A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

45 évvel ezelõtt jobban éltünk, mi? Akkor miért menekült innen mindenki amcsiba cseresznyét próbálni? Nem bírták elviselni azt a sok pénzüket, szegényebben akartak élni? Itt nem 45 évig volt rabiga hanem 500ig. <#kocsog> habsburgok seggét nyaltuk, ezért kerültünk az 1. vh-ba is hogy aztán mi igyuk meg az egész levét és szanaszéjjel lopják az országot jöttment tótók, rácok, oláhok.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

dinomano
"jolvan akkor menjel tegyel megegy ikszet majd negy ev mulva(ennyi prim embert bazze negy ev tomeny lehuzas utan is butan beikszelik meg1X, verigrat! 😄)..."

Hmmm... Nem vagyok (tavolrol sem) op., de politikai velemenynyilvanitasokat, ill. masok eltérö politikai hozzaallasa miatti diszkriminaciot NE ITT!!!! Menj at politikai forumba; oszt ott nyomd! >:-|

" 60 eve uralkodtok bazzzze, tonkretettek az orszagot!!!"

Igen, valoszinü virs lee volt az átkos korszak egyedüli okozoja; minimum 80 éves, tehat ö itt a legöregebb konzolos is...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lammer
" ugyanaz az érv mint: minek fizessem meg az alkalmazottaimat, ha kínában tizedannyiért is robotolnak nekem?"
jo szerinted ez miert van? elemezzuk ki... varjal tudom, azt fogod majd mondani, hogy minderol az a negy ev tehet... LOL aaaa nem volt itt 45 evig rabiga, 45 ev alatt szetzuzott magyarorszagra raeroltetett gazdasagi rendszer, nem voltak eltartott semmit nem csinalo emberek, nem kellett folvenni bazi nagy hiteleket, hogy LATSZOLAG jol eljunk, meg odakenhetjuk az "NSZK"nak, hogy bazzze itt jolet van, aaaa semmi... bizony... nem volt azon kivul masik kormany sem...(toketlen antallekrol ne is beszeljunk ugye...)

najolvan en befejztem veled... tenyleg...
viszontlatasra...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hát ÖCSÉM, mi vagyunk a józan többség, és nem hagyjuk hogy tolvajok és gengszterek élõsködjenek a nyakunkon. Ha ilyenekkel akarsz haverkodni, akkor ajánlom a szegedi Csillagot, ott van a törzshelyük.

Nem is vártam tõlet többet egy loálnál, mert te is egy nagy loál vagy. Mellesleg a Caps Lockod csak úgy simán beragadt, vagy ettõl májerebbnek érzed magad? <#eplus2>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Lammer
TE AKKORA LOAL VAGY OCSEM!!!4444 60 eve uralkodtok bazzzze, tonkretettek az orszagot!!! mit is varhatnek egy ilyen nullszerias embertol??? OMG!
a multis peldadra meg csak megnagyobb loallal tudok felelni, mivel MAR 300X leirtam, hogy a legalis cuccokat TOREDEK ARON SZERZEM BE!!!! HA RAJTAM MULNA EHEN HALNANAK A NAGY MULTIK!!!! LOAL!!!! nagyon ritkan vasarolok multiktol... meg az elelmem java reszet is piacrol(hus-zoldseg-kenyer stb kistermeloktol, ->magyaroktol veszem) 😛PPPP

Van 10 nagyon jómódú ismerõsöd, meg 10 millió nagyon rosszmódú átlagmagyar. Szerinted melyik az inkább érintett?

"jah erv: miert fizessek azert, ha le is tolthetem?" - ugyanaz az érv mint: minek fizessem meg az alkalmazottaimat, ha kínában tizedannyiért is robotolnak nekem?

"itt eloszor a fejekben kellene rendet tenni" - így van, kezdhetjük a tiedben. <#eplus2>

Naigen, a sok primkó beikszelte ezeket, de hálistennek nem kerültek megint hatalomra. Ha Don Vityán múlik, Albánia is mintagazdaság lenne hozzánk képest.

