6739
Command & Conquer III
  • beatz
    na meg ha mar spam van akkor volt nemreg egy ilyen gdi-os korom =)
  • beatz
    jah es gdi abszolut pwnol kartyaban
  • beatz
    jelenleg 179. vagyok ^^ Thug neven vok regisztralva ;P
  • fsgh
    jó ez a kártyás gém:) ki hanyadik helyen van? (én regisztráltam:P)
  • kis kocka
    megint volt egy ugyan ilyen bug
  • kis kocka
    és most a GDI profilom NOD-os lett ami sztem nem az enyém :DDDDDD
  • kis kocka
    26nál vége lett
  • kis kocka
    azóta már 25 döntetlen csatánál járunk és mind1 mit jelölsz mindig döntetlen:D:D
  • kis kocka
    ezt nézzétek
  • Muki100
    Azért csak kicsit jobb a GDI kártya terén....tessék megnézni a statisztikát az eredményeknél.
    Én most 21/3-nál járok, pedig taktikáztam. Egyszerűen szarok a NODosok építési idő terén szinte mindenhol...HP terén is többnyire, lőtávban a sniper és jugger is mindent visz. Pedig jópofa játék lenne, szerencse hogy "élesben" azért nem ennyire rossz a helyzet.
  • kis kocka
    nekem küldték emailbe. EA-től jött
  • kr1szmester
    Deazért jóhogy linkeltem nem???
  • kr1szmester
    Megvan!!!!!!!!!!
  • kr1szmester
    Megvan!!!!!!!!!!
  • kr1szmester
    Ti névnek mit adtatok meg??
  • beatz
    az elobb volt benne egy olyan bug, hogy gdi-kent jatszok es ket koron at nod egysegeket dobalt nekem is es az ellenfelnek is, de en lattam mind2-nk kartyait =)))))))
  • kis kocka
    nálam se
    sztem tök jó, most eléggé el vagyok vele:))
  • beatz
    lejatszottam egy azonnali harcot, utana regisztraltam..nalam semmi gond nem volt
  • kr1szmester
    Hát belépek oda aztán ott van azonnali harc ott kér 1nevet rámegyek oszt kiír 1 piros csillagot mellé a sor végére.
    Ha rám1ek a bejelentkezésre akkor kér nevet + jelszavat megadom utána oda is rak csillagokatt
    Te mit csináltál??
  • beatz
    a ez kurvajo nekem bejott igy elsore =D
    nemtom neked mi nem megy benne, reszletesebben is elirhatnad
  • kr1szmester
    bocs szart írtam a honlap:
    http://www.candc3battlecards.ea.com/hu/
  • kr1szmester
    tudnátok segíteni??Netudok itt játszani
    http://www.sg.hu/forum.php
  • SLICK
    Előbb olvastam Tescos újságban, hogy 30-án már kapható lesz az eredeti persze 11 900 Ft-ért :c
  • BiG G
    nem tudom mit izéltek... a westwood nélkül a EA-tól ez is nagy dolog, hogy egy ilyet összehoztak. Igen, vannak hibái, de ha azok felett szemet hunysz akkor nagyon jót lehete vele játszani.

és 100%-osan ne ítéljétek el a játékot egy darab agyonjátszott skirmish map alapján, az aduász a kampányban lesz, remélem legalábbis :) (eddig minden C&C-nek élvezetes kampánya volt)
  • a_n_d_r_e_w
    pontosan. megmutatta :)
    ezért nem számítunk túl sok jóra :P
    #2387: nem játszottam generalssal annyit, hogy még a visszajátszást is nézzek, de akik igen, azt mondják, hogy bizony azóta ilyenek a visszajátszások. Ha igazuk van, és 4 év alatt nem csinálták meg rendesen, akkor a fullig sem lesz belöle semmi :(
    bár amilyen állapotban most van, csak jobb lehet (akárhányat próbáltam, egyik meccsem se játszotta vissza rendesen)
  • LegionarR
    Ugyanez előfordult még anno a Starcraft-ban is (legalábbis velem)...
  • Sephi
    Tevedsz. Egy demo megmutatssa mire szamitsal. De minek ezen vitatkozni? Majd ha kijott a vegleges akkor komentaljuk :D
  • beatz
    hat ez nekemis eszembe jutott...a skynet eletre kelt
  • zegner
    nekem is ugyanaz a helyzet. félig meddig vert helyzetből levertem hard streamroller gdi-t erre végignéztem hogy hogy támad le szépnek szép volt legalább meg lehet lesni hogy mit is akar a gép csinálni. Ez mindenesetre érdekesnek mondható érdekes lesz ha villogni akarsz hogy hogy le verted ezt meg azt :D
  • fsgh
    biztos égőnek találta a játék hogy lenyomtad és gyorsan megváltoztatta a dolgokat:DDDD:P
  • beatz
    nemtom kinek milyen elmenyei vannak a replayekkel kapcsolatban, de nalam csak problema van vele...
    ma kiprobaltam, visszaneztem a legutobbi meccset de egy ido utan mashogy kezdtek alakulni, mint ahogy en emlekeztem
    gondoltam inditok egy ujat, gyorsan lenyomtam a brutal rushert 4perc alatt na gondoltam lesz egy kiraly replayem erre total mashogy alakult meg az a 4perc is...
    remelem ezt orvosoljak a fullban mert akkor igy ertelme nincs a replayeknek
  • Masakari
    alap..az ea nagyon szegény tudod
  • DummyBoy
    Meg nagyon halkan megjegyzem, hogy mivel EA cucc, tegyük fel jelenleg van 50 gond, kijön a peccs, 2-t megold, 17-et generál ... ésigytovább ... De Booster pakk és kieg tuti lesz hozzá :(
  • a_n_d_r_e_w
    ez nem béta, ez egy kiadásközeli demó. ergo gyakorlatilag semmi sem fog változni benne
    és igen, a demó épp azért van, hogy megítéljünk egy játékot. És ha az embereknek (mert ha csak én elégedetlenkéd, azt mondom, inkább kussolok, de nagyon-nagyon sok az elégedetlen, vagy legalábbis keserü szájízü ember) van mondjuk 50 bajuk a demóval, és ebböl a fullra marad 40, akkor még mindig nem vagyunk sehol...
  • Muki100
    Azért van...
  • gabo91
    Na meg ugye 1,2 gigás a demo akkor valamit csak nyujt majd a teljes játék is...
  • Masakari
    csatlakozom ehez a kijelentéshez
  • Sephi
    Az mar regen rosz amikor egy Demo utan itelsz el egy jatekot.
  • gabo91
    Szerintem jo játék, de sok elönyöd nemhiszem hogy származik abbol, ha megvásárlod boltban a játékot. Talán nemcsak eredetivel lehet majd játszani neten...
  • a_n_d_r_e_w
    az a gond, hogy ez rendkívül szubjektív. Attól hogy nem tetszik másnak, neked tetszhet, és fordítva. Ha be kellene illeszteni valahová, akkor én azt mondanám, amolyan RA2 szerü játékmenet, kevesebb taktikai lehetöséggel és semmi sem lesz benne átlagon felüli :(