6739
Command & Conquer III
-
#2457 lol -
#2456 a hatalmas pályákért és a sokfajta egységért adtak rá 90-et szvsz... -
zegner #2455 kicsit OFF de a sup. commanderre én pl nem adtam volna 85 öt sem bár ez saját vélemény, de a c&c3 demo nekem magasan a sup. commander teljes játéka felett áll. (bár lehet hogy többet kéne azt is nyomni) :) -
#2454 jaja:) a Supreme Commander csak 90 százalékot kapott:) -
kisviku #2453 Szerintem feszült várakozás folyik itten...
Anno a Red Alert 1-nél én is így voltam.Még visszaszámlálás is volt... -
zegner #2452 93-mat :) -
#2451 Nem tudjátok véletlenül hogy a pc guru hány %-ot adott rá a napokban megjelent új számában? -
Caterpillar #2450 "50% -nál járok jön maxxal!"
"Vááááááá csak 20k val jön váááááá még 50 nap..."
"Feltelepítettem de nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!"
"Berakam démónba és így se jó mit tegyek?????"
"Segítsetek a YASU -val is hibát ír ki!
(Piros x)
(sárga béka)
(piros x)
Szóval ezt...."
"Van már crack?"
Bocsi ezt nem hagyhattam ki... -
#2449 Egyelőre nem sok újdonság van, majd ha kijön a játék, akkor lesz itt sok "értelmes" téma. :D -
Antrax #2448 már semmi értelems téma sincs itt???? -
valaminick #2447 Hi!
Néztem hivatalos forumba, de ott se képes válaszolni az EA... a pontos dátumról irnak mindent 22-23 26-28 -
#2446 Így pontosan megmondani nem tudom, de több helyen olvastam róla. De az is lehet, hogy tévedek, akkor viszont bocsánat. -
#2445 Ellopták a licencet XD -
Gabrielle #2444 Ohh sorry meg se néztem :). Másik fórumban találtam. Tényleg sorry a figyelmetlenségért. -
#2443 Méghogy nem olvasnak FAQ-ot az emberek :) -
#2442 Eh, köszi, hogy belinkelted ide is :P
(egyébként hol bukkantál rá? (gondolom nem itt)) -
#2441 ?
ez a topic faq-ja..persze hogy olvastuk :) -
Gabrielle #2440 Jah mégvalami, azt gondolom olvastátok már hogy a demóba ki lehet próbálni a Nodot is. Itt megtaláljátok azt is ->[URL=http://anarchia.uw.hu/admin/cnc3/faq.htm]Kis okosságok ^^[/URL] -
Gabrielle #2439 LOL ez a visszajátszás tényleg elég gáz :D. Megvertem a gépet, de úgy látszik ez valahogy a színfalak mögött másképp alakúlt ^^. Nah mindegy remélem ezt kijavítják, vagy direkt azért csinálják hogy meglássuk milyen lett volna ha vesztünk? :))) -
#2438 jó kis szenzációhajhászás azért ez a hír :D
konkrétan az a post az EA fórumán arról szólt kb, hogy igen csinálnak most egy mod sdk-t, de mivel mindenki szabadságon van, ezért csak soká' lesz kész. Most ott tartanak, hogy megpróbálják megtervezni a cuccot :)
-
#2437 Hát ez a cnc -s kártyajáték jolmegvan csinálva, de hama emglehet unni (legalábis én hama meguntam) -
valaminick #2436 Hi!
Hol olvastad ezt? -
#2435 Most akkor elvileg lehet nézegetni a nagyobb oldalakat, hogy hol jelenik meg a game :)? Mert mintha mától már le lehetne töltenie azoknak akik hajlandóak több pénzt kiadni érte :). Tehát 1-2 nap múlva lehetséges, hogy lesz már belőle valami :D? -
#2434 Egy kis jó hír :)
Igen komoly C&C3 mod támogatás
Az Electronic Arts megerősítette, hogy a nemsokára a boltokba érkező Command & Conquer 3: Tiberium Wars igen komoly mod támogatást kap majd a fejlesztőktől.
Az EA fórumán lehet olvasni a hírt a mod támogatás mikéntjéről, ami sok amatőr és profi játék moddolót sarkallhat új kiegészítések elkészítésére. A jól optimalizált grafikus motornak hála könnyen lehet majd új modokat fejleszteni, amit a hamarosan megjelenő MOD SDK csomaggal lehet elkezdeni. -
Gabrielle #2433 Aszem próbáltam, de lehet akkor valamit benéztem, köszi. -
#2432 engineer/saboteur-rel lehet ujra eletet lehelni belejuk -
Mester01 #2431 enginert tegyel bele és fölál elég szépen! :p -
Gabrielle #2430 Igen itt Mo-n saját nyelvünkön jelenik meg. Kivéve collector változat. -
raymond01 #2429 most látom a képen hogy magyar!
lesz magyar verzió is? -
Gabrielle #2428 #2397 -
Gabrielle #2427 jah a kértyajáték meg nagyon poén :D -
Gabrielle #2426 Sziasztok!
Jah kb. ennyi van benne ->#2424. Annyiból jó hogy leírja a story-t - kicsit felelveníti hogy mi is volt eddig.
Én is próbáltam a demót és nekem nagyon tetszett. Hozza a korábbi C&C-k hangulatát. Főleg az tetszik hogy megint élő szereplős videók vannak benne, ráadásul olyan sorozatokból amiket szeretek :).
Írta valaki hogy kicsi a pálya meg hogy a harwester kicsit buta. Eddig úgy tapasztaltam hogy a legtöbb demóba nem raknak ennél nagyobb pályát, meg 1v1 pályának nagyon kellemes. A harwester meg így poén :), legalább oda kell rá figyelni kicsit. Annyi amit bugnak látok benne, hogy nem a hozzá legközelebb lévő feldolgozóba viszi az anyagot, és valami rövidített úton megy ahol feldarabolják :).
Annyi zavar hogy nincs javító egység az épületeken kívűl, de lehet csak én vagyok béna. Meg a kis lépegetőt hogy lehet helyre pofozni ha elborúl? -
#2425 Ezt a kártyajátékot hol lehet megtalálni? -
#2424 demo, háttérképek, két werk film. a füzetben meg leírások, westwoodról, a c&cről, tiberiumról, kezelőfelületről, stábról, multiról, ilyesmik -
jlaci80 #2423 Eddig csak olvastam a hozzászolásokat.
Nekem bejöna játék és várom..
http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0
szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. ;)
További Jó játékot!! -
raymond01 #2422 hi
Guruban van kisköny, arról tudtok vmit mondani hogy mi is van benne, meg azt olvastam hogy külön dvd is van a játékról!? Megéri csak ezért megvenni? Vagy nincs fent vhol pdfben? -
#2421 jó8 =) -
#2420 jo mostmar rajottem, hogyha az ellenfel elviszi a kartyam azokkal is jatszhat ellenem...nem bug ez heh =)
57.hely..asszem megyek aludni x]] -
#2419 mar 149. vok =D 127/103 x]
egyebkent most hogy nezegettem a juggernaught leirasat...
"Ez a nehézsúlyú harci lépegető szinte megállíthatatlan. Négy ágyújából pusztító könnyedséggel tarolja le az ellenséget"
most az a négy nem három? =D -
#2418 én még csak az 500.-ik:))) Fsgh néven...most nem volt kedvem többet nyomni:) de amúgy könnyű...45géből 41-et yertem