A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tejföl
Engem csak az zavar, hogy warezban altalaban egy hettel, tiz nappal korabban "megjelenik" egy jatek, mint hivatalosan. Aztan a masolt peldanyokkal nyomulnak is egybol online. En aki igyekszem jogkoveto magatartast tanusitani hatranyba kerulok. Es igenis orulok ilyen szempontbol a bannolasnak. Ha mar 15 ezer forintot kiadok egy jatekert nem szeretnek emiatt hatranyba kerulni. Semmi bajom azokkal akik letoltik a jatekokat es szep csendben otthon jatszanak vele, nekem is van erre egy bannolt gepem. Ami felhaborito, hogy egyesek szidjak a micrsoftot a tisztogatas miatt. No meg vannak olyanok is akik hulyenek neznek, mert megveszem eredetiben. En evente egy, max ket jatekkal nyomulok a live-on. Ez osszesen 30 ezer egy evre. Sok?

BAD Boys

Lammer
"kényszer"

ki a franc KENYSZERITi a full warezolokat, hogy jatsszanak? ezen olyan jokat szoktam rohogni 😄😄😄 mogottuk allnak geppityuval es fenyegetik a csaladjuk eletet, ha nem jatsszanak? 😄 mert azt oke megertem, AZ kenyszer 😄

(amugy senki sem tart tolvajnak, remelem...) ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Marhasag, ennyi erovel semmilyen topiknak sincs semmi ertelme. Akinek ugyanis tetszik az Assassins Creed, az lepten-nyomon ajnarozni fogja a topikban, akinek meg nem, az szapulni fogja a v-sync hibakat. Vagy szerinted ennek sincs semmi ertelme? Amint az elmult par hozzaszolas mutatja, errol a temarol is lehet kulturaltan beszelgetni es vitazni, anelkul, hogy szemelysekedesre meg seggnyalasra kelljen valtani. Te is megprobalhatod.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Par eve kijottem egy idore igen, de ennek semmi koze az elveimhez, azok jopar eve valtozatlanok. Mar egyetemista koromban is kepes voltam az osztondijambol CD-kre felretenni... 😊

Ne erts felre, nem azt irtam, hogy aki warezzel nyomja, az nem elvezi a jatekot, hanem pont a masik oldalarol kozelitettem meg a dolgot. Attol, hogy valami kicsit kesobb kerul a kezeidbe, meg ugyanugy elvezheto akkor, mint letoltve a megjelenes elott. Az mas kerdes, hogy az xbox live 100%ban alatamasztja, hogy aki warezzel jatszik, az mennyire ertekeli a jatekokat. Kabe 15 mp alatt megmondhato egy profilbol, ha warezos, millio jatek, amibol jo esetben mindentizedik (de inkabb huszadik) kerul vegigjatszasra, de sosem teljesen vegigjatszva.

A mokat egyebkent - es ez ugy altalaban igaz az eletre - nem megerdemelni szoktak, hanem fizetni erte. Ez egy ilyen vilag. Ennek ellenere engem a warez addig nem nagyon zavar, amig az illeto otthon kussolva csinalja, mert tisztaban van vele, hogy ez nem teljesen fair ebben a formaban es valahol belul tisztaban van a helyevel. Az agyam az szokta feltolni, ha valami kis internet mogott megbujo szarkupac veri a mellet es hozza fel az alreveit arra, hogy miert is jo meglopni masokat. Az is biztosan csak azert, mert ahogy mondtam, en is hasonlo munkabol elek.

ThugEdge
ennyi<#worship>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

jaszy
<#szomoru1>

ez 1 teljesen felesleges fórum mert soha nem fog egyik tábor sem igazat adni a másiknak
a nem warzolók mellett a törvény szól míg a warezolok mellett a kényszer
aki nem warezol annak fáj a lelke mert õ megveszi más meg nem és hát mit képzel aki nem megveszi szemét aljas trógerek .....
én csak arra akarok itt kijukadni hogy le is töltök dolgokat meg is veszek dolgokat nem tartom magamat tolvajnak és nyalja ki mindenki a seggem aki annak tart

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

tejföl
"Magyarországon,a Világ fejlettebb gazdasági helyzetben lévõ országaihoz képest nem reális a fizetésekhez viszonyított játék-szoftver ár...

