A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Igen. Pénzbe került minden. Szorozd be, hogy 1 évben mennyi telefonszámlát fizetsz felesleges pofázásra, add hozzá az internet számláidat, és képedj el! Vagy netán nem is fizetsz semmit, mert még annyira a seggeden van a tojáshéj?

Én amúgy 40 játékot kb. 4 év alatt halmoztam fel, és így is vannak kijátszatlan darabok. És kb. 5-öt vettem premier áron, a többit közel...
...áh, mindegy! Neked, mint olcsójános warezidiótának elmondtam mindent, amit érdemes volt. Innentõl kezdve érlelõdj csak tovább az üstben! Én megpróbáltalak kihúzni.

www.youtube.com/aabyssx

jaszy
Mert ott eredetit vesznek, azért olcsóbb. Ott nemdivat a másolgatás.
Legalábbis ennyire nem!
Ha itthon többen vennének eredetit ittis olcsóbb lenne.

Én mindkét félnek igazat adok. Ha belegondoltok régen a cd irreális volt, most már bõven megfizethetõ , a dvd filmek ára is már szépen megy lefel ez is kezdi megérni az árát viszont a játékok igencsak drágák , amerikában fele ennyibe kerülnek de lehet még többel is. És én nem vitázni akarok mert itt sokan csak azt csinálják.
jaszy
Pfff.... Igaz akkor bátran lopj! <#mf1><#violent>

Egy kis fejszámolás:
Egy letöltött játékom kb.600ft-ba kerül lemezzel együtt.
Jelenleg 42játékom van 360-ra.Ez durván 25ezer forint.
42eredeti játék számoljunk 10000ft-os átlagárral(ami persze nagyon jóindulatú,hisz egy játék lehet 17000 is),az legalább 420ezer forint,majdnem félmillió.Egyéb kérdés?Ja,vegyek használt játékot...nem veszek,mert nem várok hónapokat,csak hogy játszhassak végre egy játékkal.
jaszy
Érdekes hogy 100 ezres gépre telik, párezres használt játékra nem!

testerlnx
>"Én abszolút nem buzdítok senkit sem,hogy warezoljon,mivel ez nem legális dolog,de ha valaki csinálja,hát csinálja...."
Evvel én is így vagyok, legfeljebb ha kerekedõ szemekkel (amiben az van írva hogy: HÁT TE HÛLYE VAGY VAZZEG!) meg kérdi, hogy ugyan már miért veszek(!) játékot, akkor esetleg elmagyarázom, hogy mi az értelme.

ui.: Amúgy meg szarba mindenki szokott lépni néha, és utána bizony elõfordul, hogy muszáj buszra is szállni 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Én abszolút nem buzdítok senkit sem,hogy warezoljon,mivel ez nem legális dolog,de ha valaki csinálja,hát csinálja....Hidd el,legszívesebben én is venném az eredeti játékokat,ha emberi áron lennének,de sajnos erre kevés esélyt látok a közeljövõben.
testerlnx
1. Miért ne lenne köze hozzá? Elmondta, hogy réteg játékok tünnek el a piacról a warez miatt amiket kedvel.
2. Mondta azt is, hogy így drágább a játék.
3. Valamint így kevésbé figyelnek a balkán régiókra, ami miatt pl magyarosítástól esünk el jó sok játék esetén stb...

Senkit nem érdekel, hogy mire költhetnéd még a pénzed, csupán azt említették már elég sokan, hogy jó lenne ha nem büszkén emelt fõvel nyomnád a süket dumát arról miért kell warezolni.

Épp pár napja cseréltem 3 játékot 360-on összesen 4 rugóért, nem hiszem hogy ebbõl kijönne egy hosszú hétvége nálad, és nekem ez a 3 játék ki fog húzni egy hónapot.

Végülis ha warezolni akarsz ki nem szarja le. Csupán a "balkáni"* mentalitás ellen küzdenek az itt lévõk nagy része. Hátha egyszer jobb lesz...

* (mindent ellopok amit érek mert nekem az a legjobb, hiszen az az ésszeszerû ha megveszem a lopott cuccot az orgazdáktól , attól vagyok mayer ha mindent ingyen szerzek, meg különben is mindenki lop majd pont én kezdek el becsületesen élni)

ui.: De mindent összevetve nem olyan gáz warezolni mint mondjuk lopott cuccot venni orgazdáktól! Vmint nem olyan gáz orgazdákat tartani fent, mint mondjuk lopni, nem olyan gáz lopni mint rabolni...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Ewergo
Ne vegyétek má ennyire komolyan a forumot! Némelyik hsz olyan mintha az irója akkor kapna szivritmuszavart. 😊
Béke van elvtársak!

