6215
A warez rossz

• Totti5
    TízPerTíz!

• gazgoblin
    mert annak van külön topikja. ez itt a konzolos szekció
  • Hugh Hefner
    milyen meglepő, hogy a legtöbben nem mutogatják a warezmapp... akarom mondani a polcokon sorakozó eredeti pc játékokat...
  • Renátó1985
    nem cserélek nem adok el a Dj hero nekem nagyon tetszik és könnyebbnek találom mint a gitáros játékokat meg ugye a stílus is más
    majd dobszerkót akarok valamikor én is, mikrofon nem kell énekelni nem fogok :)
  • djcsoves
    Sry a második kép ez akart lenni :
  • djcsoves
    Nekem ezek a muanyag hangszereim vannak :D

• djcsoves
    Off szép a gityó.... :D am a Dj Hero milyen ?
  • djcsoves
    khmm :D Rb2 csere valamire ? :D
  • Renátó1985
    Szép gyűjtemény grat!
    én is felteszem az enyém :P

• djcsoves
    Ha már mindenki felrakja a játékait , gondoltam én is megosztom veletek a szerény gyűjteményem .
  • Zóanagyvarázsló
    A francba, ezek szerint mégsem kell kenyéren és vízen élnem, hacsak nem verem el másra a pénzem :)

A JK és a Revenant miatt írok PÜ-t.
  • Totti5
    Mivel nekem semmit sem ér, csak a helyet foglalja JK+Rev Ok.

"az FF8 meg nagyon drága lenne hidd el, nem kell az neked:))))" = nem eladó:))
  • Zóanagyvarázsló
    Nyílt kártyákkal, alkudozás nélkül: a JK és a Revenant 5k-t ér nekem együtt, FF VIII-cal megtoldva 12k-t.
  • Totti5
    Még régi kép, az eredeti játékaim topikból amit előkotortam:)

Vaskos kézikönyv és egy dupla CDs tok.

Dark Forces 2 sem kell különösebben. Abban benne van a két lemez + a kieg és két vaskos kézikönyv hozzá.

Rayman 2 nem eladó:), az FF8 meg nagyon drága lenne hidd el, nem kell az neked:))))
  • Zóanagyvarázsló
    OK, akkor átteszem a tökéletes állapotú Phantasmagoriámba (4k volt talán, vagy egy ötszázassal kevesebb) a GK2 Sierra katalógusát (ez 1 font volt, plusz némi postaköltség - persze rajtam kívül az egész világ hülye, hogy nem licitált rá), és eladom 10k-ért. Tuti binisz :)
  • Zóanagyvarázsló
    Adod hozzá a Jedi Knightot, az FF VIII-at és a Rayman 2-t is? Mert úgy jobban megmozgatna :)

Az az igazság, hogy nem nagyon ismerem, de ezen változtatni kéne, így egy pár hónapon belül (talán már ebben :) érdekelne, ha más nem jelentkezik érte. Pontosan mi van a dobozban?
  • Totti5
    Ha már itt tartunk. Egy Revenant kell valakinek? kifogástalan állapot, bár a lemezeket már 4 éve ki sem vettem a dobozból, de azok is hibátlanok asszem, a doboz is. Ti biztos többre tudnátok értékelni mint én:)

360 játék csere is szóbajöhet.
  • Tinman #5918
    Állapot nagyon nem mindegy ám ;-)
    Phantasmagoriat már rég elvitték... el sem hinnéd milyen gyorsan elkelt. Sajnos néha kénytelen vagyok ilyen lépésekre, mert Killthekonzol nem alkalmaz :-(
  • Totti5
    alapmű:)
  • SötétBarom
    Phantasmagoria
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, az eBayen lehet mindenet drágán is találni, de valójában jelenleg három ugyanilyen is van fenn 13 font+postaköltségért. Tehát "lazán" 6k-ért.

Látom én, hogy a saját példányaidat próbálod már beárazni, mint múltkor 10k-ra a Phantasmagoriát :P
  • Tinman #5914
    Le kéne vágni a farkát annak, aki ezt 300-ért eladta.
    Ebay-en egy ilyen pakk lazán 10k.

Gratula!
  • BEAST #5913
    300Ft :OO Raadasul BG, nagyon szep :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nem semmi

Már éppen elkezdtem sárgulni, amikor rájöttem, hogy nekem is vannak, csak külön dobozban :) Ehhez nincs képregény? (Bár mindig az szokott kiderülni, hogy az ninc smindnekinek, nem értem miért.)
  • Narxis
    Szerintem jó vétel! grat
  • Renátó1985
    Sziasztok tudom nem nagy dolog de ezt csíptem a bolha piacon 300ft-ért

• Tinman #5909
    Cégtől kölcsönkérek majd egy nVidia-t addig, meg ugye nagyobb AA+anizó... miért ne?
  • Totti5
    Pedig pont az lenne a dolga hogy tehermentesítse a GPUt, csak hát sosem ez volt a cél részükről...
  • bertino
    hát tényleg egy vicc az egész :)
  • Zóanagyvarázsló
    Vicc a PhysX, mert high-ra állítva annyira megdobja a gépigényt, hogy nem éri meg használni.

Lásd itt.

Személy szerint nem igazán tesztelgettem a demót, ráadásul éppen két végigjátszás között cseréltem CPU-t, szóval teljes káosz a dolog. Az biztos, hogy gyors és szép volt.
  • Totti5
    Batman kifogástalan 360on. Tü éles, tökéletes frém, AA, képminőség, töltési idők és semmi macera, ebből a szempontból még a GoWnál is szebb, csak a pályák nem olyan látványosak és epikusak.
    Pécén akor éri meg ha van fizikszed, mert az zavaró hogy nincsenek effektek...
  • Renátó1985
    igen a game-ben 5 font volt fóliás elvileg ma jön meg
  • Tinman #5903
    De új? Nemá!
    Nekem fóliásan volt majdnem a duplája...
  • Renátó1985
    köszi
    nekem 1500 volt a goden axe:P
    remélem holnap meg is hozza a postás
  • Tinman #5901
    Batman az nekem píszi only a háj kváliti graf miatt, Fable II. még nekem is listán van ;-) GRAT!
  • Tinman #5900
    PC-re is van... tóóójjjad azt a kiddie fröccsöt :-D
  • Zóanagyvarázsló
    Engem őszintén szólva az tényleg százszor jobban érdekel :)
  • Tinman #5898
    Akinek nem tetszik az játsszon Viva PINAtát :-D
  • Tinman #5897
    Golden Axe bontatlan, fóliás volt... a kettő volt összesen 4.5k :-)
  • Renátó1985

csak sikerült....