Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morfi
Ha megmondom hol vannak a custom mapok megkapjuk? 😄
c:/Documents and Settings/juser neved/Application Data/Command & Conquer 3 Kane's Wrath/Maps
Ha nem látszik akkor kapcsold be a rejtett fájlok is látható legyen és látni fogod, mert az Application data az rejtett könyvtár 😄

a_n_d_r_e_w
ügyeskezû ráérõknek 😉

(én majd megpróbálkozok egy Kodiakkal, bár elég alacsony felbontású JPG-ket adtak hozzá 😞 )

One Vision. One Purpose.

unknown nick
Hiába tölti le valaki, a multi feelinget még egy hamachi se pótolja. Mondjuk az elég gáz, hogy a gamespy szerverek csúcs idõben nem nagyon bírják a terhelést.

csináltam neki egy mappát de akkor se megy
amugy meg mappaba helyezve raktad be a palyat maniac001?mer csak ugy mükszik aszem

az lehet hogy az angolok 1%a tölti le de az ö eletszinovaluk meg jatekaraik kicsit massabak mint nalunk

SrAta
Igen ezért exlózív
láthatatlan XD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Nekem megvan eredetiben és egy kóddal egy exkluzív mapot le lehet tölteni. letöltöttem, beraktam ide:
C:\Documents and Settings\root\Application Data\Command & Conquer 3 Kane's Wrath\Maps
De sehol nem jelenik meg ez a map. Tud valaki errõl valamit?
SrAta
Ebben tévedsz az angoloknak csak pld az 1%-a tölt le a magyaroknak a 97%a
Szaal csak mi vagyunk ilyenek....
[spoileraz etnikumokról meg ne is beszéljünk Azok se veszik se töltik...
Tisztelet a kivételnek[/spoiler]

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Törölt felhasználó
Az alapjátkban elakadtam a Horvát pályán. Nem tudok úgy átérni a hídon, hogy ne zûzzák le az összes egységem 😞
fsgh
tõlem aztán lehet vastag bõr az arcukon ha a játékos társadalom 80%-a úgyis letölti😄SADASdasd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Myrddraal
Sõt sztem lesz itt még Scrin-es kieg is! Bõr az van az arcukon, nem gyengén vastag😊 Elég csak megnézni az utóbbi évek fifá-it...

a kieg nálam simán hozta a c&c fílinget, míg az alapjáték nem nagyon...

mérföldekkel jobb a Kane's Wrath, mint az alapjáték, összeszedte magát az EA
TurboX
ha van bõr az arcukon simán
fsgh
Mivel a kiegészítõ csak Nod-os lehet majd számítani egy GDI-is re is?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

unknown nick
Nektek látszik KW automatchingnál, hogy milyen pálya jön miközben tölt?

Rusy: mondok, az elejen tamad a gep orcavla de kesobb mar nem, szoval oda felnyomsz egy legvedelmet, lelovi aztan el is adhatod, innentol kezdve csak raketasokkal jon a gep, de abbol gecisokkal es minden iranybol. A gep bazisa eszak-nyugatra van toled, igy nyugatrol, es eszak-nyugatrol Shredder Turrettel veded a bazis, jo sok kell neki, azok mindent elinteznek kozben pedig a harvesterre picit figyelni kell. De neha eszak-keletrol jon a gep, meg a tiberium tusket is tamadja, oda mindig ki kell vezenyelni jopar Militant Infantry egyseget, tiberum infusion fejlesztessel. A tavolabbi tiberium tuskeket is jo elfoglalni azt a gep nem bantja es biztos bevetel. Ez igy ment nekem jo fel oraig, mire kicsit ossze tudtam szedni magam. Csinalj egy 10 venomot es lodd ki eszakon a gep 2 tiberium tuskejet, akkor picit csokkeni fog a tamadas intenzitas. Ezutan egy 30 Militant Infantry csapattal eljutottam a bazisaig, ott pedig 30 Scorpion Tankkal szetlottem a War Factoryt
, a Construction Yardot es a Barracksot. Ennyi. Hardon nagyon sok olyan palya lesz a kesobbiekben is, amikor fel oraig csak vedekezni kenyszerulsz, mozdulni nem tudsz. Okosan kell a vedelmet feltenni es fokozatosan epitkezni.
Nekem a második pályára mondhatna valaki valami taktikát hardon, mert úgy özönlenek hogy hihetetlen, az alapjátékba szinte minden pálya ment hardon, itt is az elsõ sima úgy de a második már gázabb

