Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nem tom, mert a GDI aratás-technikája szerintem magában überel bármit..gép ellen nyomtam 1-2 csatát..mikor kész lett a MARV, elzavartam 1 tibérium-mezõre..ott sec-perc alatt feltornászta a manim, hogy tudjak mást is gyártani..sokkal de sokkal gyorsabb pénzszerzõ-forrás, mint az arató

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hat a Redeemernel van a rage generator, amit idonkent el lehet loni es osszezavarja az ellefel egysegeit, akik egymast kezdik loni. Az Eradicator pedig teleportalni tud masterminddal.
Rage47
nem erõs így egy kicsit a GDI egysége?😄 mivel egynlítették ki ezeket az egységeket?
Az epic unitoknal Nod 2 egyseg, Scrin 3 egyseg, GDI 4 egyseg teheto bele.
Shiwo
amúgy vmi bug, vagy a NOD tényleg csak 2 egységet ültethet a "szuperlépegetõbe" ?

ill a scrin lépegetõnél volt olyan, hogy beleültettem a mérnök-megfelelõt, az alap gyalogost (nem a zümmögõt, a másikat) meg egy fejlett elmét vagy mit..majd teleportáltam egyet, s utána nem engedett 4. egységet is beletenni..

amúgy iszonyatbrutálállatok lettek ezen egységek

(bocs hogy nem tom az egységek nevét, vhogy sosem birom megjegyezni õket..)

Andrejka: szerintem valami mesterséges intelligencia..olyan, mint CABAL volt , csak felhasználtak valamennyit az elkészítéséhez az idegen technolgóiákból is..

a kampány jó volt, csak rövid..viszont pozitívuma, hogy minden pálya után volt átvezetõ videó..kiváncsian várom a folytatást..

TVelvet
lehet bizony. 😊 elég táp
Valaki hamachin szeretne játszani? Ha igen akkor privit küldjetek és MSN,skype vagy ICQ csere.

Dolgozz keveset, nem ér baleset!

sztem is csak lusta voltam leirni😛

alig várom az uj kieget

kár h ien kevés volt benen a cnc3 után jáccódó rész

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

BaliBoy
Valami scrin-ember-gép hibrid. És nem mongyátok, hanem mondjátok. 😉

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
TVelvet:
A ZOCOM frakció tényleg nem rossz. Bár hiányolom, hogy nem lehet mágnesfegyvert fejleszteni.

viizo:
Nekem nem a lépegetõk mivoltával van gondom. Sõtt. Nagyon frankó... lenne. De annyira gyengék, hogy nem igaz. Amíg annál a frakvciónál nem fejleszti az ember a pajzsot addig semmi. Arról nem is beszélve, hogy náluk a mágnes fegyver fejlesztés 5000 egységbe kerül.
A MARV az tényleg más tészta. Az rendesen aláz. A vaskarmoknál azt sem lehet rendesen felszerelni, mert alig vannak gyalogos egységeik. 😞

Összességében a NOD kapta a legjobb és legtöbb új egységet és a legjobb fejlesztéseket. Persze ez nem véletlen, hiszen róluk szól a kiegészítõ. 😊

Morfi
Folytatásban megtudod 😄

Morfi
Csak commandóst nem enged, és õket ha jól láttam belehet szálásolni máshova is.

és szerintetek mongyátok LEGION micsoda valójában?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

"szerintem meg épp a GDI lett iszonykemény, a MARV-jával, 2 engi 2 zoneraider, maxos szinten, megölhetetlen😊 "

A MARV-ba lehet tenni zone troopert?
Shiwo
fene 😞

Morfi
Nem.

