6215
A warez rossz
-
#5975 Na?:D:D várjuk! -
#5974 Legkevesebb :D -
#5973 http://ap.nintendo.com/
Itt lehet árulkodni izs! -
#5972 An Australian man convicted of videogame piracy has been ordered to pay Nintendo AU$1.5 million in compensation.
James Burt was accused of uploading New Super Mario Bros. Wii to the internet. According to Nintendo, "sophisticated technological forensics" were used to track him down as the source.
EG link
nintendo.com.au link
húha! kezdjtek rettegni sneciek! :D -
#5971 vágjak egy Haze-t? :D -
#5970 Vámpiroska Bigmac árban volt :-D
Perfektet sajna este már nem próbáltam, majd ma, de teszteket az előbb olvastam, eléggé kedvelik. Héjló 3 majd a 2. után, az még nem jött meg :-( -
#5969 Nem látom a vámpíros árcéduláját, de ha több mint 1 egység áll rajta akkor rossz vétel volt, de ingyen is kukába való.
Perfekt demoja nem tetszett, de most néztem én is a teszteket és 8-9-10 pontokat kapott masszívan, szóval annyira nem lehet rossz.
Halo 3 meg 10/10 kétség kívül:D -
#5968 mondjuk ezen nem lepődök meg, ez már csak a multkoriak végkifejlettje, de legalább a játék többet nem fog kisérteni téged:DDDDDD -
#5967 Idegesítő, de nagyon. A checkpoint rendszer is szívat. Co-op van benne, ráadásul sztori alapú... egy próba után feladtuk. -
#5966 Bmeg, eskü berakom... ennyire nem lehet xar egy 80-as gém :-/ -
#5965 Én megkímélek mindenkit ettől a fostól. Nemis! MEGMENTEK mindenkit akit tudok. -
#5964 1. Szóltál volna, inkább neked adom a lét, mint a BSC-nek.
2. Faxért vágtad szét, unokatesóm friss dobozos... nekik jó lett volna. :-( -
#5963 És tényleg kedvem volt feldarabolni. Most szórakoztam a legjobban vele, amióta megvan.
-
#5962 1500-ért nem tudom eladni több mint egy éve és normál kiadás, nem Classic.
Kedvem lenne feldarabolni... -
#5961 Egynek lövöldözni jó lesz a 80%-os átlag értékelések alapján... az a helyzet, hogyha telekajálom magam, majd rögtön elmegyek a mekibe és ott veszek 2 édességet, kifele jövet a trafikban meg egy turbórágót(^^) már többe került, mint a PD :-DDD
Nem szoktam én XBOX-ra sokat költeni elhiheted ;-) -
#5960 A PD-t ingyen odaadtam volna... 2005-ben volt jó értékelése, launch címként... most kapna egy 5 pontot kb, tőlem legalábbis max annyit. -
#5959 Héjlót muszáj, a Perfect Dark Zero kapott valahol 8/10 alatt? Annyira csak nem lehet szar?
Tottimester?! Legalább 9/10 megvanik? :-) -
#5958 Dede, úgyanúgy otthagytuk volna, ahogy a másik két szemetet :D -
#5957 Ok, ok... tudom, Vampire Rain. Ti sem hagytátok volna ott, ha egy bontatlan verziót láttok, annyiért amennyiért egy Dual Layer üres lemezt se tudnátok venni. Ezé' :-D
-
#5956 #5952
Define: baszott jó játék -
#5955 Most ne basszál fel, hogy az MDK2 is Bioware Az se kispálya :D -
Zóanagyvarázsló #5954 DA, ME1 megvolt, ME2 most van folyamatban, mind leköt, mind jó játék, de egyik sem 5*. Ez részemről áll a KotOR-ra is. Pedig a Shattered Steel című bmeutatkozásukon kívül az összes a polcomon van. (Illetve az MDK2 a nyomtató mellett.) -
#5953 Kotor emberek, hát a Kotor. El lehet az felejteni ? -
#5952 Na. Akkor érted miről van szó :)
Egyszerűen őrület egyébként, hogy mennyire távol áll tőlem minden amit csinálnak.