Kifogytál az érvekbõl hogy jön a "mikorunodmármeg" és "uncsivagy" papagájszöveg? Megértem, nehéz is lehet úgy vitáznod hogy tudod nincs igazad. <#eplus2>

De tudod mit, vegyél mindent tízszeres áron! Te vagy a multik álma, a gondolkodás nélküli vásárlózombi, aki mindent elhisz a reklámoknak, és önként fizet annyit amennyit csak elkérnek tõle. Csak azt nem értem mit zavar hogy a kormány is lehúz téged, ha a multiknak önként hagyod kifosztani magad.

Lammer
"Adhatna a sok multi amcsi szintû fizetéseket is, rögtön többet tudnánk költeni."
najah ezt enis lemodelleznem... csak tudod az a gaz, hogy nekem 10 NAGYON jomodu ismerombol(akik zsebbol megvehetnenek minden ujdonsagot) 10 masol orrba-szajba(jah erv: miert fizessek azert, ha le is tolthetem? <#wilting>)... beidegzodes? nemtudom... moralis ficam? jessssz <#eljen>
tudom ez az en kis piti tapasztalatom, de ha ez az arany csak picit de letezik nagy atlagban, akkor Magyarorszagra kivetitve mar meg is dolt az elmeleted... 😉
itt eloszor a fejekben kellene rendet tenni... ezt remelem alairod te is... ha en mint csoro panelproli mar elgondolkozok azon, hogy hejj jogtalanul hasznalni csunya dolog a jogvedett szoftvereket(es ezt igyekszem be is tartani, pedig ismetlem nem vagyok tehetos!!!) akkor a "NAGYOK"nal miert nincs igy?

Lammer
jolvan akkor menjel tegyel megegy ikszet majd negy ev mulva(ennyi prim embert bazze negy ev tomeny lehuzas utan is butan beikszelik meg1X, verigrat! 😄)... lassan mar albania szintjen allunk, nembaj leszunk mi meg zambia szintjen is ne aggodj...
amugy ha pontosan szeretnenk fogalmazni, akkor mi a "jogvedett szellemi termek jogosulatlan hasznalatarol" beszelunk...

kivancsi vagyok mikor unod mar meg... jo te nyertel, most akkor mindenki menjen lopjon a kozertben mert ez ugye jar neki jogalapon, szinten masold le a jogvedett jatekot is, mert ugye ez is jar neked... hajra virsli!!!!! 😄😄😄😄
gogogogo!!!!444444 😛

Lammer
NEM VALASZOLTAL A KERDESEMRE MEG MINDIG, GÉGÉ

de mar kurva uncsi vagy
/asit

Ugye milyen jó? a saját "érveidet" hallod vissza. Amikor a fizetésekrõl van szó, az nem a te hibád, nem a te dolgod, de ha a kiadómaffia önzõ érdekeirõl, azt elvárnád hogy egybõl érdekeljen mindenkit. Milyen alapon? Úgy valóban nem lehet elõrébb jutni hogy nem fizetik meg a munkánkat. Adhatna a sok multi amcsi szintû fizetéseket is, rögtön többet tudnánk költeni.

Én nem szavaztam a hazaáruló exvezetésre, mert nem akartam hogy megint szõlõt telepítsen magának az én adómból. Nem tudom hogy ez felruház-e valakit is lopásra, mi mindenesetre nem lopásról, hanem másolásról beszélünk.

Már a kérdésed is mellébeszélés volt.

Arra se jogosított fel senki senkit hogy ugyanazért a munkáért tizedannyit fizessen a munkásainak mint amcsiban. Mégis megteszik. Ennek egyenes következménye hogy az emberek ezzel arányosan csökkentik a kiadásaikat. Amcsi fizetésbõl lehet amcsi árakon vásárolni, magyarból nem.

aabyssx
Ez mintaértékû volt!

/ rinyálva

~~~ Jáj, mindíg más a hibás! Nem az én dolgom. Nem az én hibám. Elõbb csinálja meg más, aztán akkor talán majd én is teszek érte valamit. ~~~

Gratula! Így aztán lehet elõrébb jutni. Azon talán el kellene gondolkozni, hogy ha mindenki ilyen zéró cselekvõképes, rinyálós szabotõr lenne, akkor hogyan valósulnának meg dolgok, he?

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
nem elek alomvilagban, nagyon sajnalom azokat a szerencsetlen embereket, de tobbet nem tudok ertuk tenni... 98 ota jarok szavazni, en mindig oda teszem az ikszet ahova nagyon kevesen, ennel tobbet mit tudok tenni?? koszond meg ezt a hazaarulo vezetesnek... gg es??????? EZ FOLRUHAZZA az embereket, hogy lopjanak? en meg a tobbi normalis moralis tartasu ember miert nem lop? pedig "mi" is szarul elunk... gondolkozz...
amugy nyomjad csak folyamatosan a BULLSHIT rizsadat... en mar elfaradtam ebben a sok okorsegben... szerintem vegeztunk egymassal 😄

Lammer
MELLEBESZELSZ!!!!!!!!!!!!!!!44 IGEN VAGY NEMET KERTEM!
koszonom ennyi!

Nézzd, amit a mai magyar helyzetrõl írsz azzal még többé-kevésbé egyet is értek. Az tény hogy ma Magyarországon a családok többsége nem engedheti meg magának a 16 ezer forintos játékokat, sõt még a nyolcezreseket sem. Ennek az ellenkezõjét nem is mondta senki! De ez nem jogosít fel senkit arra hogy warezoljon (ahogy arra sem, hogy a boltban a hóna alá csapjon valamit és elsétáljon vele) és ez is épp olyan egyszerû tény. Én sem tudok megoldást arra hogy a legújabb játékokat megszerezzem olcsón (a warezon kívül), de régebbi játékokat - amik szintén nagyon jók - már lehet jóval olcsóbban venni. Én vettem már (használtan) 2-3 ezerért nagyon jó játékokat!
Ennek csak egy oka van, nálatok nincs tükör. Vegyél egyet, lesz min röhögni.

"hogy jon ide a 12K elbocsatott ember" - Szerinted? Te egy álomvilágban élsz, azt hiszed hogy minden külön folyamat, semmi nem függ össze semmivel. Jó, akkor magyarázd meg hogy lehet 100k-ból 500k-t elkölteni!

Te vagy a beteg, normális ember nem beszél önmaga ellen. Csodálkozol hogy senki nem érti meg miért jó ha keveset keres, de sokat fizet? Ennyire nem lehetsz egyszerû.

Amennyit fizetnek a munkámért, annyiból tudok költeni. A multik nyomják le a béreket, ne csodálkozzanak hogy ebbõl az emberek is csak ennyit tudnak költeni. Adjanak magasabb bért, akkor lesz mibõl. Saját maguknak köszönhetik hogy nincs fizetõképes vásálóerõ a termékeikre.

virs lee: csak így tovább. Írtó rég röhögtem már ilyen hülye emberen. Köszönöm jól eset. Nézeted és gondolat rednszered, úgy szar, ahogy van, úgy hogy ne legyél filozofus, de bóhocnak elsõ osztályú vagy.
Lammer
najo tudod mit "virs lee"? uccso kerdesem(bar mit varhatnek...)! az, hogy te mondjuk csoro vagy, teged feljogosit, hogy warezolj? ne beszelj melle: igen VAGY nem... plz ennyit kerek csak...

Lammer
te tenyleg beteg vagy ember... osszevissza beszelsz... a f4sz kampanyol a BSAnak... ugyanugy elitelem az eroszakos bullshitjuket mint te... hogy jon ide a 12K elbocsatott ember(jah azt meg koszond meg a puppetmusternek es brigadjanak...)? uristen... te meg mindig magyarazod a bukott bizit... 😄😄😄
amcsis szosszenetedhez: es enis kerdezem KIT ERDEKEL?
DE LEGFOKEPP KIT ERDEKEL A TE SIRASOD? en szepen ami latszolag tetszik kiprobalom, es ha tenylegesen bejon, megveszem... NEM MAGYARORSZAGON!
ES NEM MAGYARAZKODOM mert nem kell, nincs miert... gégé
tegy inkabb te is igy... okes? 😉

Nyilván a haverod alkotja a magyar átlagot...

Melyik boltból loptak el dobozos szoftvert? Sztem neked elõször az értelmezõ kéziszótárat kéne tanulmányoznod, mert nem igazán vagy tisztában a lopás fogalmával.

"OCSEM kit erdekel, hogy itt nalunk a balkanon szarabb a fizetes, meg rezsit meg a kocsit meg a gyerek esatobbi" - ÖCSÉM, kit érdekel hogy amcsiban mennyit akar kaszálni a kiadó?

Itt csak te égeted magad ezzel a BSA kampánydumával, szal... Most fognak elbocsátani 12000 embert a közigazgatásból, sírtál már az õ állásukért? Ha õket el lehet bocsátani, akkor a sok léhûtõ managert, pénzéhes közvetítõt is el lehet. A Steam már mûködik, mi akadályozza meg a többi eladni vágyót hogy hasonló módon közvetlenül juttassa el a szajréját a vásárlóknak? Semmi, csak munka nélkül tartani a markot az kényelmesebb. No pain, no gain!

Te csak a kiadóknak akarsz szebb jövõt, nem az embereknek. A mi zsebünkbõl húznád ki a pénzt, ezért ne is várj megértést. Vagy te a gáz / benzináremeléssel is nagyon megértõ vagy? Pedig csak neked akar jót a kormány...

Sir Quno Jedi
Költõi volt a kérdésem vazeg! Márminthogy valszeg. hülye aki fizet érte...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anubys
ha nem lenne, nem lennének cdiró arcok... nézz körbe pölö itt az sg.hu-n, az apróhirdetéseknél...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sir Quno Jedi
Nomeg, ki az a hülye, aki fizet warez-ért?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anubys
Én is ebay-ezek, és teljesen frankón megy a dolog. Volt, hogy 8 Gamecube játékot vettem meg 10e-ért (+2.5 postaköltség), igaz, használtak voltak, de olyan állapotban, hogy csak a fólia hiányzott róluk...
A béreket megértem, de ha mondjuk abból idulsz ki, hogy egy warezesnek kifizetsz mittomén 700-at egy másolt játékért, ebayrõl megvan 1000-1500-ben, csak a postaköltség miatt nem érdemes egyesével rendelned.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

aabyssx
A bérek meg az életminõség meg egy jó bástya, ami mögé bújni lehet, de egy nagy kamu! Van munkatársan, aki 2 milláért vesz a barkácsautójába tengerentúli tunningcégtõl szállíttatott motort, csak hogy otthon szórakozgasson, de játékot inkább megíratja a kollégájával. Nem a pénz a gond itt.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> Menj ki az utcára, és kérdezz meg random pár embert, kinek van igaza. Nem te fogod begyûjteni a szavazatokat. Ez itt a való világ.

Igen. Ez a való világ. HZX szokta belinkelni az ausztriai "Magyar, ne lopj!" táblát a kirakatban. Én ezen akarok változtatni.

De azt a durva, hogy le vagyok ugatva! Pedig én csak szebb jövõt akarok. Ez a jó kis hazai mentalitás. Okosabbak vagyunk mindenkinél, de mindenre csak mástól várjuk a megoldást.

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
Itt nem kell dramatizálni, nem kell a béreket említeni meg hülyeségekkel terelni a szót.

