A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BAD Boys
ki a franc KENYSZERITi a full warezolokat, hogy jatsszanak? ezen olyan jokat szoktam rohogni 😄😄😄 mogottuk allnak geppityuval es fenyegetik a csaladjuk eletet, ha nem jatsszanak? 😄 mert azt oke megertem, AZ kenyszer 😄
(amugy senki sem tart tolvajnak, remelem...) ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ne erts felre, nem azt irtam, hogy aki warezzel nyomja, az nem elvezi a jatekot, hanem pont a masik oldalarol kozelitettem meg a dolgot. Attol, hogy valami kicsit kesobb kerul a kezeidbe, meg ugyanugy elvezheto akkor, mint letoltve a megjelenes elott. Az mas kerdes, hogy az xbox live 100%ban alatamasztja, hogy aki warezzel jatszik, az mennyire ertekeli a jatekokat. Kabe 15 mp alatt megmondhato egy profilbol, ha warezos, millio jatek, amibol jo esetben mindentizedik (de inkabb huszadik) kerul vegigjatszasra, de sosem teljesen vegigjatszva.
A mokat egyebkent - es ez ugy altalaban igaz az eletre - nem megerdemelni szoktak, hanem fizetni erte. Ez egy ilyen vilag. Ennek ellenere engem a warez addig nem nagyon zavar, amig az illeto otthon kussolva csinalja, mert tisztaban van vele, hogy ez nem teljesen fair ebben a formaban es valahol belul tisztaban van a helyevel. Az agyam az szokta feltolni, ha valami kis internet mogott megbujo szarkupac veri a mellet es hozza fel az alreveit arra, hogy miert is jo meglopni masokat. Az is biztosan csak azert, mert ahogy mondtam, en is hasonlo munkabol elek.
a nem warzolók mellett a törvény szól míg a warezolok mellett a kényszer
aki nem warezol annak fáj a lelke mert õ megveszi más meg nem és hát mit képzel aki nem megveszi szemét aljas trógerek .....
én csak arra akarok itt kijukadni hogy le is töltök dolgokat meg is veszek dolgokat nem tartom magamat tolvajnak és nyalja ki mindenki a seggem aki annak tart
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Ha havi egy gurigát keresnék, akkor se nyomnám eredetiben...mert attól még ez az anomália megmarad.."
No ez is egy tipikus hozzaszolas a gears of war.blog-on.
O aztan nem fog venni eredeti jatekot, ha havi egy milla lesz a fizetese akkor sem. Juszt se. De azert vinnyog, ha bannoljak, holott amikor fellepett a live-ra, elfogadott bizonyos felteteleket, kvazi alairt egy szerzodest, amit o megszegett. Most meg hogy szankcionaltak meg neki all feljebb.AAAAA... Sokan kuldtek javitasra a fleselt gepet a supportra, ahol eddig dijtalanul megjavitottak, igaz a dvd olvasot is csereltek benne, magyaran aki ujra warezolni akart, az ismet fleselte. Most meg fel van haborodva, hogy ez tovabb nem megy, fleselt geppel no live. No az ilyen embereknek a profiljat kene torolni orokre, akar IP cim szerint.
BAD Boys
viszont azt azért ugye nem gondolod komolyan,hogy csak az szórakozik jól egy játékkal,aki megveszi
én speciel szoktam spanomnál ps2-ni,ami ugye közelébe sem ér a 360-nak és ráadásul én egy fillért nem fizetek a játékért,mert õ veszi nyilván,hisz az övé és képzeld el kurva jól szoktuk érezni magunkat
ezzel csak azt mondanám,hogy rendben van ha nem nézed jó szemmel,ha vki nem úgy fogja fel a dolgokat mint te,de azt semmi képpen ne gondold,hogy azok nem érdemlik meg a mókát,csak és kizárólag te
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az Ally McBeal-en oszinten szolva igy lassan 10 ev utan is marhajokat lehet rohogni. De a Darkness sem volt cseppet sem rosszabb szeptemberben, mint amikor kijott. Azzal a kivetellel, hogy mig egyesek gyorsan lewarezoltak, vertek ra a melluket, de sose ertek a vegere meg easy-n sem (jott a Stranglehol meg a Dirt), a poenos unlockolhato tartalom jo tizedet, ha hallottak, addig en 95%-ra kitoltam es minden percet elveztem (ket acsivment hianyzik talan.. 😊. Most 6ert arulom, azaz 2ezerbe fog kerulni az a 20 ora szorakozas.
ps.: VESSZEN a WAREZMÓKUSOK társadalma!
Powned by Phazon...
Há bígécc zsábíbû veszi kijjel a dellát!
Há kiaznekeeed? Válámi rokonod? Ákkómeg?
www.youtube.com/aabyssx
De persze, 17 evesen ertheto, ha az ember mashogy latja ezeket a dolgokat, a fogyasztoi tarsadalom nem kis nyomast gyakorol a korosztalyra. A baj inkabb ott van, mikor 25 folott sem valtozik meg az ertekrend. Hanem pl oda fajul mint az elozo hsz-om...