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Morfi
Kane's Wrath-nak nincs még patch. Vagy lemaradtam róla? 😊

SrAta
bocs elírtam
MSN: [email protected]

SrAta
Én szívesen és megis van
Patch nélkül meg minden nélkül
MSN-em: [email protected]
Ha gondolod felveszel és játszhatnánk

Doom 4
ÉN szíversen csak nincs meg

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Morfi
Az én megfigyelésem meg hogy ha van hely a gépnek a terjeszkedéshez, akkor akár easy gép is "viszonylag" jó ellenfél lenne. De ha nincs helye, vagy nem tud úgy építkezni ahogy azt õneki eltervezték akkor akár egy brutál gép is kikaphat. Ma 3 v 3-at nyomtunk haverokkal gépek ellen. 2 nehéz gép úthengermódban nagyon gyengének tünt. A brutál MI az már más tészta. Hiába állítjuk be hogy teknõs, az max plusz 5 perc haladékot ad a halál elõtt 😄 De mi próbálkozunk, nem adjuk fel.

nekem úgy jön le, az MI-n sok tekintetben fejlesztettek (vagy csak jobban csal :o), ugyanis skirmish-ben közepes kiegyensúlyozott ellenfél bizonyos pályákon úgy elpicsáz hogy csak pislogok... (le-rushol, épít vagy 3-4 albázist, a gyenge pontokat szemeli ki, stb)

wow
valaki kw-zik velem hamachin vagy mond egy olyan szobat ahol vannak is mer én olyat talaltam ahol nincs senki fenn

Morfi
Szinkron hibával? Mert a hiba az lehet sok, de ha ide írod, hogy mivel akkor könnyebb lenne válaszolni 😊

Valaki tud segíteni hamachival kapcsolatban??? Elindítottuk a játékot de 6 perc utána vmi hibával kivágott mindenkit :S!
a_n_d_r_e_w
Redeemer + lángszórós + rakétás 😉
Majd addig császkálni vele a pályán míg heroic nem lesz, aztán mehet egyedül takarítani 😄 AI ellen jó, ember ellen kétlem hogy addig tartana bármi is míg a redeemer heroic lesz 😄

De szerintem a leginkább OP egység skirmishben és world domination (?)-ben a MARVester 😉 Teljes, kiépített Nod bázis ellen, ahol alapból volt egy temple of Nod én egy Marvesterrel, 2 harvesterrel és egy MCV-vel támadtam. Habár a visszaszámlálást rögtön elkezdte amint beléptem, de ideje már nem volt ellõni az atomot 😉

One Vision. One Purpose.

Morfi
A normál is visszafoglalja ha jól tudom.
Tegnap 2en megpróbáltuk multiban egy brutális gépet lenyomni. Úthenger taktikával 15 per sem kellett és kiirtott minket 😄 Teknõsnél meg szinkronhibával kidobott, aztán abba maradt a játék. Majd talán ma 😄

