A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tucatgagyit meg miért töltöd le? Ha egyszer olyan sz*r, akkor mit foglalkozol vele?" - mert a speciálisan megszerkesztett screenshotok meg prerender videok alapján jobbnak tûnik mint amilyen a valóságban. Azt nem reklámozzák ha szar az irányítás, unalmas a játék, nincs hangulata. Ez akár tisztességtelen piaci magatartásnak is minõsülhet, a vásárlók megtévesztésének. Valamint: hol a garancia? Minden termékre kötelezõ, szoftverre hol van? De a markát azt tudja nyújtani mindenki...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Tucatgagyit meg miért töltöd le? Ha egyszer olyan sz*r, akkor mit foglalkozol vele? Szereted kínozni magadat? Nóóórmááális?!? <#wow3>#wow3>
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
"Checkerboy
ma 17:42 | Privát | Válasz | #1387
sziasztok !Most töltöttem le ILLEGÁLISAN (igen , büszke vagyok magamra) a Titan questet."
hat verigrat... megaszani...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ezt az ipart baze' el kell tartani, ha nem akarod magadnak írogatni az amõba szintû játékokat.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A mai cuccokhoz (még a leggagyibb lehúzós sz*rokhoz is) millió dolláros költségvetés, meg 100+ fõs csapat kell. És ez csak a fejlesztés. A world-wide terjesztést (népszerûsítés, elérhetõség megoldása stb.) nem is említve.
Ezt pedig valakinek ki kell fizetni. Ki is anek ez az egész készül? Csak nem a játékos?
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
ma 11:58 | Privát | Galéria | Válasz | #9657
Ha nincs pénzed megfizetni a "warezt", akkor vegyel eredeti játékokat! Azt hiszem 30e forint nem nagy pénz közel 500 játékért, valamint közel 3000 GBA játékért... vagy vegyél 3 eredeti játékot, és táncolj körülötte esõtáncot! Nem szeressük az ilyen "sírok milyen drága a warez" baromságokat!!!!!!!!!!!!
www.youtube.com/aabyssx
Norveg Psy Trance Promo... ehh promo, de letoltheted a full wavban az(most ellenorzott valoban lossless) albumot... ez nagyon korrekt...
ha van meg ilyen azt lokhetitek... 😄DDDD (es meg a stiluson belul sem veszesek...) 😉
en most felmasztam az archive.org-ra... ahonnet ingyenesen letoltottem losslessben ami tetsztett(le is csekkoltam, tobbsege telleg lossless), mert tok free(IGEN ZENEROL BESZELEK!) es kiirtam specko audiocdre, be az audiolejatszoba, es borulas(iszonyat elborult, sotet es igenyes elektronikus zenet jatszo muveszek vannak freeben is)... 😄DDDDD gg
Aztán te (dehogy is te 😊) pénzéhes mocskos rohadék meg mész ríni a médiába, hogy íhenhanak a kölkeid, vagy még jobb, hogy a tényleges általad kizsákmányolt készítõket zavarod ki a rivaldafénybe, hogy há nekije adományozzanak má, mee nincsám mibõ tankúni a limót <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egy kiadó megveszi, hogy azon a területen csak õ adhatja ki, te meg leshetsz mivel nincs semmiféle verseny és annyiért adják amit nem szégyelnek ráírni.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
.hzx
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Hogy is néz ki jelenleg?
Én mint
[Sõt tovább megyek. Az egész földet a rabszolgámmá teszem, bárki zsarolható az erõszakszervezetim által, mivel NINCS olyan család, ahol ne lenne található másolt CD, vagy DVD, vagy valami. Bizony, még az erõszakszervezeteim is fekete programokkal dolgoznak, hiszen nehogymá pont én fizessek másnak a szaráért <#eplus2>#eplus2>. Rajtam akar meggazdagodni az a kis geci <#eplus2>#eplus2>]
Ha a programokra gondolok, akkor pedig egyértelmû, hogy a magánhasználatra ingyenes szoftvereké a jövõ (üzleti használatra viszont egyértelmû, hogy fizetni kell érte)
Talán mert Õ maga is fejlesztõ és a saját zsebén érzi, ha lop..khm...szerzõi jogot sértenek a sérelmére?
.hzx
Én mint eladó kínálok valamit Neked vevõnek olyan feltételekkel, amilyet én jónak látok. Ha tetszik és elfogadod a feltételeimet, akkor megkapod és örülhetsz neki. Ha nem tetszik a feltételeimmel együtt, akkor nem kapod meg, de ne is akard élvezni. Nélkülem nem lett volna, tehát úgy kínálom, ahogy akarom. Én nem azért csináltam, hogy jótékonykodjak, hanem azért, mert keresni akarok rajta. Azoknak csináltam, akik ezzel együtt elfogadják. Akik nem fogadják el természetesen nincsenek rákényszerítve. Megtehetik, hogy elfordulnak, és nem támogatnak. Ha olyat csináltam, amit nem vesz meg senki, akkor úgyis éhen halok.
www.youtube.com/aabyssx
Akkor már csak abban kellene egyetértenünk, hogy ahogy bánnak a vevõkkel, úgy kell bánni a vevõknek is velük, végülis ez a piaci felfogás lényege.
Tehát ha valaki kibaszott a vevõjével (átverte, duplán/hatszor fizettette) az ugyan ne csodálkozzon, ha a vevõ is kibaszik vele (nem fizeti ki a 3. sarcot).
Én ezt egyszerûen mint polgári engedetlenség értékelem, és szerintem bõven a piaci és demokratikus szabályokon belül van.
A HD film egyébként jó, de ha már megvettem a DVD változatot akkor én NEM fizetem ki a teljes mû díját, csak hogy most már azt is láthassam, hogy Tom Cruise köpködve beszél
Eddig még nem sikerült meggyõznöm ( _EDDIG_ ) 😊
.hzx
www.youtube.com/aabyssx
Nos, lassan a jogot utána lehetne állítani az emberek morális és erkölcsi elképzelésének a szerzõi jogvédelemmel kapcsolatban, mert vagy 20 éve elavult.
Addig meg alaposan megsarcolnak minket ezek a drága kedves kiadók és jogvédõ vérebeik
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Ha nekem csak úgy éri meg igazán, akkor simán.
www.youtube.com/aabyssx