6739
Command & Conquer III
  • Masakari
    lehet..sztem cnc3 totál más irányba ment mint szerettük volna..kiv leszek a ra3-at mennyire szarják el..(a keménymag meg tiltakozik a cnc3 és az ea ellen!!!igaz fiúk??!!!:D:D:D)ea sose értett az igazi átütő sikert érő játékokhoz..most sincs ez máshogy..eredetit nem tud alkotni...

blizzardról meg annyit hogy ők meg a gamesworkhsop warhammer 40.000 nevű táblás játékát lopták el és ültették át a saját világukba..az eredmény magáért beszél..de az 5let nem az övék...
  • BiG G
    Így van, a Red Alert-ek pörgősebbek voltak mindig is, főleg a RA2, és szerintem nagyon jó hogy a C&C3 is pörgősebb lett. Lehet pörgős játékban is taktikázni, sőt igazán olyankor élvezetes a taktikázás, amikor kevesebb időd van átgondolni, megfontolni a dolgoakt, azonnal kell döntened - ez jobban jelenvan egy pörgősebb játékmenetben.

A keménymagnak lehet hogy jobban tetszett a Tiberian Sun, mint a Red Alert 2, de az eladott darabszám a Westwood-ot igazolta, a RA sorozat sikeresebb volt mindig is, mert az emberek jobban szeretik ha zajlanak az események.

Ettől függetlenül sok olyan hibája van a Tiberian Sun-nak, ami miatt igazán csak a keménymag maradt mellette. Bugos rettentően, neten szinte játszhatatlan, és a kezelése nehézkes, majdnem ugyanannyira, mint a C&C1-nél, miközben kijött a nagy rivális Starcraft, és köröket vert a Westwood összes játékára... a cég becsületét pedig a Red Alert 2 hozta vissza.
  • a_n_d_r_e_w
    a CnC keménymag szerint (elég elolvasni bármely fórumot, mindenütt van belölünk jópár :)) épp az ellenkezöje az igaz.
    És éppen ez volt a szép Westwoodtól. Hogy megcsinálta a CnC sorozatot, majd megcsinálta azoknak, akiknek nem jön be ez a stílus, a RA-eket (és azok mindig az elözö CnC-re épültek, így nem volt nehéz kijavítani azok hibáit)

Szóval mindig is létezett a singleben erös CnC, és a multira kihegyezett (trendi módon hívhatnák fast, fluid és fun) RA (ezért nagyobb a arajongótábora is)
    Na de az EA most megfordította a dolgot, FFF-et csinál egy CnC-böl. Ezért van mindenütt felháborodás. Skaggsnek volt igaza (bár akkor még ezt nem ismertem fel) mikor RA3-at akart csinálni ehelyett. Lehet ö már tudta mik az EA szándékai. De ugye szegénynek "családi okok" miatt mennie kellett....
  • BiG G
    megvan a maga depressziós hangulata, ez némelyeknek bejött, de a többségnek nem. túl nehézkes az irányítása, redalert 2 ilyen szempontból sokkal jobb volt.
  • a_n_d_r_e_w
    nem szarozni a TS-t, bestest játék a világon. maradjunk annyiban, hogy nem a te ízlésednek való...
  • Kontrakcio
    de akkor is részemről nagyságrendel viszi a pálmát a c&c1 =)
  • BiG G
    c&c1, redalert1-2 király még mindig :D többi sajnos így évek múltán is ritka szar :( főleg a renegade, de a tiberian sun-tól is a szőr felállt a hátamon...
  • Kontrakcio
    dacade, de sokan panaszkodtak az "legális" csomagra hasonló problémák miatt... azt nem értem h miért nem tudnak kiadni egy normális csomagot, nem tartana semeddig!
  • Muki100
    First decadet próbáltad vagy az "eredetit"?
  • a_n_d_r_e_w
    virtual pc, és arra egy 98 vagy egy millenium talán
    hátha azokon jobban megy
  • Kontrakcio
    én má tul vagyok rajta, leszedtem... csak nekem a c&c1 az akadozott a RA1 el együtt + a yuris revenge állandóan kilép hibaüzenettel mikor betölti a pályát:S

vkinek vmi 5let?
  • BiG G
    Andrew-nek van igaza, abban benne van mindegyik, azt nézd meg. Ez a pontos neve azt hiszem: Command & Conquer The First Decade

Egyébként meg rossz volt az nfo, nincs benne a c&c1, megyek leszedem énis a first decade-t :(
  • a_n_d_r_e_w
    inkább keressd akkor a first decadet, abban benne van az összes (lehet próbálgatni CnC, RA, TS, RA2, és akkor te is értenéd miért nem CnC a generals :))
  • gabo91
    tudnál adni linket? Mert akkor végigtolnám a cnc 1-et (legyen valami fogalmam cnc röl)
  • BiG G
    énis, végig is nyomom a C&C1-et mégegyszer :D
  • ColdFire
    kell a ráknak, jáccani akarok :D
  • BiG G
    Felkerült a netre a plusz tartalmakat hordozó "bonus disc", nagyobb torrentoldalakról már tölthető.

