6739
Command & Conquer III
-
Newfronter #2537 Taiwan-on megjelent a játék. Az nforce-on most írta valaki hogy elhalasztották június 12.-ére, de sztem ez kamu.
Watch this! -
ricsa008 #2536 Sziasztok szerintetek ez is DuplaDVD-s lesz? -
#2535 mondtam h no offense, de latom az mar elkerulte a figyelmed =) nem szemelyeskedni akartam, de nekem a kommentjebol ugy jott le h marcius 23.an jelenik meg szerinte a game, es az aranylemez is ugye megjelent/elkeszult -
Newfronter #2534 Ekkor jelenik meg. -
#2533 Nem vagyok noob, tudom mi az a kereső, de raymond ezt írta:
"MEGJELENÉS: 2007. március 23. - ARANYLEMEZ! - MEGJELENT"
-
raymond01 #2532 http://576.hu/nyito/index.php
Itt megy a visszaszámláló hogy mikor fog megjelenni, ezek szerint még 1 hét van! -
#2531 pedig milyen jó is lenne ám, ha Kane rádnéz, mélyen a szemedbe, majd megszólal Kerekes József hangján :PP -
#2530 isteni lehetőség a kereső használata az oldalakon ^^
no offense -
#2529 Ja hogy 13. Én ma (23.-án) kerestem a hírt :) -
#2528 Command & Conquer 3: Tiberium Wars ARANYLEMEZ!
Sogun, 2007. március 13. kedd 08:15
ez már nem új hír =) -
#2527 Jobb is hogy nem szinkroizálják le, én pl azonnal törölném le a játékot a francba, ha meghallanám Stohl Buci vagy más mostanában felkapott szinkroszszínész hangját a játék alatt :PP -
#2526 Hol látsz te aranylemez bejelentést Hardwireden? Én nem látom sehol. -
Gabrielle #2525 :))))))))))))
Ez jó hír!
Jó lenne ha már holnap valahol meg lehetne szerezni :). Aki megtalálja valahol azonnal szóljon! :)))
Rég volt olyan játék amit ennyire vártam volna ^^. -
#2524 hivatalos bolti forgalmazásra még várni kell, de nemhivatalosan már lehet lesz belöle valami -
raymond01 #2523 MEGJELENÉS: 2007. március 23. - ARANYLEMEZ! - MEGJELENT
hardwired.hu- n, ez igaz? lesz belőle vmi a hétvégére? -
#2522 nem rosszmájúság ez sajnos, hanem jövökép :S
(de ne feledd a terroristákat sem, hiszen az most trendi) -
kis kocka #2521 :D -
Newfronter #2520 De olvasd el azért azt is amit én írtam, ott a lényeg... -
#2519 Köszi! Akkor frankós! Azért szeressük az EA-t! -
#2518 "ti hogyan nyitjátok ki a médium gépet?"
War Factory +2 harvester, Barrack utána csukott szemmel klikkelgetni és közben terjedni ahova lehet. Ez még hardon is müxik csak több turret kell a hidakhoz. -
kis kocka #2517 hát ja arra azért kiváncsi lennék milyen szinkronosan:DDD
most hogy így belegondolok nem is meglepő hogy magyar lesz mert hát a NFSC is meg fifa is(bár abba volt magyar kommentár) magyar volt úgyhogy mostantól mind1ik az lesz:DDDD (sztem) -
Newfronter #2516 Ja, csak nem szinkronos lesz, hanem feliratos. Azért leszinkrozinálni dúrva lenne. -
kis kocka #2515 igen???
nah jóvan ezt nem tudtam :DDDDD -
Newfronter #2514 Nem készül, mivel eleve magyar nyelven jelenik meg MO-n. -
kis kocka #2513 úgy gondolom igen, de ne várd annyira mert ha lesz is akkor se mostanába -
#2512 Lenne egy kérdésem! Készül ehhez majd magyarítás? -
#2511 Lehet hogy rosszmájúan hangzik, de szerintem az EAnak meg se kottyan hogy a CNC3-at átkozmetikázza és kidobja RA3-ként. Úgy értem nem foglalkoznának vele annyit mint régen az RA 1-2vel. Én azt mondom nagy az esélye hogy látunk még Allies obelisket és szovjet flame tankot (még ha nem is ilyen néven :) ) -
kis kocka #2510 de az :)) -
#2509 *csak nem -
#2508 csak fanka szoveg az alairasod? ;] -
#2507 mindenképpen
Skaggs (generals és BFME) eleve azt akarta csinálni, csak aztán "családi okok miatt" távoznia kellett, akkor került a helyére Verdu (BFME2 és CnC3)
így utólag azt mondom Skaggs-szel jobban jártunk volna -
kis kocka #2506 ott a pont én még annak idején nagyon benne voltam RA-be és imádtam(gyorsan meg is keresem :))) ) -
#2505 mindenképp bele fog, hisz asszem már itt is ki lett tárgyalva, hogy nagyobb siker volt. mármint szélesebb körben volt ismertebb az átlag RTS playerek körében, ha a C&C3 jól szerepel (ami nem tűnik nagyon lehetetlennek) akkor nincs az az EA-s manager aki azt mondaná, hogy ne legyen a red alertből is egy 3. rész -
kis kocka #2504 hát látod én ezen még nem gondolkodtam, de ha igen akkor kiváncsi vagyok hogy a TW után mivel lehetne még ki rukkolni(nyílván van még a tarsolyukba sokminden, csak nem mutatják meg) -
#2503 azon elmélkedtem hogy vajon az EA belevágna-e egy Red Alert 3-ba?(persze idővel...) -
#2502 akkor az, köszi :) -
#2501 http://gdi.ea.com/hu
es
http://nod.ea.com/hu
a .hu-s nem mukodik
egyebkent a nodos oldalon jol mutat, hogy "játssz harci kártyák" kinaipiac feeling -
#2500 hehe, gamestar.hu jól átalakult, jó ez a gdi.ea.hu meg a nod.ea.hu -
#2499 enis gyakran csekkolom topicot, csak nincs mirol irni azon kivul h "huu de varom mar h mikor jon ki" =)) szep csendben keszulok a demo uninstalljara amint kijon a full
de az emberaradattol es a 300x megvalaszolt kerdesektol elore felek -
Antrax #2498 Én folyton itt vok csak még nem jön a teljes nincs miről írnom :S