Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c:/Documents and Settings/juser neved/Application Data/Command & Conquer 3 Kane's Wrath/Maps
Ha nem látszik akkor kapcsold be a rejtett fájlok is látható legyen és látni fogod, mert az Application data az rejtett könyvtár 😄
(én majd megpróbálkozok egy Kodiakkal, bár elég alacsony felbontású JPG-ket adtak hozzá 😞 )
One Vision. One Purpose.
láthatatlan XD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
C:\Documents and Settings\root\Application Data\Command & Conquer 3 Kane's Wrath\Maps
De sehol nem jelenik meg ez a map. Tud valaki errõl valamit?
Szaal csak mi vagyunk ilyenek....
[spoileraz etnikumokról meg ne is beszéljünk Azok se veszik se töltik...
Tisztelet a kivételnek[/spoiler]
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mérföldekkel jobb a Kane's Wrath, mint az alapjáték, összeszedte magát az EA
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
, a Construction Yardot es a Barracksot. Ennyi. Hardon nagyon sok olyan palya lesz a kesobbiekben is, amikor fel oraig csak vedekezni kenyszerulsz, mozdulni nem tudsz. Okosan kell a vedelmet feltenni es fokozatosan epitkezni.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
MSN: [email protected]
Patch nélkül meg minden nélkül
MSN-em: [email protected]
Ha gondolod felveszel és játszhatnánk
wow
Majd addig császkálni vele a pályán míg heroic nem lesz, aztán mehet egyedül takarítani 😄 AI ellen jó, ember ellen kétlem hogy addig tartana bármi is míg a redeemer heroic lesz 😄
De szerintem a leginkább OP egység skirmishben és world domination (?)-ben a MARVester 😉 Teljes, kiépített Nod bázis ellen, ahol alapból volt egy temple of Nod én egy Marvesterrel, 2 harvesterrel és egy MCV-vel támadtam. Habár a visszaszámlálást rögtön elkezdte amint beléptem, de ideje már nem volt ellõni az atomot 😉
One Vision. One Purpose.
Tegnap 2en megpróbáltuk multiban egy brutális gépet lenyomni. Úthenger taktikával 15 per sem kellett és kiirtott minket 😄 Teknõsnél meg szinkronhibával kidobott, aztán abba maradt a játék. Majd talán ma 😄
Kivégeztem, leírom a véleményem.
A kampány rendben van, bár sztem úgy lett volna korrekt, hogy mindhárom frakció kap új kampányt. Így egymagában sztem rendben van, csak az a baj, hogy ez az egy van. Az új egységekkel is felemás érzésim vannak. Jó, hogy vannak, de nem nagyon használtam õket.. 😞 A NOD epikus egysége önmagában nem ér semmit (a gyalogos egységekkel nem tud mit kezdeni)
, pár gyalog rakétás elpáholja simán, ha meg kell mellé fedezet, akkor meg inkább költöm másra. Csak egy példa, hogy az uccsó pályát az elején kapott 4 venommal nyomtam végig.
A világfoglalósdit nem próbáltam még... 😞
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../