6739
Command & Conquer III
-
Masakari #2337 lehet..sztem cnc3 totál más irányba ment mint szerettük volna..kiv leszek a ra3-at mennyire szarják el..(a keménymag meg tiltakozik a cnc3 és az ea ellen!!!igaz fiúk??!!!:D:D:D)ea sose értett az igazi átütő sikert érő játékokhoz..most sincs ez máshogy..eredetit nem tud alkotni...
blizzardról meg annyit hogy ők meg a gamesworkhsop warhammer 40.000 nevű táblás játékát lopták el és ültették át a saját világukba..az eredmény magáért beszél..de az 5let nem az övék... -
#2336 Így van, a Red Alert-ek pörgősebbek voltak mindig is, főleg a RA2, és szerintem nagyon jó hogy a C&C3 is pörgősebb lett. Lehet pörgős játékban is taktikázni, sőt igazán olyankor élvezetes a taktikázás, amikor kevesebb időd van átgondolni, megfontolni a dolgoakt, azonnal kell döntened - ez jobban jelenvan egy pörgősebb játékmenetben.
A keménymagnak lehet hogy jobban tetszett a Tiberian Sun, mint a Red Alert 2, de az eladott darabszám a Westwood-ot igazolta, a RA sorozat sikeresebb volt mindig is, mert az emberek jobban szeretik ha zajlanak az események.
Ettől függetlenül sok olyan hibája van a Tiberian Sun-nak, ami miatt igazán csak a keménymag maradt mellette. Bugos rettentően, neten szinte játszhatatlan, és a kezelése nehézkes, majdnem ugyanannyira, mint a C&C1-nél, miközben kijött a nagy rivális Starcraft, és köröket vert a Westwood összes játékára... a cég becsületét pedig a Red Alert 2 hozta vissza. -
#2335 a CnC keménymag szerint (elég elolvasni bármely fórumot, mindenütt van belölünk jópár :)) épp az ellenkezöje az igaz.
És éppen ez volt a szép Westwoodtól. Hogy megcsinálta a CnC sorozatot, majd megcsinálta azoknak, akiknek nem jön be ez a stílus, a RA-eket (és azok mindig az elözö CnC-re épültek, így nem volt nehéz kijavítani azok hibáit)
Szóval mindig is létezett a singleben erös CnC, és a multira kihegyezett (trendi módon hívhatnák fast, fluid és fun) RA (ezért nagyobb a arajongótábora is)
Na de az EA most megfordította a dolgot, FFF-et csinál egy CnC-böl. Ezért van mindenütt felháborodás. Skaggsnek volt igaza (bár akkor még ezt nem ismertem fel) mikor RA3-at akart csinálni ehelyett. Lehet ö már tudta mik az EA szándékai. De ugye szegénynek "családi okok" miatt mennie kellett.... -
#2334 megvan a maga depressziós hangulata, ez némelyeknek bejött, de a többségnek nem. túl nehézkes az irányítása, redalert 2 ilyen szempontból sokkal jobb volt. -
#2333 nem szarozni a TS-t, bestest játék a világon. maradjunk annyiban, hogy nem a te ízlésednek való... -
#2332 de akkor is részemről nagyságrendel viszi a pálmát a c&c1 =) -
#2331 c&c1, redalert1-2 király még mindig :D többi sajnos így évek múltán is ritka szar :( főleg a renegade, de a tiberian sun-tól is a szőr felállt a hátamon... -
#2330 dacade, de sokan panaszkodtak az "legális" csomagra hasonló problémák miatt... azt nem értem h miért nem tudnak kiadni egy normális csomagot, nem tartana semeddig! -
#2329 First decadet próbáltad vagy az "eredetit"? -
#2328 virtual pc, és arra egy 98 vagy egy millenium talán
hátha azokon jobban megy -
#2327 én má tul vagyok rajta, leszedtem... csak nekem a c&c1 az akadozott a RA1 el együtt + a yuris revenge állandóan kilép hibaüzenettel mikor betölti a pályát:S
vkinek vmi 5let? -
#2326 Andrew-nek van igaza, abban benne van mindegyik, azt nézd meg. Ez a pontos neve azt hiszem: Command & Conquer The First Decade
Egyébként meg rossz volt az nfo, nincs benne a c&c1, megyek leszedem énis a first decade-t :( -
#2325 inkább keressd akkor a first decadet, abban benne van az összes (lehet próbálgatni CnC, RA, TS, RA2, és akkor te is értenéd miért nem CnC a generals :)) -
#2324 tudnál adni linket? Mert akkor végigtolnám a cnc 1-et (legyen valami fogalmam cnc röl) -
#2323 énis, végig is nyomom a C&C1-et mégegyszer :D -
#2322 kell a ráknak, jáccani akarok :D -
#2321 Felkerült a netre a plusz tartalmakat hordozó "bonus disc", nagyobb torrentoldalakról már tölthető.