Aby, haggyad mán a kiscsókát, inkább a Radiohead -es hírre mondjál valamit!

upacukafundalukafundakávékamaduka

Így van,ne szólj le,mivel semmi közöd hozzá,hogy más ember hogy éli az életét:ha warezolni akar valaki,warezoljon,ha meg akar dugni valaki egy törpét,dugja meg,ha valaki meg akar enni egy lovat,egye meg.Senkinek semmi köze hozzá!
aabyssx
Én ne szóljalak le, mert warezelsz, de Te megszabod, hogy hol hittérítsek? Hogy is van ez?

www.youtube.com/aabyssx

Te nagyon tudatlan sötétje a világnak(ha már te is ilyen kedvesen beszéltél rólam,akkor úgy érzem te is megérdemled ugyanezt a hangnemet)ha már a primitív kisiskolás példádnál maradok(ami nagyon nagy kreativitásra utal,valljuk be õszintén...)talán az ügyésznek nem gondolod,hogy joga van "hittéríteni"...mondjuk hivatalból.Vagy a topikindító meleg kebelbarátod ügyész esetleg?Akkor az igét a tárgyalóteremben hirdesse,ne itt névtelenül.
jaszy
Temeg öntörvényünek!

Persze hogy volt rá, másra is van csak van eszem h mire költsem. Nah én befejeztem mert itt mindenki igen igen okosnak hiszi magát.
Tinman
Egy jó állapotú C64 15k-tól kezdõdik, 1541/II-es floppy drive 4-5k, klasszik joy 2k/db. A játékok ára, ha kazettás/borító megvan 500-1000 ill. nagy nevek esetében 2-3k is lehet!!! Floppy még rosszabb... átlag 1k-tól indul és láttam már The Last Ninja eredetit, tökéletes állapotban 15.000 Ft-nak megfelelõ dollárért. Ismétlem, itt nem az agyonmaszatolt szarokról van szó, hanem olyan warekról, hardverekrõl, amik akár újnak is elmennének és általában a gyüjtõje anyagi okok miatt ad rajta túl.

Errõl ennyit <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jaszy
A gépre volt pénzed ugye? Ha nincs pénzed játszál C64 el!

Pontosan így van<#worship>

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

guardian hero
Csak ilyenkor gondolj arra, hogy te azoknak az embereknek a pénzébõl baszol be a haverjaiddal, akik évekig fejlesztenek napi 8 (-9-10...) óra kemény munkával egy játékot...

Én a helyedben átgondolonám az értékrendemet, vagy mint korábban is írtam, kussolnék mélyen, mert hiába mondod, hogy nem hangoztatod, most is épp azt tetted.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Én nem hangoztatom és nem magamból indulok ki. Szerintem sem szép dolog , de ilyen bérek mellett nem sok más választása van az embernek. Mindenkinek van saját preferencia skálája. Szabadidõre költi , ruhára , mûszaki cikkekre vagy ilyesmire vagy eredeti dolgokra. Nekem sokszor fontosabb egy jó buli finanszírozása vagy egy 3 napos hétvége mint 1 eredeti játék.
guardian hero
Nem az a legnagyobb baj, ha valaki warezol, hanem az, ha ezt (büszkén) hangoztatja. Egyébként meg sokan vannak, akik mindent megvesznek, ne magadból indulj ki. Én is erre törekszem, és ha esetleg mégis tévútra tévedek, arról mélyen kussolok, mint amikor szarba lépek, és bûzlõ cipõvel szállok fel a buszra. Van, amit nem kell reklámozni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Itt a nagy warez elleneseknek mondanék valamit vagyis csak úgy mindenkinek. Én sem szeretem a warezt de ilyen árak mellett , nem igen van más megoldása az átlag magyarnak. Mindenki ócsárolja a másikat ha leszed egy X360 gamet vagy bármit , de kérdem én ki nem warezol valamilyen szinten? Aki azt mondja hogy nem annak eredeti windows 50 ezerért? Eredeti office? összes program eredeti? zenék , filmek , játékok? mindent megvesztek? Kétlem...
Hogy legyen a topicnak egy kis tudományos olvasata is, nézd meg ezt: KATT

aabyssx
Õk a jövõ generáció! Még alakíthatók! 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hát ki más váltsa meg a világot, ha én nem veszem magamra? <#idiota>

www.youtube.com/aabyssx

Hehe, milyen baba lenne ha a tolvaj kisköcsög beugatna a bírósági tárgyaláson az ügyésznek vagy a bírónak, hogy "mit szólsz bele bazzeg, mit kell hittérítõsdit játszani?" Lehet hogy aznap este a fogdában véletlen átmenne a tökén az úthenger 😊 De te is Aby bazz, tini tolvajokkal vitázol, nincs jobb dolgod?

aabyssx
Na ja. Ez szokott a másik lenni. Át-e vagyok-e baszva-e?

