Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ha vesszük az EA eddigi tevékenységét game megjelenése után, szvsz hamarabb lesz hozzá még 5 faj mint 1 fal 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tapasztalatok: A játéksebesség visszahúzása erõsen javasolt mert minden olyan gyorsan történik, hogy lereagálhatatlan. Pillanatok alatt vesztettem el egységeket (amiket nem kevés pénzért építettem fel), sokszor még arra sem volt idõm, hogy kivigyem õket tûzvonalból vagy valami speciális támadást csináljak vele. A GDI kommandót kipróbáltam, de szinte az elsõ harcban meghalt mert 2 mp alatt szétlõtték. A hármas szintû mammoth tank viszont megállíthatatlan 😊
Orca-k jók csak kár, hogy nincs olyan mint a Generalsban volt, hogy légtér vagy terület járõrözés. Ha van akkor nem szóltam, én nem találtam csak sima guard parancsot. Gyalogosok sokat nem értek a számomra mert a tankok pillanatok alatt szétdarálták õket. Mesterlövészek még jók voltak, de sok lúd disznót gyõz alapon õk is elfogynak egyszer.
A halál csupán a kezdet...
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Kösz
One Vision. One Purpose.
1. nekem kicsit nehezen olvasható, az elsQ gifed ezért jobb szerintem 😊
2. túl nagy, ~200k sok, bár nem tudom mennyien használnak még betárcsázós netet
3. a végén a scrines dolog kicsit egybefolyik a zárójelessel
One Vision. One Purpose.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A RA2-nek már nincs köze a tiberium sorozathoz, az arról szól hogy a Nyugat nyeri az RA1-et, és fellázad a szovjet bábállam, aztán pedig Gyuri bosszút áll.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Mikor lehet már megrendelni?
Olyan fullos bázisa volt ott addigra, hogy csak a szinház meg a focipálya hiányzott ... 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
szerintem állat jól néz ki. meg vagyok lepve, hogy még adnak ki olyan játékot ami nem totális csalodás a számomra. kicsit hatásvadász, kicsit trendi, mindenesetre várom a teljes érkezését.
a pluszt pedig megadja a játéknak Lisa Edelstein szerepeltetése. annó is bejött egy népszerû sorozat hõsnõje, miért kéne ezen változtatni?
az egyész C&C sorozatból számomra csak azok voltak értékelhetõk amik a gdi-nod-tiberium sztorira épültek. a generals még talán, de a red alert-sorozat történetét, értelmesen még senki nem tudta elmagyarázni nekem.
Hamachis játékra majd vevõ leszek.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
1. jáccható-e?
2. mert úgy tudom jáccható, de kampányban VAGY csak skirmishben VAGY mindkettõ?
Amúgy nem tudom, kissé rush a multi, bár generals is ilyen volt, de ott valahogy jobban elkülönültek az épületek... mert multi miatt + sztori kampány miatt megvenném, de multi-rushoz nincs kedven, hogy 5 perc alatt 10 éves pistike 68 mammut tankkal berohamozott...
A háborúhoz 3 dolog kell tibérium,tibérium,tibérium!!<#vigyor>#vigyor>
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Elõre leszögezném, hogy láma vagyok a stratégiákhoz, utsó kedvenc stratégiám a Dune 2 volt ...
Szóval, Easy enemy nem enemy ... kipróbáltam tehát erõsebben ... Medium Balanced NOD ellen: 7 perc után mikor mentem volna a felsõ tiberiummezõhöz, akkor már ott volt egy fullos láthatatlan bázissal + 3 refinery, védelmek, obelix ... fasza ...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- kipróbáltam a kommandós kislányt.. kb. annyi volt, hogy mikor meglátta az elsõ ellenséges épületet, megindult hogy felrobbantsa..pechére az egy gépágyú-álvány volt..hiába klikkelgettem, hogy forduljon vissza, nem reagálta le idõben és ottveszettt...
- viszont!.. csináltam 3 avatárt..mindhárommal "bezabáltattam" amit lehet..így lett lézerük, lángszórójuk, láthatatlanság érzékelésük és õk maguk is láthatatlanok lettek.. ezzel a hárommal végigdaráltam a bázisát.. nem rossz a lézerük, ami messze visz, de a lángszóró az igazi..az valami hihetelen brutálisan sebez..és az avatár elég páncélozott ahhoz, hogy közel érjen a célponthoz.. a gép amely épületbe embert lehetett küldeni, mindegyikbe küldött az alap gyalogosokból..sokat nem ért vele...volt hogy 3-4 házból lötték az avatárt, de az allig sérült..szépen odaküldtem a házak mellé és a lángszóróval pillanatok alatt kifüstölte a bentlévõket..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
hogy hoztad össza ezt a menniséget?
ja és vki nem tudja mi lenne az ami ilyen tartályokat pakolgat valami kar? mire jó?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3