A warez LOPÁS. Nekem nincs pénzem kocsira, de nem lopok el egyet sem. Ezt a hasonlatot nyilván képtelenség felfognod, ezért beszélsz félre. Ettõl függetlenül hiába próbálsz itt egy erkölcsi hátteret felépíteni a tolvaj cselekedetekre, elõjogokra hivatkozva. Senki nem kényszerít, hogy játssz. Ez nem kötelesség. Ha nincs pénzed mozira, belógsz? Hisz azzal sem ártasz senkinek, nem?

Lammer
te most oszinten direkt egeted magadat a hulyesegeiddel, kinek lenne igaza? hat persze, hogy ez az elkurvult tolvajbanda magyarorszag neked adna igazat(sirok, hogy elcsufitottak nemzetunket az utobbi 60 evben, tessek itt az eredmeny!) ???
OCSEM TE MEG AKAROD MAGYARAZNI a bukott BIZONYITVANYT!!!!
ultraszani...

OCSEM kit erdekel, hogy itt nalunk a balkanon szarabb a fizetes, meg rezsit meg a kocsit meg a gyerek esatobbi... kell fenntartani es jajj nem jut a jatekra(igen en is szarul keresek, de megis valahogy kibokazom az olcso legalis modjat) etcetc, szerinted mi szamitunk a nagy Sony/N/M$nek?(jajjmerthogy milyen draga a jatek) nem... hatakkor? NEM KOTELEZO JATSZANI! gepfegyvert tartanak a hatad moge??? vagy mi a szosz? figyelj en is tamogatom az olyan megoldasokat, mint a steam, a direct2drive, vagy a direkt paypal(Total commandert meg az alcohol 120%ot is ugy vettem, szal az a penz a fejelsztoknek ment, jo mi?) es legszivesebben a penzt odaadnam egybol a fejlesztoknek(najo maradjunk a realitasok talajan) esatobbi + nem magyarorszagon kell vasarolni... az hogy te mar nem tudsz mibe kapaszkodni az mar vicc... kepzeld az utobbi 1 honapban a 16ezres konzolos jatekokat 2-3-4-5Kert szervaltam be, ZSIR FOLIABAN*, legalisan! nah?

*sajnos mivel ebben az elbaltazott orszagban elunk, ezert ugyeskedni kell, hogy olcson legalisan szoftverhez juss... en igy teszem, mert a toketlenek es a bukott bizonyitvanyt magyarazok a tuloldalon hintaznak... 😛
na szep napot, megyek pihenni 😄

Nem jobban mint te a saját légváradba. Osztoid az észt aabyssx haveroddal együtt, azt hiszed (hiszitek) tietek az egyetemes igazság, mindenki más hülye, közben a mátrixban éltek nem a valóságban. Menj ki az utcára, és kérdezz meg random pár embert, kinek van igaza. Nem te fogod begyûjteni a szavazatokat. Ez itt a való világ.

Az illatos úti ltp is "mûködik", mégse megy be épeszû ember oda, mert bár nem kötelezõ jelleggel fognak leütni és kirabolni, mégis nagy rá az esély. Ettõl még mehetsz oda, ha akarsz...

Lammer
jolvan kapaszkodj csak a legvaradba... 😄😄 nagyon izzadsagszagu ez az egesz erolkodesed(mar belekotsz olyan hulyesegekbe is, hogy az agyamat eldobom raadasul tapasztalat nelkul, ujsagcikkre hivatkozva bullshit remtortenetkre... jo akkor holnap ne merjek kimenni az utcara??? LOL!) 😄 szerinted ha olyan szar lenne az egesz, mukodne? LOL...
najo mara ennyi...

Örülj neki hogy megjött mindened, de ki garantálja hogy másnak is mindig meg fog? Fogpiszkálónál mondjuk mindegy ha ellopják...

Valóban nem próbáltam, elég volt elolvasni a számtalan rémtörténetet. Okos ember a más kárából tanul. Ja, az ebayes önfényezésrõl újságcikk is készült nem olyan régen, biztos azért mert teljesen ismeretlen dolog...

Lammer
