6739
Command & Conquer III
  • kis kocka
    én rendszeresen itt vagyok és folyamatosan figyelem, hogy mik történnek bár tényleg az lenne a legjobb ha 2-3 emberke is tisztogathatná a topikot
  • Árnyvadász
    És nem reklámként, de nemrég olvastam a guru honlapján: PC Guru-ban is tesztelték a játékot, fókuszban persze és lehet is kapni ezt a számot, sok-sok extrával. Ha érdekel vkit.
  • Árnyvadász
    Első értékelések (százalékos)

Alakul.
  • MaYDaN
    Tényleg úgy néz ki, hogy van kék tiberium, de szerintem azt az a "Growth Accelerator" csinálja. Szal lehet, hogy csak Scrin-eknek lesz?
  • MaYDaN
    Köszi a javítást! Véletlenül a kis képeket linkeltem be :).
  • zegner
    "
    Plussz két új screenshot (na nem mintha nem láttunk volna eleget ):
    1.
    2.
    "
  • zegner
    wow kár hogy a képek kicsik. meg a scrin-es bázisnak a feléről sem tudjuk legalábbis én hogy mire jók. de van kék tibérium jee.
  • MaYDaN
    Komplett Scrin egység bemutatás!

Plussz két új screenshot (na nem mintha nem láttunk volna eleget ):
    1.
    2.
  • zegner
    Az olyasmi mint az mcv tehát elviszed vhova letelepíted és építhetsz mellé.
  • Gabrielle
    Hupsz, jól leírtam :D. Szóval: outpost. soory
  • Gabrielle
    Ooutpost, és arra jó hogy ahol kibontod oda tudsz építkezni. Erről írtam hogy ezt kell elvinni balra.
  • Gabrielle
    Nekem az jött be, hogy a bal oldali mezőt foglaltam el, és kb. úgy mint a gép(de ez most a hardos taktika, csak azért írom ezt mert a medium is ugyan az csak kicsit erősebben támad). Kezdetenk felhúzól 2 refinery-t, powerplant, warfactory. Legyártasz pár tankot, meg egy outpost-ot, és evvel elmész a balsarokba, közbe csinálod a radart, és utána a techcenter-t. Kb mire odaérnek addigra kezdj el egy szónikus ágyut építeni, meg erőművet. az elején 1-2 db megvédi a kihelyezett bázist, és a gép úgy is csak azt fogja támadni. Kb, 4 ilyen torony folyamatos javítással visszaveri az ellent. Persz oda is kell rakni egy refiery-t, még az elején. Mire kész a 4 torony addigra ki is ürűl az alp mező. eladogatod szépen az ottan feldolgozókat, és az összes Harwestert a most megkaparintott mezőre rángatod. Jah amint kész a techcenter és gyártod a szónikus ágyut, akkor már el kell kezdeni gyártani a mamouth tankokat is. Írj be vagy 10et. ezek megvédik a bázist. Meg fejleszd ki az upgradet is hozzá egyből. Ha megvan a 10 akkor nyomj még 10et, és az alap 10et kűld rá a bázisára, az ellenkező, vagyis jobb oldali mezőn keresztűl. Jah az elején +2 aratót azért vegyél. Nekem ez bejött, ha szétlőné az első adag mamouth tankot akkor ott a kövi, és az már tuti győzelem. Ha útközben javítani akarod őket akkor vigyél magaddal egy mobíl felállítható löveg tornyot(nem tom mi a neve), az javít is a közelében. Ilyet érdemes felhúzni a harwesterek mellé is, mert elég nagy sugarú körben tud szerelni. A brutal módban viszont nem mükszik ez a mód, oda más kell, arra még nem jöttem rá.
  • Bagoly81
    az egységeknél az az oupust(remélem jol irtam ) kocsi ami kibomlik a védelem ikonba lehet venni mirevaló? radar simán?
