Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
jahhát minimum graf, sorry érte, de ennyit bír a vasam :) mondjuk ezt még jól bírta, csak az atomcsapásnál szaggatott be..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ColdFire
ez ilyen ronda vagy te vetted le a grafod? :D
milyen géped van?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Freedom88
úristen de pixeles

T.T.

a_n_d_r_e_w
én mikor bekapcsoltam közepesre az AA-t merQ homály lett az egséz, úgyhogy most vagy 1024-ben használom minimum AA-n vagy 1280-ban no AA-val. A homályt nem szeressem, de a pixeleket sem :)

One Vision. One Purpose.

Shiwo
erre mondják, hogy állóháború ? :)

amúgy nálam volt 1 érdekes grafikai bug..néha 1-1 jaggernaut elfelejtett lépkedni haladás közben...kicsit vizisielés-fílingje volt a dolognak..

EmThor
Na csináltam egy gif animot, 2 mp-enként váltakozik a kép, fullon van minden, amikor homályosabb, akkor van rajta 2xAntiAlaising, amikor éles a kép, akkor nincsen... Balra a tibériummezõn látni jól a különbséget, meg a kép közepén, a fõépületen a GDI logón... szerintetek? Legyen AA vagy ne? Kinek hogy jön be? AA-val tiszta xbox feeling...

ColdFire
P4 2.4Ghz
1Gb Ram
GeF 6600-n hogy szerepelne?

nincs idõm most a demót kipróbálni

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

berlinboy6329
Hmmm.kipróbáltam a demót.Ejj,eszembe is jutottak a régi TS-es idõk.9600-as Radeonnal s szép grafja van,de azért az öreg hibák mindig megmaradnak.Értem ezalatt az egységek,más egységeken/tárgyakon való keresztülmenését,a kamera mozgatásánál(zoomolásnál)a tibérium szíve(az a gödörszerûség) széle kicsit mozog.Játékmenet...Túl gyorsan vannak kész a dolgok.Má nem nagyon zavar.

Rég vártam már a gémet,és nem csalódtam.Igaz,a játék nem vmi szép 9600-as radeonnal és még akad is,meg a videókban a hang késik/siet 5-10mp-eket,de majd az új gép ezt kiküszöböli.Nálam eddig 9/10,mivel tökéletes gém nincs,mindennek megvan a maga hibája.Jó játék!Ajánlom!Kane Lives!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ColdFire
hi:)

EmThor
de ha felrakom AA-t, akkor meg moziszerû lesz a kép, mintha tv-n játszanék, anélkül meg tûéles, ezhogyvanez? :D

Az antialaising az élsimítás. kapcsold ki, meg az árnyékokat és megy szépen. nekem bejött így. meg a demó is. Kicsit foglalkoztam vele és most kész vagyok tõle.
DaemoonHunter
Na leszedtem-felraktam-kipróbáltam a demot:D Nagyon de nagyon jól jött most ez a játék, mert már régóta nem kötött le ennyire egy játék. Egy fél óra azzal ment el hogy optimizáltam <#idiota>...igazából a fény és a különleges effektek lassítanak nagyon, de azért be lehet állítani. Nekem most low-medium között van és csak néha lassul be, kb erre is számítottam.
512ram, amd athlon64 3200+, ati radeon 9550-256 rammal. Nem azért, de lehetne többet is kihozni belõle?

huhhh azért full grafikára álitva az elején fasza meg minden, de amikor vagy 200-n harcolnak akkor már szaggat. van a videóbeálitásoknál vmi anti aliasing az micsoda ?
a_n_d_r_e_w
keresem, keresem, de nem találom, linket plíz, érdekel :)

One Vision. One Purpose.

Looserke
ha nem teszem fel, akkor meg pixeles...

ha felpakolod az aa-t, akkor lesz olyan érdekes az árnyék., legalábbis nálam..

Looserke
2-es AA fokozaton nektek is kicsit elmosódott lesz minden?

a_n_d_r_e_w
próbáld leszedni torrentrQl (FAQba is raktam egy torrent linket, de lehet gyorsabb helyeken is megvan, ott van hash ellenQrzés és a hibás részeket leszedi újra :))

One Vision. One Purpose.

Truck Driver001
Hát nekem nagyon tetszik a játék.Iszonyat jó lett.De sajna hamar meglehet unni a demót.Skhirmisbe lehetne legalább mégegy pálya.Egésznap azon az eggyen játszottam,és nagyon ráuntam.Ezenkivûl a gépigénye se nagy..Simán elfut max beállitások mellet.Hála'égnek.Ja és Mammoth Tank rulzz!:D

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :)
Ok, persze. De elhúzhatnál. :)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Pheaper
nekem is ezt irta

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Ok, persze. Elhisszük de sztem elég egyszer is leírni. :)

fsgh
bazz:SSS

sose volt szerencsém a tömörített dolgokkal...általában minden nagyobb (tömörített)file crc-en jön le...:@ ha máskor nem talán a PC guruban benne lesz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w
akkor szok elQfordulni ha egy tömörített állomány nem jól jön le. Attól tartok újra kell töltened

One Vision. One Purpose.

fsgh
ááá de ideges vok:(((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hm...

alma2
na nagyobban is.ime.
kep nagy

szerintem

Skacok miért panaszkodtok h gyenge? mindenki easyn tolja a skirmish-t?:))))))
alma2
En inkabb kukcoskodom, mennyivel szebb lenne, ha a jobboldani gyalogos osztag nem a falon at lone az epuletet.Azert egy par jatekban mar ezt reg megoldottak :p
kep

szerintem

fsgh
a kur.....<#violent><#violent><#violent>

a PcDomeról töltöttem le és ezt írja ki mikor az exre kattintok!!!

