6739
Command & Conquer III
-
Caterpillar #2577 Adná az Ég...
Csak akkor jön a dilemma... Stalker + C&C3 egyszerre sok nekem.
Egy biztos akkor most pár napig nem alszok... Nappal Stalker este meg TW. (Öreg vagyok én már a parázáshoz...) -
#2576 egy clone verzo sztem mar uton van =D -
#2575 Na. Vasarnapig megjelenik. Holnap estere saccolom a scene-et. -
#2574 eloljaroban, ha idokozben megjelenne a game =)
For those of you getting the game today, this weekend, and early next week that are running on 32- bit Windows Vista operating system, if you are experiencing a driver graphic crash after saving a game and trying to load it back or experiencing a driver graphic crash in general, please download and install the following NVIDIA driver (only for NVIDIA graphic card users)
http://www.nvidia. com/object/winvista_x86_101.41.html
We have not heard of any ATI users experiencing this issue, but this driver should fix your problem as it already has for others.
tehat roviden magyarul, akiknel elofordulna, hogy elmentett jatekallast nem tolt vissza (ergo kifagy) az toltse le a linken talalhato drivert
kizarolag nvidia tulajoknak, ati kartyakkal eddig nem volt gondjuk -
#2573 el ó el =) -
#2572 "Yeah, it's also out in a village 300km to the north of Moscow, they cracked it bu can't upload cos they only got 56k modems there..."
Ez annyira nem hihetö :)
Moszkvától 300km-re északra egy faluban már megvan a játék, amit már fel is krekkeltek, de nem tudják feltölteni, mert csak 56-os modemjük van :)))
jó humora van a srácnak. magam elött látom, ahogy az egész falu crackeli a cnc-t, mert ök bizony ebböl élnek :)))) -
Gundark1234 #2571 Valami olysmit mondott az egyik csoka, hogy valami faluban Moszkvától 300km-re valaki már feltörte a gémet csak nem tudja feltölteni mert 56k modemje van. lol. Szerintem ezt csak félig gunyorosan írta arra hogy állítólag Tajvanban meg Norvégiában már kint van a játék. -
#2570 Az a mondat arról szól,h van vmi falu 300km-re Moszkvától,és az ott élő vki feltörték,de az 56K-s modemmiatt nem tudják feltölteni.De sztem ez hülyeség. :/ -
Newfronter #2569 Valaki elmondaná min folyik a vita az nforce-on? Valami 56k-s modemről beszélnek, nem világos ez nekem.link -
#2568 orulj -
#2567 64-bitesen futtatam :D -
#2566 576 Kane edition
"- 5 multiplayer pálya és 3 egyedi egység kinézet"
Ez mit jelent? Multi pályát mindig le lehet szedni netről, vagy az EA valahogy elérte, hogy ezeket ne lehessen majd a sima verziósoknak letölteni? :S -
#2565 hivatalosan támogatja a 32bitest, a 64es verzioval nem biztos h fut -
#2564 OFF
ahahah honnan szedted ezt a logot, iszonyat meg emlekszek regen valami win 3.1es sielos gamaban ez a szorny ette meg a sieloket xD
ON -
#2563 Még ki X-elték a vistát hogy nem megy rajta pedig én a demó azon nyomattam. -
#2562 Itt például.
Vagy itt.
-
#2561 elö van rendelve, de már korán sem biztos :) -
#2560 galaxisnet -
#2559 ÉN!:) -
#2558 Stalkerről mesélj már valamit priviben, néztem a topicját de semmi érdemleges infót nem találtam benne a játékról. Jó lett?
Bocs az Offért -
Sampras #2557 Hol lehet megvenni? Tudtok webcimet mondani ahol meg lehet rendelni? -
kis kocka #2556 attól függ ha nem lehet vele(warez-es) majd neten nyomulni akkor valszeg
és sztem nem lehet -
#2555 erosen be van tervezve =) -
Antrax #2554 nem tom melyiket veszem meg eredetiben a stalkrt vagy ezt mert még gépet is kell újítanom a stalkernek és nem tom mennyim marad :S -
#2553 Lesz még valaki rajtam kívül itt, aki meg veszi eredetiben? :) -
#2552 lyó
-
raymond01 #2551 jó -
hfff #2550 hello
a demolya az jo? -
raymond01 #2549 a taiwani oldalon már csak 12 perc van hátra avisszaszámlálásból!
nem tudom mennyi lehet az idő eltolódás de sztem ott már hajnal van, azért fura nem pl hajnalban jelenik meg a játék! -
#2548 "And yes, Taiwan and Norway apparently have the game already. It has started shipping but doesn't officially ship everywhere until Monday." -
#2547 csak egy kis infomorzsa
We will be releasing the free Battlecast client after launch, however, details on the release date have not been disclosed yet.
valoszinunek tartom, hogy elorebbhozzak a megjelenest, mivel egy het kicsit tulzas taiwan vs rest of the world felallasban. raadasul ujabb norvegiai jatekos panaszkodik, hogy a masodik gdi kuldetes utan kilepett, es mar el se indul neki -
#2546 De ha már Taiwan-ban árulják akkor van rá esély sztem.
Tényleg kábé mennyi időbe telik egy cracker csapatnak, hogy feltörjenek egy gamét? Ez pusztán csak kiváncsiság :). Bár gondolom ez nagyban védelemtől függ. -
#2545 Nem halaszthatjak el. Tobb ezer elorendeles van. Tuti nem halasztjak.
Jah es hetfoig keves eselyt latok hogy fent legyen warezba. Mivel vasarnap ejszaka szalitjak a boltokba...
(igaz van mar bolt ahol nem egy darab van. gondolhatod hogy nem nehez egyet kibontani es lemasolni...) -
Newfronter #2544 LOL -
#2543 már norvegiaban is megkapta egy csoka postan a kane editiont, de nem indul neki =))) -
Newfronter #2542 Már kiderült kamu volt. -
#2541 Szerintem Newfronter arra gondolt a kamu témával kapcsolatban, hogy elhalasztották junius 12.-éig a megjelenést. Amit én is nehezen hiszek.
De hogy mé pont Taiwan-on árusítják először azt nem értem -
#2540 en latok benne raciot az a helyzet, mivel ha az egyik kepen lathato linket csekkoljatok --> http://cc3.ea.com.tw/
mit lattok? vao..egy visszaszamlalot, es azon 4 es fel ora van hatra..gondolom a megjelenesig. na hoppa.
nemtok tajvaniul de arra tippelek =) alatta mondjuk megis egy 26.ai datum szerepel. na passz =) -
Antrax #2539 10000% hogy kamu :) -
#2538 Igen azóta már én is rájöttem hogy félreolvastam. Én úgy vettem ki hogy ma jelent meg az aranylemez, sry :)
Fronter:
A A hivatalos oldalon azt írják hogy márc. 28.-én kerül boltokba...