A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Ez nem kérdés! Ha nekem kell az a parfüm, ha úgy érzem, hogy megéri az árát, akkor megveszem.
Ha nem, akkor NEM!
Nem fogok én olyan bûnözõket támogatni, akik kirángatják szerecsétlen kamionost a kamionból a pihenõhelyén, félholtra verik, megfenyegetik, aztán elkötve a rakományt sunyiban eladják, kárt okozva ezzel mindenkinek. Õket akarod éltetni?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
😄

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Ez hülye kérdés! aAby lecsukatja az ismijét, felveszi a vérdíjat és abból megveszi a parfüm helyett dupla annyiért a Ninnya Gájden 8-at, egyenest a kiadótól dedikálva!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jó,akkor visszakérdezek:

Ha szeretnél egy parfümöt venni-tegyük fel egy kurva jó parfümöt-,ami boltban kb 20 000 ft. Egy ismerõsöd mondja,hogy meg tudja neked szerezni 3000ft-ért,csak az a "baj" vele,hogy lopott. Melyiket választod?
aabyssx
Baze!

2-3x eszel a mekdumászban, amit utána kiszarsz, az kerül ennyibe! Vagy ha elmész moziba egy fos 1,5 órás filmre a "barátnõddel" az kerül ennyibe - illetve a túrót, azt sokkal többe tud kerülni.

Ez meg egy 9-10/10-es játék - a kritika szerint -, sokszorosa játékidõvel, amiért ráadásul kurvára odavagy.

Azért fizetnél érte a legális úton, mert Neked a játék kurvára fontos, élvezed, és eleve nem vagy csaló, vagy tolvaj, és nem akarsz bûnözõ kalózokat támogatni.

www.youtube.com/aabyssx

Bocsánat,a lemez árát kihagytam,ami 540ft volt...de még így is kb.10-szeres az ára.
Jó fej vagy igazán,de nekem még így is kb 300ft+ÁFA-ba került. Ez alá is tudsz menni?Miért fizessek érte 21,11-szeres árat,amikor ugyanazt kapom?
aabyssx
Legyen most egyelõre a Bioshock 360-ra, okés?

Tessék!

Házhozszállítással együtt(!!!), 99.5%-os pozitív rating-es powerseller-tõl 7600 forintodba kerül!
Ingyen nem adhatom, de pár klikkel spóroltam Neked 10000 (azaz tízezer) forintot, azaz jóval töbet, mint a Te árad felét. Jó fej-e vagyok-e?

www.youtube.com/aabyssx

Nos,eredetiben szeretném az NBA 2K8-at,COD4-et,Guitar Hero3,Bioshock,Pro EVO2008,Soldier of fortune payback,Moto GP,Timeshift.
Kezdetnek elég lesz ennyi.
aabyssx
Melyik játékot szeretnéd megvenni?

www.youtube.com/aabyssx

Én szívesen játszanék eredeti játékokkal,légy szíves fizesd ki a 16-17 ezer forintos árakat helyettem,így mindketten elégedettek leszünk.Te azért,mert az imádott kiadóid végre megkapják "jogos" jussukat,én pedig azért,mert te boldog leszel...Így mindenki jól jár,nem?Addig viszont marad a warez...a bolti ár 3%-ért...
aabyssx
Honnan tudod, hogy nem küldi el? <#idiota>
Sõt, bepereli õket és kártérítést követel, amilyen lelki traumát okoztak neki.

www.youtube.com/aabyssx

guardian hero
Jó, hogy a bankszámlaszámát nem küldi el nekik, hogy adják vissza a TDK árát... <#idiota>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

aabyssx
/ paste

My favourite from Bioshock tápik:

"van az flt csapatnak e-mail címe? mert ha igen,akkor írok nekik, hogyha k*rvára nem értenek semmit se a játékokhoz és a warezhoz, akkor ne adjanak ki ilyesféléket, menjenek inkább krumplit pucolni,azt legalább nem cseszik el, bár én nem ennék az õ sült burgonyájukból :@"

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Mindegy, warezolás-e Hongkong-ból hozatni játékokat?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hááát, egy fiatal, szép ázsiai lány akár be is költözhet. <#idiota>

És még a játékokat is olcsóbban és gyorsabban szerzné! 😄

www.youtube.com/aabyssx

zola2000
Ááá KOMMUNISTÁK! És most keress rá hogy mit csinyátak tibetben. Inkább tajvanról rendeltél volna mint kínából! Na mind1.