Ha havi egy gurigát keresnék, akkor se nyomnám eredetiben...mert attól még ez az anomália megmarad.."
No ez is egy tipikus hozzaszolas a gears of war.blog-on.
O aztan nem fog venni eredeti jatekot, ha havi egy milla lesz a fizetese akkor sem. Juszt se. De azert vinnyog, ha bannoljak, holott amikor fellepett a live-ra, elfogadott bizonyos felteteleket, kvazi alairt egy szerzodest, amit o megszegett. Most meg hogy szankcionaltak meg neki all feljebb.AAAAA... Sokan kuldtek javitasra a fleselt gepet a supportra, ahol eddig dijtalanul megjavitottak, igaz a dvd olvasot is csereltek benne, magyaran aki ujra warezolni akart, az ismet fleselte. Most meg fel van haborodva, hogy ez tovabb nem megy, fleselt geppel no live. No az ilyen embereknek a profiljat kene torolni orokre, akar IP cim szerint.

BAD Boys

ThugEdge
tekintve, hogy az otthoni torvenyek nem valami tisztak a szabalyozas teren-ezt most hogy érted? te külföldön élsz?-csak kérdem,ha nem akarsz ne válaszolj

viszont azt azért ugye nem gondolod komolyan,hogy csak az szórakozik jól egy játékkal,aki megveszi
én speciel szoktam spanomnál ps2-ni,ami ugye közelébe sem ér a 360-nak és ráadásul én egy fillért nem fizetek a játékért,mert õ veszi nyilván,hisz az övé és képzeld el kurva jól szoktuk érezni magunkat
ezzel csak azt mondanám,hogy rendben van ha nem nézed jó szemmel,ha vki nem úgy fogja fel a dolgokat mint te,de azt semmi képpen ne gondold,hogy azok nem érdemlik meg a mókát,csak és kizárólag te

Meg csak azt sem lehet mondani, hogy ez torvenytisztelet, tekintve, hogy az otthoni torvenyek nem valami tisztak a szabalyozas teren. Inkabb ugy fogalmaznek, hogy mivel en is a magam szellemi termekebol elek, igy meg sem fordul a fejemben, hogy masoket lenyuljam. Az meg, ha valami ket honappal kesobb kerul a kezembe, harminc ev folott bazira nem szamit...

Az Ally McBeal-en oszinten szolva igy lassan 10 ev utan is marhajokat lehet rohogni. De a Darkness sem volt cseppet sem rosszabb szeptemberben, mint amikor kijott. Azzal a kivetellel, hogy mig egyesek gyorsan lewarezoltak, vertek ra a melluket, de sose ertek a vegere meg easy-n sem (jott a Stranglehol meg a Dirt), a poenos unlockolhato tartalom jo tizedet, ha hallottak, addig en 95%-ra kitoltam es minden percet elveztem (ket acsivment hianyzik talan.. 😊. Most 6ert arulom, azaz 2ezerbe fog kerulni az a 20 ora szorakozas.

ThugEdge
hát hallod ha te tényleg ilyen makulátlan és törvény tisztelõ ember vagy, akkor respect

Nem is azon van a lenyeg, hogy megbukik vagy nem, hanem hogy egyaltalan komolyan gondolja. Meg, hogy masik 10 birka ott fenyezi a makkot, hogy milyen istenkiraly otlet... Csak semmi cico. OMG

aabyssx
Ez már nem warézás. Ez közönséges csalás.

www.youtube.com/aabyssx

Ez a mutatvány már az "átszerelésnél megbukik" - arra persze nem gondolt a kedves illetõ, hogy ott van a rongálás nélkül eltávolíthatatlan garimatrica, ami majd egybõl szemet szúr a kollégáknak. Lúzer. 😊

ps.: VESSZEN a WAREZMÓKUSOK társadalma!

