és multiba lesz vmi átlagon felüli?) -
#2376 komolyan mondom le kell törölnöm mostmár a demót, mert annyit játszok vele hogy még megunom a játékot mire kijön a teljes annyiféle taktikát, annyiszor nyomtam, hogy a kampányban full reflexből fogok mindent nyomni :D -
Masakari #2375 valóban nem rossz game..csak átlagos:P de még 12 nap és meglátjuk valóban mennyire "jó" v mennyire nem... -
#2374 Jaja, reményhal meg utoljára :) Nem lesz ez rosz game fiuk, még mindig job lesz mint bármi más a kategóriában és egy jódarabig biztos elleszünk vele...nameg az EA köztudottan szeret patchekkel tovább rontani esetleg néhány bosszantó hiba helyére újat beletenni a játékaiba (Ala BF2)... -
#2373 hát..fullhoz ha nagyon megeröltetik magukat, akko majd kiadnak 1 patchet, amiben okosabb lesz a harvester.. -
Antrax #2372 hát? :D
ez a minimum :) -
#2371 ehh, mivel lesz több a full? okosabb lesz a harvester? újrabalanszolják a játékot? újraforgatják a GDI videókat? -
#2370 jöhetne már igazán:)) -
Antrax #2369 nálam csak simán: félig van a pohár :) -
#2368 akkor majd megint megy a panaszkodás...1eseknek nem félig teli a pohár, hanem félig üres.. -
#2367 Bazeg , nem akarok bunko lenni de annyit panaszkodtok egy rohadt demo miatt hogy az mar fajdalmas. Non-stop panaszkodas. Varjatok mar megy par napot es majd amikor kigyutt a full akkor kezdjuk el ellemezni. -
#2366 Hogy éri meg jobban, ha elfoglalod akkor -400 az emberkéért, de +700 mert elfoglaltad. Én elszoktam foglalni, ha ellenség lerombolja akkor meg betermelem :) -
#2365 15 pénzt ad folyamatosan. szvsz több értelme van lerombolva -
#2364 Tényleg, ezt kérdezni is akartam, hogy ez a Tiberium Spike mit csinál. Ha csak elfoglalom, de nem rombolom le, akkor csinál valamit? -
#2363 Nekem a skirmish pályán, annyi tiberiumot szedett az egyik oldalsó mezőről két harvester, hogy nem győztem silot építeni. A másikat meg el sem foglaltam. Meg volt egy tiberium spike-om, amit az ellenfél lerombolt, és oda közvetlen mellé építettem egy refineryt, és elég gyorsan újratermelődött amit leszedett a harvester. A játék végéig nem is fogyott el. Szóval termelődik az elég rendesen. -
Masakari #2362 az hülyeség hogy nincs elég tiberium..elég van..csak a hasrvesterek túl sokat szednek le..és ezért tünik kevésnek..
a silo dolog meg tényleg lol -
#2361 tiberium spike-t leromboljuk akkor ott lesz egy tibérium mező, igaz nem termeli magát ujra
dede -
#2360 Hát igen tényleg nincs valami sok tiberium ebben a pályában, bár sokszor az idegesit hogy elfelejtek tibérium silot csinálni és megál a péz 4999 nél...
egyébként az jo dolog hogy ha a tiberium spike-t leromboljuk akkor ott lesz egy tibérium mező, igaz nem termeli magát ujra de legalább belehet termelni, na meg az ellenség gyűjtögetőjét vagy akkár a mienket valami éri és feldobják a tapancsukat akkor a helyükön marad az a tibérium amit szállitotak volna, meg néha a tibérium feldolgozo helyén is szokott valami maradni...
