A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogymár azzal is kifizettesd újra a teljes vételárat, mert körberöhög (pedig pont ezt teszik velünk a drága forgalmazók)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
www.youtube.com/aabyssx
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
/kivételek mindig vannak/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.youtube.com/aabyssx
Nonszensz
5 napi munkáért 5 napi munka árát kéred
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
www.youtube.com/aabyssx
Szóval egy csak a +1 bõl lenyúzás legundorítóbb módja
Hát, talán azért, mert ki kell fizetni azoknak a valakiknek a kisújjmozdításait, akik lehetõvé tették számodra, hogy létezzen a kedvenc filmed/sorozatod HD verzióban is.
www.youtube.com/aabyssx
De amivel grabbelsz az sem eredeti szoftver ;-) Igen vannak free cuccok is és kik használjaák õket, ha sokkal többet kapsz egy copy-paste árán? Nem sokan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha egyszer már megvettem egy filmet DVD-n (megvásároltam a jogot, hogy bármikor megnézhessem a filmet), akkor miért is kellene újra fizetnem érte, csak mert már HD-DVD a minõsége?
Zenéknél dettó. Megvettem a CD-t, de ha arról egy számot mp3playerrel szeretnék hallgatni, akkor vegyem meg az egyik online shopból <#wilting>#wilting>
Na, ez a mocskos pénzhajhászás gerjeszti a warezt
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Tudtok olyan külföldi webshopot ahonnan angol nyelvû játékokat szállítanak ki gyorsan és olcsón hozzánk?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A szavazás szép, és jó ötlet, de semmit sem ér, ha nem tudod a nézõszámhoz hasonlítani
További ötletek ?
(zene eladási statisztikák, sír a képük, hogy egyre-egyre kevesebb fogy offline)
SZVSZ ilyenkor kell egy szervezet, ahol biztonságos módon szavazni lehet a letölthetõ termékekre. Egy személy, egy adószámmal, egy szoftververzióra, egy szavazatot adhat - mondjuk 1-5, vagy 1-10 ig. Az átalánydíjakból befolyt össze elosztása pedig a szám és mennyiség alapján súlyozva történne.
www.youtube.com/aabyssx
A sima letöltés mérése nem a tartalom fejlesztését indukálná, hanem a marketing-et.
www.youtube.com/aabyssx
???
www.youtube.com/aabyssx
Szóval a lényeg, hogy a jót sokan töltenék le -> ezért sok pénzt kapna érte az alkotó -> minõségibb cuccokat csinálnának
Legalábbis én szoktam használni trailer-ek leszedésére.
Pl. http://www.eurogamer.net/file_service_files.php - elvileg ez mind legális tartalom
www.youtube.com/aabyssx
Egy legális Torrent rendszer továbbra is az egyetlen értelmes megoldás :pp
(ja, és no DRM)
Warez4ever!!! Fuck ASVA!!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
www.youtube.com/aabyssx
Voltam én is nagy népnevelõ, aztán egy kissé leszoktam róla 😊
Ha ezzel leköti magát, tegye. De annak örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szereten (ennyi ideig) felesleges dolgokat csinálni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx