Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mondjuk az épületlerakás néha meghibban, mert volt, hogy simán odakelett volna férnie 1 épületnek a többi közé, és nem engedte..
nagy nehezen arra is rájöttem, hogy lehet az épületeket elforgatni 😊
hogy most minden jobb klikkre ment, az kicsit bezavart..a régi tiberumban nem ballal mentek ? vagy csak én játszottam vele régen ?
jah és végül a mamutok kellemessen brutálisak 😊 csak kell közéjjük pár gyalogos-daráló kisebb járgány..
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ami nálam még minuszba megy az az árnyék és az AA minõsége
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
+
>Nagyon jól lett optimalizálva: Amd A64 3500+ 1gb 400-as ram 6600gt mellett minden highon simán ment... <#eljen>#eljen>
>A régi játékmenet új grafikával
>Faszájos Ion Cannon
-
>Sztem a régi építésmenüt meghagyhatták volna
>Kevés újítás
>Az egységek nincsenek jól optimalizálva medium gép vs 2juggernaut 2 mammoth tank + a speckók és már le is van verve
Nah elsõ 15perc után ennyi <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
10/9
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem az RA2, még mindig jól néz ki, mégha 2D-s is.
nah majd meglátjuk milyen lesz a végtermék...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy AMD1700+ 512 mb ram, Ati 9600, 128 mb, hát nem is tudom, attól még hogy kevés hozzá a gép nem kéne lefagynia, ,másfelõl ha nem fagyott volna le, gond nélkül futna, mert nem szagatott be.
amúgy nekem 1,2-es amd athlonom van, 768 mega rammal és 9600-os radeon videókarival
Én elsõre arra tippelnék, hogy az a kevés...
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
én is írok már akkor 😊
a demo (és a játék) tisztességes iparosmunka, ha értékelnem kellene, akkor 9/10.
De ellensúlyozandó a sok pozitív véleményt, nekem egy dolog nagyon nem tetszik, mégpedig hogy sikítva menekültek mindenféle újítás elõl. Eddig az összes westwood és EA RTS hemzsgett az újdonságoktól, ami kinek bejött, kinek nem, de legalább próbálkoztak. Ebben ha nagyítóval keresem, akkor se nagyon találok.
One Vision. One Purpose.
www.gportal.hu/bioshock
Azért talán az RA-nak egy "kicsit" több köze van a C&C-hez, mint a Generalsnak.
Az RA "oroszokgyõznek" videó végén befigyel Kane, mint Sztálin egyik tanácsadója...
Ha jól emlékszem pont õ öli meg Sztálint, és egy "új" világról vizionál, beszél "valami" Brotherhood-ról is...
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
mivel már chello korlát volt nincs, megengedhetek magamnak olyan luxust, mint egy 1+gigás demo, alig várom, hogy leérjen 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Örülök a demónak nagyon és már én is töltöm 1000L, mire hazaérek a melóból már lent is lesz 😊.
De amíg nem jutok én is hozzá, hogy kipróbálhassam addig kérdeznék azoktól akik már kipróbálták 😊. Arra lennék kíváncsi egyrészt, hogy a demóban a skirmish-ben teljes fejletségi szintre el lehet jutni vagy csak egy bizonyos szintig? Tehát a GDI itt teljesen ki lesz vesézve avagy maradnak még meglepik a teljes játékra 😊? Másrészt azt szeretném kérdezni, hogy mennyire jön le az, hogy milyen szinten van kieegyensúlyozva a game?
Tudom itt még csak két csapat van és csak a GDI-val lehet lenni nyomulni, de a képek alapján a GDI-nak a Mammuth tankjai a Jagernautjai és Predator tankjai igen tiszteletett parancsolóak. Ellenben a NOD-nak nem sok ilyesfajta egysége van talán az Avatart leszámítva 😊. Bár gondolom azért megoldják, hogy ebbõl nagy probléma ne legyen és élvezetes legyen a játék 😊.
A válaszokat köszönöm elõre is!
(elkezd visszaolvasni..)
sztem nem beteges a sok hozzászólás, ilyen az ha nagyon várnak egy játékot és megjelenik, bár ez még csak demo!
pedig kött 460- al is
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
<#puszi>#puszi>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerencsétlenek...ilyenre igazán figyelhettek volna.