Powned by Phazon...

aabyssx
Há nem gáz eíz! Ügyes á csávó!
Há bígécc zsábíbû veszi kijjel a dellát!
Há kiaznekeeed? Válámi rokonod? Ákkómeg?

www.youtube.com/aabyssx

Az Ally McBeal is egy szaros sorozat. Dehogynem szamit. En pont arra celoztam, hogy megvagyok en pb meg heroes nelkul is (akarmik is legyenek ezek). Majd ha eljut hozzank, megnezem, aztan ha tetszik megvarom, mig kijon dvd-n, aztan ha kijon, akkor megveszem, mikor lemegy az ara felere. Belehalok? Nem. Addig meg meccsre megyek, Ally McBealt nezek vagy jatszom a ket honapja megjelent jatekkal, amit 8ert vettem es 6500ert adom majd tovabb masfel honap mulva... Ebbe belehalok? Nem.

De persze, 17 evesen ertheto, ha az ember mashogy latja ezeket a dolgokat, a fogyasztoi tarsadalom nem kis nyomast gyakorol a korosztalyra. A baj inkabb ott van, mikor 25 folott sem valtozik meg az ertekrend. Hanem pl oda fajul mint az elozo hsz-om...

Itt egy franko hozzaszolas a gearsofwar.blog.hu-rol, a mai 360 banhullam egyik "aldozata"-tol es annak illusztalasara, hova "fejlodhet" a warez mocska. Ugy latom a hzs-okat olvasva a nagytobbseg tokjo otletnek tartja.

"Azon gondolkodom. hogy venni kéne a mediába ,vagy egy nagyobb üzletbe egy új Core gépet, aztán otthon átszerelni a bannolt gépet az újnak a házába. Miután 3 napon belül az eladóhoz visszavihetõ, visszavinném, hogy ez így nem jó mert nincs wincsi így nem tudok menteni meg egy kis rizsa, cseréljék be egy winyós gépre a különbözetet meg kifizetem. Lehet, hogy megjátszom. Persze számlát kérek valami fals címre.
Így lenne 2 szûz gép, a monyákoltat eladom és pár ezerbõl meguszom... Még goondolkodom hátha lesz itt valamelyik üzletben ismerõs.
Egy próbát megér.
Majd még jelentkezem, tudjátok CSAK SEMMI CICÓ!!! "

guardian hero
Nem is volt kérdés, csak értelmetlen okoskodás.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

aabyssx
Mi a kérdés? Az, hogy magából kiindulva nem bírja elképzelni, hogy vannak akik nem waréznak? Az nem kérdés.

www.youtube.com/aabyssx

Nem ez volt a kérdés...
aabyssx
> aki itt huszárkodik,hogy õ neki mennyi eredeti gémje van

Na az a gáz, hogy egyeseknek ezt huszárkodásként élik meg.

www.youtube.com/aabyssx

ThugEdge
hogyne érteném
nálam a mega favorit a sopranos, aminek speciel egyik évadját barcelonában vettem meg,ami itt ki sem jött és lás csodát van benne magyar sub és totál origi nem vmi bolhabiacról van
de amire én gondoltam:
aki itt huszárkodik,hogy õ neki mennyi eredeti gémje van azok közt nem hiszem el,hogy nincs egyik sem ráállva a pb-re,heroes-ra stb
és valszeg van olyan ezek közt is,aki azért csak rá figyel az éppen amcsiban futó aktuális részre és továbbá nem hiszem,hogy elõfizetõje az nbc-nek vagy akármelyiknek,ahol ezek futnak
szal remélem te is érted mire akarok kilyukadni
a warez rossz mi?
ja vagy az nem számit,mert az csak egy szaros sorozat vagy mi???

Teveben nem, most nezzuk az asszonnyal az Ally McBealt es a Charmed-ot DVD-n, utobbibol a 8. evad jon majd (most jott ki fel eve DVD-n, meg megvarom, mig megfelezodik az ara), elobbibol a felenel, de mar az osszes ott all a polcon. Ja, hogy ezek mar "ezer evesek"? Ha nem erted, mit akarok ezzel mondani, akkor ne torodj vele.