Shiwo
multis részét még annyira nem néztem meg.. KW-ban lehet már végre állítgatni, hogy mi engedélyezett és mi nem ?

artschi
értem, akkor ezért ilyen olcsó.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

rage
Ez a doboz valóban ennyibe kerül, de ez természetesen nem tartalmazza a végleges játékot, csak azt, ami a dobozon szerepel.
Kis reklám-anyag, némi elõrendelési bónusszal.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nekem pont az Acélkarmok tetszenek, teljes a lépegetõs osztag: végre visszatért a Titan, a Wolverine, fejlesztett Juggernaut, és a brutális MARV-ról ne is beszéljünk, ami szintén megépíthetõ 😊
TVelvet
szerintem meg épp a GDI lett iszonykemény, a MARV-jával, 2 engi 2 zoneraider, maxos szinten, megölhetetlen😊
Morfi
Apróbetûs rész 😄 Lemaradt egy 6-os. De tetszik az ára, ha minden pc-s játék lenne, meghalnának a warez oldalak 😊

xxdani
de ha én vagyok analfabéta vagy értelmezek rosszúl valamit és tényleg maga a játék egy DVD-n kerül 500ft-ba léci világosítsatok fel

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
köszi. majdnem magam alá csináltam hogy kellett nekem ...na midnegy...de elég volt kicsit tovább olvasnom és kiderült mi az a 500ft

"Tartalma: Így készült dvd, a játékhoz letölthetõ térkép. Premier árkedvezmény a végleges játék árából! Ezen pre-order kiadás megvásárlóinak már csak 6490 Ft-ot kell fizetni a megjelenéstõl számított két héten belül a játékért (7490 Ft helyett)."

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

artschi
cd galaxis kicsit olcsón adja a játékot:

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mint anno az RA2-nél. 😊
a_n_d_r_e_w
Tervbe van véve 😉
Vagyis valami hasonlót tervezek, ha kiadják ehhez is az xml-eket

One Vision. One Purpose.

BaliBoy
Végig néztem az összes frakció összes egységét. Hááát... vegyes. A GDI sztem most hátrányba került. Nem rosszak az új egységek, de vhogy még nem jönnek be, fõleg az Acélkarmok. A NOD frankó kis egységeket kapott. De a legfrankóbb egységeket a Scrin kapta. Rá is fért mert elég használhatatlan egységeik voltak a talajon, kivéve a lépegetõt meg amelyiket fel lehet tölteni tiberiummal. Viszont most nagyon jó kis egységeket kapott. Fõleg a mechapodok nagyon bejövõsek. A Scrin-ek közül is az Arató frakció ami nagyon bejön.
Remélem csinál majd vki egy olyan modot, hogy egy fajon belül elérhetõ legyen az összes egység..😊)

SrAta
Nagyon jók az új egységek.....
Tetszik a kiegészítõ

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

BaliBoy
Én közepes AI-al szoktam, kiegyensúlyozottba nyomni. 😛
Még annyira nem megy nehézbe. Bár még nme is próbáltam. A Battle for Middle earth már ment annyira, hogy nehéz fokozaton ggyaluljam az ellent. De ezzel még nem. 😊

Morfi
Vagy a Multiplayer. Az elég húzos lett nehéz MI-vel lerohanó tipusban 😄

BaliBoy
Ott a Skirmish, vagy a Világhódítás.

Az is szar, hogy a Scrin ellen csak 1 plalyan kell nyomni, es ott is teljesen toketlen.... :-(
A visszaszamlalas akkor indul amikor elfoglaljuk az elso tornyot vagy automata? Ezt nem figyeltem meg, mert ha akkor indul amikor elfoglaljuk, akkor minek foglaljuk el egyaltalan amig ki nem irtnuk mindent? :-)
SPOILER

