Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én is így jártam. Azaz kidõlt a lépegetõm, kicsit lenéztem a bázisomra, mi újság, majd vissza, mert a kilõtt lépegetõmnél már kisebb sereg jött felém, mikor látom a lépegetõ él és virúl. Mondom: Na ez fasza, ráklikkelek, hogy irányítsam erre nem lehet. Mondom mi? Mondom: Ja! 😊 Szóval a NOD szabotõr volt a ludas. Jól van fasza. / A kis Jarmen 😊 /
És a saját engid vagy az enemy engije is tudja javitani, ha szétlövöd akkor pedig Tiberium lesz helyette ... aki hamarabb odaér azé lesz a cucc ...
Sajna tegnap én is akkor vettem észre ezt mikor késõ lett 😊 Ugyanis eccer csak jött szembe a saját Juggerem az enemy szineiben 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Itt is be kell rakni majd guerilla-t, meg turtle-t, meg hasonlókat mindhárom oldalról, aztán GOGOGO! (fõleg ketten mindeki ellen élvezetes)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-Kipróbáltam az összes AI rutint. Határozottan pozitív véleményen vagyok róluk! Különösen a gerilla és a steamroller tetszett, de a többi is azt hozta amit vártam.
-Kipróbáltam a NOD-ot is, de egyenlõre nem jött be annyira, mint szerettem volna, ezért inkább maradtam a GDI mellett.
-Commando a GDI egységei közt. Ne felejtsétek el használni! Ha sikerül elvonni az ellenfél figyelmét, vagy ügyesen kimanõverezni a veszélyes zónákat emberünkkel, akkor olyan pusztítást végez pillanato alatt az ellen épületeiben, hogy kb. ott fel is adhatja a harcot.
-Zone Troopers a killer egység. Ezeket maxoljátok ki és elég 2-3 esetleg 3-4 belõlük, mondjuk megtámogatva egy mammuttal és egy leszel aki mindent visz 😊
-Nem értettem miért van életerõcsík a Juggernaut-okon, mikor kidõlnek. Tegnap ezt is megértettem 😊 Nos azért mert a hõn szeretett NOD-nak van olyan egysége ami el tudja foglalni és immáron az õ oldalukon rombol eme bestia. Nem rossz 😊
-Megnéztem ezeket a fanatikus gyalogosokat is. Tényleg azok. Erõs egység és jól bevetve szintén fordíthat a csata menetén. Ezek ugye NOD oldalról választhatók.
-A másik ami NOD oldalról meggyõzõtt az a BlackHand egység volt. Ezek kb. annyira durvák, mint GDI oldalról a Zone Trooperek. Nagyon vigyázni kell velük. Ha látjuk, hogy közelednek és épületbe bebarikádoztuk magunkat, akkor elsõ dolgunk legyen kimenteni az embereinket onnan, mert aztán csak hült helyüket találjuk.
-Teknõc AI viszont meglepett. Illetve mást vártam. Azt hittem roppant erõs bázisvédelmet fog építeni. Okés épített valamilyen szinten védelmet, de ami igazán meglepett, hogy a létezõ összes épületet elfoglata a pályán és így próbálta bevédeni a bázisához vezetõ utat. Amit persze a blackhand-el gyerekjáték volt fölszámolni.
-Tetszik az is, hogy a gép nem mindig ugyanazt csinálja. Van hogy repülõket gyárt és a légierõre támaszkodik (medium AI balanced pl.), de van mikor egyetlen repülõ egysége sincsen.
-Végezetül a gerilla AI elleni csatát próbáljátok ki. Támad itt, majd ott, majd amott és így tovább 😊 Faszányos!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Simán egy grafikailag tuningolt c&c-t csináltak, persze ezt csak a demo alapján mondom. Majd megnézem jól a fullosat is.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
One Vision. One Purpose.
Next PC upgrade: 2022
vagy csak egyszerqen nevezd át zipnek
One Vision. One Purpose.
nem lehet valahogy megkerulni, hogy ne automaikusan oda bontsa ki?
vagy nincs valami "nem .exe" változat a game-bõl?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
De valahol olvastam, hogy érdemes alá rakni dx9c-t, én felraktam a legutolsót és minden megy mint az olajozott istennyila 😊
One Vision. One Purpose.
Ugyanakkor már történtek kísérletek a big fájlok feltörésére (tulajdonképpen nem is arra, hanem a bennük levö inikre, amelyek kivételesen titkosítva vannak (eddig nem voltak, se BFME-k ben, sem a genralsban, sem a duneben))
Ha az sikerrel jár, akkor lesz multi a demóban 😊
One Vision. One Purpose.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Soneji: prologue (remélem jól írtam) alatt megnyithatod a "GDI tudásbázist", ahol le van írva, hogy mi is a Tiberium pontosan😊
/*WTF?!*/
Mellesleg bénaságomat félretéve (Meg hogy hülye vagyok és sose épitek superweapont, mert régen Lanon megszoktam ...) szvsz NOD gyengébb ...
A GDI védelme böszmébb, még ha kevesebbnek is látszik (Errõl jut eszembe, a Campaign pályán a NOD-nak van fala ... )
De majd még gyúrok ezen ...
"Mammoth tank"De a hangja is kemény nem csak a tank!😄
A Juggernaut hangja lehetett volna keményebb is..Üvöltözik az ember benne.Nem ilyen kemény mély félelmet keltõ hangja van!😊
1szó mint 100 Mammoth rulzz!😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a kristályért amit termel, gyûjti össze a sörnyitó az egyben. abban van a vitamin.
nézd meg a videót a tiberian dawn-ban. ott konkrétan elmond mindent.
ma néztem, mondom miaza izé ott a ház mellett, ott dõlt el a lépegetõ, rá lehetett kattintani a roncsára, gondolom meg is lehet vhogy javitani, gondolom enginerrel
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
P4 2.4
gef 6600
1gb rammal? ^^
no szaggatás😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hogy jelenleg nincs azt tudom....
Értem. Hát ez sajnálatos.
Az "idegen növény" valahogy jobban passzolt a C&C mindent ellepõ, mutációt okozó anyagának. A RA-s kristályokat nem kellett volna belekeverni, de késõ bánat. :|
1600x1200, 1920x1440, 2048x1536 <- ezeket próbáltam és mindben kisebb volt a látómezõ mint 1280x1024-ben.
nem mellesleg jegyezném meg, hogy 2048x1536-ben azért már rendesen akadt, 1600x1200-ban még talán elment volna a játékélmény, de ha mindent maxra rakok akkor csak 1280x1024-ben élvezhetõ igazán.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Akkor az elsõ vari kibõvítve 😊