Tótának le fogják szedni a fejét a "a warez nyem is lopá', hane' szerzõji jógok megsértésje!" idióták. Oda kellett volna írni, hogy a szó nem jogi, hanem hétköznapi értelmében az...

upacukafundalukafundakávékamaduka

LordAndrew
Témába vágó Tóta W. cikk itt.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

ThugEdge
én csak érdeklõdés szinten:
szoktatok sorozatokat nézni?
és az aktuális évadokban vagytok érdekeltek?

aki nem érti ne törõdjön vele

Egyszer egy játékmagazinban olvastam egy cikket róla,hogy az innen-onnan beszerzett játékokat hány százalékban nyomják végig mai gémerek.Ha jól emlékszem,valami elképesztõen alacsony százaléka a játékosoknak hajlandó elvinni a játékot az ending movie-ig.😞 És aki warezolt példánnyal nyomja,az sokkal hamarabb fogja félredobni a lemezt,ha megakad egy játék végigjátszásában,vagy ha megjelenik egy nyú stuff,már clikkel is a "download now" szövegre,az elõzõ gáma meg mehet porosodni a többi közé...

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Nem fog menni, amíg a gyerek a kortárs csoportban ezt a mintát látja. Gyakorló apa kollégáim egyöntetûen megerõsítik, hogy a sok kis csóka egymást hülyíti be az iskolában - elolvassák a GameStar -ban vagy az interneten, nekik is kell, mert új és kúúúl, aztán negyedóra játék után megy a levesbe.

upacukafundalukafundakávékamaduka

Na ezzel maximalisan egyetertek, ad2-hoz hozzateve, hogy apuka megprobalhatna lenevelni a gyereket a "nekem ez mindenkepp kell" mentalitasrol. Mondjuk az nehezebb, mint megnyomni a download confirm gombot, de hosszutavon mindenkepp kifizetodobb.

semmi gond el van nézve
amúgy meg szép dolog amit csinálsz csak így tovább
a drogfügõkkel is így szokott ez lenni csináják csinálják leszoknak majd õk is segittenek másoknak leszokni
gratula

aabyssx
Én amúgy megértem, hogy kiscsákóknak nem pálya megvenni egy játékot, mert tök felesleges.

1) Neki nem nagyon van pénze, habár a zsebpénzbõl ma már nem nagy szám kispórolni ilyeneket.

2) Apának sem túl pálya megvenni a cuccost. Másik (tehetõsebb) apukával beszélgetve, hogy õ miért is warezolja le a gyereknek a cuccot, amikor akár meg is vehetné, tömören az volt a lényege, hogy a gyerek annyira "fogyasztói idióta", hogy csak addig érdekli a dolog, amíg nincs meg neki, aztán el van felejtve, de totálisan. Így tiszta, felesleges pénzkidobás játékotvenni.

Csak felmerül (újra) a kérdés, minek egyáltalán?

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
spamert kaphatnal igazan egy buntipontot... ezt a SZEMETET nem lehetett volna egy postba?
btw engem nem erdekel, hogy elhiszed vagy nem, de nehogymar nekem kelljen magyarazkodni meg sarokba menni SZEGYENKEZNI, mert szeretnek becsuletes lenni(es biztatni erre masokat is)... tudom ebben a lehuzos tonkremeno orszagban ez ritka dolog... dehat azert nehari... -.-
EN KEREK ELNEZEST! <#szomoru1>

na mentem haza vége a melómnak majd otthon folytatjuk de ha esetleg van ps3-ad és cod 4 ed akkor meg is küzdhetnénk virtuálisan 😄

ez az uj regg ez olyan lealacsonyittó dolog ? értem én meg minden de te most valami MÁJER vagy hogy régóta vagy regisztrálva vagy mi?
ilyet öcsém ilyet csak a legszánalmasabb emberek mondanak

uj regg 😄😄😄 ez annyira jó öcsém ...hááát

ujregnek? ember igazad van nekem van vaj a fülem mögött igazából tökre lényegtelen mit csinálsz vagy mit teszel vagy én mit teszek a warez megálíthatatlan akkor is ha te kidobod az összes dvd-t és hazudozol hogy te neked még egyetlen mp3 sincs ha van is csak meghallgatod és ha tetsziki megveszed 😄 ha tévedek és könynen meglehet igazad mondasz akkor gratulálok neked bár ilyen jó ember lehetnék én is 😄 de nem vagyok sorry tényleg megyek is föladom magam én béna uj regg 😄

jaszy
Azért hadne fogjam be ! Nálunk minden jogtiszta!!! És ez nemcsak duma!!!
Inkább te fogdbe!!!

