A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Bmeg, eskü berakom... ennyire nem lehet xar egy 80-as gém :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
Én megkímélek mindenkit ettõl a fostól. Nemis! MEGMENTEK mindenkit akit tudok.
Tinman
1. Szóltál volna, inkább neked adom a lét, mint a BSC-nek.
2. Faxért vágtad szét, unokatesóm friss dobozos... nekik jó lett volna. :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DanielT
És tényleg kedvem volt feldarabolni. Most szórakoztam a legjobban vele, amióta megvan.

DanielT
1500-ért nem tudom eladni több mint egy éve és normál kiadás, nem Classic.

Kedvem lenne feldarabolni...
Tinman
Egynek lövöldözni jó lesz a 80%-os átlag értékelések alapján... az a helyzet, hogyha telekajálom magam, majd rögtön elmegyek a mekibe és ott veszek 2 édességet, kifele jövet a trafikban meg egy turbórágót(^^) már többe került, mint a PD :-DDD
Nem szoktam én XBOX-ra sokat költeni elhiheted ;-)

DanielT
A PD-t ingyen odaadtam volna... 2005-ben volt jó értékelése, launch címként... most kapna egy 5 pontot kb, tõlem legalábbis max annyit.
Tinman
Héjlót muszáj, a Perfect Dark Zero kapott valahol 8/10 alatt? Annyira csak nem lehet szar?

Tottimester?! Legalább 9/10 megvanik? :-)

DanielT
Dede, úgyanúgy otthagytuk volna, ahogy a másik két szemetet :D
Tinman
Ok, ok... tudom, Vampire Rain. Ti sem hagytátok volna ott, ha egy bontatlan verziót láttok, annyiért amennyiért egy Dual Layer üres lemezt se tudnátok venni. Ezé' :-D

SötétBarom

Define: baszott jó játék

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Most ne basszál fel, hogy az MDK2 is Bioware <#wow2> Az se kispálya :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DA, ME1 megvolt, ME2 most van folyamatban, mind leköt, mind jó játék, de egyik sem 5*. Ez részemrõl áll a KotOR-ra is. Pedig a Shattered Steel címû bmeutatkozásukon kívül az összes a polcomon van. (Illetve az MDK2 a nyomtató mellett.)
sambauer
Kotor emberek, hát a Kotor. El lehet az felejteni ?

Turn Me On Dead Man

DanielT
Na. Akkor érted mirõl van szó :)

Egyszerûen õrület egyébként, hogy mennyire távol áll tõlem minden amit csinálnak.

Szóval nekem Bioware: kerüld el messzire! :)

SötétBarom
Nos, idén a Dragon Age nyûgözött le baszottul - elõtte nem követtem nyomon a céget - majd ahogy nézegettem a Mass Effect 1 és 2 is hozzájuk fûzhetõ. Ezek olyan játékok (szerintem), amiket egy lapon tudok emlegetni a régi nagy kedvenceimmel (Fallout sorozat, Deus Ex, stb.).

Részemrõl a rózsaszín köd csak most alakult ki, hogy a sok jót egymáshoz tudom kötni a cégen keresztül - ha a közeljövõben kiadnak valamit, azt így látatlanban is hajlandó vagyok leosztályozni csillagos ötösre.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tinman
Úgy fest iszonyú jól felmérik az igényeket, hogy mi kell a népnek és megfejelik pár olyan plusz dologgal, ami a réteggamereket is felcsigázza.

DanielT
Meg tudom én mondani... a logót körüllengõ rózsaszín köd és elvakult rajongás a titok... :)
SötétBarom
Hát nem tudom, a Bioware-nek szerintem van valami aranyszaró vízilova, vagy nemtom honnan fossák az istenebbnél istenebb játékokat <#vigyor>

Tinman
Hát látom téged is megvettek... ilyenek ezek :-)
Igyekszem nagyon pozitívan a 2. résznek hozzálátni, nem akarok csalódni, bízom a címben!

Totti5
"Ahhoz képest, mit fújjogok rá, hogy lehetne jobb is, azért ez ékes bizonyítéka azt hiszem annak, hogy a sztorit kilóra bekajáltam ;-)
Meg különben is... Biowarejacsászár!"

Ilyen játékot, ilyen grafikai minõségben, kivitelezésben és tartalommal nem igen tudok mondani és nem lett attól rosszabb hogy le lett egyszerüsítve a fejlesztés, fejlõdés, az embert ugysem ez a része fogja izgatni amint belemélyed... most vagyok 32 óránál és még 1 tag hiányzik, még mindig van rakat mellékszál amit ki kell vizsgálnom és még a Ctiadellán is körbe kellene néznem lassan, aztán folytatom a fõszálat majd.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Fel ám! Addig nem szarozom, amíg végig nem toltam... de aztán :-DDD

Tinman
Legendary = 1800 volt, magam sem tudom miért rendeltem, néztem belõle pár képet az tetszett. Lehet, hogy csalódás lesz, egynek talán elmegy.