2 dolog lehet:
a) Casual vagy.
b) Nem.
c) Nem, de behájpoltak, mint az állat.

"A" esetben 2 zsúfolt napnyi singleplayer játékidõ replay value-val elég sokáig kitart.

"B" esetben rendelkezésedre áll játékismeret, internet-es review-k, meg fórumhülyegyerekek, akiktõl informálódhatsz, és amik alapján elég jól el tudod dönteni, hogy ez megéri-e ennyiért.

"C" esetben megértõen sajnállak 😉, de ezért csak magadat okolhatod. Ha kérek fagyisnál csokifagyit, de szart raknak a tölcsérbe, a szagáról azért megérzem, hogy át akarnak baszni.

www.youtube.com/aabyssx

REALista
Az 1000-2000Ft-os filmeket én is megszoktam venni de X360-as játékot pl életemben egyszer vettem meg eredetiben /Gears of War 17000Ft/ majd miután haverral 2 nap alatt végigtoltuk enyhén szólva átbaszva éreztük magunkat attól függetlenül hogy maga játék zseniális volt na de 17k-ért 2 nap játék...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

aabyssx
> egy jol kereso atlag nyugati dolgozo... -> ugyanugy lewarezolna a stuffot

Nem hát! Szélsõséges példaképpen jól keresõ kollégáim között is van, aki még a 999 Ft-os DVD-t sem veszi meg, mert inkább lehúzza valahonnan. De egész nap képes beszélni róla, hogy az milyen jó, és alig várja, hogy a másik rész is lejöjjön.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
kene 1-2 dzsenerésön, hogy ez a moralis hozzaallas megvaltozzon... :|
erdekes nyugaton nem warezolnak annyian... igen erre valaszolna a warezhuszar, hogy "hatige'otttobbetkeresnek"... tegye a szivere a kezet a warezolo user... ha annyit keresne mint egy jol kereso atlag nyugati dolgozo... -> ugyanugy lewarezolna a stuffot... itt inkabb a fejekben van a problem... nehez ezt a 45 evet lerazni csak ugy magunkrol hipp-hopp... sajnos... <#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem,félreérted.Megveszed a játékot,ok.Letöltöm a játékot,ok.Semmi közöd az én dolgaimhoz,semmi közöm a te dolgaidhoz.Mindenki úgy él és boldogul,ahogy tud.Nem kell hittérítõsdit játszani,hogy megmondod az embereknek,hogy SZERINTED nem jó az, amit csinálnak.
Sir Quno Jedi
Nalátod! Mondtam én, hogy hülye aki ilyen tápigot nyit! 😄DDD

Úgyis megesznek a disznók, ne kapálózzá!!!!! 😄DD😄😄D😄😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Szerintem meg legyél szépen Te kussban! Warézzál, ha annyira narkós vagy, hogy nem bírod 2 havonta a 8000 forintot, leszarom! De ne hírdessd már, hogy ez normális.

Há, baze beszarok! Én vagyok a sarokba küldve kussolva, mert megveszem a játékot, és elmondom, hogy ez így a normális. <#wilting>

www.youtube.com/aabyssx

Legyél elégedett magaddal,hogy megveszed a király EREDETI játékaidat,és szép csöndben örülj neki.Nem kell fikázni más embereket azért,mert nem tudják,vagy nem akarják kifizetni a horrorösszegeket.
De miért kell megvédened a károsultat,könyörgöm?Semmi közöd hozzá.Te nem vagy Petrocelli,vagy az az idióta Morvai...
aabyssx
Véletlenül nem én vagyok az, aki a károsultat védi? Aki inkább nem tolja el a biciklit, pedig nincs ott senki, és nincs id lelakatolva? Sõt, szólok, hogy más se tolja el?

Az a "magyar" mentalitás, hogy "ha más is lophat, akkor mán én is ám, baze"!