A

Sir Quno Jedi
Banyek kis vágottszemûek annyian vannak, hogy akár IRL is beköltözhetnek hozzád, mint hotline! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Mindegy! Leszarom az európaiakat. Negyed órája tettem fel egy kérdést, egy Hongkongi seller-nek, és már válaszolt is.

Támogatom az "idegen hatalmat".

www.youtube.com/aabyssx

tejföl
A 2758-as kommentet talan nem en irtam. Mar csak azert, mert te vagy felhaborodva ugymond a beugatason.

BAD Boys

Ewergo
Hát prsze. Pl. te is...!

fishBNS
Nem hiszem el,h ebbe a topic-ba meg ir valaki... ;DDD

aabyssx
Pl. én dillemában vagyok.

Most jelenik meg a Zelda Phantom Hourglass.
És nem tudom, hogy várjak-e európai változatra.

Ugyanis USA-ban most jön ki, és onnan, vagy Hongkong-ból olcsóbban, és elõbb idehozzák, mint a kb. fél honappal késõbb megjelenõ EU változatot.

Szóval a dillema az, hogy támogassak-e "ellenséges hatalmakat" 😊, ha már egyszer olcsóbbak, és elõbb kapom meg?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Valakinek esetleg egy 2 bitesnél intelligencsebb hozzászólása? Esetleg? Talán?

www.youtube.com/aabyssx

Kandurex
Az ezres, és abból 2 játékot kiír része tetszett a hozzászólásnak

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tejföl
Semmi gond Rencsike. Szeretem a gyermekeket. Harom sracom van.<#wave>

BAD Boys

Sephi
Lol aszontam hirtelen unalmamban hogy beolvasok ide de hogy itt mi van az kesz 😄

bye

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

véletlen bekukkantottam ide és lám tejföl itt is a konzolok számára veri magát nevetséges 1 pali és elnézést kérek mindenkitõl aki szereti nem vagyok leszólós beszólós ember de negyon utálatosan viselkedik

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

tejföl
Az ilyen hurka szajkarates porbapukkantokkal nem allok le vitazni.

BAD Boys

tejföl
Most sem szolitottalak, te lihegsz itt a nyakamba, mint egy pincsikutya. Meglatod, hogy irok valahova te meg ugrasz, mint egy idomitott majom. Csak a pontossag kedveert, csak neked, mert tudom, hogy ez bosszant, leven irigy vagy, kozlom veled : 4 db 360 2 db PS3 3 db HDTV es nem egy , hanem 3 fiam van. Manapsag a jatekok szavatossagat a multi adja, ezt kar lenne vitatni, ha nem igy lenne, akkor minek raknak bele ezt a funkciot a fejlesztok? Nem szoltam le azt aki nem tud konzolt venni, csak az olyanokkal volt tele a hocipom akik hirdettek az iget egyik, vagy masik mellett, mikozben a PC-n kivul csak a sajat bejaratu kis "pendriveukkal" jatszottak estenkent. Hogy te orok bannt adtal volna azt ertem, de mivel sertettem szerinted ennyire a moderalasi alapelveket? Ehes diszno makkal almodik! A szinesre reagalva pedig : Ha irigyled, ott a Photoshop, nosza csinalj egyet magadnak! A csillagokat meg penzen vettem, elotted is szabad az ut. Egy ezres egy evre. Ja, hogy ezt te sokallod, mert ugye kijon belole ket ures lemez ara (duplaretegu) amire kiirod a warez jatekaid? Nos ez nem az en problemam. A warezolosokkal sincs semmi bajom, mindenki ugy boldogul ahogy tud. Ha a kesobbiekben olthatatlan vagyat erzel egy hozzaszolasom lattan a reagalasra ami mellesleg nem neked szol, kerlek tedd meg privatban, vagy maradj nema! Koszonom!

