Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Vagy a következõ patchbe ...

Bár ha vesszük az EA eddigi tevékenységét game megjelenése után, szvsz hamarabb lesz hozzá még 5 faj mint 1 fal 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Fenrir
Nah én is játszottam vele.

Tapasztalatok: A játéksebesség visszahúzása erõsen javasolt mert minden olyan gyorsan történik, hogy lereagálhatatlan. Pillanatok alatt vesztettem el egységeket (amiket nem kevés pénzért építettem fel), sokszor még arra sem volt idõm, hogy kivigyem õket tûzvonalból vagy valami speciális támadást csináljak vele. A GDI kommandót kipróbáltam, de szinte az elsõ harcban meghalt mert 2 mp alatt szétlõtték. A hármas szintû mammoth tank viszont megállíthatatlan 😊

Orca-k jók csak kár, hogy nincs olyan mint a Generalsban volt, hogy légtér vagy terület járõrözés. Ha van akkor nem szóltam, én nem találtam csak sima guard parancsot. Gyalogosok sokat nem értek a számomra mert a tankok pillanatok alatt szétdarálták õket. Mesterlövészek még jók voltak, de sok lúd disznót gyõz alapon õk is elfogynak egyszer.

A halál csupán a kezdet...

Falabu
A falakat lehet a kiegészítõbe tervezik beletenni(marketing szempontjából jó fogás), mert biztos hogy lesz olyan, sõt lehet már készítik!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Akkor az ufokal nem lehet nyomni? 😞

én is utálom a szim mapot..pont azért irtam hogy sztem ez nem lesz kóser^^
a_n_d_r_e_w
Annyit tudni kell a falakról, hogy végig azzal hitegettek minket, hogy a játék részei lesznek, majd az utolsó pillanatban, mindenféle tájékoztatás nélkül kikapcsolták azokat nevetséges indokokkal és lekezelõ modorral. Ha neked is hiányoznak akkor írd alá ezt

Kösz

One Vision. One Purpose.

Rage47
nem kell ennyi effekt, ez nem vmi verseny vagy ilyesmi. csak szimplán játékoztató jellegû, szal az olvashatóság fontos
a_n_d_r_e_w
ha megengedsz egy két véleményt 😊 (ha már úgy is benne vagy a fixelgetésben 😊

1. nekem kicsit nehezen olvasható, az elsQ gifed ezért jobb szerintem 😊
2. túl nagy, ~200k sok, bár nem tudom mennyien használnak még betárcsázós netet
3. a végén a scrines dolog kicsit egybefolyik a zárójelessel

One Vision. One Purpose.

tudom

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Mr Manson
arra gondoltam ha az idegeneket választom betölt a map és nyerek, nem történik semmi

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Én nagyon utálom a szim mapokat...

illetve a generalsba minden map szimetrukus volt skrimishbe..najo talán 10% nem😊
Kijavítottam a scrines részt 😊

Muki100
Amúgy nem tudom ki mennyire figyelte, de a gyalogos-halál hangok a Tiberian Dawn-ból valók.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

annyit le tisztázok hogy a generalst én nem tartom cnc-nek..csak a neve az de semmi köze az egészhez...ea-nek kelett a név hogy vegyék ennyi..amugy 1 szar...cnc3-nak meg...teljesre kiv vok..de ez nagyon generals mix számomra...70% generals 30% cnc....számomra nem valami nagy durranás eddig
fsgh
húhúúúú gyerekek már telepíti a demót😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Muki100
A Red Alert arról szól, hogy Einstein a II. vh-t követõen idõgéppel visszamegy és megöli Hitlert, hogy megmentse az emberiséget a pusztítástól. Ehelyett kitör egy mégdurvább háború, a Nyugati Szövetségesek és a Szovjetunió között. Sztalin bácsit kinyírja a titkárnõje (?), a csajt pedig Kane, aki Sztalin tanácsadójaként volt ott jelen. Így a káoszból létrehozta Kane a NOD-ot, és megformálódott ellenük a GDI.
A RA2-nek már nincs köze a tiberium sorozathoz, az arról szól hogy a Nyugat nyeri az RA1-et, és fellázad a szovjet bábállam, aztán pedig Gyuri bosszút áll.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Dave000
A játék nagyon zsír, egy valamit hiányolok belõle, hogy építeni lehessen falat a base köré (á lá Tiberian sun) azzal a gyalogság ellen nagyon jól lehetett védekezni (bár a lézer tornyok elég jók). Az a sonic emitter vagy mi a neve, nagyon durva 😄, pár olyan a base köré és semmi sem jut a közelébe 😄 Az ion ágyú a másik durva szerkezet 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