  • zegner
    Hmm. medium? még hard is 1xű, mert az AI nem olyan okos mint amilyennek először látszik. pl. ha a jobb oldali tib. mezőt foglalod el akkor a gép oda küldi a csapatait mert oda akar ő is települni, de arra már hülye hogy ott van egy másik tib. mező tök üresen érintetlenül, na szóval ha betelepülsz jobb oldalra akkor csak azt a "hidat" kell bevédened hogy ne jöjjön át. addig az eredeti bázisodat hagyhatod is max pár 1ség kell meg pár házat elfoglalni rakétásokkal. a gép meg előbb utóbb kifogy a nála lévő nyersanyagból és elkezdi küldeni a harvestereit na hova? a jobb alsóba.ahova te már mivel két tib. mezőt (akár 3mat is) birtokolsz neked már akkora sereged/védelmed van ott hogy az istenért sem tud átjönni/kimenni 5 harvester és az AI újabb okossága hogy ha nincs harvija nem legyárt 1et a war factory-ban hanem épít újabb refinery-t amitől csak fogy a pénze azért azt meg kell hagyni hogy néha tényleg okosan "gondolkozik" pl megpróbálja megkerülni az atombiztos védelmedet és hátulról betámadni csak ált. kevés 1séggel ami nem sokat ér. Így tök 1xűen verhető, ha a másik tib. mezőt foglalod el akkor már nehezebb 1 fokkal de még úgy is leverhető viszonylag könnyen a brutál már tényleg brutál.
  • Bagoly81
    ti hogyan nyitjátok ki a médium gépet? engem simán kinyir állandóan azt a taktikát csinálja hogy kivéreztet. legelőször egy rakás kamikaze embert ráküld a harveszerekre utána kissebb csapattal szétlő ezt azt bebombázza az orerefinerit ha védelmet veszek akkor meg szézlővi repülőkkel, jah és hogy hogy hogynem állandoan ott támad ahol kisebb a védelmem de 3-4 csapat önfelrobantó emberke ellen mi a rákot csináljak? más céljuk nincsen mint a harvesztert kiiktatni. utána a lépegetökre köcsögöl a gép tulgyorsan erösödik fel mi nemvagyunk gépek, és nemtudunk egyszerre 10 dolgot figyelni amint a gép.
  • Gabrielle
    Ez a tisztogatás jó ötlet. :)
    Bár én nem szoktam olyan sokat fórumozni, de ha szeretnék akkor nagyon zavaró amikor tele van értelmetlen vitákkal és noob beszólásokkal. Nem mondom én is teszek fel néha egyértelmü kérdéseket, de válalom is ha marhaságot írok, és nyugottan lehet törölni :).
  • EmThor
    ha már itt tartunk, a fikázásból is elegem van, és ennek sok oka van. van aki divatból fikáz, van aki kedvenc játékát "védi", van akinek nem megy jól a game hardware és/vagy saját képességei miatt, így a redalert2 marad az isten (jó játék volt, de nem 1 kategória a kettő), stb. stb... szal idegekkel felkészülni :]
  • EmThor
    az a baj, itt rosszabb lesz a helyzet, mert ez általában többek gépén futott jól: több lesz a hülyeség :(
  • DummyBoy
    Hmmm ... nem emléxem rá hogy csinálná ...

3-4 emberes házigizda dologra ... Ha szabad ilyet (Bár kétlem ...) csinálni kell egy Nicket, CnCIIIAdmin pl ... és őt megszavazni házigizdának ... utánna a ténylegesen érdemes emberkék használhatnák ... természetesen a Modok beleegyezésével ...
  • GregSB
    Na akkor feldobok egy témát:

