Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Van valakinek valami ötlete miért írja ki hamachiban folyton, hogy szinkronhiba? a kapcsolatnak simán elégnek kellene lennie
Multiba a brutális úthnegert még soha nem sikerült megvernünk 😄 vagy szinkronhiba miatt vagy ahogy a neve is momdja, lehengerlõ módon kiírtott minket 😊
Megcsináltad már a 4-es pályát? Hardon annyian jönnek az elején 1 percig sem bírom valaki valami ötlet? Az elsõ 3 pálya mnet hardon, igaz a második sokáig tartott, de a negyedik nemtudom meg lehet e csinálni
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Szoba neve: GAMF
jelszó: szutykok
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A bázist elég jól bevédtem, csak javítgatni kell ha nagyobb támadás érkezik.
Egy jópár predatorral mindig megpróbálom betámadni a híd utáni ellenséges bázist de kudarcot vallok.
Kontrakció lehet hogy rosszul hangzik majd, de néha tud segíteni a windows keresõ is. Vagy legalább is oda mutat ahol meg lehet taláni azt. Más ötletem nincs.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is normál fokozaton játszottam. Már pontosan nem emlékszem, hogy hogyan csináltam, de az tuti, hogy ekkora seregre nem volt szükségem hozzá. 😊) Ez már azért tényleg egy elég tekintélyes haderõ. 😊
amúgy én itt elfoglaltam a gép fõépületét és beépítkeztem, úgy védtekeztem😊
itt egy kép mielõtt meg kell védenem azt a kutatóközpontot😊
ezt a világhódítosdit én is ki fogom probálni jól hangzik😛
Arról meg ne is beszéljek, hogy írtó unalmas volt, hogy a skirmish-bõl szedi elõ a pályákat. Miért nem lehet írni egy automatikus pálya generátort? Ez így baromi unalmas, hogy pl. az ázsiai területeken egymás után 3x adta vissza ugyanazt a térképet. <#szomoru1>#szomoru1>
Összefoglalva nagyon jó ötlet ez a világhódítósdi, de lett volna még bõven mit fejleszteni rajta.
Az volt a baj, hogy a letöltött rar file kicsomagolása után a mappa neve nem az volt mint a térkép neve. bele kellett menni és átnevezni. De nekem az összes letöltött (nem hivatalos) térkép befoltozódik nagy pacák lesznek a talajon ha teljesen bezoomolok. Amúgy csak eredeti mapon játszom, van elég benne.
Sorry de regelve vagyok az EA-nál, semmilyen kódot nem adok ki. A letöltéshez meg kell, bár azt írják csak márciusig aktív ez a dolog. De ha adsz egy emilcímet, elküldöm a rar file-t.
3 specterrel? ez jól hangzik kiprobálom😛
egy titannak és egy disruptor tanknak tudnék örülni 😉
One Vision. One Purpose.