Dracula? Nekem végre megvan, mind a 3 rész :-)
Resurrection, The Last Sanctuary, és most az Origin. Tulajdonképpen egy P2-ön is elszaladó, Myst játékmenetû kalandjáték cucc. Nem váltja meg a világot egyik rész sem, de határozottan elszórakoztatott eddig az elsõ 2 rész. Noti+ágy kombó teljesen jó hozzá.

Én is körülbelül ennyit tudok, pontosabban hallottam róla. Az lepett meg, hogy Tinman felvállalja :)
Totti5
Valami középszar fps. Demoját néztem anno boxon, nem volt annyira rossz olyan ZS kategóriás, de pénzt nem ér. Egyetlen pozitív pontja hogy egész normálisan néz ki.

IGN pontja 2.5 Terrible:)

Legendary? <#conf>

A Dracula: Origin az a kalandjáték? Milyen?
Atkamon
Nekem holnap jön meg a ME2 CE:)

Tinman
Meggyütt':

Tömeg Effekt Kettõ CE, 3.14-SZÍ:

Tömeg Effekt Kettõ fémtok front:

Tömeg Effekt Kettõ fémtok BEKK:

End fájnöli, dö ME collection:

Ahhoz képest, mit fújjogok rá, hogy lehetne jobb is, azért ez ékes bizonyítéka azt hiszem annak, hogy a sztorit kilóra bekajáltam ;-)
Meg különben is... Biowarejacsászár!

Tinman
Majd várom a p.ü.-t ;-)

Totti5
Amint kijátszottam eladó, vagyis a teid, mert kell a pénz majd az ME2re:) jövõ hét vége kb, addig csak letoltom:)

Tinman
Grat!

Mikor lesz eladó? Komoly kérdés :-) Kameot úgyis kéne vinnem ;-)

Totti5
TízPerTíz!

gazgoblin
mert annak van külön topikja. ez itt a konzolos szekció

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

milyen meglepõ, hogy a legtöbben nem mutogatják a warezmapp... akarom mondani a polcokon sorakozó eredeti pc játékokat...

nem cserélek nem adok el a Dj hero nekem nagyon tetszik és könnyebbnek találom mint a gitáros játékokat meg ugye a stílus is más
majd dobszerkót akarok valamikor én is, mikrofon nem kell énekelni nem fogok :)

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

djcsoves
Sry a második kép ez akart lenni :

djcsoves
Nekem ezek a muanyag hangszereim vannak :D

djcsoves
Off szép a gityó.... :D am a Dj Hero milyen ?

djcsoves
khmm :D Rb2 csere valamire ? :D

Szép gyûjtemény grat!
én is felteszem az enyém :P

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

djcsoves
Ha már mindenki felrakja a játékait , gondoltam én is megosztom veletek a szerény gyûjteményem .

A francba, ezek szerint mégsem kell kenyéren és vízen élnem, hacsak nem verem el másra a pénzem :)

A JK és a Revenant miatt írok PÜ-t.
Totti5
Mivel nekem semmit sem ér, csak a helyet foglalja JK+Rev Ok.

"az FF8 meg nagyon drága lenne hidd el, nem kell az neked:))))" = nem eladó:))

Nyílt kártyákkal, alkudozás nélkül: a JK és a Revenant 5k-t ér nekem együtt, FF VIII-cal megtoldva 12k-t.
Totti5
Még régi kép, az eredeti játékaim topikból amit elõkotortam:)

Vaskos kézikönyv és egy dupla CDs tok.

Dark Forces 2 sem kell különösebben. Abban benne van a két lemez + a kieg és két vaskos kézikönyv hozzá.

Rayman 2 nem eladó:), az FF8 meg nagyon drága lenne hidd el, nem kell az neked:))))

OK, akkor átteszem a tökéletes állapotú Phantasmagoriámba (4k volt talán, vagy egy ötszázassal kevesebb) a GK2 Sierra katalógusát (ez 1 font volt, plusz némi postaköltség - persze rajtam kívül az egész világ hülye, hogy nem licitált rá), és eladom 10k-ért. Tuti binisz :)
Adod hozzá a Jedi Knightot, az FF VIII-at és a Rayman 2-t is? Mert úgy jobban megmozgatna :)

Az az igazság, hogy nem nagyon ismerem, de ezen változtatni kéne, így egy pár hónapon belül (talán már ebben :) érdekelne, ha más nem jelentkezik érte. Pontosan mi van a dobozban?
Totti5
Ha már itt tartunk. Egy Revenant kell valakinek? kifogástalan állapot, bár a lemezeket már 4 éve ki sem vettem a dobozból, de azok is hibátlanok asszem, a doboz is. Ti biztos többre tudnátok értékelni mint én:)

360 játék csere is szóbajöhet.

Tinman
Állapot nagyon nem mindegy ám ;-)
Phantasmagoriat már rég elvitték... el sem hinnéd milyen gyorsan elkelt. Sajnos néha kénytelen vagyok ilyen lépésekre, mert Killthekonzol nem alkalmaz :-(

Totti5
alapmû:)