Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
milyen géped van?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
One Vision. One Purpose.
amúgy nálam volt 1 érdekes grafikai bug..néha 1-1 jaggernaut elfelejtett lépkedni haladás közben...kicsit vizisielés-fílingje volt a dolognak..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

1Gb Ram
GeF 6600-n hogy szerepelne?
nincs idõm most a demót kipróbálni
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Rég vártam már a gémet,és nem csalódtam.Igaz,a játék nem vmi szép 9600-as radeonnal és még akad is,meg a videókban a hang késik/siet 5-10mp-eket,de majd az új gép ezt kiküszöböli.Nálam eddig 9/10,mivel tökéletes gém nincs,mindennek megvan a maga hibája.Jó játék!Ajánlom!Kane Lives!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
512ram, amd athlon64 3200+, ati radeon 9550-256 rammal. Nem azért, de lehetne többet is kihozni belõle?
One Vision. One Purpose.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
sose volt szerencsém a tömörített dolgokkal...általában minden nagyobb (tömörített)file crc-en jön le...:@ ha máskor nem talán a PC guruban benne lesz...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
One Vision. One Purpose.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
kep
szerintem
a PcDomeról töltöttem le és ezt írja ki mikor az exre kattintok!!!
?????de ideges vok :@@@@@@
mindent maxra nyomtam, egy röccenés nem volt. ez nálam már sokat dob, látszik h dolgoztak rajta a készítõk... meg hát imádtam az elõzõ részeket:)
amúgy sztem a hibák ki lesznek küszöbölve a fullban.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Eléggé rövid, de nem is baj, hogy többet nem árulnak el egyelõre. Elõ* meg akartam állni, hoyg nem próbáljam ki skirmishbe GDI-t, de nem tudtam...<#vigyor2>#vigyor2> Kicsit furcsa volt, hogy 1 Jaggernaut +2 Mamuth tankkal gond nélkül legyõztem az ellenfelet. Kb. semmi kihívás nem volt <#szomoru1>#szomoru1>
Sok idõ még az az 1 hónap! <#rinya>#rinya>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
One Vision. One Purpose.
Erre itt ez a post:
"The reality is, yes, we made a late design decision not too long ago to take out walls from multiplayer. We will explain this further in the upcoming podcast, but we found after extensive testing that walls were being hardly used and didn't suit the gameplay style, the fast paced feel, they became more of a nuance than an actual enhancing gameplay feature.
We knew this would be a sore point to begin with for some players, but ultimately, we felt it was best for the gameplay.
That said, I would like to let you know that we have left the wall logic IN for modders so when the game ships, if you want to download a mod with walls, you'll be able to do so. Walls are also involved in single player because they play a component in various base designs in certain missions, but for a team who has played this game for thousands upon thousands upon thousands of hours, we truly felt walls were not proving valuable. "
Szóval a helyzet a következQ: vannak falak, meg vannak csinálva, de ki lettek kapcsolva, nehogy mi kis agyunkat terhelje az a hatalmas döntés, melyet meg kellene hoznunk, miszerint akarunk mi falat építeni vagy sem
One Vision. One Purpose.
de azt is irtak asszem, h modokkal lehet majd hasznalni
Köszönöm hogy erre felhívták a figyelmemet, tényleg nem nekem kell eldönteni, hogy használok-e valamit vagy nem. õk az okosak és majd õk megmondják nekem
One Vision. One Purpose.
nem users guide-ot akarok én csinálni, hanem válaszolni azokra a kérdésekre, amelyek gyakran felmerülnek
One Vision. One Purpose.