Nah vegigtoltam utolso palyat, semmi kihivas nem volt benne, 28 perc alatt lettem kesz a vegen mar vartam mikor omlik le a vedofal.
Ugy kezdtem, hogy epitettem egy tech lab-et ott nyomtam egy lezer fejlesztest, megepitettem a Redeemert, bele 2 mernokot (a gyogyulas a legdontosabb :-) ), a nuklearis csapasmerot, es ird es mondd semmi mast nem epitettem. Se vedelmet, se Air towert, Redeemerrel es az elejen kapott 4 Venommal elindultam, es mindent legyaktam, elsonek kilottem a legvedelmeket es amikor megtamadtak emberek a Redeemert (minden mas ellen nagyon hatekony, a Venomokkal kinyirtam oket, minden mast a Redeemer csinalt, szoval vegigsetaltam a palyan es mindent legyaktam, a bazisomra ra se neztem tobbet egyszer sem. Amikor leomlott a kulso meg a belso fal mar ott toporogtam a mernokokkel ellenfel mar nem volt reg, bement es vege, eleg nagy csalodas volt, 13 palya keves, tul konnyu volt, nem volt gdi es scrin hadjarat stb. Hat ennyi.
TVelvet
Én ott specterekkel, kaptam szét mindent, 3 venom, 4-5 specter, és a redeemer, amikor már maxosak, elég durvan tudnak apritani, végig toltam egy vilaghodítós vackot is, hát nemvagyok elragadtatva tõle😊
Morfi
Midnen stratégiai játékban csal a gép 😄 De az ember azér ember mert "okosabb" mint egy MI vagy nem <#mf1> Nekem a nehéz fokozat az egy élmény, ha sikerül minden mellék küldetést megcsinálni. Vajon itt sikerül? 😊

Prince23
Hm... kösz
ez gyors volt...

Megnezi a wined beallitasait es amilyer teruleti beallitast hasznalt olyan nyelvu lesz a telepito alapbol.
Prince23
Amúgy magyar telepítõs a Kanes Wrath?

Rage47
amúgy az utsó pályán bugos és csiter a gép 😄
Rage47
na sikerült, 4 Venommal és 1 Redeemerrel, mindegyik maxra fejlesztve😄 levertem velük a GDI bázist. Amúgy lehet jobb lett volna magyarul, mert azt hittem érteni fogom, mint az elõzõt, de itt nagy keveredést éreztem:S
ha van vmi történet leírás azt szívesen elolvasnám akár angolul is:p
Shiwo
haragja

Nem birom azokat a palyakat ami idore megy, faszer kell minden rtsben eroltetni ezeket.....
BaliBoy
Nem olyan nehéz. Hamar meg kell csinálni a MARV-ot. Azzal kell pusztítgatni és felfejleszteni a legmagasabb fokozatra. Közben csinálni kell egy rahedli repülõ izét 😊)) meg sok sok Avatart. Na és persze a fegyvereket fel kell fejleszteni. A lényeg, hogy ahogy húzódik vissza az energia mezõ egybõl menni kell gyalulni. Ja, én még bevetettem egy nukit is. 😊)
Én is megszenvedtem vele egyébként. Ott rontottam el, hogy nem mentem egybõl gyalulni, csak a végén mikor már cask 6 perc maradt összesen. Bakker mit szenvedtem. Azt a 6 percet visszatöltöttem vagy 10-15x. Utánna feladtam és egy 5 percel azelõtti mentésemet visszatöltve - ahol még állt az energia fal - alkalmaztam a fent leírt stratégiát. Így viszont baramo egyszerü volt. Már kiírtottam mindenkit és még mindíg volt 5 percem.

Morfi
Ne add fel 😄 Engem is lenyomtak a MARV-nál, meg a nemtom most hol tartoknál, de ott 3-szor kezdtem el 😊

Morfi
Portforwardon nézz körbe, de ez nem biztos hogy megoldást jelent, csak van mikor a routeren kell kinyítni egy portot.

Rage47
pls help😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tacitusos pályán hogy jutottatok tovább? Vmi stratégia jól jönne, most fogom másodjára megpróbálni a mapot:S ilyen még nem volt
Routerem van, és azt a hibát valahogy ki lehet küszöbölni?

PS3 ID: hdcsaba

Prince23
Oks
egyébként errõl az új kiegészítõrõl halandzsáltam a Kane bosszújáról, ami köztudottan 28-a után jelenik meg.