BAD Boys

Dehogy védem én a tejföl(összájú)t, nálam is egy beugatással indított. Csak az idézetet pontosítottam, Rejtõ megér ennyit. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

vagy az LOL
matiszG
Vagy a géped baxxa szét a gyári játékod. Kinek mi jön be, nem?

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

utalom ha vki warezol,inkabb vegyel evente 1-4 eredeti jatekot,a tucat masolt szarjaid helyett minthogy szetbaszd a geped a warezolassal..
Ewergo
Szerintem nem csoda hogy igy válaszolt neki!
Ha megnézed a szines "kollega" hsz-ét, majdnem mindegyikben leirja hogy van 3db. X360, 2db. PS3, 2 db HD tv-je. Ja, plusz van egy fia. (Ugy vigyázz) 😊
És leszólja ha valaki nem tud venni konzolt és szerinte hülye aki nem multizik.
Ezek után én má rég örök bannt adtam vóna neki. Akár mennyi csillagja is van. Szvsz!

Helyesen: "ez is egy álláspont, de nem az enyém". ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Mossál fogat pubi, mielõtt anyád letilt a sulinetrõl! ~~

tejföl
Az idezet nem tudom kitol van, de eleg primitiv.<#schmoll2>

BAD Boys

Sir Quno Jedi
"Értem én, csak leszarom." 😄

tejföl
Nem errol van szo. Felre erted. Eszem agaban sincs kotozkodni. Most valahogy talan nem erted a viccet.

BAD Boys

Sir Quno Jedi
Látom ki akarod húzni a gyufát...

tejföl
"Nem kell rátromfolni a hülyékre "
Akkor miert teszel igy velem kapcsolatban<#kerdes><#eplus2>

BAD Boys

Sir Quno Jedi
Nem kell rátromfolni a hülyékre (sem). Világos-e?! Vége az, hogy az is repül, aki "csak folytatta".

tejföl
En nem banom. Probaltam viccesen megfogalmazni a mondanivalomat, mert ilyen belepo utan, hogy "Buzi-e vagy" mire gondoljon az ember? Ha mar egy ilyen egyszeru mondat leirasa sem megy valakinek helyesen, azt nem tudom komolyan venni.

BAD Boys

Sir Quno Jedi
Oké, már megint személyeskedés. Zárva lesz a topic, ha így folytatjátok, máshol meg alapban büntetem a warezlerágottcsont témát!

tejföl
Jol van bucimaci. Tevedni emberi dolog. Akkor most fogjad meg a lapatocskadat meg a homokozo vodrodet, szoljal anyucinak, hogy torolje meg a taknyos orrocskadat es menj szepen csicsikalni! Almod legyen szivarvanyos. Viszlat!

BAD Boys

Rendben,meggyõztél😊 S ha lesz rá pénzmagom,v.színüleg be is ruházok rá,de addig is jól el vagyok az X360-tal nextgen terén.

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Ja, én csak tévedésbõl nyitottam be a homokozóba, de te törzsvendég vagy. ~~

wardogzombie
a warez jó és olcsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#hehe>

jaszy
Nmhinném hogy sokkal idõsebb lennél😊(37)
Lehethogy egy kocsmába jártunk.....vagyis nemhinném mert én nemjártam!

Semmiféle üzletpolitikám nincsen itt! Miértis lenne?
Azt megtartom a munkaheyemere. Itt nem adok nem veszek.
Najó 1-2 játék lemezt eladtam már itt de nemlettem belõle
milliomos.
Én ittcsak a tényeket írom le hátsószándék nélkül!
Nemvagyok elfogult egyáltalán. Viszont nemértem miért írnak le emberek
egy olyan konzolt ami 1 éve sincs kint. És fellegekbe emelneke egy olyat ami tipushibás! Tudob 10 éve ezeket a sz@rokat javítom,árulom láttammár csudát.

Onnan rendelsz ahonnan akarsz, az a te szociális problémád és magánügyed! Nem kényszerítelek és nem itt akarok meggazdagodni.

Ja vanahol nemilyen az üzletpolitika viszont ott nemmondják el neked a frankót,csak azt amit hallani akarsz! .......úúúúúúúú

UI: Nemárulok elemet

<#crazya>