A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
És annak aki már megvette a teljes fejlesztést ????
Nehogymár azzal is kifizettesd újra a teljes vételárat, mert körberöhög (pedig pont ezt teszik velünk a drága forgalmazók)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

aabyssx
Ja-ja-ja. Akkor én nagyon szerencsés lehetek, mert még egy darab ilyen sem került a kezem közé... :/

www.youtube.com/aabyssx

Én viszont gyári lemezekrõl beszéltem.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

aabyssx
Nem. A tEH bLACK gazsira gondoltam. >😊

www.youtube.com/aabyssx

Melyik gazsira gondolsz, a sony gazsi, az uip gazsi, vagy a paramount gazsi?

aabyssx
Hát, ne vásárolj a gazsitól a pecsában, hiába esküdözik, hogy eredeti!

www.youtube.com/aabyssx

A sok minimálbérrel bejelentett is (joggal) elvárná, mégse kap.

Azért mennyit fizetnek vissza a vételárból a kiadók hogy a dvd lemezen legtöbb esetben nem dvd minõségû a film, csak egy átkódolt vhs?

dinomano
vmelyik régi cd-mröl elökaparom, ha kell... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Tinman
És nem akarod megosztani velünk? :-)

/kivételek mindig vannak/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

aabyssx
De ha eladom a +5 napos verziót, azzal megkapod az egy éves fejlesztést is. Nem fogom csak 5 napnyi pénzért odaadni.

www.youtube.com/aabyssx

dinomano
jah, és install nélküli; egy exe-s progik voltak...

dinomano
aham...egy sztori...anno megismerkedtem 1 programozo sraccal; épp vmelyik forumon kerestem egy jo grabbel-öt+mp3kodolot...erre azt mondta a srac, h. ir egyet, és elküldi(kiröhögtem...)...jah, meg fikazta a winamp-ot, h. mennyi sz*r dll-t használ..oszt küldött a srác masnapra altala irt grabbert+kodolot, én meg néztem h. mi van...(tényleg ö csinalta a progit; amihez én rajzoltam win-ikonokat...)a 2 program kb. mérete kb. 150-200 kb volt együtt; és a mai napig tökeletesen müködik... khmmm... :-D

mrzed001
Persze, de gondolom ha csak módosítanod kell egy kész programodon (teljes kifejlesztés 1 év, módosítás 5 nap), akkor azért nem kéred el a program teljes árát (sõt, megfejeled 1,5 évnyire, mert ez mennyivel jobb )
Nonszensz
5 napi munkáért 5 napi munka árát kéred

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

aabyssx
Mindegy, hogy mekkora munka. Valakiknek meg kell csinálni. Én ha munkára mozdítom meg a kisujjamat, azért bizony pénzt várok.

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Gondolom te is sejted, hogy a már eleve meglévõ forrást újrakódolni (mivel digitális) mennyire _HATALMAS_ munka is lehet ... egy sima PC-n józsika gépe max 5 nap alatt megvan vele :p
Szóval egy csak a +1 bõl lenyúzás legundorítóbb módja

aabyssx
> akkor miért is kellene újra fizetnem érte, csak mert már HD-DVD a minõsége?

Hát, talán azért, mert ki kell fizetni azoknak a valakiknek a kisújjmozdításait, akik lehetõvé tették számodra, hogy létezzen a kedvenc filmed/sorozatod HD verzióban is.

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
"A warez rossz, de a Tibi finom... tada-tada."

De amivel grabbelsz az sem eredeti szoftver ;-) Igen vannak free cuccok is és kik használjaák õket, ha sokkal többet kapsz egy copy-paste árán? Nem sokan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dinomano
hmmm...MP3-player? sztem ha megvan az original audio CD, akkor legrabbelheted mp3-ba a track-eket; és sztem még nem is törvenybe ütközö a dolog...

mrzed001
😊)
Ha egyszer már megvettem egy filmet DVD-n (megvásároltam a jogot, hogy bármikor megnézhessem a filmet), akkor miért is kellene újra fizetnem érte, csak mert már HD-DVD a minõsége?
Zenéknél dettó. Megvettem a CD-t, de ha arról egy számot mp3playerrel szeretnék hallgatni, akkor vegyem meg az egyik online shopból <#wilting>
Na, ez a mocskos pénzhajhászás gerjeszti a warezt

aabyssx
Csak õk nem realtime stock-ként mûködnek. A game.net igen.

www.youtube.com/aabyssx

itt megvan az egyik kösz!

kösz de itt sincsenek meg a játékok amiket keresek😊
guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

csá

Tudtok olyan külföldi webshopot ahonnan angol nyelvû játékokat szállítanak ki gyorsan és olcsón hozzánk?
Sir Quno Jedi
A "símán", az olyan mint a kleptoMÁN, csak símániás?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anubys
Símán... 😛

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sir Quno Jedi
No mi van?! Akkor most a warez jó már?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mrzed001
Adatvédelmi marhaságok miatt nem megvalósítható még egy országon belül sem, nemhogy nemzetközileg. Alapból nekem is ez lett volna az elképzelésem, de sajna nem életképes

A szavazás szép, és jó ötlet, de semmit sem ér, ha nem tudod a nézõszámhoz hasonlítani

További ötletek ?

