A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én amúgy 40 játékot kb. 4 év alatt halmoztam fel, és így is vannak kijátszatlan darabok. És kb. 5-öt vettem premier áron, a többit közel...
...áh, mindegy! Neked, mint olcsójános warezidiótának elmondtam mindent, amit érdemes volt. Innentõl kezdve érlelõdj csak tovább az üstben! Én megpróbáltalak kihúzni.
www.youtube.com/aabyssx
Legalábbis ennyire nem!
Ha itthon többen vennének eredetit ittis olcsóbb lenne.
Egy letöltött játékom kb.600ft-ba kerül lemezzel együtt.
Jelenleg 42játékom van 360-ra.Ez durván 25ezer forint.
42eredeti játék számoljunk 10000ft-os átlagárral(ami persze nagyon jóindulatú,hisz egy játék lehet 17000 is),az legalább 420ezer forint,majdnem félmillió.Egyéb kérdés?Ja,vegyek használt játékot...nem veszek,mert nem várok hónapokat,csak hogy játszhassak végre egy játékkal.
Evvel én is így vagyok, legfeljebb ha kerekedõ szemekkel (amiben az van írva hogy: HÁT TE HÛLYE VAGY VAZZEG!) meg kérdi, hogy ugyan már miért veszek(!) játékot, akkor esetleg elmagyarázom, hogy mi az értelme.
ui.: Amúgy meg szarba mindenki szokott lépni néha, és utána bizony elõfordul, hogy muszáj buszra is szállni 😊
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
2. Mondta azt is, hogy így drágább a játék.
3. Valamint így kevésbé figyelnek a balkán régiókra, ami miatt pl magyarosítástól esünk el jó sok játék esetén stb...
Senkit nem érdekel, hogy mire költhetnéd még a pénzed, csupán azt említették már elég sokan, hogy jó lenne ha nem büszkén emelt fõvel nyomnád a süket dumát arról miért kell warezolni.
Épp pár napja cseréltem 3 játékot 360-on összesen 4 rugóért, nem hiszem hogy ebbõl kijönne egy hosszú hétvége nálad, és nekem ez a 3 játék ki fog húzni egy hónapot.
Végülis ha warezolni akarsz ki nem szarja le. Csupán a "balkáni"* mentalitás ellen küzdenek az itt lévõk nagy része. Hátha egyszer jobb lesz...
* (mindent ellopok amit érek mert nekem az a legjobb, hiszen az az ésszeszerû ha megveszem a lopott cuccot az orgazdáktól , attól vagyok mayer ha mindent ingyen szerzek, meg különben is mindenki lop majd pont én kezdek el becsületesen élni)
ui.: De mindent összevetve nem olyan gáz warezolni mint mondjuk lopott cuccot venni orgazdáktól! Vmint nem olyan gáz orgazdákat tartani fent, mint mondjuk lopni, nem olyan gáz lopni mint rabolni...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Béke van elvtársak!
upacukafundalukafundakávékamaduka
www.youtube.com/aabyssx
Errõl ennyit <#nyes>#nyes>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Én a helyedben átgondolonám az értékrendemet, vagy mint korábban is írtam, kussolnék mélyen, mert hiába mondod, hogy nem hangoztatod, most is épp azt tetted.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.youtube.com/aabyssx
2 dolog lehet:
a) Casual vagy.
b) Nem.
c) Nem, de behájpoltak, mint az állat.
"A" esetben 2 zsúfolt napnyi singleplayer játékidõ replay value-val elég sokáig kitart.
"B" esetben rendelkezésedre áll játékismeret, internet-es review-k, meg fórumhülyegyerekek, akiktõl informálódhatsz, és amik alapján elég jól el tudod dönteni, hogy ez megéri-e ennyiért.
"C" esetben megértõen sajnállak 😉, de ezért csak magadat okolhatod. Ha kérek fagyisnál csokifagyit, de szart raknak a tölcsérbe, a szagáról azért megérzem, hogy át akarnak baszni.
www.youtube.com/aabyssx
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem hát! Szélsõséges példaképpen jól keresõ kollégáim között is van, aki még a 999 Ft-os DVD-t sem veszi meg, mert inkább lehúzza valahonnan. De egész nap képes beszélni róla, hogy az milyen jó, és alig várja, hogy a másik rész is lejöjjön.
www.youtube.com/aabyssx
erdekes nyugaton nem warezolnak annyian... igen erre valaszolna a warezhuszar, hogy "hatige'otttobbetkeresnek"... tegye a szivere a kezet a warezolo user... ha annyit keresne mint egy jol kereso atlag nyugati dolgozo... -> ugyanugy lewarezolna a stuffot... itt inkabb a fejekben van a problem... nehez ezt a 45 evet lerazni csak ugy magunkrol hipp-hopp... sajnos... <#wilting>#wilting>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Úgyis megesznek a disznók, ne kapálózzá!!!!! 😄DD😄😄D😄😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Há, baze beszarok! Én vagyok a sarokba küldve kussolva, mert megveszem a játékot, és elmondom, hogy ez így a normális. <#wilting>#wilting>
www.youtube.com/aabyssx
Az a "magyar" mentalitás, hogy "ha más is lophat, akkor mán én is ám, baze"!
www.youtube.com/aabyssx
Ez a bankkártyás fizetés muris egy dolog. Azért is kell fizetni, hogy kártyával fizethess.! Igy nem veszed észre hogy plusz még negyed árat kifizetsz a kiszemelt cuccért. (bankkártya fentartása)
A mozit bazi szép szabályos kerek nagy ivben kilehet kerülni...olcsoJános mogyára nem szinkronizálnak csak feliratos ami ront a hangulaton. Nehogy má szagoljam a büdös lábszagot a teremben amit évek óta nem takaritanak rendesen.
Szal kis sumákság, csalás, egyfajta warezolás mindenhol van ha ezt nézzük, mehetünk egészen a politikusokig!
Ugyhogy mi elbujhatunk a kis 7 gigás fájljainkal. 😊
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
www.youtube.com/aabyssx
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu