Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam a medium enemy nem jön Avatarral 😞

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Shiwo
pedig még írtam is valamikor, hogy "feltámaszthatóak" a lépegetõk...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Köszi! A javítást próbáltam, de valahogy eszembe nem volt, hogy mérnökkel kell. Azt meg nem is figyeltem, hogy a Walker is ilyen.

Én is így jártam. Azaz kidõlt a lépegetõm, kicsit lenéztem a bázisomra, mi újság, majd vissza, mert a kilõtt lépegetõmnél már kisebb sereg jött felém, mikor látom a lépegetõ él és virúl. Mondom: Na ez fasza, ráklikkelek, hogy irányítsam erre nem lehet. Mondom mi? Mondom: Ja! 😊 Szóval a NOD szabotõr volt a ludas. Jól van fasza. / A kis Jarmen 😊 /
DummyBoy
Nem csak a Juggernaut dõl el, hanem a NOD Walker is ... fél energyvel lefekszenek ...

És a saját engid vagy az enemy engije is tudja javitani, ha szétlövöd akkor pedig Tiberium lesz helyette ... aki hamarabb odaér azé lesz a cucc ...

Sajna tegnap én is akkor vettem észre ezt mikor késõ lett 😊 Ugyanis eccer csak jött szembe a saját Juggerem az enemy szineiben 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sir Quno Jedi
Az majd úgy lesz jó, mint Generals-ban! Mikor 5-7 random ellenfelet bepakolsz és imádkozol! Mert ugye egyfajta ellenfélre és taktikára könnyen fel lehet készülni, de 5-7 félénél már remekelni kell!!! 😄DD

Itt is be kell rakni majd guerilla-t, meg turtle-t, meg hasonlókat mindhárom oldalról, aztán GOGOGO! (fõleg ketten mindeki ellen élvezetes)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tegnapi nap sem múlhatott TW nélkül így pár dolgot elmesélek:

-Kipróbáltam az összes AI rutint. Határozottan pozitív véleményen vagyok róluk! Különösen a gerilla és a steamroller tetszett, de a többi is azt hozta amit vártam.

-Kipróbáltam a NOD-ot is, de egyenlõre nem jött be annyira, mint szerettem volna, ezért inkább maradtam a GDI mellett.

-Commando a GDI egységei közt. Ne felejtsétek el használni! Ha sikerül elvonni az ellenfél figyelmét, vagy ügyesen kimanõverezni a veszélyes zónákat emberünkkel, akkor olyan pusztítást végez pillanato alatt az ellen épületeiben, hogy kb. ott fel is adhatja a harcot.

-Zone Troopers a killer egység. Ezeket maxoljátok ki és elég 2-3 esetleg 3-4 belõlük, mondjuk megtámogatva egy mammuttal és egy leszel aki mindent visz 😊

-Nem értettem miért van életerõcsík a Juggernaut-okon, mikor kidõlnek. Tegnap ezt is megértettem 😊 Nos azért mert a hõn szeretett NOD-nak van olyan egysége ami el tudja foglalni és immáron az õ oldalukon rombol eme bestia. Nem rossz 😊

-Megnéztem ezeket a fanatikus gyalogosokat is. Tényleg azok. Erõs egység és jól bevetve szintén fordíthat a csata menetén. Ezek ugye NOD oldalról választhatók.

-A másik ami NOD oldalról meggyõzõtt az a BlackHand egység volt. Ezek kb. annyira durvák, mint GDI oldalról a Zone Trooperek. Nagyon vigyázni kell velük. Ha látjuk, hogy közelednek és épületbe bebarikádoztuk magunkat, akkor elsõ dolgunk legyen kimenteni az embereinket onnan, mert aztán csak hült helyüket találjuk.

-Teknõc AI viszont meglepett. Illetve mást vártam. Azt hittem roppant erõs bázisvédelmet fog építeni. Okés épített valamilyen szinten védelmet, de ami igazán meglepett, hogy a létezõ összes épületet elfoglata a pályán és így próbálta bevédeni a bázisához vezetõ utat. Amit persze a blackhand-el gyerekjáték volt fölszámolni.

-Tetszik az is, hogy a gép nem mindig ugyanazt csinálja. Van hogy repülõket gyárt és a légierõre támaszkodik (medium AI balanced pl.), de van mikor egyetlen repülõ egysége sincsen.

-Végezetül a gerilla AI elleni csatát próbáljátok ki. Támad itt, majd ott, majd amott és így tovább 😊 Faszányos!
Falabu
Elég frucsa dolog történt velem tegnap az iskolában. Mondom kiróbálom bent is, hátha elmegy és akkor lesz mivel elütni az idõt. Leis töltöttem felisrtaktam a demót, elis indult minimumon minden, bár kicsit szaggatott. Mondom lehet driver frissítés directx csere gyorsít egy kicsit, felraktam minden erre nem indult el. Megnéztem milyen videókari van benne, erre kiderül hogy 9200 radeon, mondom ez mi, elõbb még futott most driver cserénél már felismeri hogy 9200 és nem hajlandó elindulni. Szal akinek van ilyen karija annak van egy halovány reménye, hogy játszon ezzel a nagyszarû játékkal!<#vigyor2>

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

M@TriX
és jól tették, nekem spec akkor nem kellene, ha máshoz is hozzányúltak volna. A menü átalakítást is nehezen bocsátom meg nekeik 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Blasta
Engem ez a játék egyelõre nem b@szott a földhöz.
Simán egy grafikailag tuningolt c&c-t csináltak, persze ezt csak a demo alapján mondom. Majd megnézem jól a fullosat is.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ja alehet😄😄D amúgy tényleg gyors a játékmenet.. néha zavaró hogy nenyire gyors a lovés me minden... meg néha alig lehet megismerni melyik a te egységed és melyik az övé..
a_n_d_r_e_w
rájöttek micsoda bünt követtek el, és nem tudtak a tudattal tovább élni 😊

One Vision. One Purpose.

volt 1 érdekes rész kinyirbákolták a gránátosok az egységemet, aztán vmiért megukradobálták a gránátokat és az ellenség igy kinyirta magát.. hogy ez miért volt nem tom....
Rage47
szokott ilyen lenni?ez lol😄
Már csak a full game kellene. De biztos az EA hamarabb kiadta a patchet hogy ha felkerül warezra hamrabb, akkor ne szenvedjünk hiányt. 😄
grebber

Next PC upgrade: 2022

a_n_d_r_e_w
ki tudod csomagolni kézileg is, total commanderrel
vagy csak egyszerqen nevezd át zipnek

One Vision. One Purpose.

mucsácsó
milyen grafon tolod te? 😊
james69holden
a "C" meghajtomon nincs eleg hely hogy kicsomagolja magat a jatek
nem lehet valahogy megkerulni, hogy ne automaikusan oda bontsa ki?
vagy nincs valami "nem .exe" változat a game-bõl?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

DummyBoy
Nekem nem kellett eddig Updatelgeni, mivel tegnapelõtt raktam fel újra 😊

De valahol olvastam, hogy érdemes alá rakni dx9c-t, én felraktam a legutolsót és minden megy mint az olajozott istennyila 😊

a_n_d_r_e_w
remélem lesz hozzá egy komplett TS konverzió (elvileg csak a subterran unitokat kellene programozni, az összes többi megoldható model-animáció-beállításcserével 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Szerintem az egy félreértés volt csak. Volt egy olyan topic az EA fórumokon hogy multiplayer reserve, de ott csak a jövöbeni multi neveket lehetett lefoglalni.
Ugyanakkor már történtek kísérletek a big fájlok feltörésére (tulajdonképpen nem is arra, hanem a bennük levö inikre, amelyek kivételesen titkosítva vannak (eddig nem voltak, se BFME-k ben, sem a genralsban, sem a duneben))
Ha az sikerrel jár, akkor lesz multi a demóban 😊

One Vision. One Purpose.

_Atti_
remélem lesz hozzá mod ami belepakolja a titant mondjuk ..meg a hovert..másrészt mekkora jó volt a disc thrower is Tsben, egy csomó mindent hatótávon kivülrõl tudtunk vele megsemmisiteni kicsit hosszabb idõben ugyan ha a földön kacsáztattuk a discet😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

asysoft
Ez furcsa, mivel egyrészt a WinUpdate nem ajánlotta fel a letöltését, másrészt ugye DX10 van Vistában, így az elnevezés is kérdéses. Na mindegy, lényeg, hogy fut, és nem is rosszul!😊
Soneji: prologue (remélem jól írtam) alatt megnyithatod a "GDI tudásbázist", ahol le van írva, hogy mi is a Tiberium pontosan😊

/*WTF?!*/

DummyBoy
Vista alá is kell Directx 9 ... Tudom, nekem is az van 😊

Mellesleg bénaságomat félretéve (Meg hogy hülye vagyok és sose épitek superweapont, mert régen Lanon megszoktam ...) szvsz NOD gyengébb ...

A GDI védelme böszmébb, még ha kevesebbnek is látszik (Errõl jut eszembe, a Campaign pályán a NOD-nak van fala ... )

De majd még gyúrok ezen ...

