Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ettõl függetlenül megnézem még1x hátha elnéztem, de ezzel kezdtem hogy lehet-e a noddal tolni. Inkább a pixeles árnyékra keressetek megoldást a külföldi fórumokon. Aki talál, súlyos tequilajutalomban lesz része :-)
Tényleg ezt az árnyék gondot nem említik az EA fórumokon? Hátha a fejlesztõk javítanak rajta ha sokan pampognak...
amúgy ha a handicap-et átállítom, az mivel jár ? erõsebb lesz/gyengébb lesz tõle az ennelfél ? és ha magamnál állítom át ?
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nekem két dolog nem tetszett: Rettentõ gyorsak a csaták és ez idõnként zavaró. Az építésnél jó ötlet, hogy fel lett osztva a gyártás és kölün panel nyílik le, de amíg ide-oda kattintok kikészül a kezem. Bár nyilván van erre hotkey, de azt a nagy hévben nem voltam már hajlandó megnézni. Inkább fájjon, csak ne menjen kárba egy másodperc kiesés se 😊
Maga a játék többi része tényleg brutális. Az AI már médiumon is elég jó, kipróbáltam a brutal fokozatot is. Bár csak ne tettem volna 😊 Hogy ott egy idõ után mi jön, az nem semmi... Gyõzze az ember visszatartani. Én amúgy is a turtle híve vagyok, szóval szeretem kiépíteni szép lassan a bázísvédelmemet.
Örülök neki, hogy a NOD és más AI mód is választható, ezt mindenképpen ki fogom próbálni, nekem amúgy is a NOD a kedvencem. Meg pont erre az 5 fajta AI-ra vagyok a legkiváncsibb. Tényleg olyan jó e.
Mostanában a Tiberium Sun-al játszom, meg szeretném végigvinni a Red Alert második részét is, de ez a demó egészen biztosan hátráltatni fog ebben. Tényleg jó lett, hangulatos, csak könyörgöm: legyen egy kicsit lassabb, mert ez így istentelenül durva! És mintha nem emlékeznék rá, hogy lenne sebességcsúszka. (A nem érhetõ el a demóban opciók közt.)
Kamera magasság és a nézet nálam külön csilagos ötöst érdemelt! Ettõl féltem is, hogy nem lesz az igazi. De ez a megoldás tetszik és használható is. Azért remélem fal építhetõ lesz a játékban (bár baromira nem úgy néz ki), mert az elkéne még. NOD-nak meg a lézer-fal.
már telepítem is 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nekem van ilyen menüpontom. Természetesen ki kell jelölni az adott letöltési sort.
Nem tudok a NOD-ra kattintani mert nem jelenik meg. Csak a GDI.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Skirmishben ha ki akarom választani amivel lenni akarok vagy az ellent, nekem csak azt ajánlja fel. Legördítem amivel lenni akarok és csak a GDI van ott.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Sztem nagyon sz@rok a NODok semmi régi egység 😞 Az Artilleryt negyon hiányolom. Pedig idáig NOD párti voltam 😞
Az õrtornyok nagyon szarok amit hármassával lehet venni
Bár lehet hogy ezek még béta nodok...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Látom nálad is pixeles az árnyék...
Én ráuntam és kikapcsoltam
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem az én érdemem, az EA fórumon írta be valaki
szóval hogyan váltsunk népet és AI-t a skirmish módban:
nyissuk le azt a listát, ahol kiválasztjuk a népünket, kattintsunk a játszani kívánt népre, majd üssük le a kezdõbetûjét
ugyanezt megtehetjük az AI-nál is, és a viselkedésmódjánál is
azaz például Nod vs GDI turtle:
ahhoz hogy noddal legyünk: nyissuk le a néplistát, kattintsunk a nod-ra, majd nyomjuk le az n betût
a gép legyen GDI: nyissuk le nála is a listát, katt a GDI-ra, g-betû
legyen turtle: viselkedésmódok lenyit, turtle katt, t betû
és lõn csoda 😊 buta EA nem figyelt eléggé, a hotkeyeket elfelejtette letiltani 😊
Scrint is lehet választani, de itt szemfülesek voltak, egyáltalán nincs scrin egység, ezért a csata gyorsan véget ér
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
ami még nagyon tetszik hogyha csinálsz 1 katonát, akkor nem 1-t ad hanem 1 osztagot.. sokkal jobban néz ki amikor megindulnak a gyalogosok,olyan igazi nagy rohamnak látszik😄
közepes aa-val teljesen homáûlyos volt a játék nekem......
p4 7600 gt kártyám van 1 giga rammal. fullba mindenenel az elején még jó, de késõbb már azért elég keményen beszaggat.. talán 2 gigával teljesen jól menne....
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
még mindig falak: aki hiányolja õket (vagy csak elege van az EA hazugságiból 😊) és van már EA accountja (pl battlefieldhez) avagy szeretne csinálni (ennek a multijához is kelleni fog majd, persze aki meg akarja venni 😊), az plíz írja alá a petíciót itt
Nem vagyok a petíciók híve, de ez elég nagyra nõt, kíváncsi vagyok ezt hogy akarják kimagyarázni
One Vision. One Purpose.
/*WTF?!*/
ez miért van Vista alatt és hol találok ilyen fájlt?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amikor töltötte arra gondoltam mien franko volt a régi westwood logo..mondom magamba ha azzal fogja kezdeni hogy benyögi hogy ea games én lelövök valakit😄 de nem nem mondta be voltak olyan jók és csináltak külön tiberiumos logot maguknak..remek, jópont.
Aztán welcome back commander😊 örültem hogy nem hagyták ki. a mozik pedig ujra dobják a hangulatot. A játék nagyjából a régi pár ujdonsággal amik tetszettek, ez kell frankó! a zenék is ottvannak a hangok is minden..lehet tulságosan tartottam az elbarmolásától..
ami negativot találtam az kicsi de most mégis megjegyzem hogy ha fizikát nem is használják ki(nemiskellazide,bár azért a ra2ben ott volt hangulatra ahogy oldalrabillentek az autok,buszok a robbanásoktól😊) ) de legalább szét lehetne kapni a tereptárgyakat..kicsit illuzioromboló lesz majd hogy a noddal nem lehet majd szétkapni a városban az autókat😊 egyedül akkor robbantak fel ha ráhajtottam a mamuttal😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
/*WTF?!*/
Hatalmas hangulatot varázsolnak az animációk,nagyon igényes az egész. Lehet ez lesz az elsõ stratégia amit végigviszek?
elindul a winzip szarság aztán feljön valami media key és ennyi Oo
http://thenamelessphoto.com/