(zene eladási statisztikák, sír a képük, hogy egyre-egyre kevesebb fogy offline)

aabyssx
/ hasára üt

SZVSZ ilyenkor kell egy szervezet, ahol biztonságos módon szavazni lehet a letölthetõ termékekre. Egy személy, egy adószámmal, egy szoftververzióra, egy szavazatot adhat - mondjuk 1-5, vagy 1-10 ig. Az átalánydíjakból befolyt össze elosztása pedig a szám és mennyiség alapján súlyozva történne.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
BTW használat alapján kellene megosztani a zsét. Azt kellene valahogy mérni.
A sima letöltés mérése nem a tartalom fejlesztését indukálná, hanem a marketing-et.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> merthogy az eladási statisztikák ugyebár már most is elindultak le a nevetséges szint felé

???

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Viszont, ha a kiadókat arra kényszerítenék, hogy ezen a központi (egyedi) torrent rendszeren osszák meg a cuccaikat (különbözõ minõségekben), mint ahogy teszik is egyedileg sokan, akkor mérhetõ lenne a letöltöttség, és ez szerint lehetne osztogatni a dellát (merthogy az eladási statisztikák ugyebár már most is elindultak le a nevetséges szint felé)
Szóval a lényeg, hogy a jót sokan töltenék le -> ezért sok pénzt kapna érte az alkotó -> minõségibb cuccokat csinálnának

aabyssx
A bittorrent rendszer legalitása attól függ, hogy mit osztasz meg, nem?
Legalábbis én szoktam használni trailer-ek leszedésére.

Pl. http://www.eurogamer.net/file_service_files.php - elvileg ez mind legális tartalom

www.youtube.com/aabyssx

mrzed001
Hát, jól teszik, de elõbb utóbb bele fognak ugyanabba a csapdába futni: NEM MÉRHETÕ, így nem elosztható igazságosan a beszedett általánydíj
Egy legális Torrent rendszer továbbra is az egyetlen értelmes megoldás :pp
(ja, és no DRM)

Õ se rád. 😄

Oldern the 1st
Hát... no comment, intelligens barátom 😛 (nem lennék büszke arra, ha ismernélek)

EvilDevil
te jóságos isten ez a topic nem a Prohardverrõl tévedt ide???? Szánalmas az egész és az is aki megnyitotta... LOL <#violent><#violent><#violent><#eplus2><#eplus2><#mf3><#gun>

Warez4ever!!! Fuck ASVA!!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Egy ujabb okos ötlet az okosoktol.http://it.news.hu/c.php?mod=10&id=17714

mrzed001
IQ alapú arisztokrácia 😊) Nem elvetendõ gondolat 😊)

aabyssx
Nagy homokozó ez az egész internet. BTW én csak a tûzgyújtó vagyok. Amit meggyújtok azt nem én hordom össze.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Na a demokráciáért Én személy szerint nem küzdök, mer sosenem hittem benne, igaz az emberek egyenlõségében sem. SÕT, kikérem magamnak, hogy másokkal egy lapon említsenek! 😄DD

mrzed001
Mindannyian küzdünk elérhetetlen pozitív célokért (demokrácia, igazságosság, megélhetés, házvásárlás ...), nincs ezzel semmi gond 😊)
Voltam én is nagy népnevelõ, aztán egy kissé leszoktam róla 😊

mrzed001
Hát, nem ma fogok leszokni a warezrõl <#hehe>

Anubys
Semmi bajom vele, õ dolga... 😊
Ha ezzel leköti magát, tegye. De annak örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szereten (ennyi ideig) felesleges dolgokat csinálni.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sir Quno Jedi
Tiszteld, de ne kövesd, ha kedves a Zéleted ! 😄DD

mrzed001
Én Babylon 5 fan vagyok, és ott egyvalamit mindenképpen megtanultam a mimbariaktól: mélyen tiszteld a szent embert, bármilyen elképzelhetetlenül nehéz, vagy kivitelezhetetlen javító szándékú életcélja is van 😊