Vista alatt másnak is pattog a hang demo alatt, vagy csak nekem?
  • a_n_d_r_e_w
    szvsz nem lehet, de öszintén fogalmam sincs :)
  • Caterpillar
    Olyat nem lehet hogy van 2-3 emberke aki takaríthat a topicban? Mert ahogy végignézek vagyunk egy 4-5 en akik eléggé stabilan jelen vagyunk és lehet úgy kicsit könnyebb lenne ha nem egy ember törölgetne házigazdáskodna hanem 2-3...
  • a_n_d_r_e_w
    most olvastam, hogy a scrin kampány 4 pályából áll. máshonnan meg van info, hogy összesen 38 pályás a single rész, ergo Nod-ra, GDI-ra jut fejenként 17-17 pálya, ami tetszetös, föleg ha mindegyiknél kapnánk jó kis átvezetö videókat :)
  • a_n_d_r_e_w
    bár a legegyszerübb mód talán a fable topicban lett bevezetve, mert ott is voltak áldatlan állapotok, de utána az a rendszer jött, hogy amelyik kérdésre volt válasz a faqban, az automatikusan törölve lett, minden válasz nélkül (mondjuk ott megvolt az elöny, hogy Hmuda rendzseresen olvasta a topicot, és tudta takarítani. Kíváncsi vagyok itt hány mod van jelen általában.) (vagy kellene egy házigazda, aki nagyon gyakran jelen van - én azt mondom jelentkezzen aki vállalná, aztán közös erövel megválasztjuk :)))
  • a_n_d_r_e_w
    ezaz
    de remélem a vérpistik egy része már türelemetlenül frissítgeti a topicot, hogy mikor jön hír róla, és addig legalább okul :)
  • Caterpillar
    OFF
    Igen jártam arrafelé és érdekes módon vagy én vagyok fél isten vagy a többiek idióták nekem elsőre elindult minden varázslat nélkül...
    ON

Félek itt is lesznek bajok bár ha ez a látogatóközönség nem bővül akkor összetehetjük a két kezünket! Sajnos ez viszont csak szép álom és már csak napok választanak el a "vérpistikeáradattól"...
  • DummyBoy
    Én félek ám ettől ... nézd meg a S.T.A.L.K.E.R. topikot ... annyi degradáltnak van már PC-je hogy az valami hihetetlen ...

Én kötném a billentyűzethasználatot valamilyen jogsihoz, ahol minimum követelmény a 80-as IQ :(
  • beatz
    én már végigvittem, jó volt

• Caterpillar
    "Hűűűűűű kijött? Honnan lehet szedni? Neked megvan már? Hol tartasz? Crack jó nem kell szenvedni?"

• Tigristank
    Ilyesmikre gondoltam én is. :D
  • Sephi
    Fizett a banat :D
  • Shiwo
    hát..ha befizecc vip-re , akkor tucc utólag szerkeszteni/törölni 4 percig még :)
  • Sephi
    Kerlek szoljal az SG-nek akkor hogy modositsak az endzsinjuket.
  • kis kocka
    sztem az ilyen beírásokat hanyagold mert a sok füles nem tud olvasni és gondolkodni se nagyon
  • berlinboy6329
    Igaz.Ha kb annyival előbb jön ki mint a STALKER,az azt jelentené,hogy szombat/hétfő közt.Jöhetne már.
  • Sephi
    Fake vaze. Barcsak ne lenne. De irtam alul hogy az csak sajnos ket sorban jott ki :P
  • berlinboy6329
    Ezz...most....fake?vagy..nem?
  • Sephi
    Command.&.Conquer.3.Tiberium.Wars-RELOADED
  • Sephi
    ma nagyon vicces volt a haver. Belinkelt MSN-en egy releast a reload-tol... aszitem ott all le a szivem majd rohogot... marha vicces volt.
  • a_n_d_r_e_w
    ha az emberek a cnc3-nál kevesellték a változatos egységeket (egyébként jogos, mert kevesebb változatos egység van benne mint az elödjeibe), akkor a supcomnál meg pláne...

de ne offoljunk kérem :)

#2450: az a baj, hogy ez nem vicc :S :D