www.youtube.com/aabyssx

Hogyne számítana!!!!!Tipikus magyar mentalitásod van:"igaz,hogy semmi közöm hozzá,de nehogymá' másnak jó legyen"...Félelmetes ez a rosszindulat!Hol érdekel engem,hogy más hogy csal,vagy mivel keresi a kenyerét?Foglalkozz te is magaddal,és ne próbálj beleszólni mások életébe!Ez egy jó tanács volt...
Ewergo
Naggyon faja ez az oktato topik! ezt olvasva mindig szépen kifujom a nózim, betüröm a zingem, és szépen ülök ja és megeszem a spenyótot, ..... 😊
Ez a bankkártyás fizetés muris egy dolog. Azért is kell fizetni, hogy kártyával fizethess.! Igy nem veszed észre hogy plusz még negyed árat kifizetsz a kiszemelt cuccért. (bankkártya fentartása)
A mozit bazi szép szabályos kerek nagy ivben kilehet kerülni...olcsoJános mogyára nem szinkronizálnak csak feliratos ami ront a hangulaton. Nehogy má szagoljam a büdös lábszagot a teremben amit évek óta nem takaritanak rendesen.
Szal kis sumákság, csalás, egyfajta warezolás mindenhol van ha ezt nézzük, mehetünk egészen a politikusokig!
Ugyhogy mi elbujhatunk a kis 7 gigás fájljainkal. 😊

aabyssx
Számít?!? Számít az, hogy az én rokonomat károsítod, vagy másét? A Te tetted ugyanaz marad.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
AZé hõzöng, mert a warezolók miatt õ fizet többet, mert ezt is szépen belekalkulálják a kiadók az árba. Meg azért, mert ha valamit nem vesznek, de warezolnak, akkor nem lesz belõle nagy pénz és a kiadó úgy kirúgja az amúgy innovatív, profi csapatot, mint a macskát szarni (volt rá példa egy-pár legutóbb is). Így rétegjátékoknak végképp nincs esélye a piacon a warezosok miatt. Mi meg fõleg rétegjátékokkal nyomjuk, a kommerszet egye a pleb...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azért írtam,hogy ha részvényes,vagy rokon,vagy szobatárs,stb...akkor oké elfogadom,hogy hõzöng a nagy,becsületes játékgyártó cégek "megkárosítása" ellen.Egyébként meg...
Sir Quno Jedi
Nananannaaa! A warezosok nem szopnak kefíret, csak ha a kamionról esett le egy órája!!! 😄

Arra nem gondolsz, hogy esetleg valaki olyannal van dolgod, aki maga is fejleszt?? Nemtom, te mivel foglalkozol az igazi nagybetusben, de meghallgatnam a velemenyedet, ha peldaul pek lennel, naponta harmincan jarnanak a boltodba, de abbol heten csak elvinnek a bagettet egy csokolommal, fizetes nelkul. Egye penesz, lehet, hogy papirzacsit azert hoznanak magukkal, amit a szomszed Apiszban a bagett aranak tizedeert megvettek. Ja igen, es ugy ereznek, hogy ezzel minden jogot megszereztek arra, hogy kisetaljanak a boltobol az aruddal... A mennyikig hallatszana a terezanyazasod, abban biztos vagyok, heh. Ugyanmennymar.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Vazeg,a te zsebedbõl veszem ki????
Szerintem meg abban van a hiba,aki nem tud ép ésszel gondolkodni...Ha valamit egy ezresért megkapsz,ki az az eszement agysebész,aki képes 16ezer forintért ugyanazt a terméket megvenni? Majd amikor a gyerekednek elmondod,h "nem kisfiam,ma nem lesz meleg kaja,mert apuci megvette 16ezer forintért a legújabb játékot...".Inkább a csajomra költöm a maradék 15 ezer forintot,vagy veszek belõle ruhát,vagy bármit.Bármi jobb,mint 2 hónap múlva ott porosodjon a polcon az eredeti,megaszuper csúcsjátékom.
aabyssx
Ki vagy Te, hogy kivegyél bármit, bárkinek a zsebébõl?!? Hogy hívnád az ilyen embert?

www.youtube.com/aabyssx

A Bioshock eseteben Billgates zsebebeol egy fillert sem veszel ki, o ugyanis mar megkapta a TakeTwo-tol a fix licenszdijat, amit ki kellett perkalniuk, hogy fejleszthessenek a dobozra. Akinek a zsebebeol kiveszed az inkabb az a fejlesztogarda es kiado, aki ket even keresztul napi 10 oraban nyomta szivet-lelket beleadva, hogy bekeruljon abba a dobozba a jatek. Ne alltasd magad, ha az a 7600 is budos erte, akkor benned a hiba. Remelem, mikor tomod a kefirt az arcodba, akkor azert nem konnyezel, hogy a Danone CIO-janak a szolgalati Jaguarjaba is veszel belole benzint...

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Jó,rendben vissza a témához,mert látom Teréz anya reinkarnációjával van dolgom...😄.Téged miért érint ennyire mélyen,hogy Bill Gates zsebébõl esetlegesen pénzt vesznek ki az emberkék?Rokona vagy?Vagy részvényes?Vagy mi?
Ha van rá 20 ezrem, akkor a jogtisztát. Ha nincs, akkor nem veszem meg.