Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ill a scrin lépegetõnél volt olyan, hogy beleültettem a mérnök-megfelelõt, az alap gyalogost (nem a zümmögõt, a másikat) meg egy fejlett elmét vagy mit..majd teleportáltam egyet, s utána nem engedett 4. egységet is beletenni..
amúgy iszonyatbrutálállatok lettek ezen egységek
(bocs hogy nem tom az egységek nevét, vhogy sosem birom megjegyezni õket..)
Andrejka: szerintem valami mesterséges intelligencia..olyan, mint CABAL volt , csak felhasználtak valamennyit az elkészítéséhez az idegen technolgóiákból is..
a kampány jó volt, csak rövid..viszont pozitívuma, hogy minden pálya után volt átvezetõ videó..kiváncsian várom a folytatást..
Dolgozz keveset, nem ér baleset!
alig várom az uj kieget
kár h ien kevés volt benen a cnc3 után jáccódó rész
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A ZOCOM frakció tényleg nem rossz. Bár hiányolom, hogy nem lehet mágnesfegyvert fejleszteni.
viizo:
Nekem nem a lépegetõk mivoltával van gondom. Sõtt. Nagyon frankó... lenne. De annyira gyengék, hogy nem igaz. Amíg annál a frakvciónál nem fejleszti az ember a pajzsot addig semmi. Arról nem is beszélve, hogy náluk a mágnes fegyver fejlesztés 5000 egységbe kerül.
A MARV az tényleg más tészta. Az rendesen aláz. A vaskarmoknál azt sem lehet rendesen felszerelni, mert alig vannak gyalogos egységeik. 😞
Összességében a NOD kapta a legjobb és legtöbb új egységet és a legjobb fejlesztéseket. Persze ez nem véletlen, hiszen róluk szól a kiegészítõ. 😊
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
A MARV-ba lehet tenni zone troopert?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kis reklám-anyag, némi elõrendelési bónusszal.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
"Tartalma: Így készült dvd, a játékhoz letölthetõ térkép. Premier árkedvezmény a végleges játék árából! Ezen pre-order kiadás megvásárlóinak már csak 6490 Ft-ot kell fizetni a megjelenéstõl számított két héten belül a játékért (7490 Ft helyett)."
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Vagyis valami hasonlót tervezek, ha kiadják ehhez is az xml-eket
One Vision. One Purpose.
Remélem csinál majd vki egy olyan modot, hogy egy fajon belül elérhetõ legyen az összes egység..😊)
Tetszik a kiegészítõ
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Még annyira nem megy nehézbe. Bár még nme is próbáltam. A Battle for Middle earth már ment annyira, hogy nehéz fokozaton ggyaluljam az ellent. De ezzel még nem. 😊
Nah vegigtoltam utolso palyat, semmi kihivas nem volt benne, 28 perc alatt lettem kesz a vegen mar vartam mikor omlik le a vedofal.
Ugy kezdtem, hogy epitettem egy tech lab-et ott nyomtam egy lezer fejlesztest, megepitettem a Redeemert, bele 2 mernokot (a gyogyulas a legdontosabb :-) ), a nuklearis csapasmerot, es ird es mondd semmi mast nem epitettem. Se vedelmet, se Air towert, Redeemerrel es az elejen kapott 4 Venommal elindultam, es mindent legyaktam, elsonek kilottem a legvedelmeket es amikor megtamadtak emberek a Redeemert (minden mas ellen nagyon hatekony, a Venomokkal kinyirtam oket, minden mast a Redeemer csinalt, szoval vegigsetaltam a palyan es mindent legyaktam, a bazisomra ra se neztem tobbet egyszer sem. Amikor leomlott a kulso meg a belso fal mar ott toporogtam a mernokokkel ellenfel mar nem volt reg, bement es vege, eleg nagy csalodas volt, 13 palya keves, tul konnyu volt, nem volt gdi es scrin hadjarat stb. Hat ennyi.
ha van vmi történet leírás azt szívesen elolvasnám akár angolul is:p
Én is megszenvedtem vele egyébként. Ott rontottam el, hogy nem mentem egybõl gyalulni, csak a végén mikor már cask 6 perc maradt összesen. Bakker mit szenvedtem. Azt a 6 percet visszatöltöttem vagy 10-15x. Utánna feladtam és egy 5 percel azelõtti mentésemet visszatöltve - ahol még állt az energia fal - alkalmaztam a fent leírt stratégiát. Így viszont baramo egyszerü volt. Már kiírtottam mindenkit és még mindíg volt 5 percem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS3 ID: hdcsaba