de tényleg elég kevés amit adnak, na meg lassan is termelödik ujra, és a legboszantobb az, hogy ha elkezd egy kristály növekedni rittig azt szedi le a termelő gép is... -
#2359 Régi C&C-kben nem emlékszem ennyire kicsire, Supreme Commanderben ugyebár nemigazán, de szerintem még Warcraftban se nagyon volt ennyire kicsi. De a legnagyobb gondom továbbra is a kamerapozícionálás. -
#2358 Szerinted melyik stratégiában nincsenek ilyen kis mapok? -
#2357 Köszönöm szépen. Tisztában vagyok vele, most (még) egy Geforce 7600 GT csücsül benne, de mivel úgyis jön az érettségi, és már szinte mással nem is játszom mint C&C játékok, ezért egy időre lemondok róla. Aztán majd veszek vmi 8600-ast nyáron :) -
Chipii #2356 Valószínűleg menni fog, mivel max 30 fpssel megy a game, annyit meg talán az is elbír (legfeljebb nem 1600-ban játszod). Ettől függetlenül az egy nagyon gyenge kártya egy olyan géphez... -
#2355 Hali, egy kis tanácsot kérnék! Kissebb nehézségek léptek föl, ezért el kell adnom a videókártyám, helyette egy Geforce 6200-at vennék, mint köztes megoldás. A gép amibe kerülne: 3.2 GHz Intel P4, 1 gb memória (a sebesség szempontjából a többi lényegtelen)
Szerintetek fog futni medium grafikán elfogadhatóan? -
#2354 Kipróbáltam a demot és nem vagyok elájulva tőle. A kameramozgatás elég katasztrófa, nem lehet eléggé kizoomolni, a demo skirmish pályája meg viccesen kicsi. A fullban is ilyen kicsi pályák vannak? -
#2353 Én azt tapasztaltam, hogyha nem építem körül a mezöket, akkor hamarosan harvesterhiányban fogok szenvedni. (ezért is költözök komplett bázisostúl valamelyik oldalsó szigetre...)
habár meg kell hagyni, az EA-s srácoknak sikerült a CnC-s történelem legbugyutább harvester AI-ját összehozni (az ember azt hinné, visszfejlödni csak nem tudnak, de rámcáfolnak mindig :))
mindez azért érdekes, mert ez és az útkeresö AI egyszerüen borzasztó, cserébe a támadó AI elég jó, és tényleg meglátszik a különbség a stílusokon. Valahogy az az érzésem, hogy ezekre nem fordítottak idöt -
#2352 Ó az nem baj !
Ai mennyire piszkálja a haverstert ? Megint csak RA2 vs. TS, előbbiben rendesen védeni kellett, utóbbiban átballag az ellen bázisán anélkül, hogy rálőnének (az egységek, védelmi épület lövi persze) . -
#2351 szvsz a demóban sem kevés, és mindössze 4 mezö van 2 játékosra, az nem túl sok
TS-ben egy 1vs1 pálya akkora volt, mint itt a 4vs4 :P
ha nagyobb pályán jut 3 mezö egy emberre, akkor nem lesz gond
szerintünk épp az hogy sok (nem a tiberium, az értéke)
-
#2350 Szerintetek van elég tiberium ? A RA2-vel mindig az volt a problémám, hogy rögtön elfogyott az érc, pláne hogy a szövetséges harvester vissza is teleportált . A Tibsunban még egész tűrhető mennyiség volt, azaz nem fogyott olyan gyorsan . -
#2349 Apologies accepted, Commander ;)
jó nosztalgiázást ;) -
#2348 Meggondolatlan felkiáltás volt, ezúton kérek elnézést a TS közösségtől. A 2331-es számú hsz kizárólag a magánvéleményem tükrözi. Now, are we cool commander? :)
A bónusz diszkkel meg csak az a bibi, hogy amit én leszedtem, azon nem volt rajta a C&C1, így előástam a First Decade-t, így pedig egy nosztalgiázós C&C délutánba csaptunk át... Időtöltésnek mielőtt megjelenik a C&C3 végigviszem a két C&C-t, tehát az első részt és a Tiberian Sunt, így adózva a Westwood emlékének (RIP). -
#2347 egyáltalán nem úgy hangzott (ellenben a mondat másik felével), csak próbáltam rávilágítani, hogy neked nem tetszett az nem egyenlö azzal hogy szar, na de mind1
bonus disc: akkor azért volt olyan ismerös, asszem januárban már egyszer kikerült netre (BTW én is úgy tudom, hogy a preordereseknek járt C&C gold) -
#2346 a saját véleményemet kinyílvánítottam, nem szabad?
egyébként meg pre-ordered bonus disc, tehát akik megrendelték, azok kapták ezt ízelítőként. -
Antrax #2345 elég szépeket offoltatok...