jajj neked fingod sincs az ebayrol ugylatszik... megint a piti lehuzos magyar feelingbol indulsz ki LOL... ez nem vatera ember... szerinted akinek 5000(kb 7000K visszajelzessel 99.9%os pozitival raadas) pontja van, az korbedicsertette magat HETEZERSZER? LOL nezz mar meg egy ebay shopot... kb 30 percenkent rendelnek egy jobb boltbol... enis vasaroltam mar egy csomo ebay shopbol... kb 2-3-4ed aron... LOL? (pkval 1utt!!!!4444) es kepzeld megjott mind... hatmegilyet... 😄😄

A legjobb hogy amcsiban a 10szer akkora fizetések, és sokkal alacsonyabb árak (ami ott x dollár, az nálunk x euro + áfa + tarha + kis/nagykereskedelmi lánc haszna) mellett is akkora a warez, és pont nálunk sipákolnak, jaj jaj jaj...

xAttilax
Amúgy meg EU-os vagy drágább játék árak vannak magyar jövedelemnél, na azért ezt ne! Aki meg teheti, hogy +vegye azt a játékot eredetibe ami +tetszik neki az tegye én is +tenném ha lenne rá „kedvem” de sajnos nincs 😞 és a „telepen” elég sokan vagyunk igy.

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

xAttilax
Nekem van 13 eredeti és 8 másolt játékom GC-re, akkor most támogattam a Nintendot és a fejlesztõ cégeket vagy sz*mét tolvaj vagyok???

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

1. Na, ha már eladták 100 millió embernek, akkor mit zavarja õket hogy a maradék pár millió csóró - akinek amúgy sincs rá pénze - ingyen játszik vele? Pénz akkkor se lesz ha rázzák a bilincset, aki akarja, az meg így is megveszi.

Óriásposztert kirakni az út mellé, szórólapozni se hatásosabb, sõt. Az embert kifejezetten idegesíti ha a pofájába nyomják a spammet, akkor már csakazértse nézi meg, egybõl kuka.

2. Ha már ennyire érdekelnek az állások,miért nem vered a nyálad ugyanígy az ózdi, videoton, dunaferr, stb. 10000-esével elbocsátott emberek miatt? Azok pénzkeresete le van szarva, csak jaj a "szegény" kiadómaffiának dolgozni ne kelljen? Menjenek el havat lapátolni az FKFV-hez, vagy sorba állni a Moszkva téren, majd megtudják mi a munka! Aztán vegyenek a minimálbérükbõl 15-ért szoftvert!

Ott mindenki lehet "powerseller", csak sok accot kell regelni és keresztbe dícsérni magadat, aztán jól lehúzni mindenkit. Az Ebayban nem bízok. Viszont ha mondjuk maga a gyártótól is megvehetem, kipostázzák ide a Balkánra, és fizethetek magyar pénzben, nem kell lehúzós internetes átutalással (nem jut eszembe melyik amcsi pénzküldõvel szoktak csalni az Ebayen) szórakozni, akkor oké. 21. század, globalizáció, igazán megoldhatnák már.

Lammer
en miert lennek buszke? most te direkt adod a toketlent? nem kell a kamu duma, ha nagyon akarod -> ebay(hamar annyira belelendultel a 2264#es HSZedben, hat tessek XXI, sz. internet!! hajra! 😛)... gg en nagyon sokat vasaroltam mar onnan(csakis powersellerektol szinte, igy nincs gaz)... gg

aabyssx
1.
Úristen baze'! 100 milliós a piac bazeg'! Nem 10 internetbújó geeknek kell ám eladni, hanem normális embereknek. Ne magadból indulj ki!

Kivételesen ezen a téren még tapasztalatom is van, és hadd ne mondjam el, hogy mennyit ér, ha csak interjúzol, meg net-es újságok írnak 1-2-õt...

2.
Ez szép! Mindenki helyett megmondod a frankót, kirúgsz egy legyintéssel 10000 ember az állásából, mert feleslegesek, de nincs annyi józan ítélõképességed, hogy kis utánajárással eldöntsd valamirõl, hogy azt érdemes megvenni, vagy sem.

www.youtube.com/aabyssx