Nehezen egyebkent mernokokkel visszafoglalja a tuskeket ha nem figyel ra az ember. :-)
Redeemer + Venom a legjobb kombo a Venom kivalo gyalogsag es a tobbi repcsi ellen minden mast a Redeemer intez.
Nehezen is 1 olyan palya van ami igazan nehez volt, es az az amikor el kell fogni egy fickot es a kepernyo aljan kezdesz alattad meg viz es egy nod hadihajo, es a vegen el kell szallitanod a fickot. Na ott kozepesen siman vegignyomtam, nehezen olyan durva predator tamadast indit a gep rogton az elejetol, es folyamatosan omlenek a predatorok es a zone trooperek idonkent helikopterek, hogy 40(!) percig csak vedekeztem azon a palyan, nem volt penzem 2 iranybol tamadtak a vedo epuleteket mindig leromboltak, horror az a palya, aztan atgondoltam hogy miert voltam ilyen bena es rajottem, hogy ott lehet epiteni 2 kommandost is, es en egyet se hasznaltam pedig a gyalogosok rengeteg gondtot okoztak, szoval azzal konnyebb lett volna, de meg igy is messze a legnehezebb palya hardon.
Morfi
És melyik fokozaton? Legkönyebben hülye az MI, közepes szinten már alkot valamit, de nehézen kegyetlen, pláne ha az ember emgszertné csinálni a bónusz küldetéseket is.

Sziasztok!

Kivégeztem, leírom a véleményem.
A kampány rendben van, bár sztem úgy lett volna korrekt, hogy mindhárom frakció kap új kampányt. Így egymagában sztem rendben van, csak az a baj, hogy ez az egy van. Az új egységekkel is felemás érzésim vannak. Jó, hogy vannak, de nem nagyon használtam õket.. 😞 A NOD epikus egysége önmagában nem ér semmit (a gyalogos egységekkel nem tud mit kezdeni)
, pár gyalog rakétás elpáholja simán, ha meg kell mellé fedezet, akkor meg inkább költöm másra. Csak egy példa, hogy az uccsó pályát az elején kapott 4 venommal nyomtam végig.
A világfoglalósdit nem próbáltam még... 😞

A sima C&C3 megy minden probléma nélkül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A sima cnc3 megy gond nelkul?
TurboX
dehogynem, leveszed a játék zenéjét és belövöd a winampot
Egy tíz perc múlva is fekete, a dvd-n lévõ crack-kel pedig még fekete képernyõ sincs, mert az asztalról se lép el a játék.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy ~15 masodpercig nekem is tok felete, de tovabb megy, mennyi ideig hagytad?
xxdani
helló! nem lehet valahogy saját zenét betenni a játékba?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

A gépem bõven megfelel a játékhoz, kodekek lekapcsolva, két féle crack is kipróbáva, szóval nem értem mi baja lehet

Mikor el akarom indítani a kieget csak egy fekete képernyõ jön be és onnan nem megy tovább, vki meg tudja mondani miért?

Morfi
Ott az a jó hogy sok egységbe lehet berakni 1 embert pluszba 😊

Nekem az acélkarmok tetszenek nem valami gyorsak de ha célba érnek ott hullik a nép<#vigyor2> a légvédelme (mig nincs az a lépgárnás géppágyú) meg a gyalogsága nem valami jó.de wolveraine meg hammerhead+gránátos minden gyalogságot leradiroz<#finom>

Morfi
Én rakétásat szoktam belepakolni a 2 mérnök mellé 😄

TVelvet
felkell tornászni a szintjét 3-asra 2 mérnökkel, csak légi egység tudja szétszedni
Morfi
Itt a pont. Lehet vele tarolni rendesen, mert pillanatok alatt feltölti a kasszát 😊 viszont nagy érvágás ha kilövik.

Shiwo
hosszú távon lehet keveset tejel, de a hirtelen jött pénzmennyiség fontos lehet, fõleg multiba, ahol nincs sok idõ tökölni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sokkal gyorsabb, de sokkal kevesebbet tejel adott mennyisegu tiberiumbol. Sajat mezore kiengedni butasag, az ellenfelere viszont annal ertelmesebb.
Shiwo
scrineknél amit dúrvának találtam, az a fekete lyuk / meteorit-kombó.. simán kiírtottam vele az ellenfelet..a fõépülete maradt csak meg, az is épphogy..mellétettem gyorsan még 1 vihar-tüskét, és már vége is volt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../