6215
A warez rossz
-
#5935 TízPerTíz!
-
#5934 mert annak van külön topikja. ez itt a konzolos szekció -
Hugh Hefner #5933 milyen meglepő, hogy a legtöbben nem mutogatják a warezmapp... akarom mondani a polcokon sorakozó eredeti pc játékokat... -
Renátó1985 #5932 nem cserélek nem adok el a Dj hero nekem nagyon tetszik és könnyebbnek találom mint a gitáros játékokat meg ugye a stílus is más
majd dobszerkót akarok valamikor én is, mikrofon nem kell énekelni nem fogok :) -
#5931 Sry a második kép ez akart lenni : -
#5930 Nekem ezek a muanyag hangszereim vannak :D
-
#5929 Off szép a gityó.... :D am a Dj Hero milyen ? -
#5928 khmm :D Rb2 csere valamire ? :D -
Renátó1985 #5927 Szép gyűjtemény grat!
én is felteszem az enyém :P
-
#5926 Ha már mindenki felrakja a játékait , gondoltam én is megosztom veletek a szerény gyűjteményem . -
Zóanagyvarázsló #5925 A francba, ezek szerint mégsem kell kenyéren és vízen élnem, hacsak nem verem el másra a pénzem :)
A JK és a Revenant miatt írok PÜ-t. -
#5924 Mivel nekem semmit sem ér, csak a helyet foglalja JK+Rev Ok.
"az FF8 meg nagyon drága lenne hidd el, nem kell az neked:))))" = nem eladó:))
-
Zóanagyvarázsló #5923 Nyílt kártyákkal, alkudozás nélkül: a JK és a Revenant 5k-t ér nekem együtt, FF VIII-cal megtoldva 12k-t. -
#5922 Még régi kép, az eredeti játékaim topikból amit előkotortam:)
Vaskos kézikönyv és egy dupla CDs tok.
Dark Forces 2 sem kell különösebben. Abban benne van a két lemez + a kieg és két vaskos kézikönyv hozzá.
Rayman 2 nem eladó:), az FF8 meg nagyon drága lenne hidd el, nem kell az neked:))))
-
Zóanagyvarázsló #5921 OK, akkor átteszem a tökéletes állapotú Phantasmagoriámba (4k volt talán, vagy egy ötszázassal kevesebb) a GK2 Sierra katalógusát (ez 1 font volt, plusz némi postaköltség - persze rajtam kívül az egész világ hülye, hogy nem licitált rá), és eladom 10k-ért. Tuti binisz :) -
Zóanagyvarázsló #5920 Adod hozzá a Jedi Knightot, az FF VIII-at és a Rayman 2-t is? Mert úgy jobban megmozgatna :)
Az az igazság, hogy nem nagyon ismerem, de ezen változtatni kéne, így egy pár hónapon belül (talán már ebben :) érdekelne, ha más nem jelentkezik érte. Pontosan mi van a dobozban? -
#5919 Ha már itt tartunk. Egy Revenant kell valakinek? kifogástalan állapot, bár a lemezeket már 4 éve ki sem vettem a dobozból, de azok is hibátlanok asszem, a doboz is. Ti biztos többre tudnátok értékelni mint én:)
360 játék csere is szóbajöhet.
-
#5918 Állapot nagyon nem mindegy ám ;-)
Phantasmagoriat már rég elvitték... el sem hinnéd milyen gyorsan elkelt. Sajnos néha kénytelen vagyok ilyen lépésekre, mert Killthekonzol nem alkalmaz :-( -
#5917 alapmű:) -
#5916 Phantasmagoria -
Zóanagyvarázsló #5915 Igen, az eBayen lehet mindenet drágán is találni, de valójában jelenleg három ugyanilyen is van fenn 13 font+postaköltségért. Tehát "lazán" 6k-ért.
Látom én, hogy a saját példányaidat próbálod már beárazni, mint múltkor 10k-ra a Phantasmagoriát :P -
#5914 Le kéne vágni a farkát annak, aki ezt 300-ért eladta.
Ebay-en egy ilyen pakk lazán 10k.
Gratula! -
#5913 300Ft :OO Raadasul BG, nagyon szep :) -
Zóanagyvarázsló #5912 Nem semmi
Már éppen elkezdtem sárgulni, amikor rájöttem, hogy nekem is vannak, csak külön dobozban :) Ehhez nincs képregény? (Bár mindig az szokott kiderülni, hogy az ninc smindnekinek, nem értem miért.) -
#5911 Szerintem jó vétel! grat -
Renátó1985 #5910 Sziasztok tudom nem nagy dolog de ezt csíptem a bolha piacon 300ft-ért
-
#5909 Cégtől kölcsönkérek majd egy nVidia-t addig, meg ugye nagyobb AA+anizó... miért ne? -
#5908 Pedig pont az lenne a dolga hogy tehermentesítse a GPUt, csak hát sosem ez volt a cél részükről... -
#5907 hát tényleg egy vicc az egész :) -
Zóanagyvarázsló #5906 Vicc a PhysX, mert high-ra állítva annyira megdobja a gépigényt, hogy nem éri meg használni.
Lásd itt.
Személy szerint nem igazán tesztelgettem a demót, ráadásul éppen két végigjátszás között cseréltem CPU-t, szóval teljes káosz a dolog. Az biztos, hogy gyors és szép volt. -
#5905 Batman kifogástalan 360on. Tü éles, tökéletes frém, AA, képminőség, töltési idők és semmi macera, ebből a szempontból még a GoWnál is szebb, csak a pályák nem olyan látványosak és epikusak.
Pécén akor éri meg ha van fizikszed, mert az zavaró hogy nincsenek effektek... -
Renátó1985 #5904 igen a game-ben 5 font volt fóliás elvileg ma jön meg -
#5903 De új? Nemá!
Nekem fóliásan volt majdnem a duplája... -
Renátó1985 #5902 köszi
nekem 1500 volt a goden axe:P
remélem holnap meg is hozza a postás -
#5901 Batman az nekem píszi only a háj kváliti graf miatt, Fable II. még nekem is listán van ;-) GRAT! -
#5900 PC-re is van... tóóójjjad azt a kiddie fröccsöt :-D -
Zóanagyvarázsló #5899 Engem őszintén szólva az tényleg százszor jobban érdekel :) -
#5898 Akinek nem tetszik az játsszon Viva PINAtát :-D -
#5897 Golden Axe bontatlan, fóliás volt... a kettő volt összesen 4.5k :-) -
Renátó1985 #5896
csak sikerült....