Rage47
csatlakozom..😄
Truck Driver001
Ja a hangokat nagyon énis nagyon bírom!😄DD
"Mammoth tank"De a hangja is kemény nem csak a tank!😄
A Juggernaut hangja lehetett volna keményebb is..Üvöltözik az ember benne.Nem ilyen kemény mély félelmet keltõ hangja van!😊
1szó mint 100 Mammoth rulzz!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ColdFire
wow, az jó😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Shiwo
azzal...nod lépegetõt is meglehet..sõt, el is lehet foglalni, ha az ellenfélé volt..

nem. valamiféle organizmus az biztos. az, hogy gomba vagy vírus, az nagy kérdés. szerintem ezt még a készítõk se döntötték el annó. vagy nem is gondoltak rá.
a kristályért amit termel, gyûjti össze a sörnyitó az egyben. abban van a vitamin.
nézd meg a videót a tiberian dawn-ban. ott konkrétan elmond mindent.
asysoft
Vistára?😊
Az Ion Cannon eszméletlenül látványosra sikeredett<#finom>

/*WTF?!*/

ColdFire
de a lépegetõt meg lehet javitani ha eldõl!!!
ma néztem, mondom miaza izé ott a ház mellett, ott dõlt el a lépegetõ, rá lehetett kattintani a roncsára, gondolom meg is lehet vhogy javitani, gondolom enginerrel

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
amugy jó a grafom
P4 2.4
gef 6600
1gb rammal? ^^
no szaggatás😊

fsgh
amúgy nagyon királyok még a beszlások benne😊 felál a hátamon a szõr mikor meghallom😊)) "I'am ready for Action" "Where is the action"😄DD Mamuth tank hangja is nagyn jó😄DD ja meg azt bírom hogy megy a mauth tank és lövik a gyalogosok és egy picit se megy le az élete😄 a lépegetõ azért elég sérülékeny

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shiwo
növény volt, ami az idõk folyamán kristályos szerkezetet vett fel.. (ez speciel a sun és a wars közötti évek alatt történt 😊

ColdFire
Beszótá'? 😄DDD

Valami ilyesmit említett a kollega tegnap...

Hogy jelenleg nincs azt tudom....
a tiberium elvileg növény nem?
EmThor
nincs multi a demóban, nem is lesz

Van valami fejlemény a demo multi részének aktíválásáról?
igen az nagyon nevetséges volt, ahogyan ott hevert az érc, meg a gyémánt vagy mifene, és várt, hogy összeszedje a hókotró
PrasCo
Ó.
Értem. Hát ez sajnálatos.
Az "idegen növény" valahogy jobban passzolt a C&C mindent ellepõ, mutációt okozó anyagának. A RA-s kristályokat nem kellett volna belekeverni, de késõ bánat. :|
Minden felbontás mellett pixeles az árnyék sajna.
Nálam olyan felbontás mellett is pixeles az árnyék 😞

EmThor
16:10-es LCD-vel többet látsz be oldalra :]

meg akartam kérdezni, hogy nagyobb felbontásban nagyobb területet látok-e. de hamar tapasztaltam, hogy nem. sõt nálam 1280x1024-ben nagyobb a belátható területet mint bármely annál nagyobb felbontásban.
1600x1200, 1920x1440, 2048x1536 <- ezeket próbáltam és mindben kisebb volt a látómezõ mint 1280x1024-ben.
nem mellesleg jegyezném meg, hogy 2048x1536-ben azért már rendesen akadt, 1600x1200-ban még talán elment volna a játékélmény, de ha mindent maxra rakok akkor csak 1280x1024-ben élvezhetõ igazán.
Sztem benne lesz a fal a full vezióba (túl sokan hõbörögnek hogy nincs)

Dave000
Hát, kár érte... Én szerettem. Mondjuk hozzá tartozik, hogy én inkább védekezõs fajta vagyok, építkezek, aztán pár perc alatt lerohanom az ellent. Ez miatt kell a fal, mert ugye közben az ellen folyamatosan támad, kisebb nagyobb intenzitással, bár a sonic emitter bevált 😊, de a gyalogosok néha elég jól ki tudják kerülni a védelmet 😊

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

fsgh
na én is kiprobáltam😊 elöszõr megijedtem hogy Generals feelingje lesz de nem😊) nagyon jó😊 bár sokszor mellényomtam a jobb egérgomb miatt

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ColdFire
nah kiprobiztam, néhány dolog elég zavaró, pl hogy semmi hely nincs az épületek közt, de gondolom majd nagyobb mapon jobb lesz

Akkor az elsõ vari kibõvítve 😊