Szóval nekem Bioware: kerüld el messzire! :)
-
#5951 Nos, idén a Dragon Age nyűgözött le baszottul - előtte nem követtem nyomon a céget - majd ahogy nézegettem a Mass Effect 1 és 2 is hozzájuk fűzhető. Ezek olyan játékok (szerintem), amiket egy lapon tudok emlegetni a régi nagy kedvenceimmel (Fallout sorozat, Deus Ex, stb.).
Részemről a rózsaszín köd csak most alakult ki, hogy a sok jót egymáshoz tudom kötni a cégen keresztül - ha a közeljövőben kiadnak valamit, azt így látatlanban is hajlandó vagyok leosztályozni csillagos ötösre. -
#5950 Úgy fest iszonyú jól felmérik az igényeket, hogy mi kell a népnek és megfejelik pár olyan plusz dologgal, ami a réteggamereket is felcsigázza. -
#5949 Meg tudom én mondani... a logót körüllengő rózsaszín köd és elvakult rajongás a titok... :) -
#5948 Hát nem tudom, a Bioware-nek szerintem van valami aranyszaró vízilova, vagy nemtom honnan fossák az istenebbnél istenebb játékokat -
#5947 Hát látom téged is megvettek... ilyenek ezek :-)
Igyekszem nagyon pozitívan a 2. résznek hozzálátni, nem akarok csalódni, bízom a címben! -
#5946 "Ahhoz képest, mit fújjogok rá, hogy lehetne jobb is, azért ez ékes bizonyítéka azt hiszem annak, hogy a sztorit kilóra bekajáltam ;-)
Meg különben is... Biowarejacsászár!"
Ilyen játékot, ilyen grafikai minőségben, kivitelezésben és tartalommal nem igen tudok mondani és nem lett attól rosszabb hogy le lett egyszerüsítve a fejlesztés, fejlődés, az embert ugysem ez a része fogja izgatni amint belemélyed... most vagyok 32 óránál és még 1 tag hiányzik, még mindig van rakat mellékszál amit ki kell vizsgálnom és még a Ctiadellán is körbe kellene néznem lassan, aztán folytatom a főszálat majd. -
#5945 Fel ám! Addig nem szarozom, amíg végig nem toltam... de aztán :-DDD -
#5944 Legendary = 1800 volt, magam sem tudom miért rendeltem, néztem belőle pár képet az tetszett. Lehet, hogy csalódás lesz, egynek talán elmegy.
Dracula? Nekem végre megvan, mind a 3 rész :-)
Resurrection, The Last Sanctuary, és most az Origin. Tulajdonképpen egy P2-ön is elszaladó, Myst játékmenetű kalandjáték cucc. Nem váltja meg a világot egyik rész sem, de határozottan elszórakoztatott eddig az első 2 rész. Noti+ágy kombó teljesen jó hozzá. -
Zóanagyvarázsló #5943 Én is körülbelül ennyit tudok, pontosabban hallottam róla. Az lepett meg, hogy Tinman felvállalja :) -
#5942 Valami középszar fps. Demoját néztem anno boxon, nem volt annyira rossz olyan ZS kategóriás, de pénzt nem ér. Egyetlen pozitív pontja hogy egész normálisan néz ki.
IGN pontja 2.5 Terrible:) -
Zóanagyvarázsló #5941 Legendary?
A Dracula: Origin az a kalandjáték? Milyen? -
#5940 Nekem holnap jön meg a ME2 CE:) -
#5939 Meggyütt':
Tömeg Effekt Kettő CE, 3.14-SZÍ:
Tömeg Effekt Kettő fémtok front:
Tömeg Effekt Kettő fémtok BEKK:
End fájnöli, dö ME collection:
Ahhoz képest, mit fújjogok rá, hogy lehetne jobb is, azért ez ékes bizonyítéka azt hiszem annak, hogy a sztorit kilóra bekajáltam ;-)
Meg különben is... Biowarejacsászár!
-
#5938 Majd várom a p.ü.-t ;-) -
#5937 Amint kijátszottam eladó, vagyis a teid, mert kell a pénz majd az ME2re:) jövő hét vége kb, addig csak letoltom:) -
#5936 Grat!
Mikor lesz eladó? Komoly kérdés :-) Kameot úgyis kéne vinnem ;-)