tudom, hogy a generalsnak nem volt köze a tiberiumos sorozathoz, azt mondtam, hogy az az ami nem volt annyira nevetséges, mint a Red Alert vonal. azt, hogy a Red Alert, pláne a Red Alert II. hogyan kapcsolódik a Nod Gdi vonalhoz elmagyarázhatnád. szerintem ugyanis semmi közük egymáshoz.
Mikor lehet már megrendelni?
DummyBoy
Ja, tudom mi az, használom is, csak az a gáz, hogy ha nem védem azt a kis szutykot akkor szétszedik, és mire el tudom küldeni 2-3 egységgel, addig a kecseg enemynek már jóhogynem szobrot emelnek a tiberummezõk közepén ...

Olyan fullos bázisa volt ott addigra, hogy csak a szinház meg a focipálya hiányzott ... 😊

ColdFire
nekem az is tetszett, kieget is megvettem

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Rage47
nekem összes közül a generals tetszett legkevésbé:S
Muki100
Pedig a generals volt az aminek nem volt köze a szériához, a Red Alert a tibériumos vonal elõzménye.

Sziasztok!
szerintem állat jól néz ki. meg vagyok lepve, hogy még adnak ki olyan játékot ami nem totális csalodás a számomra. kicsit hatásvadász, kicsit trendi, mindenesetre várom a teljes érkezését.
a pluszt pedig megadja a játéknak Lisa Edelstein szerepeltetése. annó is bejött egy népszerû sorozat hõsnõje, miért kéne ezen változtatni?
az egyész C&C sorozatból számomra csak azok voltak értékelhetõk amik a gdi-nod-tiberium sztorira épültek. a generals még talán, de a red alert-sorozat történetét, értelmesen még senki nem tudta elmagyarázni nekem.
Hamachis játékra majd vevõ leszek.
Mr Manson
és jatszni is lehet vele? mert engem nem enged!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

EmThor
gyerekek, tudni valamit, hogy a SCRIN, azaz a 3. faj

1. jáccható-e?
2. mert úgy tudom jáccható, de kampányban VAGY csak skirmishben VAGY mindkettõ?

Amúgy nem tudom, kissé rush a multi, bár generals is ilyen volt, de ott valahogy jobban elkülönültek az épületek... mert multi miatt + sztori kampány miatt megvenném, de multi-rushoz nincs kedven, hogy 5 perc alatt 10 éves pistike 68 mammut tankkal berohamozott...

Rage47
kicsit fura volt mikor "megláttam" Sam Fisher hangját, naon meglepett, mert nem tudtam h szerepel benne😊)
Falabu
Jah, elég szemét módon oda tud építkezni, de a lényeg hogy aki a tibériumot birtokolja azé a hatalom, vagyis minnél elõbb el kell foglalnod valamelyik mezõt, elején tucc építeni kis kocsikát a neve nemjut eszembe amivel kitudod terjeszetni az építkezési területet. Minnél elõbb építsd fel oda refineryt meg még 1+2 plusz harvestert és persze erõs védelmet és akkor nyerzt ügyed van!!

A háborúhoz 3 dolog kell tibérium,tibérium,tibérium!!<#vigyor>

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

DummyBoy
Hmmm ...