"Azon gondolkodom. hogy venni kéne a mediába ,vagy egy nagyobb üzletbe egy új Core gépet, aztán otthon átszerelni a bannolt gépet az újnak a házába. Miután 3 napon belül az eladóhoz visszavihetõ, visszavinném, hogy ez így nem jó mert nincs wincsi így nem tudok menteni meg egy kis rizsa, cseréljék be egy winyós gépre a különbözetet meg kifizetem. Lehet, hogy megjátszom. Persze számlát kérek valami fals címre.
Így lenne 2 szûz gép, a monyákoltat eladom és pár ezerbõl meguszom... Még goondolkodom hátha lesz itt valamelyik üzletben ismerõs.
Egy próbát megér.
Majd még jelentkezem, tudjátok CSAK SEMMI CICÓ!!! "
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.youtube.com/aabyssx
Na az a gáz, hogy egyeseknek ezt huszárkodásként élik meg.
www.youtube.com/aabyssx
nálam a mega favorit a sopranos, aminek speciel egyik évadját barcelonában vettem meg,ami itt ki sem jött és lás csodát van benne magyar sub és totál origi nem vmi bolhabiacról van
de amire én gondoltam:
aki itt huszárkodik,hogy õ neki mennyi eredeti gémje van azok közt nem hiszem el,hogy nincs egyik sem ráállva a pb-re,heroes-ra stb
és valszeg van olyan ezek közt is,aki azért csak rá figyel az éppen amcsiban futó aktuális részre és továbbá nem hiszem,hogy elõfizetõje az nbc-nek vagy akármelyiknek,ahol ezek futnak
szal remélem te is érted mire akarok kilyukadni
a warez rossz mi?
ja vagy az nem számit,mert az csak egy szaros sorozat vagy mi???
upacukafundalukafundakávékamaduka
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
szoktatok sorozatokat nézni?
és az aktuális évadokban vagytok érdekeltek?
aki nem érti ne törõdjön vele
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
upacukafundalukafundakávékamaduka
amúgy meg szép dolog amit csinálsz csak így tovább
a drogfügõkkel is így szokott ez lenni csináják csinálják leszoknak majd õk is segittenek másoknak leszokni
gratula
1) Neki nem nagyon van pénze, habár a zsebpénzbõl ma már nem nagy szám kispórolni ilyeneket.
2) Apának sem túl pálya megvenni a cuccost. Másik (tehetõsebb) apukával beszélgetve, hogy õ miért is warezolja le a gyereknek a cuccot, amikor akár meg is vehetné, tömören az volt a lényege, hogy a gyerek annyira "fogyasztói idióta", hogy csak addig érdekli a dolog, amíg nincs meg neki, aztán el van felejtve, de totálisan. Így tiszta, felesleges pénzkidobás játékotvenni.
Csak felmerül (újra) a kérdés, minek egyáltalán?
www.youtube.com/aabyssx
btw engem nem erdekel, hogy elhiszed vagy nem, de nehogymar nekem kelljen magyarazkodni meg sarokba menni SZEGYENKEZNI, mert szeretnek becsuletes lenni(es biztatni erre masokat is)... tudom ebben a lehuzos tonkremeno orszagban ez ritka dolog... dehat azert nehari... -.-
EN KEREK ELNEZEST! <#szomoru1>#szomoru1>
ilyet öcsém ilyet csak a legszánalmasabb emberek mondanak
ember! sokan ismernek innen fizikailag is a forumrol(par napja regeltem csak ugye~~)... a fejuket fogtak a haverok is amikor kidobaltam anno a kozel 1000 irott dvdmet... ~~
de szivesen atjohetsz akarmikor... en nem dobalozom a szavakkal... ~~
(latod a pszihologiat? neked van vaj a fuled mogott vastagon es nekem kell magyarazkodom... what a shame, izntit?)
visszai is vonom az elõzõt tehát van 😄
(amugy van! de le is torlom oket... demonak jo, hogy megvegyem eredetiben... szerinted meg fogom rendelni ebayrol oket, csak ugy vakon, napersze! nomeg kinek kell lossy fos? -.-)
nem letszukseglet a jatek, film, zene... szervezeted kivaloan megvan ezek nelkul is... sokan ezt nem fogjak fel for god sake... -.-
teszem azt, ha elelemrol lenne szo... az mas kerdes(bar azt sem tamogatom, menjen el dolgozni erte stb, de megiscsak letszukseglet vagymiaszosz)...
de EMBEREK! ez nem letszukseglet, senki sem all gepfegyverrel a hatatok mogott, hogy gamezzatok... omg -.-
(es most ehhez semmi koze a letolteshez meg ilyen mondvacsinalt "visszavago" erveknek... ugyanis itt mi csak elmeletben beszelunk a dologrol... senki sem fog rendort hivni a masikra ~~ enis regen ordenare warezos voltam... az idok valtoznak, sajnos nem keresek jobban, de legalabb moralisan felnottem, felfejlodtem eme temahoz... remelem jol erzem, nomeg mindig valtozik az ember, igaz?...)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Az "izéddel" maximum!
Szerintem a balek tevagy!