?????de ideges vok :@@@@@@

Rage47
most próbáltam ki, nálam 10/9, de mert csak demo:D
mindent maxra nyomtam, egy röccenés nem volt. ez nálam már sokat dob, látszik h dolgoztak rajta a készítõk... meg hát imádtam az elõzõ részeket:)
amúgy sztem a hibák ki lesznek küszöbölve a fullban.
fsgh
meg úgy alapól is jöhetnek a képek szvsz:)

fsgh
92%...jajj remélem jó lesz az exe..(amilyn pechem van valami hibát ír majd ki:S)

alma2
Valaki tegyen be egy kepet a jatekbol akinek baja van az arnyekkal, kosz

szerintem

beatz
azt vedd figyelembe, hogy csak egy taktika szerint lehet játszatni az ellenfelet, a masik 3 vagy nemtomhany taktikai jatekmod nem valaszthato a demoban ellenfelnek. lehet azok nagyobb kihivast jelentenek majd.

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

lac111
Énis kipróbáltam a demot.
Eléggé rövid, de nem is baj, hogy többet nem árulnak el egyelõre. Elõ* meg akartam állni, hoyg nem próbáljam ki skirmishbe GDI-t, de nem tudtam...<#vigyor2> Kicsit furcsa volt, hogy 1 Jaggernaut +2 Mamuth tankkal gond nélkül legyõztem az ellenfelet. Kb. semmi kihívás nem volt <#szomoru1>
Sok idõ még az az 1 hónap! <#rinya>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Shiwo
majd a kiegészítõbe tán beteszik normálisan, kapustúl.

beatz
szerintem _sokan_ vannak ugy hogy szivesen hasznalnanak falakat szoval kb nagyonsok olyan szerver lenne ami tamogatja..vagy talan a teljes verzioba majd beleepitik az egeszet, hogy csak ki kelljen pipalni, hogy lehessen-e falat hasznalni vagy ne, ilyen filterlista szeruen csak azokat listazza majd. ez meg a jovo zeneje, egy honap es kiderul.

a_n_d_r_e_w
a modokkal annyi a gondom, hogy akkor a online mutlinál még azt is figyelnem kelljen majd, hogy ugyanolyan moddal rendelkezQ jóemberhez csatlakozzak- eleve kiesik egy csomó lehetQség. nem hiszem hogy bárkit zavarna, ha benn lennének a falak. akinek nem tetszik, ne építsen

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Az elején volt egy kisebb zavargás a kapuk és a falak miatt. Akkor megígérték, hogy lesz fal, de kapu nem. Az emebrek elfogadták, bár sokan (köztük én is) nem fogadták el az indokot, amit a kapukra mondtak. De egye fene.
Erre itt ez a post:
"The reality is, yes, we made a late design decision not too long ago to take out walls from multiplayer. We will explain this further in the upcoming podcast, but we found after extensive testing that walls were being hardly used and didn't suit the gameplay style, the fast paced feel, they became more of a nuance than an actual enhancing gameplay feature.

We knew this would be a sore point to begin with for some players, but ultimately, we felt it was best for the gameplay.

That said, I would like to let you know that we have left the wall logic IN for modders so when the game ships, if you want to download a mod with walls, you'll be able to do so. Walls are also involved in single player because they play a component in various base designs in certain missions, but for a team who has played this game for thousands upon thousands upon thousands of hours, we truly felt walls were not proving valuable. "

Szóval a helyzet a következQ: vannak falak, meg vannak csinálva, de ki lettek kapcsolva, nehogy mi kis agyunkat terhelje az a hatalmas döntés, melyet meg kellene hoznunk, miszerint akarunk mi falat építeni vagy sem

One Vision. One Purpose.

beatz
igen a forumba elegge alpari modon kozoltek..
de azt is irtak asszem, h modokkal lehet majd hasznalni

engem kurvára zavar kapásból feltûnt de ezt még anno olvastam hogy nem lesz <#conf>

aha, akkor ha jól sejtem van valami kapcsolat is a történetekben, mertbhogy Mind Command Conquer...

a_n_d_r_e_w
BTW nem tudom kinek tûnt fel, hogy kiszedték a falakat, anélkül hogy bárkinek is megemlítették volna. Persze megint a lekezelõ modorukkal megindokolták, hogy azért, mert az nekünk egyáltalán nem is kell.
Köszönöm hogy erre felhívták a figyelmemet, tényleg nem nekem kell eldönteni, hogy használok-e valamit vagy nem. õk az okosak és majd õk megmondják nekem

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
kösz :)
nem users guide-ot akarok én csinálni, hanem válaszolni azokra a kérdésekre, amelyek gyakran felmerülnek

One Vision. One Purpose.