Az nfo-ból:
"Yes i know this dvd is only 600ish MB. I was surprised too!
This is the bonus that you get when you pre order Command & Conquer 3
There are trailers, and behind the scenes footage. + The Extra Walpapers.
This package also came with the first Command & Conquer game....
but i know everyone has atleast 2 copies somewhere
Enjoy this DVD."
Tehát a játékból trailerek, hogyankészült-a-játék videók, háttérképek, és a Command & Conquer 1 ajádnékba. -
#2320 Mert megilyednek tőled a scrinek és hazamennek. -
#2319 Ejj, jöhetne már márc 28, kezd unalmas lenni az egyetlen skirmish pálya :) -
#2318 Mert nagyon ugyes vagy! -
#2317 Mert ők alapból nincsenek benne a demóban. -
#2316 Mért van az hogy ha scrin re teszem a ellenséget akkor pályainditás után kiirja hogy nyertem és vége a pályának? -
Masakari #2315 itt a pont..kis szikra..és nem nagy..-.- -
#2314 leszámítva azt a csekélységet, hogy ezek a tények a kurvamindegy kategóriába tartoznak :D a C&C3 jó lesz/lett, ennek örüljetek, hogy egy kis szikráját visszahozták az eredeti C&C1-es hangulatnak:) -
#2313 leszámítva azt a csekélységet, hogy az nem a generals motorja, hanem az emperoré és a renegade-é... :P -
bgabor #2312 Már leszámítva azt a csekélységet, hogy láthatóan a Generals motorja hajtja mindkettőt... -
Masakari #2311 nézd a jó oldalát..szép kerek szám a 100:D -
Antrax #2310 100 hozzászólásban sikerült kitárgyalni hogy a Generalsnak a C&C-hez semmi köze? XD -
#2309 Ja de kicsit költségessek, akkor inkább az ion cannonra pazarlok pézt -
Masakari #2308 igen arra jó csak..megkapod azt a 2 extra erősítést... -
#2307 Oké majd tanulom, hogy ez nem generals :)
egyébként ez az ion cannon elképesztő, hihetetlenjol lehet vele rombolni...
építettem egy Missile Uplink-et de semmi hasznát se vettem edig. Mire lehet használni? Oldalt megjelent pár dolog, de elég drágák, ezeket lehet vele használni?
bocs a sok kérdésért... -
Masakari #2306 nem olyan nincs..ez nem generals ez cnc..ha ienek lennének benne a nép meglincselnék az ea-t(ugye nem tévedek?:D)
elfolgalni?talán enginer? az ai ébként eladja az épületeit ha megpróbálod elfoglani..szal az ai nem rosz(de azért hülyeségeket is csinál)..foglalni majd max ember ellen lehet multiba:)
-
#2305 És olyan amit én tudok gyártani/építeni olyan nincs?
És ellenséges épületeket eltudom foglalni valahogy?, mert a szerelő ember járműveket elfoglal de épületen még nemprobáltam. (bocs a hasonlatért, ugy mint generalsban volt a katonáknál a zászlo és azzal tudtál foglalni)
Hát tényleg nem játszottam más cnc vel, a NOD oldal anyibol ismerös hogy renegade-val játszottam. -
#2304 Értem, és akkor a generalsal mivan, az is cnc nem?
nem, az nem az -
#2303 tiberium spike asszem amire gondolsz, skirmish palyan 4 is talalhato beloluk, ezekkel tudsz folyamatos bevetelre szert tenni. szepen fogalmaztam. -
Masakari #2302 nagyon 1szerű.. a generals az ea által csinált játék és elé rakták a cnc szót is hogy az emberek jobban vigyék és ne bukjanak vele akkorát...
siloba automatikusan megy a pénz(tényleg nem játszottál más cnc-vel??)
crane meg ad egy extra építő listát(több épületet tudsz 1szerre gyártani) -
#2301 Értem, és akkor a generalsal mivan, az is cnc nem? Vagy van annak ehez valami köze?
De még mindig felteszem a kérdést, van valami amivel folyamatosan tudok bevételt csinálni? Mert a tébérium mezők kifogynak (lassan termelődnek ujra)
Tébérium siloba automatikusan raktároza el a tébériumot vagy én pakoljam bele, és a GDI nél (meg aszem nod nál is van) a daru mire jo? -
#2300 ték:) -
Antrax #2299 loller -
#2298 nézd meg az aláírásom :DDD