sztem belehetne fejezni :)
[komolyan beszél XD ] -
Masakari #2344 reméljük a legjobbakat a cnc3-nak..nekem a taktikaval nicns bajom..lehet benne variálni de...de...nem tom..valhogy nem érzem értelmét..látom hogy a multi mammuth,tripod és avatar spam-bol fog állni mert ezek annyival erősebbek mindennél hogy nincs értelme mást gyártani..meg ez a tulzott nagy harvester tiberium gyüjtés..nekem ezt nem fogadja be a gyomrom..ea nagyot akart alkotni..de....szal értitek...2 pozitvum van a game-ba nalam...a graf(igaz nekem elég szar de fullon rohadt szép),és hogy megy tovabb a story..de semmi több.. -
#2343 Nekem bejött az összes CNC rész a generalst és TS-t kivéve. Egyszerűen nehezen bírja befogadni a gyomrom a mai napig a TS látványvilágát és játékmenetét, ha picit másképp lenne tálalva ugyanaz ami valóban a játék mögött "áll", jobban szeretném. A RA2 például nekem sokkal jobban bejött pedig csak kozmetikai változások voltak benne (nomeg irányítási a lenti gombsorral) nem? Pedig nem vagyok finnyás a játékok grafikájára, RTS-eknél meg főleg nem, én a DOS-os CNC1-et is nagyon bírtam, de a TS egyszerűen ronda és rossz. Az egyetlen pozitívum nekem az volt, hogy jó videók voltak benne.
Az új részt a demo alapján elég semlegesen várom, de lehet ha jobban és szebben menne jobban tetszene, de ezért nem a játékot kell okolni elsősorban. Picit az volt az érzésem mintha egy remake jönne, de aztán ez elmúlt, pláne, hogy a történet is rendesen tovább megy és jönnek a scrinek. -
#2342 te szaroztad le ;)
Bonus disc: leszedtem, megnéztem, szvsz fake
- csak olyan videók vannak rajta, amiket eddig is láttunk
- ami van videó, az is csak sneak peak meg preview, hogy majd lesz a DVD-n
- nincsenek rajta a wallpaper contest nyertesei
- ha valakinek megvan a bonus DVD, és felteszi netre, annak megvan a síma játék is, miért nem teszi? :)
-
#2341 1. Nem fejeztem be valamiért a mondatot, a fejemben így nézett ki: ...de később az eladott darabszám a Westwood-ot igazolta, mivel a Red Alert 2-t nagyobb példányszámban adták el, tehát jobban bevált a pörgősebb játékmenet.
2. Nem tudom hogy azonos időmennyiség alatt mennyit adtak el a Red Alert 2-ből, de biztosan többet. A Tiberian Sun rétegjáték, a hardcore c&c-seknek okozott örömteli perceket, míg a Red Alert 2 az RTS-re fogékonyabb nagyközönséget célozta meg.
Szvsz teljesen felesleges azon vitázni hogy melyik jobb. Van akinek ez, van akinek az a favoritja :) (attól függetlenül hogy mennyit adtak el abból, vagy ebből, hogy milyen is volt, a lényeg hogy azzal játszol amivel szeretsz) -
Antrax #2340 a TS nálam best of marad (Y) -
#2339 de az eladott darabszám a Westwood-ot igazolta
csak két észrevétel, aztán le is zárom a témát, mert toál szétoffolódik a topic :)
1. miben igazolta? ha ök úgy gondolták volna, hogy a TS nem jó, sose csinálják olyanra, és a RA-et sem a helyettesítésére készítették, szóval tényleg nem tudom mit igazolt, maximum azt, hogy ök tudnak jó stratégiákat csinálni
2. 1999. júliástól kb 2000. áprilisáig eladott 1.5 millió példány TS csöppet pont az ellentéte annak amit mondasz :P
-
#2338 nincs baj a pörgöséggel, hacsak nem az az egyetlen cél, és nem megy az atmoszféra rovására (mint ahogy az EA most csinálja, hogy gyakorlatilag addig kurtítja a lehetöségek számát, amíg nem csak egy-két fajta taktika marad mint lehetöség)
kíváncsi vagyok meddig marad életben a játék, de erösen kétlem, hogy akár megközelítené mondjuk pl a starcraft életkorát (de azon is csodálkoznék, ha bármely volt WW játék életkorát), és erösen remélem hogy az EA pofára esik a sok világrengetö ötletével együtt