Elõre leszögezném, hogy láma vagyok a stratégiákhoz, utsó kedvenc stratégiám a Dune 2 volt ...

Szóval, Easy enemy nem enemy ... kipróbáltam tehát erõsebben ... Medium Balanced NOD ellen: 7 perc után mikor mentem volna a felsõ tiberiummezõhöz, akkor már ott volt egy fullos láthatatlan bázissal + 3 refinery, védelmek, obelix ... fasza ...

Remélem a NODoknál is megmarad...

Rage47
én ezt is vártam tõle. tök jó h sok hang ugyanaz^^
VRSDM
nagy szerencse hogy nem cserélték ki ...

u dont have to listen anybody else but me

Falabu
Bizony elég sok hang visszaköszön a régi részekbõl, de szerintem ez nem baj, hangulatossabbá teszi a játékot. Meg a logika is így kívánja, hogy Obelisk ugyan olyan mint az elsõ részben tehát hangja is ugyanaz, példá-ul!<#zavart1><#idiota>

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Shiwo
hmm.. nod vs nod rush enemy..normál..elkente a szám <#wilting> szar a nod védelme..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vett 20 refineryt a jobb fölsõ sarokba és jött alap tankokkal (a jobb alsó tiberium mezõt le se sz@rta, szal van még mit javítani 😊 )

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sir Quno Jedi
Mer sima géppukis kiscsákóktól mit várt? Én rakisokat (is) pakolok be az épületbe és úgy mindjárt más a lehányzó fekvése! 😄 De a gyalogság tényleg szarra sem jó, ha be van épületbe rakva, mert kifüstölik a lángszórós dolgok (akárcsak Generals-ban).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
nyah... kiprócáltam a NOD-ot egy teknõc GDI ellen...

- kipróbáltam a kommandós kislányt.. kb. annyi volt, hogy mikor meglátta az elsõ ellenséges épületet, megindult hogy felrobbantsa..pechére az egy gépágyú-álvány volt..hiába klikkelgettem, hogy forduljon vissza, nem reagálta le idõben és ottveszettt...

- viszont!.. csináltam 3 avatárt..mindhárommal "bezabáltattam" amit lehet..így lett lézerük, lángszórójuk, láthatatlanság érzékelésük és õk maguk is láthatatlanok lettek.. ezzel a hárommal végigdaráltam a bázisát.. nem rossz a lézerük, ami messze visz, de a lángszóró az igazi..az valami hihetelen brutálisan sebez..és az avatár elég páncélozott ahhoz, hogy közel érjen a célponthoz.. a gép amely épületbe embert lehetett küldeni, mindegyikbe küldött az alap gyalogosokból..sokat nem ért vele...volt hogy 3-4 házból lötték az avatárt, de az allig sérült..szépen odaküldtem a házak mellé és a lángszóróval pillanatok alatt kifüstölte a bentlévõket..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

😊

Nekem ebbõl az jön le: azért vesz ennyit, mert fel akarja gyorsan élni a tibériumot az orrod elõl, miközben a pénzbõl folyamatosan gyártja az egységeit és támad? Mesélj! 😊
Anno abból a kaktuszból jött a tiberium XD

a_n_d_r_e_w
nem volt tévhit, csak az EA baromkodta szét a tiberian univerzumot

One Vision. One Purpose.

Tigristank
Nem éltél tévhitben, mert az elõzõ részekben még az volt. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Több épületet építhetsz egyszerre

nem semmi

hogy hoztad össza ezt a menniséget?
ja és vki nem tudja mi lenne az ami ilyen tartályokat pakolgat valami kar? mire jó?
a Rusher az elég xar annyi a stratégiája hogy vesz 20 refinery-t 😊

PrasCo
Én speciel egész eddig az - ezek szerint akkor - tévhitben éltem, hogy a Tiberium egyfajta növény, de legalábbis minimum élõlény.
Látom ott ez a hír nagyon új volt 😊

Sir Quno Jedi
A linket igen, a képet nem. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tudom... Nincs egységük