Lammer
nehogymar en magyarazkodjak egy ujregnek... LOL!

ember! sokan ismernek innen fizikailag is a forumrol(par napja regeltem csak ugye~~)... a fejuket fogtak a haverok is amikor kidobaltam anno a kozel 1000 irott dvdmet... ~~

de szivesen atjohetsz akarmikor... en nem dobalozom a szavakkal... ~~

(latod a pszihologiat? neked van vaj a fuled mogott vastagon es nekem kell magyarazkodom... what a shame, izntit?)

nah persze

hmm az elöbb még a zárójeles rész nem volt ott
visszai is vonom az elõzõt tehát van 😄

Lammer
lol! utolso bekezdes... errol beszelek... visszatamadas rulez... EMBER-> ELMELET!
(amugy van! de le is torlom oket... demonak jo, hogy megvegyem eredetiben... szerinted meg fogom rendelni ebayrol oket, csak ugy vakon, napersze! nomeg kinek kell lossy fos? -.-)

tehát akkor neked egyetlen mp3 zene sincs a gépeden ami nem lenne jogtiszta?

Lammer
senkisem kenyszerit, hogy gamelj... -.-
nem letszukseglet a jatek, film, zene... szervezeted kivaloan megvan ezek nelkul is... sokan ezt nem fogjak fel for god sake... -.-

teszem azt, ha elelemrol lenne szo... az mas kerdes(bar azt sem tamogatom, menjen el dolgozni erte stb, de megiscsak letszukseglet vagymiaszosz)...
de EMBEREK! ez nem letszukseglet, senki sem all gepfegyverrel a hatatok mogott, hogy gamezzatok... omg -.-

(es most ehhez semmi koze a letolteshez meg ilyen mondvacsinalt "visszavago" erveknek... ugyanis itt mi csak elmeletben beszelunk a dologrol... senki sem fog rendort hivni a masikra ~~ enis regen ordenare warezos voltam... az idok valtoznak, sajnos nem keresek jobban, de legalabb moralisan felnottem, felfejlodtem eme temahoz... remelem jol erzem, nomeg mindig valtozik az ember, igaz?...)

akinek játékboltja van az fogja be ha filmeket vagy zenét arúlnál akkor az ellen kampányolnák😄

jaszy
Apa kezdõdik.................

ez a vita annyira de annyira felesleges tökre biztos hogy akinek van pénze és gondolok itt arra hogy van olyan ember akinek a havi 10 ezer is sok mert van olyan az nem fog játékot venni õ akkor ne játszon mert nekem van pénzem játékra? vagy mi? és a mélyen tisztelt warezellenes kollégákat kérdezem én sosem töltesz le 1 filmet sem minden filmedet megvetted a boltban minden zene a gépeden tökre legál a zene boltokban veszed a cd-ket? így van? mert ha nem akor befoghatod ha meg igen akkor is tarsd tiszteletben hogy nem mindenkinek jut akár még havi 10 rugó sem játékra

guardian hero
Itt senki nem érzi magát felsõbbrendûnek, csak neked van kisebbrendûségi komplexusod. Ez persze teljesen érthetõ, hiszen nyilvánvaló, hogy morálisan elítélendõ az álláspont, amit védeni próbálsz, és ezt te is tudod.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

jaszy
Balek? Nemtudom mivel játszanál ha a belekek nemvennének eredetit és a gyártók nemcsinálnának játékokat! A warez miatt megyártanak a kiadók!!!!!

Az "izéddel" maximum!

Szerintem a balek tevagy!

Te attól érzed magad felsõbbrendûnek,mert eredeti játékot veszel?A reakcióidból nagyon úgy néz ki.A szememben viszont csak egy balek vagy,akit szépen megrántanak az istenített kiadóid...
aabyssx
Nem nagyon tudok mit hozzátenni. Én csodálom, hogy egyáltalán ennyen fizettek érte.

Kiváncsi volnék viszont, hogy a sok kis nyomi warezhuszár a warezftp havi költségét legalább odaadná-e oly nagyon kívánt játékáért?

www.youtube.com/aabyssx