Az nfo-ból:
    "Yes i know this dvd is only 600ish MB. I was surprised too!
    This is the bonus that you get when you pre order Command & Conquer 3

There are trailers, and behind the scenes footage. + The Extra Walpapers.

This package also came with the first Command & Conquer game....
    but i know everyone has atleast 2 copies somewhere

Enjoy this DVD."

Tehát a játékból trailerek, hogyankészült-a-játék videók, háttérképek, és a Command & Conquer 1 ajádnékba.
  • Gerbill
    Mert megilyednek tőled a scrinek és hazamennek.
  • GregSB
    Ejj, jöhetne már márc 28, kezd unalmas lenni az egyetlen skirmish pálya :)
  • Sephi
    Mert nagyon ugyes vagy!
  • Tigristank
    Mert ők alapból nincsenek benne a demóban.
  • gabo91
    Mért van az hogy ha scrin re teszem a ellenséget akkor pályainditás után kiirja hogy nyertem és vége a pályának?
  • Masakari
    itt a pont..kis szikra..és nem nagy..-.-
  • BiG G
    leszámítva azt a csekélységet, hogy ezek a tények a kurvamindegy kategóriába tartoznak :D a C&C3 jó lesz/lett, ennek örüljetek, hogy egy kis szikráját visszahozták az eredeti C&C1-es hangulatnak:)
  • a_n_d_r_e_w
    leszámítva azt a csekélységet, hogy az nem a generals motorja, hanem az emperoré és a renegade-é... :P
  • bgabor
    Már leszámítva azt a csekélységet, hogy láthatóan a Generals motorja hajtja mindkettőt...
  • Masakari
    nézd a jó oldalát..szép kerek szám a 100:D
  • Antrax #2310
    100 hozzászólásban sikerült kitárgyalni hogy a Generalsnak a C&C-hez semmi köze? XD
  • gabo91
    Ja de kicsit költségessek, akkor inkább az ion cannonra pazarlok pézt
  • Masakari
    igen arra jó csak..megkapod azt a 2 extra erősítést...
  • gabo91
    Oké majd tanulom, hogy ez nem generals :)
    egyébként ez az ion cannon elképesztő, hihetetlenjol lehet vele rombolni...
    építettem egy Missile Uplink-et de semmi hasznát se vettem edig. Mire lehet használni? Oldalt megjelent pár dolog, de elég drágák, ezeket lehet vele használni?

bocs a sok kérdésért...
  • Masakari
    nem olyan nincs..ez nem generals ez cnc..ha ienek lennének benne a nép meglincselnék az ea-t(ugye nem tévedek?:D)

elfolgalni?talán enginer? az ai ébként eladja az épületeit ha megpróbálod elfoglani..szal az ai nem rosz(de azért hülyeségeket is csinál)..foglalni majd max ember ellen lehet multiba:)

• gabo91
    És olyan amit én tudok gyártani/építeni olyan nincs?
    És ellenséges épületeket eltudom foglalni valahogy?, mert a szerelő ember járműveket elfoglal de épületen még nemprobáltam. (bocs a hasonlatért, ugy mint generalsban volt a katonáknál a zászlo és azzal tudtál foglalni)
    Hát tényleg nem játszottam más cnc vel, a NOD oldal anyibol ismerös hogy renegade-val játszottam.
  • a_n_d_r_e_w
    Értem, és akkor a generalsal mivan, az is cnc nem?

nem, az nem az
  • beatz
    tiberium spike asszem amire gondolsz, skirmish palyan 4 is talalhato beloluk, ezekkel tudsz folyamatos bevetelre szert tenni. szepen fogalmaztam.
  • Masakari
    nagyon 1szerű.. a generals az ea által csinált játék és elé rakták a cnc szót is hogy az emberek jobban vigyék és ne bukjanak vele akkorát...

siloba automatikusan megy a pénz(tényleg nem játszottál más cnc-vel??)
    crane meg ad egy extra építő listát(több épületet tudsz 1szerre gyártani)
  • gabo91
    Értem, és akkor a generalsal mivan, az is cnc nem? Vagy van annak ehez valami köze?

De még mindig felteszem a kérdést, van valami amivel folyamatosan tudok bevételt csinálni? Mert a tébérium mezők kifogynak (lassan termelődnek ujra)

Tébérium siloba automatikusan raktároza el a tébériumot vagy én pakoljam bele, és a GDI nél (meg aszem nod nál is van) a daru mire jo?
  • ColdFire
    ték:)
  • Antrax #2299
    loller
  • ColdFire
    nézd meg az aláírásom :DDD